View Full Version : колко държиш на половинката си-способен ли си на изневяра?
kolko darji6 na polovinkata si -sposoben li si na iznevqra
Редактирано от-ЦвЕтИт0
:arrow: Заглавието на темата, трябва да бъде написано на кирилица. :wink:
trg_ahmed
12-12-2007, 20:44
Да!
То извинете ама то писва цяла седмица да ядеш само боб ,нали тъй е и с женското баце :P ;-)
ako govorime za sega6nata mi priqtelka - durja mn na neq, mn si q obi4kam i ne bih i izneveril, a i nqma smisul...
ako govorime za predi6nite mi priqtelki - na nito 1 ne sum durjal ne sum izneverqval, no ni6to ne mi pre4e6e da go naprava
JuS7^YourS
12-12-2007, 20:47
държа наистина много, че да го нараня по такъв начин.
led_i_ogyn
12-12-2007, 20:48
Лично аз - не.Ако ми е омръзнало от него просто няма да съм с него.Иневярата е вид предателство, а щом съм с дадения човек държа на него и няма за какво да го предавам.
russianmafiaboss
12-12-2007, 20:49
на сегашната ми приятелка - не бих изневерил !
освен и ако тя не присъства ..... :grin:
Държа на приятеля си и нямам намерение да му изневерявам.
Изключено! Другите мъже ме отвращават,ако трябва да погледна на тях като на сексуални обекти... бля
obicham_te_ludo
12-12-2007, 21:03
nee kak da mu izneverq kat nemoa da pogledna drug ,ako mu izneverq zna4i mejdu nas ve4e nqma ni6to.......
Schnitzer
12-12-2007, 21:10
Ми ако я обичам едва ли ама понякога наистина ми се прийсква да забуча нещо което не е мое.Може но да е само 1 секс еи така по живо по здраво и да направя така че тя никога да не разбере.
russianmafiaboss
12-12-2007, 21:12
Изключено! Другите мъже ме отвращават,ако трябва да погледна на тях като на сексуални обекти... бля
представяш ли си .... природата е създала мъже и жени като сексуални обекти един на друг
така, че искаш или не ама те СА сексуални обекти
макар, че лично за мен ми писна от лесбийките - които се правят на незнам си какво и мразят целия свят
живейте си живота - но спрете да псувате други!
мама не ви ли е учила на манери?
Какво да направя по въпроса? Просто не мога да си представя да съм с др мъж. Гадно ми е,гнусно ми е...
Schnitzer
12-12-2007, 21:21
Какво да направя по въпроса? Просто не мога да си представя да съм с др мъж. Гадно ми е,гнусно ми е...Ем супер си кво.
Знам звучи ужасно, но в мойта връзка позволявам да не съм единствена и той да не е единствен, такава съм и някой хора ме мразят за това, но понякога така е по-добре.Не се ограничаваме, не си омръзваме, човек винаги може да намери нещо по-добро от сегашното, с изменени критерии във времето.Затова мисля, че ако той или аз сме решили, че искаме да бъдем с някой човек не само веднъж и го намираме за по-добър трябва да опитаме!Но ако приятеля ми ме напусне по такава причина, но по-късно във времето реши, че е сгрешил аз не бих могла да простя, като разбира се аз никога няма да търся прошка ако аз съм сгрешилата.
russianmafiaboss
12-12-2007, 21:27
Какво да направя по въпроса? Просто не мога да си представя да съм с др мъж. Гадно ми е,гнусно ми е...
имам въпрос - ти девствена ли си?
и дали си правила секс с други жени?
russianmafiaboss
12-12-2007, 21:29
ако си - ти си доминираща нали?
Ами не аз мн си го оби4ам и не се заглеждам въобще по др мом4ета.НЕ БИХ МУ ИЗНЕВЕРИЛА.
eraser_9
12-13-2007, 10:24
ami ako broim flirta za izneveqra... :oops:
gavro64eto
12-13-2007, 12:06
obi4am mn moq priqtel i nebih mu izneverila
имам въпрос - ти девствена ли си?
