Влез

View Full Version : Дали ще е Българин или Поляк- все едно

Ne_Znaesh
12-10-2007, 21:15
Здравейте =]
Когато напуснах България голяма част от моя живот се промени, но мисленето не. Аз си останах Българка по душа, не исках да се променям... Излизам си с българска компания и бях на принципа, че гаджето ми задължително трябва да е Българин! И така и беше. Вече цяла година ходим с едно момче( Българин) много се разбираме и много се обичаме. Момчето мечта! :) А и толкова много ме обича, толкова пъти ми го е доказвал. Аз също го обичам, много! Той е просто невероятен!
Но от както започнахме училище нещата се промениха в отношенията ни. Запознах се с едно момче, Поляк по националност. Нищо особено, стои до мен в час по физика, шегуваме се...Кара ме да се усмихвам дори и след най-тежкия ми ден. Разменихме си телефоните, излизахаме няколко пъти заедно..само като приятели. :) Но днес ми каза, че ще се мести в друго даскало и ми призна някои неща...които ме трогнаха. Целунахме се дори...И този хубав за мен момент беше развален от образа на приятеля ми. Почуствах се много виновна :-#
Днес нямах смелост да му призная какво е станало, защото знан колко ше го нараня.. И гадното е, че аз имам чуства към другото момче ( Поляка).. и въобще незнам какво да правя. Споделих с приятелка, получих само опреквания.." кво?! ти си луда, та той е поляк" Сега за мен това, че е той е Поляк за мен няма никакво значение, просто незнам как да постъпя с приятеля ми. Едни огризения ме гризат по цели дни..Толкова време заедно, толкова щастливи моменти ми е подарил, а сега аз му забивам нож в гърба. :-k
Ще се радвам ако някой ми даде някаква насока и съвет :)

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
12-11-2007, 04:50
Не изоставяй приятеля си, защото другото момче може да е само моментно увлечение и после да съжаляваш :( Прецени с кой се чувстваш по - добре и сигурна, кой ще те направи истински щастлива и си отговори :) Успех :)

Lashes
12-11-2007, 04:53
бъди с този който обичаш...и с този който ти е по добре...и се пак обясни на приятелят ти какво е станало...защото иначе може и него да изгубиш....щом толкова те обича ще ти прости....

mickelangelo
12-11-2007, 09:54
кажи на приятеля си пък "каквото сабя покаже "

kael
12-11-2007, 11:08
кажи на приятеля си пък "каквото сабя покаже "
=D>

MoHuTo
12-11-2007, 13:09
Според мен трябва да признаеш на приятеля си за станалото. Той ако те обича толкова много ще ти прости стореното :) А относно другото момче..хмм според мен трябва да помислиш добре какво правиш с него, защото може да се окаже само моментно увлечение и така да изгубиш приятеля си.. :wink:

alex4o
12-11-2007, 13:36
Бъди с този,който те прави щастлива,с този,към който изпитваш по-силни чувства ;)

MiMcHeToOo
12-11-2007, 14:01
[quote="*.~*` *~* anaRial *.~*.`*"][i]Не изоставяй приятеля си, защото другото момче може да е само моментно увлечение и после да съжаляваш

ма абсолютно си права..

sasha_90
12-11-2007, 14:11
Кажи му за целувката.По-добре да си искрена отколкото да продължаваш да криеш.И без това истината ще излезе наяве-рано или късно.

koalka
12-11-2007, 14:42
Наистина това определено ще нарани приятеля ти.Моя съвет е да му кажеш, колкото и да го заболи, все пак ще си искрена и го обичаш, но това може да промени отношението му към теб.Според мен една целувка не е чак толкова много, но да си останете само с целувката!!!Имаш страхотна връзка и не трябва да я пропиляваш.Остави нещата така.