View Full Version : Знаете ли..?
my_sexy_lover
12-18-2007, 16:30
Здравейтее... :-$ онзи ден стана на въпрос кфи размери има приятеля ми.. каф размер блуза,дънки,белио ..но аз незнаех :-| единственото което знаех че носи М боксерки и нищо друго :-D таа..искам да ви питам вие знаете ли размерите на вашата половинка :-D :-s :-o :P
partychild
12-18-2007, 16:34
Амии.... аз :-o аз също знам само боксерките че са му М :-D трябва да го питам пак :D :-D :oops:
Ako iskash shte ti dam moq razmer :D (sory za shrifta pisha ot zala )
my_sexy_lover
12-18-2007, 16:38
Ako iskash shte ti dam moq razmer :D (sory za shrifta pisha ot zala ) :-D :D питах дали знаете размерите на приятела/приятелката си :P
sledvashtiq put shte si vzema metura s mene :P i shte ti kaja dali sum razbral no edva li nqkoi znae ;) i vse pak tvoq kuv e :D (otnovo sory za shrifta oshte sum v zala :D )
Знам, че е М на блузите, най-добре му стоят.За друго не знам. :D
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-18-2007, 17:54
Знам, че е слаб като върлина, тежи 58 кила, а е 178 см... :? Знам единствено, че най-вероятно би носил сравнително малък размер, ако не предпочиташе по-широки дрехи... Иначе не съм го изследвала добре, той не е нисък, затова сигурно М ще му е добре...
ebahti gay4etata det ste si hvanali az pod L razmer ne padam
L или XL носи моя ;) Висок 187, около 85кг е.
Обувки 43
GregoryHouse
12-18-2007, 20:13
Муунлайт ти кфо по слаботелесни ли си падаш? 58кг за човек с 178 ръст са ДОСТА малко...при положение че е 5см под мен и е с почти 20кг по слаб от мен....а аз се смятам за слабичък...или поне среден...давай му повечко да яде...стига си му прибирала праичките....
А по темата да знам ги....91Ц е ако не ме лъже паметта...и размер на дрехите не съм мн сигурен ама си мисля че са М....повече е абсурд...
Носи М, но зависи от блузата понякога и L. Боксерките му са М или Л, отново зависи от модела. Обувките само не знам и дънките, ама като ги видя (дънките) долу горе ми е ясно дали ще му станат :)
`Death`Whore``
12-18-2007, 20:33
Мъжете са ми тъмна индия в това отношение...и най-слабите се оказва, че носят огромен размер... :shock:
Мъжете са ми тъмна индия в това отношение...и най-слабите се оказва, че носят огромен размер... :shock:
Хахахх вярно е. Излизах с едно момче преди години, което носеше малък размер дънки, но бельо XL :D
Хахахх вярно е. Излизах с едно момче преди години, което носеше малък размер дънки, но бельо XL :D
този е бил бая надарен в някои области от своето тяло :oops: =D>
не искам и да знам тфа .... тфа с дрехите размерите и момичетата е доста опасна зона
Двоен ХL трудно и намирам дрехи ама коледата наближава и ше си хапна контра филето и.
e ai sega kakvo da kaja az :)
Parvo,4e temata mi e malko ubita s izvinenie kam tozi koito q e sazdal ama i bez tva q otvorix 6te otgovorq.
Zna4i takova momi4e do sega ne si bqx xva6tal absolutno vsi4ko na M
Mi da tq e prosto malka kukli4ka.Visoka kam 1,63 i e na 18 maleee koga porasna :cry: a be6e detence predi 5 godinki :)