и дали си правила секс с други жени?
Ъъъ... :-o
1. не
2. не
.........
marina star
12-13-2007, 13:31
iznevqrata ne ozna4ava 4e ne darji6 na polovinkata si!!!!!!!!!!!!!!
lubovta si e lubov,merakat si e merak!!!!
АКо нещо ти липсва във връзката-тогава изневеряваш. Ако заради единия мерак предадеш гласуваното ти доверие и си готов да нараниш човекът до себе си.. това вече е друг въпрос :-s
Dark_Angel_F
12-13-2007, 15:06
Държа адски много на приятеля ми и за това и съм адски ревнива и от всичко си го паза и го ревнувам........ А за изневярата не бих го направила за квкото и да било...
и аз съм ревниво копеуе...ей днес ми говори за някъв...идеше ми да си изям топките от яд...а можеше и неговите да скъсам...ма стискам зъби....а за изневеряването....не е за мене тая работа...за да гледам чуждото мойто тряа да ми е омръзнало а ако ми е омръзнало ще съм скъсал..така че просто е физически невъзможно
cokaina_
12-13-2007, 15:24
Ако говорим за сегашната ми връзка - няма да изневеря. Един единствен път се случи да го направя и ми стана супер кофти и през цялото време мислех за половинката. НО ако говорим за всички останали мои връзки (ако въобще мога да ги нарека така) - да ! Изневерявала съм и не ми е пукало за никой...
Made_of_Pain
12-13-2007, 15:54
Държа.
Не бих.
Ако искам разнообразие и с него мога да го имам при повечко фантазия.
Някой горе написа, че ревнувал, защото държал на половинката си... Мне... Ревнувате поради липса на доверие... =)
С моя приятел ходим от 3 години. На първо време си позволявахме всичко - и аз и той се виждахме с друхи хора и нямахме проблеми с това. От една година насам връзката ни се задълбочи много, много го обичам и не мога да си представя да хода с някой друг, но като става въпрос за секс мисля, че душата има нужда от известно освежаване от време на време... :) Наистина много обичам приятеля си, но истината е че понякога имам нужда от нещо чуждо... и после дори го обичам повече... :smt007
sweet_sorcerer
12-13-2007, 21:22
ami ako broim flirta za izneveqra... :oops: + 1 :oops: :P
Не не бих му изневерила..толкова много го обичам и съм влюбена в него,че и да искам не мога да погледна друг..просто не ме привличат.. 8) :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
`Death`Whore``
12-14-2007, 04:52
С моя приятел ходим от 3 години. На първо време си позволявахме всичко - и аз и той се виждахме с друхи хора и нямахме проблеми с това. От една година насам връзката ни се задълбочи много, много го обичам и не мога да си представя да хода с някой друг, но като става въпрос за секс мисля, че душата има нужда от известно освежаване от време на време... :) Наистина много обичам приятеля си, но истината е че понякога имам нужда от нещо чуждо... и после дори го обичам повече... :smt007
Курва. Путката ти има нужда от няколко хуя, не душата ти.
hamilcar
12-14-2007, 05:50
Няма значение колко държа на половинката ми. След като имам приятелка другите момичета не ме интересуват.
ShokoladkaTa
12-14-2007, 05:58
в предишните си връзки съм изневерявала,но в сегашната си не бих го направила.Прекалено мн го обичам и държа на него :P
к***а. п****та ти има нужда от няколко хуя, не душата ти.
Съмнявам се. Аз не му изневерявам с всеки, на всеки ъгъл и във всеки удобен момент... Пък и ако имах такава нужда от "няколко хуя", просто нямаше да съзадавам сериозни отношения с който и да било...
sladkoto_neli
12-14-2007, 08:00
Аз страшно много държа на половинката си и не мисля че ще ъм способна да му изневеря.при положение че го обичам не мога да го нараня.
krem4et0
12-14-2007, 10:19
С моя приятел съм от 3 години и 3 месеца и нямам нужда от никакво освежаване. Обичам го и той ми дава достатъчно качествен и разнообазен секс. Изобщо не мога да си представя думите обичам и правя секс с друг в 1 изречение. не съм изневерявала, не мисля да изневерявам, обичам приятеля си и държа изключително много на НАС двамата заедно. Как може да имаме истинска и дълбока връзка, ако дори и физически сме отдадени на друг човек?
