PDA

View Full Version : Въпрос: Нещо, което наистина не мога да си обясня.. ПОМОЩ

Niki4
12-11-2007, 07:56
Значи искам помощ от вас, защото вече не знам какво да правя просто ;)
на 19 съм, живея, уча и работя с приятелката ми от 3 месеца.... заедно сме постоянно, тя е на 23, в Италия сме..
Това е просто като въвеждащо инфо ..

Значи въпросът ми е такъв, не мога да си обясня защо например вчера не ми стана... в първия момент като започна да ми се търка и беше на 6, но после спадна и не може нещо да стане...
Иначе по принцип си правим много хубав секс и винаги ми е било хубаво, образно казано - всеки ден правим секс.. 1-2 пъти..
Към ноември в началото имаше един период такъв пак 3 дена да не може да ми става...

Ама не мога да си го обясня просто.. искам я, желая я, апък не знам ... и то така идва и притеснението, имам нещо като топка в корема..

Да кажа и някои фактори, от които може да не ми става, апък вие да прецените:

1. Възможно ли е, защото сме постоянно заедно и да се усеща нещо като пренасищане и заради това да не ми е станал..?
2. Боли ме зъб и взимам едни хапчета...
3. Цигарите..

Просто нищо не мога да си обясня, някои ако може да помогне.
Благодаря предварително.

Schneeflocke
12-11-2007, 07:59
Знам, че българите изпитват някакъв страх от лекари, но съм длъжна да го кажа - андролог/уролог/сексолог. Може да е физически, може да е психически проблем. Стрес, алохол, страх, цигари, лекарства. Какво точно, може да ти каже само специалист.

Lashes
12-11-2007, 09:08
Знам, че българите изпитват някакъв страх от лекари, но съм длъжна да го кажа - андролог/уролог/сексолог. Може да е физически, може да е психически проблем. Стрес, алохол, страх, цигари, лекарства. Какво точно, може да ти каже само специалист.

\:D/

dshiznit
12-11-2007, 13:33
Абе чуек стегни са не ни излагай нацията. Ауе тука една в друга тема са оплакваше че на оня не му е станал ти да не си оня дет не му е станал.
Щот пичката е притеснена, да не е в нея вината.

Niki4
12-11-2007, 15:05
Пфф живота е най-неочакваното и неразбираемо нещо! Току що правихме секс и през цялото време си ми беше на макс и ми беше много хубаво (както винаги с нея де - засега..)...

Просто нищо не мога да разбера.. ;) знам само, че искам да си е така и занапред..

dshiznit: Батка не съм аз онзи от темата ;) четох и нея, обаче аз съм на 19, а мойта приятелка на 23.
И само да уточня, че няма какво да изложа нацията си, защото приятелката ми е българка.. А и честно казано италианки хубави има
10/100 ..

Благодаря все пак на отзовалите се в темата..