View Full Version : Не на диетите - и въпреки това слаби и красиви
sweet_glezla
12-19-2007, 03:57
dragi moi zdraveite! :mrgreen: pi6a vi zaa da ne gladuvate kato ku4enca,i da see 4ustvate debeli!6te vi razkaja za sebesi-zna4i az sam na 25 godini nikoga ne sam bila kraino debela pove4e ot 55kg nikoga ne sam bila,no kato vsqka jena koqto darji na sebe si postoqnno si namirah kusurri i vinagi bqh na dieta i ne mardah ot 55kg aumirah ot glad,pieh hap4eta za otslabvane,bilki,trenirah.....I NE I NE!togava ot edna priatelka razbrah za VEGA-TEST,koito se pravi v universitetska bolnica i milata d-r georgieva,koqto sre6tu 80lv pravi 4udesa s figurata ti za okolo mesec.otidoh napraviha mi tozi test koito ne e boleznen prodaljava okolo edin 4as i razbira6 kakvo ponasq organizma ti i ne palnee6 i kakvo ne trqbva da qde6 za da ne palnee6!tozi test e individualen samo za teb priatelkite ti ne mogat da go pravqt.sled kato razbrah ot kakvo palnea i sprqh da se hranq s nego za mesec svalih 6kg i qdeh na den po 5 pati :-P sega sam 49 kilograma i sam 6tasliva,zasshtoto ne gladuvam a izglejdam taka kakto iskah da izglejdam,prosto e neveroqtno,no e FAKT!OPITAITE I VIE 6te ostanete o4arovani ot rezultata,za vas sashto toku 6to koito ste rodili i imate problem s kilogramite,prosto e strahotno,napravete si testa debelanki,neka nqma ve4e kompleksi....da stanem vsi4ki krasivi i s figuri na manekenki!OPITAITE..... :-) 0
Мандра..Чувала съм за тези тестове,може и да си струва да си направи човек,но замисляла ли си се,че има хора които не могат да си позволят да дадат 80 лв за един такъв тяхен каприз.!?
No_Limit
12-19-2007, 07:48
Дрън Дрън Дрън ... Посмъртно няма да ги дам ! Имам страхотно тяло и без да тренирам , да 57 кг съм но когато облека нещо поизрязано се обръщат след мен ! Диета !?!?! :razz: как ли пък не :D
Canis_Dirus
12-19-2007, 08:15
ууу рекламаааа! Мри в кофите. Ще си умреш дебела и трътлеста! Спамерка недна!
sweet_glezla
12-19-2007, 19:28
vij sega ne pravq reklama,a se opitvam da pomogna pone na tezi kadeto mogat da si go pozvolqt,a za teb nqma li po myjki saitove ta nqma tema na koqto da ne otgovarq6 tuk????ne iskam da se zaqjdam,no...ne mi e priatno da mi opredelq6 mqstoto na koeto da umra........pak i grozna i debela :razz: zashtoto nito sam grozna nito pak sam debela,a i nikoga ne sam bila debela-a sega izglejdam perfektno povqrvai mi!ne 4e si dlajen,no pak i ne darja da mi vqrva6....prosto spodelih zashtoto znam 4e mnogo momi4eta stradat o tozi problem i opitvat kakvo li ne dori i da nqmat sredstva,namirat za da si kupqt kakvi li ne bukluci za otslabvane bez nikakav efekt,a tova prosto e zdravoslovno hranene,ot koeto nqma kak da nqma efekt,razbira6 li?zashtoto ti pravqt specialna individualna programa po koqto se hrani6 i za stra6no kratko vreme vijda6 rezultata!
sweet_glezla
12-19-2007, 19:29
vij sega ne pravq reklama,a se opitvam da pomogna pone na tezi kadeto mogat da si go pozvolqt,a za teb nqma li po myjki saitove ta nqma tema na koqto da ne otgovarq6 tuk????ne iskam da se zaqjdam,no...ne mi e priatno da mi opredelq6 mqstoto na koeto da umra........pak i grozna i debela :razz: zashtoto nito sam grozna nito pak sam debela,a i nikoga ne sam bila debela-a sega izglejdam perfektno povqrvai mi!ne 4e si dlajen,no pak i ne darja da mi vqrva6....prosto spodelih zashtoto znam 4e mnogo momi4eta stradat o tozi problem i opitvat kakvo li ne dori i da nqmat sredstva,namirat za da si kupqt kakvi li ne bukluci za otslabvane bez nikakav efekt,a tova prosto e zdravoslovno hranene,ot koeto nqma kak da nqma efekt,razbira6 li?zashtoto ti pravqt specialna individualna programa po koqto se hrani6 i za stra6no kratko vreme vijda6 rezultata!
sweet_glezla
12-19-2007, 19:29
sweet_glezla
12-19-2007, 19:30
Дрън Дрън Дрън ... Посмъртно няма да ги дам ! Имам страхотно тяло и без да тренирам , да 57 кг съм но когато облека нещо поизрязано се обръщат след мен ! Диета !?!?! :razz: как ли пък не :D
:razz:
....а сега си слаба...красива...и яко тъпа...
sweet_glezla
12-20-2007, 18:49
......i si imam vsi4ko predstavq6 li si?neka da sam tapa,no ne6tata koito imam az i koito mi se davat ti trqbva da jivee6 7 jivota i pak nqma da vidi6 i ima6 tova koeto az imam v momenta blagodarenie na tova 4e sam slaba i krasiva NEKA DA SAM TAPA!A ti 6te jivee6 jalkiq si jivotec i 6te izbiva6 kompleksite si v tozi sait!!!!xaxaxaxaxxaaxaxax......
Canis_Dirus
12-20-2007, 18:56
Това горното май значеше "Отслабнах и си намерих тъпкач, тоест спонсор, тоест заможен приятел и сега имам всичко!" :D :D :D
Май ти си избиваш комплексите. Все пак нормално е - постоянно ти набиват разни работи. Редно е да избиеш нещо.
Не се притеснявай за нас. И ние сме красиви. Ама не сме слаби, ами атлетични.
Schneeflocke
12-20-2007, 19:41
Искаш ли да се хванем на бас, че поне половината момичета, които видят тази тема и могат да си позволят теста, ще отидат там и ще го направят? Защото ние не искаме да сме атлетични, а да сме слаби. Защото момчетата ни искат такива.
Canis_Dirus
12-20-2007, 19:54
Искаш ли да се хванем на бас, че поне половината момичета, които видят тази тема и могат да си позволят теста, ще отидат там и ще го направят? Защото ние не искаме да сме атлетични, а да сме слаби. Защото момчетата ни искат такива.
Ами и да искам да се хванем на бас - нямаме надежден метод да проверим резултата.
А който иска да върви срещу природата и да задява закачалки - моля!
Идеала винаги е бил lean, а не thin. Това, че така наречените модели за красота - манекенките са слаби нищо не значи. Например моделите на Victoria Secrets имат BMI между 18 и 19 (Каролина Куркова е 19) и с доста над средностатистическия модел. А ако някой харесва хлътналите рамена и мазнините висящи по кокаляците на масовата манекенка - негова си работа. Диети тип "аушвиц" дават резултат Аушвиц.
Мъжете не сме кучета, че да гоним кокали. Слава на Моника Белучи!
samonervi
12-20-2007, 21:22
Аз пък ще кажа,че няма смисъл да се дават пари за такива тестове.Може да си ядете всичко,само вечер след 7 недейте да ядете.Само салатки и такива леки работи.Повече разходки,а не висене по кафенетата и ефекта ще е налице след 2-3 седмици
......i si imam vsi4ko predstavq6 li si?neka da sam tapa,no ne6tata koito imam az i koito mi se davat ti trqbva da jivee6 7 jivota i pak nqma da vidi6 i ima6 tova koeto az imam v momenta blagodarenie na tova 4e sam slaba i krasiva NEKA DA SAM TAPA!A ti 6te jivee6 jalkiq si jivotec i 6te izbiva6 kompleksite si v tozi sait!!!!xaxaxaxaxxaaxaxax......
:lol:
Кво с видяла? :)
Всъщност може и да си видяла много...не отричам,не знам на колко си,каква си,колко си живяла...аз съм просто дете,не исскам да казвам,че съм видяла повече от тебе...
Но благодарение на това,че си слаба и красива? :razz:
Значи,казваш..виддя неща,които иначе трбяват 7 живота за да ги видиш,и то само с едно отслабване...
:razz:
Това горното май значеше "Отслабнах и си намерих тъпкач, тоест спонсор, тоест заможен приятел и сега имам всичко!" :D :D :D
Май ти си избиваш комплексите. Все пак нормално е - постоянно ти набиват разни работи. Редно е да избиеш нещо.
С първите два реда съм много съгласна :)
Защото момчетата ни искат такива?ахахахахахахахха
...мойте съжаления....
ахахахаха
sweet_glezla
12-21-2007, 12:41
mili4ka blagodarq ti 4e si se zastapila za men,da na edno mnenie sme :grin: ne e nujno da obqsnqva6 na nqkakyv chikidjiq,kak stoqt ne6tata pri normalnite myje i vob6te pri horata,neka ostane v negoviq izmislen svqt kadeto e monika belu4i i da q bogoslovi i da laska bastuna :-P ,prava si taka e majete haresvat slabi jeni,i ot testa az ne stanah klo6tava,a iskam da spodelq 4e tqloto mi prosto stana perfektno za edin mesec,seriozno ne sam meka i uvisnala,zashtoto sam na 25g i ot 6 godi6na treniram leka atletika,prekasnah predi 5 godini no tai kato tqloto mi ima muskulna pamet sled testa se oformi i e unikalno za prav pat sam dovolna ot sebe si!a 4e idiota se 4udi za kakvo da se zaqjda si e negov problem az predlagam pove4e da ne mu otgovarqme,mnogo e typ za da izleznem na edno mnenie,bezmisleno e da mu govorq i obqsnqvam toi e pravolineen tapanar,koito v realniq jivot sam sigurna 4e e unikalna mi6ka i ot tova e kompleksiran qko i tuk namira uteha,kato se 4udi za kakvo da se zaqde,dai mu 6ans da razpuska pone tuk :D
Баси,напиши го поне на кирилица,бе...
sweet_glezla
12-21-2007, 12:55
da samo s edno otslabvane,principno vinagi sam imala vsi4ko zashtoto na6te sa mi go davali,no sega e drugo zashto imam priatel ot 8 godini i vinagi me e obi4al mnogo,no sled kato otslabnah toi zapo4na da se darji po drug na4in s men i da me iznenadva vseki den s ne6to krasivo,dali 6te e podarak,dali kompliment.......ne6ta koito predi ne e pravil,kogato popitah zashto go pravi toi kaza-ne iskam da te zagubq,zashto sega si mnogo krasiva,ve4e vsi4ko mi haresva v teb,nqma da pozvolq drug da se radva na krasivoto ti tqlo,tozi test e vyl6eben ne o4kvah takiva rezultati za edin mesec!!!!ta ponqkoga van6nosta naistina izigrava vajna rolq v jivota ti,pomogna mi mnogo a bqhme pred razdqla.......
Canis_Dirus
12-21-2007, 14:53
:-# :-# :-#
плача от умиление, колко си щастлива. а какъв нещастник съм аз... :D
Canis_Dirus
12-21-2007, 16:04
:razz: :razz: :razz:
теб ти е смешно, ама аз ще си умра дебел и грозен чикиджия, който лъска на Моника Белучи щото няма пари и не може да си плати 80 лева за тест.
Значи,казваш..виддя неща,които иначе трбяват 7 живота за да ги видиш,и то само с едно отслабване...
Явно е била толко дебела, че не е могла да си види оназ работа без огледало. Аз нейната работа и 70 живота да живея не ща да я гледам.
Ама на нея опредлеено й липсват 7 години образование. Това кирилица, правопис, пунктоация.
Завалията даже не се усеща, кога я бъзикат.
АМА Е ПРАВА! То за ебънье не се иска акъл - иска се да си слаба! :razz: :razz:
Как дебел и грозен чикиджия,бе пич?
Ти не си ли един страшно як русичък такъв момък...с една сексапилна впита тениска....аууу :smt007
Няма начин...на теб ти налитат на рояци (:
Canis_Dirus
12-21-2007, 17:15
Как дебел и грозен чикиджия,бе пич?
Ти не си ли един страшно як русичък такъв момък...с една сексапилна впита тениска....аууу :smt007
Няма начин...на теб ти налитат на рояци (:
ами ...
не ъм ... Онзи пак баш як. 45 кила мокър - не мое да дигне вилица от пода.
Schneeflocke
12-21-2007, 19:11
Онзи пак баш як. 45 кила мокър - не мое да дигне вилица от пода.
Или имаш странно чувство за хумур, или си страшен теоретик по въпросите за фитнес....
Ама на нея опредлеено й липсват 7 години образование. Това кирилица, правопис, пунктоация.
Присмял се хърбел на щърбел... Преди да коментираш чуждия правопис, трябва да си сигурен в своя.
...мойте съжаления....
ахахахаха
За...? Че искам да ме харесват? Трябва или да имаш огромно самочувствие, или да си тотална комплексарка, за да отричаш влиянието на чуждото мнение върху всеки човек.
ПП: Моите съжаления... Че не си се научила да пишеш, понеже си била твърде заета да не се занимаваш с момчета...
Canis_Dirus
12-21-2007, 19:16
Онзи пак баш як. 45 кила мокър - не мое да дигне вилица от пода.
Или имаш странно чувство за хумур, или си страшен теоретик по въпросите за фитнес....
Ем предвид количеството и качеството на изчетената литература - смятам, че знам някои неща.
Ама на нея опредлеено й липсват 7 години образование. Това кирилица, правопис, пунктуация.
Присмял се хърбел на щърбел... Преди да коментираш чуждия правопис, трябва да си сигурен в своя.
Тук май трябваше да е лафа за прашинката, гредата и очите, но в случая аз съм с прашинките.
П.П. "хумУр"???? Така до утре можем да си разменяме реплки.
...мойте съжаления....
ахахахаха
За...? Че искам да ме харесват? Трябва или да имаш огромно самочувствие, или да си тотална комплексарка, за да отричаш влиянието на чуждото мнение върху всеки човек.
ПП: Моите съжаления... Че не си се научила да пишеш, понеже си била твърде заета да не се занимаваш с момчета...[/quote]
Или просто да не ти пука?
Къде казах,че не се занимавам с момчета?
Защо да не съм се научила да пиша?
sweet_glezla
12-23-2007, 05:41
ne ne si ne6tastnik,TI SI GOLQM NE6TASTNIK!!!
ne ne si ne6tastnik,TI SI GOLQM NE6TASTNIK!!!
И какво те накара да мислиш така? (:
Ти намираш щастието в 8 кила по-малко...и го правиш на ебати промяната...аз го намирам в много повече неща...
И,мила,сваляла съм и повече от 8 килограма,качвала съм...и не съм ставала по-щастлива...
sweet_glezla
12-24-2007, 12:34
ok,zna4i problema ti e za pylna promqna ili pak prosto do kysmet toest sydba,kvo da se pravi na edni im vryzva v jivota na drugi ne!!!
sweet_glezla ама ти наистина ли си на 25 ?! :shock:
защото ако се съди по твоите разсъждения не си на повече от 10 :D
и нима си щастлива щот си слаба и ограничена ?! :razz:
hello!iskam da se pohvalq 4e si kupih nova kola!a-classa mnogo e hubava!6TASLIVA SAM......
На едни им връзва,на други-не,нали :-D
Napalno sam salasna sas samonervi ;-)
На мен Джафс ми беше казвала, че е ходила на някакви подобни изследвания..но е безплатно за ученици. Само дето т'ва било със светлини :arrow: зелена-можеш да ядеш определената храна; жълт-може да се яде, но ограничено и червено-препоръчително е да не се яде :-D та така... не знам за кви 80 лв ми говорите 8-)
sweet_glezla
12-25-2007, 06:36
to4no tova e vega test sas svetlinite,no ne znaeh 4e za u4enici e bezplatno o6te po dobre zna4i ako e taka,neka otidat tezi deto imat problem skilogramite i da ne pozvolqveme da badem pokolenie na debelite hora!radvam se 4e e bezplatno za u4enici....
^Еми аз така разбрах :-|
За хора под 18 де (:
Canis_Dirus
12-25-2007, 11:13
sweet_glezla, иди на един IQ тест. Най-много да изкараш отрицателен резултат. :D
MALCHO999
02-19-2008, 10:32
TESTA STRUVA 80 KINTA, SUPER IAK E AZ SVALIH 10 KILA VECHE PRI D-R GEORGIEVA TEL 0888 76 31 76
08mdam__
02-19-2008, 11:09
А какво представлява този тест?
Знам за тези иследвания, има такава клиника и в Сливен, като цяло е полезно да знаеш от какво се нуждае тялото ти и какво му влияе добре, и кое не.
Като цяло за дискусиите ... добре, каката :D решила да помогне.. вие защо и се нахвърляте? Все пак, не всички се интерисуват и знаят че съществуват подобни неща, затова има форуми - за да обменяме информация и да се обогатим.
Не е хубаво че се нахвърлихте така, ама и ти глезло, явно си много глезена, и са прави, че мненията ти са като за 13 годино момиче, което единствено го интерисуват колко му струват дрешките... Порасни забога, или поне покажи малко тежест във възрастта тук.. но поне разбирам защо си тук.. намираш повече общи теми с лапетата, отколкото с връстниците си.. нищо лично, замисли се как изглеждаш отстрани.
Забога хора, не бъдете толкова злобни.. !!!
TheNewReligion
07-24-2008, 10:36
Скъпа ти си на 25 години , а това е тийнейджърски форум . Средната възраст на съфорумниците е 15 години . Прави си сметката ....
Irrepresible
07-24-2008, 10:56
ибах мааму :-o аз свалих 11 кила без да дам 80 лева за скапан тест.... тя ми говори че била щастлива с нейните 49 кила.и за кво си даде парите кат не си била дебела?!?да си начешеш крастата... майката му е здравословно хранене и упражнения...
nefchi_bs
07-24-2008, 12:33
ха...свидят ми се 80 лева(колкото и тъпо да звучи)аз съм 70 кила и никои никога нищо не е казвал :D верно не съм слаба ама момчетата се заглеждат по мен...според мен няма значение колко килограма си ако ще и да си 150 ако не се сдухваш и си правиш майтап с това и не го вемаш на сериозно хората ще спрат да забелязват колко тежиш...сега ще почнете да джавкате и да казвате че не така но аз съм го изпитвала и знам как е...ако отслабнеш и станеш като скелет дали няма пак да ти казват нещо?ха...ако някои не ме харесва да не ме гледа аз съм 70 килограма и не ме е срам от това ако трябва шр го изкрещя на целия свят!! :)
MidnightCreep
07-24-2008, 13:47
На д-р Георгиева много поздрави.
Точно глад може да стане,ако много обичаш пръжки,а се окаже,че не ти понасят?Кфо правим тогава?
:lol:
bebitooo___
07-24-2008, 14:07
Има ли болница, в която извършват тази процедура и е в Пловдив или някъде наблизо??
donkihot
07-24-2008, 14:18
нека първо те поздравя за избора ти да си направиш тест вега...една брадов4едак си го направи и също отслабна и аз искам,но за сега нямам нужните средства,но при първа възможност ще се подлпжа на този тест. Браво пак. мисля,4е темата е страхотна и би било добре да се сложи като важна,защото форума е пълен с теми за отслабване и тъпи диети.