обичкам си го страшно много и това е последното нещо,което бих му причинила ;)
DevilWish
12-14-2007, 13:25
Mnogo me e sram.DO sq vseki pyt sym izneverqvala po4ti.....prosto ne znam kvo e tва ама..... :С точно на сегашният ми приятел мислих ,че никога няма да си позволя да му изневеря....и за тфа е гадно да имаш за най-добър приятел момче ,коет е влюбено в теб...... :(
Като казвам изневяра говоря за целувки и нищо повече ;-)
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-14-2007, 14:42
Откакто започнах да харесвам момчето, с което съм (а това беше 4 месеца преди да се съберем), не съм си и помислила да погледна повече друг... А и не мисля, че бих и пожелала това, щастлива съм с приятеля си, за да искам нещо друго с мисълта, че ще получа повече...
Ами изневерявала съм преди и съм осъзнала грешката си. Със сегашния ми приятел не искам да я допускам, просто прекалено много го обичам, за да го нараня по този начин :mrgreen:
bebe_zaiche
12-14-2007, 15:51
След време - може би. Сега - не бих. Не приемам изневярата като нещо толкова негативно. На мнение съм, че няма нищо лошо в това партньорите от време на време да прекарват по някоя нощ с друг човек само заради нагона, стига половинката да не разбира. :) С моя приятел сме си се разбрали - ако на единия му се поиска чуждо, спокойно да ходи да си начеше крастата, но да го пази в тайна :)
partychild
12-14-2007, 16:28
Обичам го страшно много :smt007 дори не съм си помисляла за изневяра .. немога да си се представя с друг :? никога няма да му причиня това сигурна съм че и той на мен :)
krem4et0
12-14-2007, 16:42
След време - може би. Сега - не бих. Не приемам изневярата като нещо толкова негативно. На мнение съм, че няма нищо лошо в това партньорите от време на време да прекарват по някоя нощ с друг човек само заради нагона, стига половинката да не разбира. :) С моя приятел сме си се разбрали - ако на единия му се поиска чуждо, спокойно да ходи да си начеше крастата, но да го пази в тайна :)
Абе не е така. само мисълта, че някоя друга някога го е докосвала или целувала(въпреки, че е било преди да се познаваме), ме кара да умирам от ревност. той е мой. Аз съм негова. Ако имаме нужда от някой друг, значи не си стигаме и значи не сме перфектни половинки 1 за друг. няма такова нещо-да прави секс с друга, а аз да не разбирам. докато той е с мен, никоя друга няма да го докосва, целува, облизва. Не казвам, че не бих простила. Прекалено много го обичам и сигурно ще простя. НО допусна ли това да се случи в нашата връзка, значи съм си изпяла песента........Не искам подобно освежаване нито за себе си, нито за него.
partychild
12-14-2007, 16:46
Абе не е така. само мисълта, че някоя друга някога го е докосвала или целувала(въпреки, че е било преди да се познаваме), ме кара да умирам от ревност. той е мой. Аз съм негова. Ако имаме нужда от някой друг, значи не си стигаме и значи не сме перфектни половинки 1 за друг. няма такова нещо-да прави секс с друга, а аз да не разбирам. докато той е с мен, никоя друга няма да го докосва, целува, облизва. Не казвам, че не бих простила. Прекалено много го обичам и сигурно ще простя. НО допусна ли това да се случи в нашата връзка, значи съм си изпяла песента........Не искам подобно освежаване нито за себе си, нито за него. Съгласна съм с кремчето ..но в моя случай трудно бих простила
krem4et0
12-14-2007, 16:48
След 3 години и нагоре с него и на мен ще ми е трудн. може би не бих, но знае ли човек? никога не казвай никога.
partychild
12-14-2007, 16:52
След 3 години и нагоре с него и на мен ще ми е трудн. може би не бих, но знае ли човек? никога не казвай никога. Не съм казала никога но просто знам че ще ми е трудно и ще мине доста време {}
sLaDkA_GrEsHkA
12-14-2007, 19:55
durja strashno mnogo na nego ne mislq 4e bih mu izneverila umishleno i ne me pritesnqva tova 4e moje da se napiq i da napravq nqkoiq glupost zashtoto ne obi4am izobshto alkohola :mrgreen: :smt007
ANTIHUMAN
12-14-2007, 21:13
Винаги съм готов да изневеря! Откъде да знам ,че тя няма да ми изневери!
По- хубаво е да съм НАРАНЯВАЩИЯ отколкото НАРАНЕНИЯ!
Nadelina
12-14-2007, 22:56
Imam si seriozen priatel na koito super mnogo dyrja.. mnogo go obicham.. i sym mnogo shtastliva s nego.. No dali bih mu izneverila.. Da bih! Vseki moje da byde prelysten.. vseki moje da se poddade.. zavisi ot situaciata.. choveka.. teb samia.. nastroenieto ti.. haraktera ti.. Ne vijdam i koi znae kolko golqm problem v tova nqkoi da izneveri... Iznevqrata e neshto syvsem normalno... tq syshtestvuva.. i tq ne biva da byde prichina za razdqla.. ili da byde tema tabu vyv edna vryzka...
alkobalko
12-15-2007, 06:29
Никога не бих му изневерила. Много пъти съм казвала и причината за това.
krem4et0
12-15-2007, 10:06
Imam si seriozen priatel na koito super mnogo dyrja.. mnogo go obicham.. i sym mnogo shtastliva s nego.. No dali bih mu izneverila.. Da bih! Vseki moje da byde prelysten.. vseki moje da se poddade.. zavisi ot situaciata.. choveka.. teb samia.. nastroenieto ti.. haraktera ti.. Ne vijdam i koi znae kolko golqm problem v tova nqkoi da izneveri... Iznevqrata e neshto syvsem normalno... tq syshtestvuva.. i tq ne biva da byde prichina za razdqla.. ili da byde tema tabu vyv edna vryzka...
Изневяра, значи липса на вяра, пристъпване на тази вяра. Ако не си вярвате, ако се лъжете, ако си нямате доверие, каква връзка градите? Изневярата е 1 от най-често срещаните причини за развод или раздяла. човекът, с който си е целуал друга, бил е с друга, тя го е докосвала, той се е възбудил от нея и е свършил под напора на ласките й. само мисълта за това ме кара да се побъркам без да е ставало...........Просто не мога да си представя, че е нещо нормално той да спи с други жени, а аз с други мъже..........Това не е нормална и най-вече стабилна връзка. доверието е изключително важно за 1 връзка. загуби ли се..............какъв е смъсълът изобщо?
не не бих... разбрали сме се .. ако искаме разнообразие правим 3-ка .. иначе поотделно с други НЕ !!!
Nadelina
12-15-2007, 17:20
Изневяра, значи липса на вяра, пристъпване на тази вяра. Ако не си вярвате, ако се лъжете, ако си нямате доверие, каква връзка градите? Изневярата е 1 от най-често срещаните причини за развод или раздяла. човекът, с който си е целуал друга, бил е с друга, тя го е докосвала, той се е възбудил от нея и е свършил под напора на ласките й. само мисълта за това ме кара да се побъркам без да е ставало...........Просто не мога да си представя, че е нещо нормално той да спи с други жени, а аз с други мъже..........Това не е нормална и най-вече стабилна връзка. доверието е изключително важно за 1 връзка. загуби ли се..............какъв е смъсълът изобщо?
