Влез

View Full Version : Момичета: Как си представяте идеалния мъж....

hiro
12-08-2007, 19:47
Какво мислите ,кажете може пък да спазим някой от препоръките ви?

lyloster
12-08-2007, 19:49
няма такова нещо :P всеки си има недостатъци, а и иначе не е интересно

Xayc
12-08-2007, 19:52
Имаше такава тема (и тя беше моя 8) )

zsp
12-08-2007, 20:03
Che ot kade da znae choveka,ne moge vsiaka tema da ia znaeme predi da puskame podobna?! :-x

crazy_sweet
12-08-2007, 20:06
idealniqt muj...eto tova e moqt "idealen"- visok,krasiv,ne mn muskolest,a v ramkite na normalnoto,a..moje sladko 6te e da ima i tr1p4inki 8) noo tova be6e 4astta s fizikata; idealniqt muj trqbva da e umen,misle6t,kreativen,da me kara da se smeq...tova e ;)

Dark_Angel_F
12-08-2007, 20:09
Ами най- общо ще кажа ,че за мен са 2 критерийте 1. Характер 2. Външен вид.
По критерий характер за мен перфектен мъж е импулсивния , непринуден , романтичен , шантав , луд , с чувство за хумор и разбира се много ревнив (това за мен е показател ,че ме обича , държи на мен и ме иска само за себе си )....
За визията - висок между 1.80 и 2.00 м , нито от кльощавите мъже , нито тип култорист , а нещо средно , да е МНОГО релефен , като под релефен имам предвит добре оформени мусколи навсякъде , плочки , бицепси , трицепси , гръбните мусколи , гръдни мусколи , крака... още да има широки рамене , и големи ръце в смисъл пръсти и длани ( умирам си по мъже / батковци с големи ръце просто като видя някой такъв и си припадам) .... За лицето не е ужно ад е първа прелест , но да не е от ония , които като иг поглендеш и ти се отщява да погелднеш мъж в лицето... И неякой дейтали по лицето който ме втлнувах е да има леко по големи ии сочни устни и очи , с който като те погелдне да се разтапяш мигом , а като те прегърне да се чувстваш защитена от целия свят и да забравиш за всичко около теб.....

Quasar
12-08-2007, 20:11
ех тия мечти е...докато чакате някой такъв ще си умрете девствени ;)

lyloster
12-08-2007, 20:13
ех тия мечти е...докато чакате някой такъв ще си умрете девствени ;)

:lol:

Quasar
12-08-2007, 20:16
http://www.hakeem-sy.org/main/files/images/S8kh7jL-15578188.jpg ей даже и снимка имам

obicham_te_ludo
12-08-2007, 20:25
eeeee idealenn nzz ima li takyf???spored men ne sy6testvuvaa obi4am si moqq za men toi e idealen ima nedostatyci kakto vsi4ki myjee ,no moje wi to4no te me karat da go obi4am tolkova :P :D

Schnitzer
12-08-2007, 20:40
Нема нит идеални мъже нит идеални жени. :---)

foxyto
12-11-2007, 16:04
за мен това идеален е нещо много силно казано!все пак всеки човек си има недостатъци!но тай като се иска все пак!за мен идеалния мъж трябва да е висок и строен но не толкова че да ми е нужна стълба!трябва да е забавен, умен, красев,сексапилен,да може да ме разсмива,с голямо сарце,да бъде нежен, любящ, и страшен романтик!но коклкото и да е идеален този, който описах от мойто мило по-невероятен няма!

alex4o
12-11-2007, 16:19
"идеален мъж" .. четох пак една такава тема тук,във форума и беше писано "рус,със сини очи,да има мускули...бля бля бля" .. сстига бе хора,къде е този "идеален мъж",няма такъв,както вече казаха всеки си има недостатъци и затова за мен най-важното е момчето до мен да ме обича и оважава ;)

Rysa_Kykla
12-11-2007, 17:22
Какво мислите ,кажете може пък да спазим някой от препоръките ви?

за мен моито беб4е си е идеалнотоооооооооооооо! няма по идеално от моето :smt007 :smt007 :smt007 :smt008 :smt008 :smt008 =P~ =P~ =P~ =P~

vaniLL
12-11-2007, 20:13
az i ax v takiva neshta ne vqrvam ... spazvanka na preporyki , edva li ... idealni nqma , nqma i da ima .

the_doll
12-11-2007, 20:27
Да ме обича, да прави мн секс, д а държи на мен, да ме уважава и да похапва с мен, тоест да ми купува храна, защото се тъпча като прасе... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :-P :-P :-P :-P

My_Dear
12-11-2007, 20:28
Когато питаш кой е идеалният мъж според момичетата, всички ще си кажат своите лични предпочитания. А на цвят и на вкус няма приятелство.

