Влез

View Full Version : Какво да направя?

проблемна
12-12-2007, 14:15
Най-добрата ми приятелка в даскало тръгна преди около 1 месец с едно момче Радо.Всъщност преди три дена направиха един месец.Стана така че аз също започнах да изпитвам чувства към него .. и впоследствие се оказа, че той също не е безразличен към мен.И така преди 3 седмици точно 1 седмица от както те бяха тръгнали, аз и Радо започнахме да се виждаме.. просто едва ли думата "гаджета" е правилна .. но се виждахме всеки ден или у тях или у нас , когато той не беше с нея .. даже стигнахме и до по-интимни отношения /секс/И сега ми е много добре .. обаче за пред хората той е гадже с моята приятелка .. не с мен.. понеже и той е от същото даскало и минаваме по коридорите..разминаваме се и е нужно да се правим на непознати той ходи при нея целуват, си гушкат се ..(нормално е в такъв момент да изпитвам известна ревност..)И така вече три седмици както споменах по-горе .. адски ми е приятно с него и в същото време се чувствам доста неудобно пред приятелката ми :( Не знам какво да правя ... мисля че .. го обичам, а не мога да кажа на приятелката си за всичко това .. просто ще изгуби всяква вяра в мен, не мога и да го изоставя :((( Леле .. помагайте :(

DJ_JeRrY
12-12-2007, 14:21
трудна ситуация :) трябва да избереш едното от двете и да спрете с тва преструване :) поне тва е моето мнение :)

kael
12-12-2007, 14:23
аз ко бях на нея и разбера щях да кажа: "ти си смотана двулична кучка" а не него ....... нищо един в топките ( или 3 ) ще стигнат... но не съм ( на нейно мяснто ) за тва ще кажа че просто вие двамцата сте ужасни хора...

bella-donna
12-12-2007, 14:34
Защо спа с него? Може би от завист, че си е хванала гадже? Каква приятелка си изобщо?

Vladkoy
12-12-2007, 14:41
Приятелка ? Да беше писала позната... Как може да правиш такива неща и все още да я наричаш приятелка.

Другото, което е .. не бъди сигурна, че като сте се наебали един път и той е влюбен в теб...

gostut
12-12-2007, 14:58
емииии... .... в такава ситуация... освен да ис направите 1 тройка преди тя да е разбрала.. не виждам просто друго развитие на нещата... ... не :D :D

Qnchety
12-12-2007, 15:11
Ти си бахти човека! Как може да причиниш това най най добрата си фр??? #-o

alex4o
12-12-2007, 15:13
аз ко бях на нея и разбера щях да кажа: "ти си смотана двулична кучка" а не него ....... нищо един в топките ( или 3 ) ще стигнат... но не съм ( на нейно мяснто ) за тва ще кажа че просто вие двамцата сте ужасни хора...

Напълно съм съгласна ! "приятелка" .. всяко момиче мечтае за приятелка като теб.. :-x Приятелка..най-добра при това,хахаха...дано има по-малко такива като теб,но за съжаление май са повечко... :evil:

samonervi
12-13-2007, 08:59
Или си завидяла за гаджето на приятелката ти и си започнала и ти да го "харесваш" или си просто кучка и си искала да си разбиеш едно приятелство за едния секс.След като момчето официално ходи с нея и теб те отминава,единствение извод ,който може да си направиш ,е че те използва само за секс и за тръпката от това да си с две или просто твоята приятелка не му е пуснала.Тъпо е да мислиш,че ще бъдеш с него.Ако се разбере за "връзката ви" най - вероятно той няма повече да се вижда с теб,защото в действителност не те харесва ,а и за капак ще си изгубиш приятелката и всички в училището ще ти се присмиват.Пък и той най - вероятно вече е разказал на приятелите си за свойте забежки.Та миличка мисълта ми е ,че още си прекалено глупава и "сляпа".Вземи се освести

Presley
12-13-2007, 09:55
Ти си от хората с ограничен умствен капацитет ,така че эаслужаваш най-лошото :D Приэнай и всичко,эа да ви тегли по една майна и на двамата.

slun4ice_90
12-13-2007, 09:57
Приятелка ? Да беше писала позната... Как може да правиш такива неща и все още да я наричаш приятелка.

Другото, което е .. не бъди сигурна, че като сте се наебали един път и той е влюбен в теб...Да как така я наричаш приятелка а си с тоя глупак,защото е такъв да ви ебе и двете :shock: :? Тоя е ебаси и мършата,а ти си същата,че го причиняваш на 'френдката си',почнах да се плаша от такива като вас,който викат 'тя ми е френдка',ти въобще знаеш ли кво значи тая дума :?: :evil: :-x

Just_say_no
12-13-2007, 10:04
Защо ваобще наричаш това момиче своя "приятелка" ? Постъпила си отвратително... по добре остави тая работа и се откажи от момчето. Приятелите са по - ценни !

taffyy
12-13-2007, 10:12
1-во спри да гледаш сапунки много се вживяваш в тях.
2-ро слезни на земята и го кажи на момичето защото рано или късно ще разбере и ще и е по гадно
3-то това момче си играе с 2-те

Shanel_shanel
12-13-2007, 10:18
slun4ice_90
Повече от фен

Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 1:57 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Vladkoy написа:

Другото, което е .. не бъди сигурна, че като сте се наебали един път и той е влюбен в теб...
Да как така я наричаш приятелка а си с тоя глупак,защото е такъв да ви е** и двете Тоя е ебаси и мършата,а ти си същата,че го причиняваш на 'френдката си',почнах да се плаша от такива като вас,който викат 'тя ми е френдка',ти въобще знаеш ли кво значи тая дума

:-# Това ли наричащ ти приятелство?!?Това е пулно двуличие и предателство,как може да има такива хора незнам-вече няма приятели всички са само познати,да не знаеш на кой да се довериш и на кой да вярватова е най-лошото.Ако наистина държиш на нея по-добре и кажи всичко,защото това което вършиш зад гърба й е супер брутално и непростимо!

sasha_90
12-13-2007, 10:44
Само не ми е ясно - как можеш да предадеш собствената си приятелка по този начин и то заради момче.Според мен й кажи истината,защото истината винаги излиза наяве.И ако приятелката ти не ти прости,не се чуди защо,то се знае защо.

`Death`Whore``
12-13-2007, 10:46
Това, което не разбирам, е как позволяваш да те игнорира пред хората.

wasntme_
12-13-2007, 10:57

Напълно съм съгласна ! "приятелка" .. всяко момиче мечтае за приятелка като теб.. :-x Приятелка..най-добра при това,хахаха...дано има по-малко такива като теб,но за съжаление май са повечко... :evil:

+1 sorry honey ama ti izob6to ne si bila real fr na taka nare4enata ti "nai-dobra priqtelka"....

oba4e tyk ne e sait da te kritikyvame... stanalo e, napraila si go... si4ko e sva6ilo ve4e... ako bqh na teb... i vidq vsi4ki tezi mneniq vav foruma, za tova kolko gre6na e bila postapkata mi... bih se opitala da se otkaja ot mom4eta ako vse o6te pone malko yvajavam "nai-dobrata si priqtelka"...