Na men sashto ne mi stava priatno kato si pomislq che moje choveka s koito sym.. choveka s koito delq vsichko.. moje da byde s druga... To ne e vyzmojno da go priema i spokoino ako se sluchi... No sym priela che e vyzmojno da se sluchi.. Normalno e.. Ne kavzam che iskam da se sluchi.. nito che iskam da izneverq.. prosto moje da stane! I osven tova ne mislq che da izneverish oznachava che ne si vqrvate .. ili se lyjete.. i samata vryzka se gradi na nedoverie.. Az i moq priatel si kazvame vsichko.. Znam ne samo kakvo pravi no i kakvo misli... kakto i toi za men... Tova da izneverish e razlichno...
ThePainIsReaL
12-15-2007, 20:36
Изневяра и любов за мен са две взаимно изключващи се понятия. Следователно не мога да допусна изневярата във връзката си. Обичам момчето си повече от всичко на света, не бих предала доверието и обичта му. Пресилено звучи, но си позволявам да кажа никога. Ако съм стигнала до етап, в който да заглеждам други или да искам да имам други, няма да съм с него.. ще сме се разделили. Отношенията ни се крепят на любов и вяра един в друг. И съм убедена, че при толкова силна духовна близост единият познава целия вътрешен свят на другия и отлично знае колко дори една целувка, или един по-загадъчен поглед към друг обект би наранил любимия/любимата. Няма как да изневеря.. Обичам го и това е. Той си е мой, аз съм си негова.. и това няма да се наруши, докато ние не решим заедно. Ако толкова имам нужда от различие, съм сигурна, че и той може да ми го осигури.. дори и по-блестящо поднесено от който и да е друг.
Относно въпроса дали бих му простила.. сигурно да.. както и той на мен (поне така предполагам), любовта ни е прекалено голяма.. все пак макар едно на милион и грешки стават. Обаче и двамата ще знаем, че връзката няма да има вече на какво да се крепи.. че тя ще на път да рухне и да се сгромоли с огромна сила..
Както и да е.. не искам да мисля в тази насока. Аз просто НЯМА да му изневеря (:
lyloster
12-15-2007, 20:59
попринцип мисля, че не бих изневерила, но никога не казвам никога, защото просто няма как да знаеш какво може да се случи, тъй като не всичко зависи само от теб има си и некви външни фактори и тънъ...
Не съм способна да му изневеря.
Докато не си легнете ми е на 6 мна след това .... :-D
krem4et0
12-16-2007, 06:35
Nadelina,не е точно така. Ако си близка с него, знаете всичко 1 за друг и прочие, значи ако имате проблем или нужда от нещо друго в секса, то ще си проличи, нали? Аз в моята връзка не допускам, че може да има изневяра. познавам себе си, познавам и партньорът си и знам, че ако се случи нещо подобно то ще е извън връзката ни. Не казвам, че е невъзможно да изневеря или той да го направи. Но казвам, че изневярата ще бъде тогава, когато макар и формално да сме заедно, ние вече няма да сме заедно на 1 друго ниво, което понякога(особено първата година) се е случвало. Но и дори тогава не сме си изневерили, а сме говорили какв промяна целим в нашата връзка. Стигне ли се до изневяра-връзката е на изчерпване!
otna4alo dokato se "obi4ame" mnoy ne ama sled 3-4 sedmici pri nqkoi moje i pove4e ama do sq ne mi se e sly4valo mi omruzva i se razdelqme....
`Death`Whore``
12-16-2007, 06:42
Такааа...окей, изневеряваш. Някой те възбужда много, гаджето не може да ти даде секс по независещи от него/нея причини...чукате се. Или се целувате с другия човек. Но става веднъж. Приемливо е. Но да казваш, че сериозността на връзката ти е виновна за това, че искаш да се чукаш с други, или че душата ти иска нещо другои различно, е курвенско.
И както каза Кремчето, когато хората имат проблем, говорят за него. Ако двама души са заедно и просто потъпкват проблемите или намират решението им в други хора...това е пародия на връзка.
minava6t 4i4ko :)
12-16-2007, 08:08
к***а. п****та ти има нужда от няколко хуя, не душата ти.