dragi moi zdraveite! :mrgreen: pi6a vi zaa da ne gladuvate kato ku4enca,i da see 4ustvate debeli!6te vi razkaja za sebesi-zna4i az sam na 25 godini nikoga ne sam bila kraino debela pove4e ot 55kg nikoga ne sam bila,no kato vsqka jena koqto darji na sebe si postoqnno si namirah kusurri i vinagi bqh na dieta i ne mardah ot 55kg aumirah ot glad,pieh hap4eta za otslabvane,bilki,trenirah.....I NE I NE!togava ot edna priatelka razbrah za VEGA-TEST,koito se pravi v universitetska bolnica i milata d-r georgieva,koqto sre6tu 80lv pravi 4udesa s figurata ti za okolo mesec.otidoh napraviha mi tozi test koito ne e boleznen prodaljava okolo edin 4as i razbira6 kakvo ponasq organizma ti i ne palnee6 i kakvo ne trqbva da qde6 za da ne palnee6!tozi test e individualen samo za teb priatelkite ti ne mogat da go pravqt.sled kato razbrah ot kakvo palnea i sprqh da se hranq s nego za mesec svalih 6kg i qdeh na den po 5 pati :-P sega sam 49 kilograma i sam 6tasliva,zasshtoto ne gladuvam a izglejdam taka kakto iskah da izglejdam,prosto e neveroqtno,no e FAKT!OPITAITE I VIE 6te ostanete o4arovani ot rezultata,za vas sashto toku 6to koito ste rodili i imate problem s kilogramite,prosto e strahotno,napravete si testa debelanki,neka nqma ve4e kompleksi....da stanem vsi4ki krasivi i s figuri na manekenki!OPITAITE..... :-) 0
Пф,трогвате ме до болка просто.....но разбира се,нека пишем подобни теми като теб,макар че някой хора не биха 80 лева за подобно нещо.Аз съм от тези хора....тея пари по - добре за екип за спортуване барабар с кашон мюсли.Ето какво става когато дойде на власт "мързелът" - диети,анорексия,булимия,за лъстяване,тестове,комплек и,мода(и много други неща,несвързани с килограмите)........
За всеки човек е различно!Също така и тези козметични продукти,които ги рекламират по телевизията не са за всеки тип кожа.
Има два феномона относно тези проблеми и подобни,макар и рядкост,които се наричат "добър лекар" и "добър диетолог"....
::::Успех::::
Бе незнам кви са ви проблемите на всички тук ,ама аз и се доверих и искам да ви кажа ,че при мен действа.Никой няма да згреши ако го направи.Макар да не свалих 6 а 4 с диети нямаше и 2 да сваля. :grin:
Converse333
01-24-2010, 16:05
До авторката: на 22 г. и 49 килограма? :shock: Аз съм толкова и съм на 15, а съм доста слаба...
Никога не бих дала 80 лв за тест, освен ако не съм много дебела. 8-)
tainstvenata
01-24-2010, 16:27
аз също си правих този тест лятото и за месец отслабнах със 7/8 килограма.. които иска да вярва,но тестът наистина действа.Когато го направих честно казано бях много песиместична,но е факт,че действа.Аз не съм го правила в София теста ми беше 100лв след изледването ми изготвиха и примерно меню.
Не прочетох всички предни мнения,но изследването не се прави само от хора с наднормено тегло,а го правят и хора,които държат на здравето си и искат да видят кои храни им понясят и кои не са полезни за тях ;)
tainstvenata
01-24-2010, 16:30
На мен Джафс ми беше казвала, че е ходила на някакви подобни изследвания..но е безплатно за ученици. Само дето т'ва било със светлини :arrow: зелена-можеш да ядеш определената храна; жълт-може да се яде, но ограничено и червено-препоръчително е да не се яде :-D та така... не знам за кви 80 лв ми говорите 8-)
Явно зависи каде се прави защото аз също съм ученичка,но не беше безплатно ;)
titinkaa
01-24-2010, 17:26
Има ли болница, в която извършват тази процедура и е в Пловдив или някъде наблизо??
И в Пловдив го има,струва 70лв, Гр. Пловдив, бул. "6-ти Септември" 74, ет.1, ателие 4 ( на ъгъла с ул. Иван Радославов)
Тел.: 0887/ 700 665 :)
Мисля да ида и да питам дали е безплатно за ученици,ако е безплатно ще се пробвам,пък дано сваля някое кило :)
сори че се меся ама от къв зор да е безплатно за ученици :-o
^^имам познати които са си правили този тест. Звучи ми добре, но не бих дала парите. Освен тва изчаках да видя дали при тях ще подейства. Резултат няма.
