View Full Version : бърз отговор
parvo se izvinqvam 4e ne pi6a na kirilica,no tova bi mi otnelo ve4nost.taka molq vi za barz otgovor.dnes s priqtelq mi pravihme sex v saunata.poneje be6e adska jega (plus tova ot sexa nie gorqhme)mahnahme prezervativa.sled tova toi go izvadi mn malko predi da svar6i.svar6i na dolnata 4ast na korema mi i kato stanah da se izmiq to se ste4e nqkak si nadolu.makar 4e se sumnqvam spermatozoidte sami da sa vlezli i da se iztrelqli po trubi4kata.men to4no mi be6e svar6ila menstruaciqta be6e mi 5 den.molq vi kajete ima li smisul ot hap4eta?sumnqvam se ne6to e popadnalo v men,no toi go izvadi mn malko predi svar6i.toi mi kaza 4e ako e znael 4e mi e bilo posleden den,napravo da e svar6il v men,4e nqmam nikakva opasnost.vie kakvo mislite?molq vi pi6ete barzo?
russianmafiaboss
12-10-2007, 18:57
споко 100% не си бремена :grin:
mersi za otgovora,no 6te se radvam i drugi da pomognat pls
spokoino-shtom ne e svarshil v teb nqma kak da zachensh :-D :wink:
ami toi go izvadi mn malko predi da svar6i?ako e popadnalo ne6ot v men?ili posle kato se izpravih da se izmiq,ako e padnalo?:(
Има минимална възможност да си бременна щото попринцип преди мъжа да свърши изти4ат някви кап4ици абе нз как да ти го обесня ама и от тях може да се забременее.
da no vse pak ne sum bila v ovulaciq nali?be6e mi petiq den ot menstruaciqta pri koito ve4e po4ti be6e svar6ila
topstars
12-10-2007, 19:56
Ами според мене няма как да забременееш,не се притеснявай.Но е хубаво да си го правите с презерватив-за да си спокойна :-D
LiL_Juliete
12-10-2007, 20:03
purvo: ovulaciq nemoje da ima po vreme na menzis!!!!!!!!!!! Tq e gore dolo po sredata mejdu dve menstruacii... no i tova e individualno
vtoro: shtom ne e svurshil v teb izbii si ot glavata che mojesh da zabremeneesh ti si prava i cqlata da si oblqna nqma kak da stane taka che spokoino i ne se shashkai za gluposti jivei si jivota spokoino ;-)
dobre zna4i nqma da piq hap4e i sled edna sedmica 6te si napravq test
bebe_zaiche
12-11-2007, 07:45
purvo: ovulaciq nemoje da ima po vreme na menzis!!!!!!!!!!! Tq e gore dolo po sredata mejdu dve menstruacii... no i tova e individualno
Говорила съм с гинеколог специално относно това, тъй като веднъж се случи да ми дойде два пъти за 1 месец. При което се оказа, че има много редки случаи, в които яйцеклетката съзрява не когато трябва. Много са редки де, няма за какво да се притеснява газарката, ама фактите са си факти! :P
Не си бременна. Просто няма как.
Обаче това, което приятелят ти е казал... Мен ако питаш, отсега нататък винаги настоявай за презерватив, че някой ден, когато ти остават два дена преди цикъл, той ще реши да свърши в теб и да не ти каже...