Влез

View Full Version : Възбуждащите думички

zsp
12-10-2007, 12:19
vinagi vsi4ko zapo4va ot tova kak ste te predrazpoloji partniora vi s razni dumi4ki i razni ei takiva nesta deto te karat da si razvintish fantaziata. Kakvo mu/i kazvate kogato iskate toi/tia da poludee ot jelanie...za...***

crazy_sweet
12-10-2007, 12:55
pri moeto sega6no gaje ne6tata prosto si stavat :D az si prikazvam i toi otvr16ta "ai da pravim sex" ;)

ubuntu
12-10-2007, 13:53
pri moeto sega6no gaje ne6tata prosto si stavat :D az si prikazvam i toi otvr16ta "ai da pravim sex" ;)
Казаното звучи се едно за друго не те използва .....

pitan4icata
12-10-2007, 13:59
moq puk ne mi govori kat go praim i samo vednaj mi se e slu4valo tam ne6to mi istarsi 'mn si sexi' oo i povqrvaite mi dosta pomogna no ve4e ne se se6ta da mi kazva ni6to ina4e sqkav edin kompliment ili ne6to priqtno ,pro6epnato v uhoto smqtam 4e moje da me vludi(a i dr momi4eta)

ubuntu
12-10-2007, 14:08
moq puk ne mi govori kat go praim i samo vednaj mi se e slu4valo tam ne6to mi istarsi 'mn si sexi' oo i povqrvaite mi dosta pomogna no ve4e ne se se6ta da mi kazva ni6to ina4e sqkav edin kompliment ili ne6to priqtno ,pro6epnato v uhoto smqtam 4e moje da me vludi(a i dr momi4eta)
Бих добавил не само момичетата би ги възбудило нещо весело в ушото :grin:

crazy_sweet
12-10-2007, 14:14
oo ne, povqrvai mi-ne e taka!

ubuntu
12-10-2007, 14:21
oo ne, povqrvai mi-ne e taka!
Само казвам че така звучи щото ти пишеш: както си говоря и той ай да правим секс и се почвате .... а то се предполага че не се използвате само като вибратори :grin:

bebe_zaiche
12-10-2007, 18:15
Повечето пъти не се налага да му казвам нещо, просто се събличам по бельо и уж съвсем случайно все изпускам разни неща на пода и се налага да се навеждам. :) Повечето пъти той ми говори. Напоследък пощурявам, когато ми говори неща като ”Ти нали знаеш, че малките момиченца не правят такива мръсни работи? Какво стана сега, а? Баткото си играе с малкото момиченце. Оп, ти вече си курвенце, едно мръсно курвенце.” и т.н.

П.П. Информативно - на 18 съм. Да не решите, че съм на 10, бахти :D

vaniLL
12-10-2007, 19:47
nie mnogo chesto si govorim takiva neshta i se chustvam mnogo komfortno , poneje znam kakvo mu haresva , a toi kakvo na meni kato mu chuq glasa po tela naprimer ... edin takyv mek i vybuden i myjestve i ... kaot pocne da mi govori razni mrysotii i se odmokrqm. i sym mnogo dovolna , che v toga onoshenie si pasvame :smt008 a kakvo mi govori ... smqtam , che e prekaleno lichno i iskam da si go zapazq samo za mennnnn :-)

LiL_Juliete
12-10-2007, 19:58
interesno e kolko razlichni versii mojesh da prochetesh :razz: neznam zashto obache vsichki sa reshili che s dumi stava rabotata ... ne smqtam taka ponqkoga e nujno samo edno dokosvane ili edin kategorichen pogled za da se ustanovi koi kakvo iska predrazpolagane ne oznachava da ti kajat da si sabuesh gashtite ... ili haide da se e**m nali .. predrazpolagane e otpuskane za vzaimno udovolstvie koeto spored men se postiga s jestove laski celuvki i etc... a tiq dumichki mn si sexy a u govorete si gi no men tova ne bi me vazbudilo samo bi mi vdignalo akciite :-P

