View Full Version : Бързо ми трябва мнение
Днес ми пробиха още една дупка на ухото с абокат и цял ден ме боли.Нямах медицинска обица и сложих една "ламаринка",а по принцип не мога да понасям такива обеци.Сега видях,че мястото около дупката е посиняло.Да сваля ли обицата?
mishkata88
12-14-2007, 20:56
сваляй я веднага може да получиш сериозна инфекция от тая ламаринка #-o #-o
Свалих я вече...текна доста кръв и то даже е кафяво ухото ми :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
mishkata88
12-14-2007, 21:05
дезинфектирай го... с кислородна вода или малко ракия на едно памуче... ](*,) :shock:
ами държа едно памуче със спирт ама то е КАФЯВОО :shock: Дали ще се оправи скоро :-k :-#
mishkata88
12-14-2007, 21:11
амии до 2-3дни трябва да се оправи... пък ако ти се надуе ухото и много те боли иди на доктор ... :wink:
Jamalska
12-14-2007, 22:24
нЕ бе няма.Само го промивай с кислородна вода..може и малко банеоцин/гентамицин..нещо от сорта да сложиш.До утре дупката ще се е затворила.Просто не слагай ламаринки...само мед.стомана или там някоя друга подходяща материя-силикон,титан...
Nadelina
12-15-2007, 00:08
Shte se opravi ama moje dupkata da se zapushi... i da se naloji nanovo da dupchish uhoto..
mechtaq_za_teb
12-15-2007, 07:00
И аз не понасям ламаринки...според мен трябва да махнеш обицата и да промиеш мястото с нещо,защото може да стане по-зле.
Sa6iTyYy
12-31-2007, 23:15
za momenta moje da si sloji6 istinsko srebro ili zlato da ne ti se zapu6i nameri nqkfa obica nezavisimo kakva e daje da q nqkfa babe6ka dezinfekcirai q i si q sloji da ne ti se zapu6i :P
za momenta moje da si sloji6 istinsko srebro ili zlato da ne ti se zapu6i nameri nqkfa obica nezavisimo kakva e daje da q nqkfa babe6ka dezinfekcirai q i si q sloji da ne ti se zapu6i :P
хахахахах кфо сребро шси преебе ушето беее пфффффф :-x :-x :-x медицинската обица си сложи и недей да я махаш ! от тенекия там сребро златоо - недей да слагаш - сложи си медицинската обица и ще ти се оправи ушето :wink: промивай всеки ден ии недей да слагаш тенекия - в никъф случай
Ice_Queen_
01-01-2008, 10:19
хахахахах кфо сребро шси преебе ушето беее пфффффф :-x :-x :-x медицинската обица си сложи и недей да я махаш ! от тенекия там сребро златоо - недей да слагаш - сложи си медицинската обица и ще ти се оправи ушето :wink: промивай всеки ден ии недей да слагаш тенекия - в никъф случай
Я трай!Нищо му няма на среброто!И на мен ми сложиха сребърна и си бях ок..
среброто не е материял за дупки които все още зарастват ! а в нейния случай изобщо - само може да стане по зле , по дубре да си сложи медицинската обица
ResPekT333
03-15-2008, 09:36
riskuwash da ti se zapushi dupkata ....no po dobre dda se zapushi otkolkoto da ti se infektira uhoto :)
среброто не е материял за дупки които все още зарастват ! а в нейния случай изобщо - само може да стане по зле , по дубре да си сложи медицинската обица
Много си права.Среброто не е подходящо за нови дупки по ушите и изобщо за всякакъв пиърсинг. :?