Често се случва така, че един мъж се превръща в идеален, когато се влюбиш в него.

Possessed-
12-11-2007, 20:30
По критерий характер за мен перфектен мъж е импулсивния , непринуден , романтичен , шантав , луд , с чувство за хумор и разбира се много ревнив (това за мен е показател ,че ме обича , държи на мен и ме иска само за себе си )....
За визията - висок между 1.80 и 2.00 м , нито от кльощавите мъже , нито тип култорист , а нещо средно , да е МНОГО релефен , като под релефен имам предвит добре оформени мусколи навсякъде , плочки , бицепси , трицепси , гръбните мусколи , гръдни мусколи , крака... още да има широки рамене , и големи ръце в смисъл пръсти и длани ( умирам си по мъже / батковци с големи ръце просто като видя някой такъв и си припадам) .... За лицето не е ужно ад е първа прелест , но да не е от ония , които като иг поглендеш и ти се отщява да погелднеш мъж в лицето... И неякой дейтали по лицето който ме втлнувах е да има леко по големи ии сочни устни и очи , с който като те погелдне да се разтапяш мигом , а като те прегърне да се чувстваш защитена от целия свят и да забравиш за всичко около теб.....

освен че за устните и очите не мога да преценя .. колкото до другото направо можеш да кажеш от каде си (: и кога ще ходим на кафе ;Рр~

EGG
12-12-2007, 06:45
Когато питаш кой е идеалният мъж според момичетата, всички ще си кажат своите лични предпочитания. А на цвят и на вкус няма приятелство.

Често се случва така, че един мъж се превръща в идеален, когато се влюбиш в него.

;-) така е.

JuS7^YourS
12-12-2007, 08:27

:shock: :lol: мускОлите за мен не са от първостепенна важност, но държа да е умен, сладък (и на външен вид и на характер), да ми е забавно с него, да е човек, на когото може да се разчита.

BrianKinney
12-12-2007, 22:26
РАЗЛИЧЕН. Някой, който може да ме учуди, да ме заинтригува, ДА МЕ ВПЕЧАТЛИ. За жалост, това не ми се е случвало от години... Вероятно няма и да се случи. Тъжно, но факт: всички мъже ползват един и същ алгоритъм. Писнал ми е.
Да е личност, която може да ме научи на нещо, да научавам нещо за него всеки ден... въобще интересен човек, много остроумен и интелигентен.
ВИСОК :D По възможност с коса като на Киану Рийвс в "Матрицата". Ммм, перфектната коса! Косите са ми фетиш :)

DeepEnoughForYou
12-13-2007, 07:18
koito iska da vidi idealniq muj da me nameri v skype-a :-P :-P :-P

DeepEnoughForYou
12-13-2007, 09:25
kolkoto do po gorniq komentar...ako si naduta i arogantna pred mom4etata est 4e nqma da te vpe4atlqt...prosto nqma da si napravqt truda da se habqt za pred tebe...

walkmanaw55o
12-24-2007, 21:16
s 4erna kosa,zeleni o4i (moje i 4erni)visok 1.85 vazpitan,inteligenten,obrazovan,da ima 4ustvo za humor,djentalmen,ne mn muskolest normalen tva e gotin maj 8) 8) 8) 8) 8)

nofi
12-24-2007, 22:56
=D> Ха така! Напълно подкрепям, но мога да добавя, че моят идеален мъж ми доказва колко ме обича по "стария начин" така да се каже... Познавам момче, което толкова обичаше приятелката си, че винаги когато някой акжеше нещо лошо за нея той скачаше на бой. Искам и моя идеален мъж да го прави :-P

spark_94
12-25-2007, 05:42
То имаше такъв виц:Според по голямата част от жените идеалния мъж представлява хибрид между банкомат и любовник(вибратор). :-D :D 8-)

nikitka_
12-25-2007, 22:18
...

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-26-2007, 07:28
В един филм бяха казали: "It doesn't matter if the guy is perfect or the girl is perfect, as long as they're perfect for each other". Трябва ли да добавям още нещо? Сигурно след това мое изказване сте се досетили, че за мен приятелят ми е идеалният. :P Дълга гъста кестенява коса, кафеви блестящи очи, не е кльощав, не е и мускулест, не е пълен, а за качествата на характера му... мога до утре да пиша :wink: Затова сега толкова...
И пак казвам, за някой един може да е грозноват, но за друг същият човек да е идеален :)

him4e_f
12-26-2007, 08:22
Идеалният мъж...хмм...може би:висок,русокос с сини очи(или зелени),не даржа да има мускули(не си падам по такива мъже),окосменията ест трява да ги няма :P Може би тва е за външият вид!А за характара има ми да описвам до утре... :razz:

