View Full Version : отностно подписа
значи проблема ми е такъв ... искам да си сложа нов подпис ... нали пиша и след това между скобите слагам URL-to на снимката ... след което атоматично [img] ми остава на първия ред а сичко останало слиза надолу ... искам да попитам дали на някой му се е случвало и как мога да си сложа подпис ... без да ми създава такъв проблем ....
dshiznit
12-16-2007, 13:49
еми почваш на ново ама без да пишеш и след това между скобите.
Ми почваш с пишеш урлт и след това затваряш тага
Би трябвало така да не ти се премести на другия ред. =D>
ами не става ... пиша си [img] и в момента в който копирам URL-to и то не се копира на първия ред ами слиза долу .... нещо #-o .... :neutral:
dshiznit
12-16-2007, 14:22
Копирай първо линка урлт, а след това сложи от пред и от зад и .
пак не става ... поставя ли ] na [img] и URL -то веднага злиза на втория ред ](*,) ](*,)
chipi_kaoo
01-11-2008, 13:55
понеже url е прекалено дълъг за това ти се пренеся на другия ред, но не се притеснявай, направи го така и ще ти излезе (при мен се получи същото) :P
ок така, значи моя проблем е че съм нова и не знам как са си сложа снимка на фрофил ами и на подписа ми, и ако обичате някой да ми каже щото не мога да видя никъде да пише къде мога да си солижиш снимка или там нещо такова
chipi_kaoo
01-12-2008, 15:53
Ма ти къде искаш да сложиш снимка??? ако е в потпис пишеш url на снимката и а за ават си има да си избереш от компа. Е ти уточни къде искаш да си сложиш снимка, и ще ти помогна, ако мога де :P
chipi_kaoo
01-12-2008, 15:55
пак не става ... поставя ли ] na [img] и URL -то веднага злиза на втория ред ](*,) ](*,)
Не, че искам да се бъркам където не ми е работа, но си смени потписа с такъв 300х300 пикслела мах, защото е в разрез с правилата, само съвет, защото инача някой модератор ще ти го каже :)