BlackKeys
01-24-2010, 18:42
И в Пловдив го има,струва 70лв, Гр. Пловдив, бул. "6-ти Септември" 74, ет.1, ателие 4 ( на ъгъла с ул. Иван Радославов)
Мисля да ида и да питам дали е безплатно за ученици,ако е безплатно ще се пробвам,пък дано сваля някое кило :)
Съмнява ме да е безплатно.
sunshine955
01-24-2010, 19:01
Съмнява ме да е безплатно.
да.. някои нападаха момичето пуснало темата,тя просто се опитва да ви помогне, а не да прави реклама .. каза как си е решила проблема,което е много хубаво :) Браво :-)
coolness
01-24-2010, 19:08
коллко е жалка...и кво като си слабане се опитва да помогне на никоипросто да се изфука ,че е 49 кила и какво от това?И накрая вика айде дебеланки,ама чакай малко слабата по леко с избиването на комплекси...
tainstvenata
01-24-2010, 20:10
^^имам познати които са си правили този тест. Звучи ми добре, но не бих дала парите. Освен тва изчаках да видя дали при тях ще подейства. Резултат няма.
Ами зависи как са го спазвали сега ако ядеш като прасе няма да има ефект разбира се.Почвам да се повтарям,но на мен след изледването ми напрариха примерно меню...Ако се спазва би трябвало да има ефект,спорта и движението също са важни ;) Разбира се,че не става само с изледването..
коллко е жалка...и кво като си слабане се опитва да помогне на никоипросто да се изфука ,че е 49 кила и какво от това?И накрая вика айде дебеланки,ама чакай малко слабата по леко с избиването на комплекси...
Тази която избива комплекси в случея май си ти .. погледни във форума всяка 2,3та тема е за диети и отслабване, какво лошо има,че е споделила и иска да посъветва като е доволна ? смешни ставате ..
Една моя приятелка си прави.Взеха и 100 лева и и казаха какво трябва даяде и какво не.Казаха и,че резултата ще го види след 3-4 месеца...Да ама не жената така и не отслабна.Ядеше уж каквото трябва минаха вече 6 месеца и никакъв резултат! :o :-o
DarkKisss
01-25-2010, 09:16
Съотборничката ми се изръси 80 кинта за тва лайно и нищо .. свали 2 кг и си каза 'абе кви са тези глупости?' .. Та общо взето каза че янма смисъл:) Абе слаби хаха
ImmortalSportFreak
01-25-2010, 14:45
Не става само с неядене... Трябва и акъл! 8-)
аз също си правих този тест лятото и за месец отслабнах със 7/8 килограма.. които иска да вярва,но тестът наистина действа.Когато го направих честно казано бях много песиместична,но е факт,че действа.Аз не съм го правила в София теста ми беше 100лв след изледването ми изготвиха и примерно меню.
Не прочетох всички предни мнения,но изследването не се прави само от хора с наднормено тегло,а го правят и хора,които държат на здравето си и искат да видят кои храни им понясят и кои не са полезни за тях ;)
сори бих искала да те попитам за по-подробна информация - къде го направи този тест? къде се намира? някакъв адрес има ли? почна ли диетата веднага след теста или преди това си била на диета, спорт включваше ли? как точно се извършва този тест? и наистина ли има някакъв ефект?
coolness
01-26-2010, 06:06
Тази която избива комплекси в случея май си ти .. погледни във форума всяка 2,3та тема е за диети и отслабване, какво лошо има,че е споделила и иска да посъветва като е доволна ? смешни ставате ..[/quote]
Ами няма защо да избивам комплекси,след като съм 48 килограма.Въпорса е,че не съм тръгнала да пиша айде дебеланкии отслабвайте и станете като мене слаба и красива :lol:
stelkastel
01-26-2010, 11:59
Нямах време да изчета всички отговори по темата, но не мисля, че е правилно да оиждате момичето (извинявай, че ти забравих ника). Тя просто споделя опит. И може би само за да се спрат безкрайните тема във форума от типа на ''как да отслабна с 5-1о кг'' или ''тренировки'' или т.н.
sunshine955
01-26-2010, 12:15
на тебе какви храни ти казаха да не ядеш :) ..след теста .. инт ми е :) дай малко инфо .. :-)