- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко държиш на половинката си-способен ли си на изневяра?
kolko darji6 na polovinkata si -sposoben li si na iznevqra
Редактирано от-ЦвЕтИт0
Заглавието на темата, трябва да бъде написано на кирилица.
![]()
Да!
То извинете ама то писва цяла седмица да ядеш само боб ,нали тъй е и с женското баце :P![]()
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
държа наистина много, че да го нараня по такъв начин.
SMILE FOR ME NOW
Лично аз - не.Ако ми е омръзнало от него просто няма да съм с него.Иневярата е вид предателство, а щом съм с дадения човек държа на него и няма за какво да го предавам.
на сегашната ми приятелка - не бих изневерил !
освен и ако тя не присъства .....![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Държа на приятеля си и нямам намерение да му изневерявам.
Изключено! Другите мъже ме отвращават,ако трябва да погледна на тях като на сексуални обекти... бля
Smile!?
nee kak da mu izneverq kat nemoa da pogledna drug ,ako mu izneverq zna4i mejdu nas ve4e nqma ni6to.......
Ми ако я обичам едва ли ама понякога наистина ми се прийсква да забуча нещо което не е мое.Може но да е само 1 секс еи така по живо по здраво и да направя така че тя никога да не разбере.
представяш ли си .... природата е създала мъже и жени като сексуални обекти един на другПървоначално написано от ra4ence
така, че искаш или не ама те СА сексуални обекти
макар, че лично за мен ми писна от лесбийките - които се правят на незнам си какво и мразят целия свят
живейте си живота - но спрете да псувате други!
мама не ви ли е учила на манери?
За въпроси - ЛС
Какво да направя по въпроса? Просто не мога да си представя да съм с др мъж. Гадно ми е,гнусно ми е...
Smile!?
Знам звучи ужасно, но в мойта връзка позволявам да не съм единствена и той да не е единствен, такава съм и някой хора ме мразят за това, но понякога така е по-добре.Не се ограничаваме, не си омръзваме, човек винаги може да намери нещо по-добро от сегашното, с изменени критерии във времето.Затова мисля, че ако той или аз сме решили, че искаме да бъдем с някой човек не само веднъж и го намираме за по-добър трябва да опитаме!Но ако приятеля ми ме напусне по такава причина, но по-късно във времето реши, че е сгрешил аз не бих могла да простя, като разбира се аз никога няма да търся прошка ако аз съм сгрешилата.
имам въпрос - ти девствена ли си?Първоначално написано от ra4ence
и дали си правила секс с други жени?
За въпроси - ЛС
ако си - ти си доминираща нали?
За въпроси - ЛС
Ами не аз мн си го оби4ам и не се заглеждам въобще по др мом4ета.НЕ БИХ МУ ИЗНЕВЕРИЛА.
obi4am mn moq priqtel i nebih mu izneverila
Ъъъ...Първоначално написано от Russian Mafia Boss
![]()
1. не
2. не
.........
Smile!?
iznevqrata ne ozna4ava 4e ne darji6 na polovinkata si!!!!!!!!!!!!!!
lubovta si e lubov,merakat si e merak!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
АКо нещо ти липсва във връзката-тогава изневеряваш. Ако заради единия мерак предадеш гласуваното ти доверие и си готов да нараниш човекът до себе си.. това вече е друг въпросПървоначално написано от marina star
![]()
Smile!?
Държа адски много на приятеля ми и за това и съм адски ревнива и от всичко си го паза и го ревнувам........ А за изневярата не бих го направила за квкото и да било...
и аз съм ревниво копеуе...ей днес ми говори за някъв...идеше ми да си изям топките от яд...а можеше и неговите да скъсам...ма стискам зъби....а за изневеряването....не е за мене тая работа...за да гледам чуждото мойто тряа да ми е омръзнало а ако ми е омръзнало ще съм скъсал..така че просто е физически невъзможно
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Ако говорим за сегашната ми връзка - няма да изневеря. Един единствен път се случи да го направя и ми стана супер кофти и през цялото време мислех за половинката. НО ако говорим за всички останали мои връзки (ако въобще мога да ги нарека така) - да ! Изневерявала съм и не ми е пукало за никой...