View Full Version : параноя ли ?!
zdraveite :) iskam da vi pomolq za savet vodq redoven polov jivot s priqtelq mi no vinagi sled towa si wkarvam nqkakvi paranoi i postoqnno mislq 4e moje se e slu4ilo ne6to a realno znam 4e vs e bilo dobre kak da spra da si vkarvam nqkvi paranoii ii da si mislq gluposti :? :twisted:
partychild
12-09-2007, 19:14
Трябва да имаш вяра на приятеля си :? аз винаги му имам доверие дори когато сме били без презарватив ;-)
SeVy_SeXa
12-09-2007, 19:32
ne se vprqgai.. smisal shtom znaesh che ne moje da e stanal gaf nqma za kakvo da s epritesnqvash .. a i sm sigurna che toi se griji i za nego shtoto to ne e gaf samo za teb :)
lyloster
12-09-2007, 19:36
хах... тва параноята е мноо страшно нещо -.- то и аз съм така от време на време и на моменти направо откачам ](*,)
SeVy_SeXa
12-09-2007, 19:45
na vsqko momiche mu se e sluchvalo sigurna sm ....
bulgarche
12-09-2007, 19:48
Има ли смисъл в написаното от теб? Какви очаквания имаш от нас?
SeVy_SeXa
12-09-2007, 20:05
???
lekuvam_samo_neq
12-10-2007, 00:19
Трябва да имаш вяра на приятеля си :? аз винаги му имам доверие дори когато сме били без презарватив ;-)
Най-доброто нещо което можеш да направиш ;)
mili4ka vqrvai na priqtelq si i ne pozvolqvai paranoqta da te hva6ta,za6toto az sam sa6tata i znam kakvo e
и аз първите няколко пъти бях така..обаче зех да си стъпвам на краката и да не си вкарвам паника
SeVy_SeXa
12-10-2007, 06:14
epa vie ste ludi kat znaete che nema shans da e stanal gaf ....:) bez komentar :)
savage_girl
12-10-2007, 06:22
Ам най-добре отиди на психолог само един разговор и параноята ти ще изчезне повярвай ми! :)
Schneeflocke
12-10-2007, 07:20
Спри да правиш секс... Едно е да те лови параноята два пъти в годината, друго - всеки ден. Очевидно не си дорасла....
maackata
12-10-2007, 12:39
Oh i az sam taka pravim go s prezarvativ i sa6to taka ne e svar6val v mene,nooo sega trqbva da mi idva ama o6te ne mi e do6lo postoqno mislq za tova znam ,4e ne trqbva da se pritesnqvam(za6toto nqma pri4ina) pak i zakasnqva ot pritsneniq ama samo tva mi e v glavata.Ujasss ](*,) ](*,)
maackata
Oh i az sam taka pravim go s prezarvativ i sa6to taka ne e svar6val v mene,nooo sega trqbva da mi idva ama o6te ne mi e do6lo postoqno mislq za tova znam ,4e ne trqbva da se pritesnqvam(za6toto nqma pri4ina) pak i zakasnqva ot pritsneniq ama samo tva mi e v glavata.Ujasss ](*,) ](*,)
maackata
SeVy_SeXa
12-10-2007, 20:35
Schneeflocke
kak taka bez sex ? .... tfa si enujda :P
моята най-добра приятелка така се вкарва във филми...ма тя си внушава че е бременна...нищо че примерно приятеля и е свършил в устата и тя го е глътнала...според нея е минало през стомаха :grin: :grin: тфа параноята е мн лошо нещо...не се панирайте за няма какво...аз имам една поговорка..".каквото съм си помислила ме сполетява."..затфа не си и помислям че е станал гаф =; =;
zdraveite :) iskam da vi pomolq za savet vodq redoven polov jivot s priqtelq mi no vinagi sled towa si wkarvam nqkakvi paranoi i postoqnno mislq 4e moje se e slu4ilo ne6to a realno znam 4e vs e bilo dobre kak da spra da si vkarvam nqkvi paranoii ii da si mislq gluposti :? :twisted:
Хм знаеш ли какво ? Това не е добре ! И се ликува трудно но няма лек за слабите хора ! Знаеш ли какво ще ти кажа най-добрия лек ! Следващия път когато се замислиш за това си кажи " А ше ти еба пичката лелина у шибаната параноя или умирам или не аиде на маикати в путката ! " Това е доста добър лек но за слаби хора не става !
1во. Вярата,деца не отглежда.
2ро. Как ще си сигурна,че той няма да ти лепне някоя венерическа болест,за която може и да не предполага?!
Спри да правиш секс... Едно е да те лови параноята два пъти в годината, друго - всеки ден. Очевидно не си дорасла....
Мога да те уверя,че съм по-дорасла от теб и имам по-голям сексуален опит.На 21 години съм,но винаги след секс,когато имам възможност пълня презерватива с вода,за да видя дали не се е скъсал. И винаги,когато е свършвал в мен,нищо че съм на хапчета,си правя тест за бременност.
И аз ли трябва да се откажа от секса?
Хаха,между впрочем сексът не е само удоволствие,а повече отговорност.Затова параноята е разбираема.