PDA

View Full Version : Кажете ??????????????

M!M!T()
12-14-2007, 10:35
Какво подлудява (от удоволствие)вашите полвинки ? Дори и вас ?
По лесно обясняване как ги предразполагате към секс ? Съжелявам ако има такава тема !!!!!!

cokaina_
12-14-2007, 11:30
хахаха Мисля, че не е трудно да предразположиш момче за секс :D :D

vaniLL
12-14-2007, 11:51
Какво подлудява (от удоволствие)вашите полвинки ? Дори и вас ?
По лесно обясняване как ги предразполагате към секс ? Съжелявам ако има такава тема !!!!!! :oops:

moq e "vinagi gotov - kartoF"
inache , s jest , celuvkiiii ... ne mi e trudno , pyk i si e individualno za vsqka dvoika :-P

M!M!T()
12-14-2007, 12:23
О-о-о не искам да предразполагам никого!!Просто питам!!

eraser_9
12-14-2007, 12:28
О-о-о не искам да предразполагам никого!!Просто питам!!
aha mai o4akva6 mujki otg... :grin:

DevilWish
12-14-2007, 13:16
I moq e gotov samo ot edna celuvka ;-) stiga da iskam moga da go podludq samo s jestove daje...а мен мн. трудно напоследък може нещо да ме възбуди нз що така...преди умирах за целувки по врата ,ся нищо ама нищо . . . ох ако обаче само ме докосне с ръка отдолу и съм веднага готова...........само така се възбуждам вече...

MakeMeLaugh
12-14-2007, 13:42
I moq e gotov samo ot edna celuvka ;-) stiga da iskam moga da go podludq samo s jestove daje...а мен мн. трудно напоследък може нещо да ме възбуди нз що така...преди умирах за целувки по врата ,ся нищо ама нищо . . . ох ако обаче само ме докосне с ръка отдолу и съм веднага готова...........само така се възбуждам вече...
Бе не знам за таб, ма аз съм готов :oops:
:-D :smt003

Icko_pld
12-14-2007, 13:44
:lol: :lol: :lol:

Presley
12-14-2007, 13:53
Аэ рично винаги съм готова :D
В момента нямам постоянен партниор или човек до себе си :D По-добре ми е така :D

MakeMeLaugh
12-14-2007, 13:57
Аэ рично винаги съм готова :D
В момента нямам постоянен партниор или човек до себе си :D По-добре ми е така :D
Искаш ли да си поиграем?... :oops: :-D

Тъй, тъй трябва :D

Call me :::
:P

samonervi
12-14-2007, 13:58
При всеки е различно.Все едно да питаш "Какво ядат мъжете на закуска?"

MakeMeLaugh
12-14-2007, 14:05
При всеки е различно.Все едно да питаш "Какво ядат мъжете на закуска?"
Не ми разваляй харема бре 8-)

Айде ся по темата:
Ами да видя момичето по бельо, по халат след душ, или пък да ме извика в банята докато се къпе, или да почне да ме опипва ммм
да ми бръкне през крачола, лятото... вднага я почвам ;р
да се държи като разгонена кучка
или пък да ми хване ръцете и да почне да се опипва с тях.
да ми говори мръсно, ама наистина мръсно казано мъжки, а не мръсно както го разбирате вие момичетата.. демек смешно мръсно в повечето случаи :Д
В разбъркан ред са. който ги подреди печели сокоизтисквачка :razz:

ihkk
12-14-2007, 14:08
И моят е на принципа ''Винаги готов'' :P :-D

MakeMeLaugh
12-14-2007, 14:19
И моят е на принципа ''Винаги готов'' :P :-D
Бе тъй си мислите!!!!!
Това е голяма женска заблуда, по дяволите!!!

То и аз съм на тоя принцип, ма ви казах, кое е по-по-най, което може да ме влуди. ТО по вашата логика дай ся като е винаги готов да не се мъчим да напрайм кефа още по-добър.
Пфу лапета..

Както вие си имате влудяващи за вас неща, така и ние си имаме. Щом сме винаги готови по принцип, шпредставяте ли си ако вкарате малко фантазия, примверно каквото аз изброх, че ме кефи какво ще стане а,... ;) ;) :smt003

Затова и става сексуалните изневвери. Щот си мислите, че сте богини..ама има някои момиченца дето са се усетили как стоят нещата и предлагат доста неща в повче, които влудяват момчето ви и хоп естествено то долита на яката пичка дето няма грешка. И после ама що, ама с кво е по-добра тя.. ем как с кво то е очвадно. Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава ;)

Запомнете го това хубаво и дао го схванете както трябва. Опичайте си акъла и действайте...

Няма идеална жена, и 100-процентово задоволен партньор във връзката.Винаго може още ;) И това може тряа вие да се постараете, а не някоя друга и после... ;)

Това, което написх се отнася и за ДВАТА пола. Не дескриминирам никой.
Благодаря :)

MoHuTo
12-14-2007, 14:29
Ами на моя много му харесва, когато издавам еротични звуци близко до ушето му :oops: , обича също и когато си играя с малкия герой :-P , обича да се държа перверзно..абе общо взето винаги намирам начин да го накарам да ме иска :-)

bebe_zaiche
12-14-2007, 15:52
Хм.. Купувам си ново бельо, правя му стриптийз, изпълнявам всяко негово нареждане, колкото и перверзно и срамно да е.. Такива работи :) На мен ми стига да го видя гол до кръста, с дънки и кожен колан :>