е това е, къде отиде Шекспировия израз.,след това дълго , съкровено и чувствено излияние :twisted: ..Death`Whore уби вси4ко детско в мене.... :cry: ..истината най-много наранява /Б. Паскал/
ami 4estno kazano ne bih izneverila i mislq 4e priqtelq mi ne bi mi izneveril ...no neka da ne se zablujdavame - majete sa sazdadeni taka 4e ne mogat da badat samo s edna jena..iskreno se nadqvam moq da ne e takav i va6ite priqteli sa6to..
:oops: Аз почти по същият начин, нищо лошо не виждам!
пф..имам си сериозна приятелка от една година и за нищо на света не бих и причинил такова нещо...макар че примерно може да се изневери и другия нищо никога да не разбере...ама не е там въпроса.Преди да направиш нещо такова трябва да се замислиш как би се почувствал ти ако ти причинят същото..и то да ти го причини човек,който обичаш страшно много и на когото имаш адско доверие.Предполагам че всеки ще е съкрушен ако му се случи нещо подобно :shock:
Eli>>>
12-18-2007, 01:23
Да,дори и на сън изневерявам :D
GameFace
12-18-2007, 04:26
Предлагам всички да изпиеме по 300-400 гр. твърд алкохол, да се разходиме полуголи в едно помещение и после ще си говорим кой изневерява и кой не! :)
Мисълта ми е, че никога не можеш да кажеш с ъс сигурност дали ще изневериш или не! Има хора, които не пият, които не употребяват наркотици (надявам се всички тук да сме такива :) ) и куп други фактори, които определят Вашето моментно поведение. Предполагам Ви се е случвало да не сте гладни, но като хапнете залче от нещо внезапно да огладнеете. Така е и при секса. Аз също не бих изневерил за нищо на света, но допускам това да се случи, за да съм по-подготвен, ако дойде този момент. :)
А и в момента нямам приятелка, така че мога да изневеря само на принципите си. :D
Пиис!
GameFace
CVETELLINA
12-18-2007, 08:29
По принцип не обичам изневерите.А и просто нямам очи за друго момче в никакво отношение,и никога не бих му изневерила..според мен изневярата значи край на любовта..и тва,че чувствата към приятеля/приятелката ти стават по-силни като изневериш-мисля,че е глупаво
[-X
free_spirit
12-18-2007, 09:31
В цялата тая тема всички са толкова категорични относно факта,че не биха изневерили,че направо нямам думи,само ми е интересно защо статистиката говори друго,както някой по-горе каза масовата причина за разводи е изневярата,за раздялата на повечето двойки- изневярата.ОК и аз имам дълга връзка,но не отричам,че ми се е искало да кръшна,а и на него му се е искало. Не живеем в някой романтичен филм,в който края винаги е .."и те живели щастливо до края на дните си".Любовта си е любов,хормоните са си хормони!Обичам страшно много човека до себе си,но никога не знаеш как ще те завърти живота. Не знам-според мен човек не може да е категоричен по тая тема,ако някой го е направил веднъж в една връзка,по всяко време може да го повтори.
абе не съм способна на такова нещо...макар че понякога ми се въртят такива неща в главата но са за момента и отминават набързо.. :P
krem4et0
12-18-2007, 11:45
Някой хора дори и полуголи и на градус могат да действат разумно.......А и без половинката си не си позволявам да пия(не, че с нея го правя особено много). не ходя по такива масови купони, където се събират 100 човека, никой никого не познава, напива се до припдък и се ч*** в съседната стая със веки срещнат. Не казвам, че яма да изневаря. Казвам, че докато ни връзката има бъдеще и докато не се изчерпи, не бих предприела такъв ход!
† “~ALpHa d0g~” †
12-18-2007, 12:03
АКо нещо ти липсва във връзката-тогава изневеряваш. Ако заради единия мерак предадеш гласуваното ти доверие и си готов да нараниш човекът до себе си.. това вече е друг въпрос :-s
Мн0г0 д0бре казан0...Все пак си имаш п0л0винка за тези "мераци", а и м0жеш да си разн00бразяваш п0л0вия/и не сам0/ жив0т и с п0л0винката...Няма смисъл 0т изневярата... К0гат0 видиш, 4е нещата ве4е не вървят, п0-д0бре е да се разделите... Мн0г0 п0-б0лезнена ще бъде изневярата....
