- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бързо ми трябва мнение
Днес ми пробиха още една дупка на ухото с абокат и цял ден ме боли.Нямах медицинска обица и сложих една "ламаринка",а по принцип не мога да понасям такива обеци.Сега видях,че мястото около дупката е посиняло.Да сваля ли обицата?
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
сваляй я веднага може да получиш сериозна инфекция от тая ламаринка![]()
![]()
Свалих я вече...текна доста кръв и то даже е кафяво ухото ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
дезинфектирай го... с кислородна вода или малко ракия на едно памуче...![]()
![]()
ами държа едно памуче със спирт ама то е КАФЯВООДали ще се оправи скоро
![]()
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
амии до 2-3дни трябва да се оправи... пък ако ти се надуе ухото и много те боли иди на доктор ...![]()
нЕ бе няма.Само го промивай с кислородна вода..може и малко банеоцин/гентамицин..нещо от сорта да сложиш.До утре дупката ще се е затворила.Просто не слагай ламаринки...само мед.стомана или там някоя друга подходяща материя-силикон,титан...
Shte se opravi ama moje dupkata da se zapushi... i da se naloji nanovo da dupchish uhoto..
И аз не понасям ламаринки...според мен трябва да махнеш обицата и да промиеш мястото с нещо,защото може да стане по-зле.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
za momenta moje da si sloji6 istinsko srebro ili zlato da ne ti se zapu6i nameri nqkfa obica nezavisimo kakva e daje da q nqkfa babe6ka dezinfekcirai q i si q sloji da ne ti se zapu6i :P
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
Първоначално написано от Sa6iTyYy
хахахахах кфо сребро шси преебе ушето беее пфффффф![]()
![]()
медицинската обица си сложи и недей да я махаш ! от тенекия там сребро златоо - недей да слагаш - сложи си медицинската обица и ще ти се оправи ушето
промивай всеки ден ии недей да слагаш тенекия - в никъф случай
Първоначално написано от EJI4eTy
Я трай!Нищо му няма на среброто!И на мен ми сложиха сребърна и си бях ок..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
riskuwash da ti se zapushi dupkata ....no po dobre dda se zapushi otkolkoto da ti se infektira uhoto![]()
Много си права.Среброто не е подходящо за нови дупки по ушите и изобщо за всякакъв пиърсинг.Първоначално написано от EJI4eTy
![]()