Влез

View Full Version : Свалка със 1 Момиче

Maja
12-10-2007, 18:44
Добър Вечер ! Пиша ви тази тема със надеждата да ми помогнете. Харесвам 1 момиче и и скам да ви попитам как мога да и спечеля сърцето. Тъй като не съм много Финасов а тя е разглезена и според мен ште иска постоянно на кафета,Кино,Центара и др но ми кажете как да смогна дават ми по 2.50 лв. на ден са даскалоа както вече казах тя е много разглезена но просто няма как а искам да тръгна със нея секи ден със нея се срещаме на път за даскало и секи път 1 и също, Добро Утро и тва ништо повече а аз искам повече от това. Кажете ми какво мога да направа по въпроса. Благодаря Ви !!! Приятна Вечер !!!

rachel_billson
12-10-2007, 18:51
ako i tq ima nqkfi 4uvstva kam teb ne mislq 4e finansovite sredstva 6te sa pred4a

Sm00th`0pEra7oR
12-10-2007, 19:33
........АеЕ....КаТ зЕмете ТъЙ......КоЙ е КазАл че ТряБва ВсеКи ДЕн КиНа и др........ФизИчесКи Дори Е мАЛко труДно според Мен :?

devil_feel_f
12-10-2007, 20:53
Ами поговори с нея,опознай я-може да се окаже,че и тя изпитва нещо към теб.Но не бива да съдиш за нея по това,което си чул или от наблюденията ти,особено ако не си я поопознал,защото с едно "Добро утро." не може да се каже,че я познаваш.Трябва повече да контактуваш с нея.А ако и тя те харесва нещата ще потръгнат и без ходене по кафета или на кино.Успех!!! \:D/

Ruskia1936
12-10-2007, 21:21
dadada filmirat te ne gi slu6ai...ako te haresvashe nqmashe da ti kazva samo zdrasti povqrvai mi ^^

rubi
12-10-2007, 21:29
АБе кфо такова поколение сте бе...само за пари мислите... ](*,) ](*,) има една моя любима приказка..."Който не му изнася да се изнася" :evil: