.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Въпрос: Нещо, което наистина не мога да си обясня.. ПОМОЩ

Значи искам помощ от вас, защото вече не знам какво да правя просто
    на 19 съм, живея, уча и работя с приятелката ми от 3 месеца.... заедно сме постоянно, тя е на 23, в Италия сме..
    Това е просто като въвеждащо инфо ..

Значи въпросът ми е такъв, не мога да си обясня защо например вчера не ми стана... в първия момент като започна да ми се търка и беше на 6, но после спадна и не може нещо да стане...
    Иначе по принцип си правим много хубав секс и винаги ми е било хубаво, образно казано - всеки ден правим секс.. 1-2 пъти..
    Към ноември в началото имаше един период такъв пак 3 дена да не може да ми става...

Ама не мога да си го обясня просто.. искам я, желая я, апък не знам ... и то така идва и притеснението, имам нещо като топка в корема..

Да кажа и някои фактори, от които може да не ми става, апък вие да прецените:

1. Възможно ли е, защото сме постоянно заедно и да се усеща нещо като пренасищане и заради това да не ми е станал..?
    2. Боли ме зъб и взимам едни хапчета...
    3. Цигарите..

Просто нищо не мога да си обясня, някои ако може да помогне.
    Благодаря предварително.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Знам, че българите изпитват някакъв страх от лекари, но съм длъжна да го кажа - андролог/уролог/сексолог. Може да е физически, може да е психически проблем. Стрес, алохол, страх, цигари, лекарства. Какво точно, може да ти каже само специалист.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Знам, че българите изпитват някакъв страх от лекари, но съм длъжна да го кажа - андролог/уролог/сексолог. Може да е физически, може да е психически проблем. Стрес, алохол, страх, цигари, лекарства. Какво точно, може да ти каже само специалист.
    \/

Град
    у вас
    Абе чуек стегни са не ни излагай нацията. Ауе тука една в друга тема са оплакваше че на оня не му е станал ти да не си оня дет не му е станал.
    Щот пичката е притеснена, да не е в нея вината.

Пфф живота е най-неочакваното и неразбираемо нещо! Току що правихме секс и през цялото време си ми беше на макс и ми беше много хубаво (както винаги с нея де - засега..)...

Просто нищо не мога да разбера.. знам само, че искам да си е така и занапред..

dshiznit: Батка не съм аз онзи от темата четох и нея, обаче аз съм на 19, а мойта приятелка на 23.
    И само да уточня, че няма какво да изложа нацията си, защото приятелката ми е българка.. А и честно казано италианки хубави има
    10/100 ..

Благодаря все пак на отзовалите се в темата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си