П0 темата.. Не бих изневерила на приятеля си, защ0т0 г0 0би4ам прекален0 мн0г0 и не искам да г0 наранявам...
apparition
12-18-2007, 12:06
немога да кажа че съм твърдо против изневярата, но просто не съм и ЗА... :? засега имам мн сериозно връзка и не бих предала човека до мен в никакъв случай... (ама то това е щото съм си добра душичка :-k )
indecent
12-18-2007, 12:11
podkrepqm mnenieto 4e iznevqrata e edin vid predatelstvo i sym protiv iznevqrata i ne izneverqvam i ne iskam da mi izneverqvat :wink:
Nadelina
12-21-2007, 17:42
Ne mislq che da se napiesh.. da se syblechesh i da se pravish che nqmash chovek do sebe si i da go izpolzvash kato opravdanie ako stane neshto (s veroqtnost poveche ot 50%) ... nedopustimo e!
Никога не бих му изневерила, защото той е от хората които заслужава да не бъде лъган и подиграван. Доказал се е като човек, с който мога да прекарам остатъка от живота си без да пожелая друг, разбира се трябва да е взаимно! :smt007 :smt007 :smt007 :smt008 :smt007 :smt008 :smt007
iNsaNE`giRL
12-22-2007, 19:36
Kolkoto i da me e sram da go kaja,sno6ti go napravih...izneverih na priqtelq mi kokloto i da darja na nego. Sram me e, i mi e gadno zashtoto s1m sihurna 4e toi nikoga ne bi mi izneveril. No prosto se podadoh na emociite :-k
da d1rja na neq i ne bih i izneverila za jalost s1m go pravila i izklu4itelno mn s1jelqva za tova
Escarina
12-23-2007, 10:54
Държа на него да. И не бих му изневерила. Дано го оценява...
russianmafiaboss
12-27-2007, 01:34
аз мн си обичкам моето момиченце и ще прилагам мах усилия да не и изневеря
засега сме заедно 11 месеца и не съм и изневерявал :)
Vampirella
12-27-2007, 06:02
Хм... Не съм способна на изневяра (мисля, че е загуба на време). Много държа на него! :-)
Никога няма да го направя да изневеря на приятелката си, защото много държа на нея и много я обичкам :)
ViLLa*07
12-27-2007, 22:28
da d1rja na neq i ne bih i izneverila za jalost s1m go pravila i izklu4itelno mn s1jelqva za tova tq znae li ?
Go6o_duPeTo
12-27-2007, 22:32
Ебал см я половинката ще ми дойде некоя китна мома и ше ме пипа по чепа .. естествено че ще и го подам
Защо ще ходиш с него,щом ще ходиш и при други?Няма логика...
Изневярата винаги ми е била крайно противна...
Като реша,че вече не го искам,ще го разкарам...
Глупаво е.
Много мнения има по въпроса за изневярата- всякакви хора всякакви мнения, аз поне мога да споделя моето, защото съм била и от двете страни. Изневерявала съм на бившия си приятел, но се разделихме. И там всичко беше приключило, доста преди да се раделим както си му е реда, за това може би изневерих. Не се чувствам много по-добре от това което направих, нито продължих да се виждам с въпросната ми нова изгора( той голям тапак се оказа). Но нали сме за това да се учим от грешките си. Та след това се разделих с приятеля ми. Просто това нещо с раздялата се беше отложило във времето, защото той плачеше и не искаше да го оставям. Но до какво доведе? До нищо, с което се гордея. Сега съм с едно друго момче, и го обичам много, не искам да му изневерявам и не чувствам такава нужда. Но разбрах, че ако искаш някой друг, явно връзкатати в момента не те задоволява напълно, и просто трябва да я прекратиш.В края на крайщата човек не може да обича двама.