maackata
12-13-2007, 15:43
OHHH ](*,) dadohani ese po filosofiq na tema: Kakvo e za men filosofiqta? Ako a nqkoi mu se otdava pisaneto 6te sam mu blagodara da pomogne.Blagodarq vi predvaritelno :)
Seducti0n
12-13-2007, 19:50
Философията,по своему е една доста интересна наука,оказваща важно значение,върху общата културана човек.Не е необходимо да си философ за да достинеш до основните житейски истини,необходимо е съвсем малко логика и мисъл за да разбереш някои неща.
Дори и да не си даваме сметка,ние сме едни малки философи,всеки с проблемите си,в възгледите си, с разбиранията.Понякога търсейки отговора на даден въпрос,ние намираме решението на друг страничен проблем,вървейки по пътя на логигаката.
Философията ни дава много,стига да може да извлечем полза от нея.Взема участие дори и в полемиките,с които е изпъстрено нашето ежедневие.В споровете,винаги побеждава,този който притежава по-голям интелект,респективно,който има философски поглед над нещата.Не е нужно да си на определена възраст,за да можеш да разсъждаваш умело и да извличаш правдоподобни изводи.Философията,е като потенциалната физична енергия-всеки я има,но само,някои я превръщат в кинетична.
:arrow: Сама го писах, дано да съм ти помогнала. :)
maackata
12-18-2007, 11:32
Razbira se 4e mi pomogna.Na men tiq ne6ta ne mi se otdavat i ocenqvam vsqkakva pomo6.Blagodarq mnogo :-) :-) :-)
Seducti0n
12-18-2007, 15:36
Razbira se 4e mi pomogna.Na men tiq ne6ta ne mi se otdavat i ocenqvam vsqkakva pomo6.Blagodarq mnogo :-) :-) :-)
Радвам се и се надявам занапред да се понапъваш малко повечко.Писането на есета,определено развива мисленето и спомага за добър изказ. :wink:
:arrow: П.С-Считам темата за приключена.