merilin1
12-10-2007, 22:05
interesno e kolko razlichni versii mojesh da prochetesh :razz: neznam zashto obache vsichki sa reshili che s dumi stava rabotata ... ne smqtam taka ponqkoga e nujno samo edno dokosvane ili edin kategorichen pogled za da se ustanovi koi kakvo iska predrazpolagane ne oznachava da ti kajat da si sabuesh gashtite ... ili haide da se e**m nali .. predrazpolagane e otpuskane za vzaimno udovolstvie koeto spored men se postiga s jestove laski celuvki i etc... a tiq dumichki mn si sexy a u govorete si gi no men tova ne bi me vazbudilo samo bi mi vdignalo akciite :-P

определено езика на тялото е най-важен...ама си представи в разгара, той пъшкайки ти каже нещо на ухото с някъф възбуден глас.......побърква ;) :twisted: :-s

CINDERELLA_story
01-12-2008, 18:10
Ami moqt priqtel mi kazva dosta neshta dokato pravim seks.Lichno az poludqvam kato mi kaje "kuchka",no i drugi neshta da kaje pak shte mi haresat.[/b]

amatorium
01-12-2008, 18:23
V momenta se seshtam za 2 neshta, koito deistvat vuzbujdashto po vreme na sex. Ednoto e neochakvan sexualen kompliment, drugoto sa sexualni zapovedi, koito kazvate na partniora po sexy nachin. I dvete razdvijvat dosta sexa O:)

Невротичка
01-12-2008, 18:41
Ако някой ми каже "курвенце", ще го сритам в топките.
Иначе по темата - обичам с пълен със страст глас да ми каже "искам те" тихичко на ушенце ;р
И аз го правя.

sexy kiss
01-12-2008, 19:00
ako nqkoi ma nare4e ky4ka ili kyrva ili ne6to ot toq rod dokat sa ... prosto s ritnici 6a go izkaram ot spalnqta :-s :-D

Rysa_Kykla
01-12-2008, 19:20
еммммм на нас по принцип думи не ни трябват...ние само с поглед се... :oops: а по време на секс ме вазбъжда само като го гледам как си затвара о4ите...и стене от удоволствие :P мн се вазбуждам така

lithium4e
01-12-2008, 22:02
ами не знам на него какво точно може да му хареса,но аз лично се побърквам,когато го галя или го целувам и той ми каже,че това което му правя е много възбущашо...или докато го праим и той ми каже,че съм страхотна или нещо от сорта..направо превъртам.. :P

minava6t 4i4ko :)
01-12-2008, 23:43
Повечето пъти не се налага да му казвам нещо, просто се събличам по бельо и уж съвсем случайно все изпускам разни неща на пода и се налага да се навеждам. :) Повечето пъти той ми говори. Напоследък пощурявам, когато ми говори неща като ”Ти нали знаеш, че малките момиченца не правят такива мръсни работи? Какво стана сега, а? Баткото си играе с малкото момиченце. Оп, ти вече си курвенце, едно мръсно курвенце.” и т.н.

бахти..то4но това си помислих 4е си на 9 а той е 4и4ко с голям 6кембак и те дундурка! ](*,) ](*,) ](*,) ::: ::: ::: O:) O:) O:) =D> =D>
евала дай боже всекиму!

Kanela
01-13-2008, 01:07

:D :D :D С моя ни трябва още малко отпускане,за да си говорим чак така....звучи много секси :oops: ..за някой бурен мръсен секс :evil: (после естествено ще следва 1 час гушкане и мили думички :smt007 )
:wink:

mackata90
01-13-2008, 06:20
Ми преди секс се целуваме и така започваме. По време на секс : лапай, мн си вкусна, давай, томно така, обичам те, обожавам те, перфектна си и т.н. :P