Влез

View Full Version : Искам съвет :S

sadLy-girL
12-10-2007, 11:51
Momcheto koeto obicham mi kaza che nqma smisul veche da sme zaedno ..toi e ot drug grad i veche nqma pochti nikakva vazmojnost da idva .. shte idva mnogo rqdko zashtoto raboti..pishem si samo vecher po skype, no na men mi e mnogo trudno taka ..toi iska da sme priqteli, no az oshte go obicham i kato si pisha s nego imam chuvstvoto che vse poveche i poveche se sblijavam s nego .. i mi e mn trudno .. nz da prodaljavam li da si pishem ili neznam ..vie kakvo mislite

Sweet__Dream
12-10-2007, 12:07
Lubovta moje da preodolee vsqkakvi prepqtstviq.Stiga da iskate i dvamata moje da q zapazite. :) :smt007

partychild
12-10-2007, 12:10
Ако има желание със сигурност можете да имате връзка от растояние ... от личен опит го знам защото приятеля ми е в софия на 150 км от мен идва си през седмица всяка вечер си пишем по скайп и се чуваме по тела така е от 1 година 1 месец и 8 дена ..макар растоянието се обичаме страшно много и не се предаваме ..така че ако и двамата имате желание ще се получи ;-)

Phantom_91
12-10-2007, 12:12
Изясни какво изпитва той към теб след като иска да скъсате,дали е защото не може повече така или защото вече не те обича.Може да го попиташ директно по скайп някоя вечер...

air_wisp
12-10-2007, 12:49
Ако има желание със сигурност можете да имате връзка от растояние ... от личен опит го знам защото приятеля ми е в софия на 150 км от мен идва си през седмица всяка вечер си пишем по скайп и се чуваме по тела така е от 1 година 1 месец и 8 дена ..макар растоянието се обичаме страшно много и не се предаваме ..така че ако и двамата имате желание ще се получи ;-)

е даааа...сигурно си има приятелка? тва от разстояние хич не е работа

partychild
12-10-2007, 12:56

е даааа...сигурно си има приятелка? тва от разстояние хич не е работа Да не е за всеки работа :!: а и за кой имаш предвит че си има приятелка ... #-o моя приятел или тоя дето тя обича :x Трябва много вяра и любоф в една такава връзка ..която ти неможеш да имаш [-(

air_wisp
12-10-2007, 13:06
За твоя приятел, но го казах в рамките на шегата. хяхахях защо мислиш, че не мога да имам връзка с много любов и вяра?

partychild
12-10-2007, 13:12
Моя приятел със сигурност не ми изневерява имаме постоянно връзка през деня си говорим много често по тела а вечерта си пишем по скайп [-( ТИ сам каза че връзката от растояние НЕ БИЛО РАБОТА ... мислиш ли че тогава щеше да е връзка с много любоф,вяра и без ИЗНЕВЕРИ :? Иначе ти е веселко а :-D

Iv4eTy
12-10-2007, 13:58
Ами той ако те обичаше нямаше да му пречи разстоянието. Според мен има и друга причина... замисли се дали има смисъл да си с него според мен може да си е намерил друга и просто да си търси оправдание да скъсате.

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
12-10-2007, 20:24
Няма лошо да поддържате връзка, но най - добре да го забравиш и да потърсиш друг, може пък да срещнеш някой, само повярвай ;) Късмет! (ти сама ще решиш дали ти е най - добре да продължиш контакт с него или не, но със сигурност най - добре го забрави и започни нов живот;) ) Много щастие! :-$

koalka
12-10-2007, 20:27
Според мен трябва да преустановите контакт, докато се опитваш да го забравиш.Иначе...трудно ще ти е, макар и само скайпа да е.