View Full Version : свършване
мога ли да свършвам в приятелката си след като пие хапчета против забременяване
Cvetelina_91
12-19-2007, 06:32
Ami ne znam moje6 li da svar6i6 v prijatelkata si ?
Dream_s@L!Va
12-19-2007, 06:43
То може ама и кажи, че те хапчета вредят на организма!Не са като да вземаш Витамин С \:D/
той има предвид противозачатъчни, ако не се бъркам... но се пак трябва да ги е приема опрелен период от време( и преди това да се консултира с генеколог какав вид хапчета да са.. )преди секса и все пак не е желателно да сваршваш в нея и що за кеф ти доставя мисълта, че може да станеш татенце :-o
samonervi
12-19-2007, 09:24
Може защо да не може,но 100 % не е предпазена от забременяване.По добре свършвай навън
Може защо да не може,но 100 % не е предпазена от забременяване.По добре свършвай навън
+1
Ми те попринцип хапчетата се вземат с такава цел за да не се довършваш на чикийка :grin:
krem4et0
12-19-2007, 10:39
да, можеш. Ако ги пие от първия ден на менструацията си, тя е защитена още веднага. Ако не-първите 7 дни ползвайте презерватив. И все пак-тя да ги пие в точно определен час и да гледа да няма разстройство или да повръща.
as sum na protivoza4atu4ni i s priatelq mi neispolzvame ve4e prezervativi!moje da ne e 100% sigurna kontracepcia no e dokazano po efektivna ot prezervativite! za po4ti 2 godini ne sme imali nikakvi problemi! samo predi da sprete prezervativite se uverete 4e gi e pila pone 2-3 sedmici! \:D/ \:D/ \:D/
krem4et0
12-19-2007, 13:49
Ако ги е почнала в 1-вия ден от менструацията не е нужно чакане. в противен случай опасният период е САМО 7 дни, а не цяла опаковка!
Свършвай си на воля и не се плаши - хапчетата, ако се вземат редовно, както трябва са си на практика 100% сигурни. Просто производителите нарочно пишат 99,9%, за да нямат повод да ги съдят. Сестра ми от 12 години пие хапчета и още не съм станал вуйчо, така че явно са доста ефективни
Аве как може да питаш такава простотия? Гаджето ти за ко ги пие тея хапчета ако не за да свършваш ти по-спокойно?
Е ако искаш да си още по-сигурен може да свършваш навън, ама чак толкоз престараване няма голям смисъл.
Можеж естественно,нали за това ги пие! :wink:
spark_94
12-23-2007, 17:19
as sum na protivoza4atu4ni i s priatelq mi neispolzvame ve4e prezervativi!moje da ne e 100% sigurna kontracepcia no e dokazano po efektivna ot prezervativite! za po4ti 2 godini ne sme imali nikakvi problemi! samo predi da sprete prezervativite se uverete 4e gi e pila pone 2-3 sedmici! \:D/ \:D/ \:D/Късметлий. 8-)
SilverAngel
12-23-2007, 18:00
Ami ne znam moje6 li da svar6i6 v prijatelkata si ?
:grin: :grin: :grin: