PDA

View Full Version : Качване на килограми

Red_Devil
12-13-2007, 18:28
Ами значи искам да кача килограми в областта на туловището-по-специално да скрия ребрата :? Ами висок съм 1.75-1.79,тежа 54 кг.С тези кила съм от повече от година и каквото и да ям не се отразява на теглото ми.Мен не ми е толкова за килата,колкото когато се гледам в огледалото и изглеждам някакси слаб и последните 3-4 двойки ребра се виждат ясно.Иначе ръцете и краката са сравнително добре,като дясната е доста по-силна и малко по-голяма от лявата ръка.Не си мислете,че не храня или спазвам някакви диети-напротив.Ям кот ми падне и когат съм гладен,но от доста време се тегля през 2 седмици и кантара винаги показва 54кг+-100грама.Та въпроса ми е как да скрия ребрата и да стана примерно 60кг. :neutral: Благодаря предварително за всякакви съвети!
ПП-момче съм на 15г

trg_ahmed
12-13-2007, 18:46
Значи и аз бях така голяма хрътка бях,обаче почнах 1во футбол и така направих крака (мускули),сега всеки ден помпам лицеови опори по 50 сутрин 50 вечер и съм ок няма грешка.Хем трупам мускули и си прая хубаФо тяло хем си реших проблема,и ти пробвай нищо няма да загубиш

ПП:а за ребрата прави коремни преси там различни упражнения натоварвай гръбните мускули и лека полека ще се оправиш

Поздрави, Ахмед

Red_Devil
12-13-2007, 19:11
Ами аз секи ден в даскало играя тенис на маса :) Иначе вкъщи от време на време дигам гири,но ще послушам съвета ти и ще започна секи ден да правя коремни преси.Ама с лицевите опори ще е бая зор :? Но ще опитам де

Red_Devil
12-13-2007, 19:12
Ами аз секи ден в даскало играя тенис на маса :) Иначе вкъщи от време на време дигам гири,но ще послушам съвета ти и ще започна секи ден да правя коремни преси.Ама с лицевите опори ще е бая зор :? Но ще опитам де

Red_Devil
12-13-2007, 19:14

trg_ahmed
12-13-2007, 19:23
Спокойно то просто в началото ще правиш по 5-10 после като се развият мускулите ти ще правиш по повечко ;) Спокойно всичко с времето си :)

Red_Devil
12-13-2007, 19:35
Ами мерси за съвета,но тука нещо ми заби и съобщението се изпрати 5 пъти :P

NameLess
12-14-2007, 15:18
Доста ми приличаш на мен - 1.78 54 килограма 15 години :P Та и аз като теб се зачудих за фигурата си и преди около месец почнах лицеви опори и коремни преси и клекове с подскоци :) Резултата вече е налице - преди правех по около 8-9 лицеви, 20-на коремни и 10-15 клека, сега - 30 лицеви опори, 70 коремни и 35 до 50 кляка :) Доста е добра тази домашна тренировка сутрин и вечер :) Хайде успех !