Homeless
12-26-2007, 10:43
hmm.. idealniq muj... ami chesto kazano toi ne e tolkova idealen ima edin nedostatyk... i toi e che idealniq muj NE SUSHTESTVUVA :cry: tova e :cry:

slun4evo
12-26-2007, 10:49
Хм идеалния мъж?Висок, строен не със стандартната прическа а с малко по-дълга коса.Мил, нежен и сладък, много страстен и най-вече умен. Жалко, че такъв не съществува. :D

CINDERELLA_story
01-13-2008, 16:58
Za men idealniq maj e neshto kato Chad Michael Murry na vanshen vid imam predvid

(S) AINT
01-13-2008, 19:37
Да прилича на Мерилин Менсън ! ! ! :oops:

Malka`ta_F
01-13-2008, 19:47
Chad Michael Murry e nai gotiniq! Obache az si obicham moito sladurche :):) mnogo mnogo :smt007 :smt007 :smt007 :smt008 :smt008 :smt008 :smt007 :smt007 :smt007

(S) AINT
01-13-2008, 19:51
Chad Michael Murry e nai gotiniq! Obache az si obicham moito sladurche :):) mnogo mnogo :smt007 :smt007 :smt007 :smt008 :smt008 :smt008 :smt007 :smt007 :smt007

Ауе путка майна, тоя мършляк го забий някаде :razz: :razz:

Malka`ta_F
01-13-2008, 19:53

Abe ti si putka maina we tva e nai jelanoto momche v sveta KAKTO I One Tree Hill! :grin: :razz: :|

(S) AINT
01-13-2008, 19:55

Abe ti si p***a maina we tva e nai jelanoto momche v sveta KAKTO I One Tree Hill! :grin: :razz: :|
На тоя няма да му дам никога :?
Менсън :smt007 :smt003

Malka`ta_F
01-13-2008, 20:00
Nedei mu dava kato si gadna....davai na tozi grozniq pedal :-D :D :booooomb:

Virgin
01-13-2008, 23:48
ще е перфектен, ако НЕ МЕ ЛЪЖЕ и НЕ ПРАВИ ГАФОВЕ

olive_oil
01-14-2008, 14:55
просто идеален - да говори, когато трябва. да мълчи когато трябва и да докосва както трябва : ) да е приятел в разговорите и мъж в леглото така си го представям моя идеален мъж... и разбира се да не забравяме мускулите : )

MaRiNkA_16
01-14-2008, 15:27
za men idealniq muj trqbva da me pravi 6tastliva i da my haresva i az da go pravq 6tastliv.da se suobrazqvame v jivota si edin s dryg i vseki da pravi kompromisi zaradi drygiq.da e dobur i da o4akvam po vsqko vreme podkrepa ot negova strana.mislq 4e tozi muj sum go otkrila i sum dovolna.a za nedostatucite mi da si gi ima ne ma burkat vse pak nqma hora koito da nqmat.

magneziq
01-16-2008, 13:33
mi i az ne vqrvah 4e ima takova ne6to kato idealen maj no az si go otkrih moq i prepokriva apsolutno vsi4ki kriterii-da e s tamna kosa,zeleni o4i,da ne e po nisak ot men no ne i mn po visok ot men(toi e 167),da slu6a qka muzika (metal,punk,rock...(bez 4alga)mn qsno),da se zabavlqva,da pie,da razbira ot komputri i da igrae na RS,da me razbira,izlu6va i da mi pomaga v trudni momenti i da se griji za men,da se obli4a gotino(suit4er i smaknati danki po vazmojnost),da se razbirame s nego i da me obi4a i da go pokazva nai-ve4e!
ne vqrvah 4e ima takav 4ovek dokato ne go sre6nah! :P

juchoche
01-16-2008, 18:19
DA e s golqm... :evil: :evil: :evil: BZ se IDEALEN NQMA SE IMA NEKAV FABR4EN DEFEKT.. :razz: :razz: :razz: :-s :-s

juchoche
01-16-2008, 18:23
a merilin mensan i maika djeksan sa ..prosto perfektni TOLKOVA sa sexy :grin: 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ujas

Lo_Lo_LOvE_me
01-16-2008, 21:03
Awe vs si me4taem za perfekten ili pone efevten , visok , muskolest , krasiv , umen ..xaxa zamislqli li ste se 1-vo. , ako e krasiv 6te ima mn jenki okolo nego i edva li 6te se doberete do nego (trqbva da ste ot koricata va VOG :D :razz: , a takiffa rqdko se sre6tat ;) ), 2-ro. , tva vaji i za visokite i muskolestite , 3-to. , ako e umen 6te vi precaka 6tot moje da e po-umen ot vas :D:D :grin: :razz: , taka , 4e predi da iskame ne6to trqbva da se zamislim kak izglejdame samite nie i da razberem , 4e perfectni na edno , 4e nqma i dori i da ima te nqma da sa za nas ;) :P

moncha
07-30-2010, 14:32
Наистина идеален мъж няма има само мъж ЖЕЛАНИЕ. За мен такъв мъж е с добре оформени мускули както казаха и преди, лице нямам визуална представа всеки ден виждам нови и хубави и не толкова красиви мъже важното е да е силен психически и физически но не някфа фитнес машина да е любяшщ да ме обгръща с ръце и в прегрътките му да се чувствам защитена и спокойна. Това е :oops: :oops: :oops: :oops:

SpOrTs_GiRl
07-30-2010, 18:51
Много е странно, но никой не може да ме привлече повече от моя..

notlike
07-30-2010, 19:09
То това е повече от логично. А имаше някоя, дето беше изброила 1200 неща. Мъж AIO (All In One) не съществува. Все нещо ще му куца. Работата е там, че това, което е негов недостатък, да не е неприязън за теб и да не ти пука, че има кусури, защото всеки си има. Има едно нещо, което винаги много ме е удивлявало у една жена - винаги ще намери нещо, което да "не е както трябва" при някой мъж, но никога няма да погледне себе си и да каже "я първо да поправя това". За всеки влак си има пътници и най-важното е човек да намери кои са те.

Vain
07-30-2010, 19:37
Няма идеални, факт е. Но да го кажем така:
Човек, с когото имам какво да си кажа. Не ми трябва някой безмозъчен индивид с много мускули, с когото нямам тема за разговор. Човек, с когото да се чувствам добре, разбрана, обогатена ( нищо общо с пари). Човек, от когото да има какво да науча, извън общите ни интереси. Човек, който да знае какво иска от живота и знае какво трябва да направи, за да го постигне. Човек, който да осъзнава кога е момента да бъде сериозен и кога е удачно да прояви чувство за хумор. Да е готов на шуротии, но и да може да ме укротява, когато започна да правя много глупости. И не на последно място да бъде умен- нито гений, нито интересуващ се само от една област, просто ерудиран.
За външен вид не мога да кажа, че имам особени претенции- просто да не е рус и по-добре обезкосмен от мен. Обичам силните мъже, да знаят къде им е мястото, да те накарат да се почувстваш закриляна, разбирана, обичана и желана. Да не е слаботелесен, но не и Мистър Мускул. Да има усмивка, която може да ме разтопи и поглед, който изпепелява.
Обобщено, акто баба казва (добре, че са бабаите)- Мъж, до когото не се срамуваш да застанеш в обществото.

Callisto
07-30-2010, 19:41
Няма идеални, факт е. Но да го кажем така:
Човек, с когото имам какво да си кажа. Не ми трябва някой безмозъчен индивид с много мускули, с когото нямам тема за разговор. Човек, с когото да се чувствам добре, разбрана, обогатена ( нищо общо с пари). Човек, от когото да има какво да науча, извън общите ни интереси. Човек, който да знае какво иска от живота и знае какво трябва да направи, за да го постигне. Човек, който да осъзнава кога е момента да бъде сериозен и кога е удачно да прояви чувство за хумор. Да е готов на шуротии, но и да може да ме укротява, когато започна да правя много глупости. И не на последно място да бъде умен- нито гений, нито интересуващ се само от една област, просто ерудиран.
За външен вид не мога да кажа, че имам особени претенции- просто да не е рус и по-добре обезкосмен от мен. Обичам силните мъже, да знаят къде им е мястото, да те накарат да се почувстваш закриляна, разбирана, обичана и желана. Да не е слаботелесен, но не и Мистър Мускул. Да има усмивка, която може да ме разтопи и поглед, който изпепелява.
Обобщено, акто баба казва (добре, че са бабаите)- Мъж, до когото не се срамуваш да застанеш в обществото.

+1 Абсолютно съм съгласна с теб! :)

xAddicteDx
07-30-2010, 19:45
приятеляt ми, колкото и банално да ви звучи. нормално е, когато се влюбeн, в твоите очи той е Идеалният :)

GreenFairy
07-31-2010, 07:24
Много е странно, но никой не може да ме привлече повече от моя..

И при мен е така. Няма по-идеален мъж от моя :) Поне за мен.

Callisto
07-31-2010, 13:58
Е то е ясно, че нашите момчета за нас винаги ще са си перфектните и най-добрите. Всеки един човек си има недостатъци, но като се обичаме и допълваме те остават на заден план.

SpOrTs_GiRl
07-31-2010, 14:29
Амиии не, перфектен не, такива просто няма. Пък и какво означава перфектен?.. За всеки човек е индивидуално, всеки търси нещо различно. Идеален не, но по-добър за теб от половинката ти няма. :)