View Full Version : Искам да се изгавря с него
HaMiCaL_GiRl
12-20-2007, 10:33
iskam da mu predloja za6toto mn ma drazni i iskam da se pogavrq malko s nego daite mi idei kak da go precakam
PS:Ne sam zla ili brutalna......prosto imam da mu go v1rna....davaite vsqkakvi predlojeniq funfunfun
Fallen`Angel
12-20-2007, 11:19
Не прави лошо на някой, който те харесва/обича. Ще ти се върне по най-гадния начин..
Ми мисля че ти знаеш какво е ти е направил ако изобщо нещо ти е направил такаче направи обратното на неговото действие!! #-o
ivakavlad
12-20-2007, 11:24
iskam da mu predloja za6toto mn ma drazni i iskam da se pogavrq malko s nego daite mi idei kak da go precakam
PS:Ne sam zla ili brutalna......prosto imam da mu go v1rna....davaite vsqkakvi predlojeniq funfunfun
ето ти най добрата идея НЕ СЕ ГАВРИ С НЕГО ПО ТОЗИ НАЧИН като имаш връщаш измисли нещо друго
Няма смисъл по този начин :)
Не прави лошо на някой, който те харесва/обича. Ще ти се върне по най-гадния начин..
+1 :x
precakai go iako 6tom ti e napravil ne6to varni mu go tupkano :evil:
HaMiCaL_GiRl
12-20-2007, 11:55
Блъсни го с камионhmmmm.........za6to ne =;ama posle samo da ne me sydqt 4e 6te imam da vry6tam dosta
EvilBrunette
12-20-2007, 12:01
A бе, моми4ето не Ви пита ДАЛИ да се "гаври" с него, а КАК. Поне пишете по темата. :D Миии... можеш да го зарежеш на връх Нова година например... Или да не отидеш на среща, която сте си оговорили и той де те чака в студа.
P.S. И аз не съм много по злините, затова сори, че не можах много да помогна в идеите. :wink:
HaMiCaL_GiRl
12-20-2007, 12:21
A бе, моми4ето не Ви пита ДАЛИ да се "гаври" с него, а КАК. Поне пишете по темата. :D Миии... можеш да го зарежеш на връх Нова година например... Или да не отидеш на среща, която сте си оговорили и той де те чака в студа.
P.S. И аз не съм много по злините, затова сори, че не можах много да помогна в идеите. :wink:ms 6te go isprobvam :grin: =;
тръгни с него, накарай го да те обича кповече от всичко и после се самоубий по изключително брутален начин \:D/
MiMcHeToOo
12-20-2007, 12:51
Не се ебавай с хората.. Не е хубаво да си връщаш..
IrReplacaBle
12-20-2007, 12:52
тръгни с него, накарай го да те обича кповече от всичко и после се самоубий по изключително брутален начин \:D/ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
тръгни с него, накарай го да те обича кповече от всичко и после се самоубий по изключително брутален начин \:D/
:razz: По-добре го обеси и го изяж O:) :::
ivakavlad
12-20-2007, 13:00
точно така това трябва да направиш :razz: :razz: :razz:
кажи на всички че му е малак 8-)
Детска постъпка е да му го връщаш...Порастни.Просто го остави на мира, не го търси, за**и го и това е.
P.S. И аз не съм много по злините, затова сори, че не можах много да помогна в идеите. :wink:ms 6te go isprobvam :grin: =;нееее и двете сте едни гениални :? сигурно си на 10 щом мислиш как да му го върнеш :x пуууу бива бива ама ....начи ако си на мое място тряа да напраиш 3тата световна :evil:
HaMiCaL_GiRl
12-21-2007, 11:02
P.S. И аз не съм много по злините, затова сори, че не можах много да помогна в идеите. :wink:ms 6te go isprobvam :grin: =;нееее и двете сте едни гениални :? сигурно си на 10 щом мислиш как да му го върнеш :x пуууу бива бива ама ....начи ако си на мое място тряа да напраиш 3тата световна :evil:mejdu drugoto ne sam na 10 prosto toi postypi mnogo gadno s men i az iskam toi da razbere kakvo e da byde6 brutalen :grin: :grin: :grin: :grin: O:)
PS:Pls davaite osy6testvimi idei i az iskam da me obi4a i posle da sa samoubiq napuk na nego ama vse pak iskam samo nego da naranq :D :-D :P
Krem4eto
12-21-2007, 12:42
Незнам какво точно ти е направил и незнам дали сте имали връзка преди това,но идея е например да му определиш една срещичка и да минеш с някой твой много добър фр. и той да си те е гушнал.След като минете той ще дойде до тебе примерно и ще иска да ти развали работата,а ти просто ще го погледнеш в очите и ще му кажеш "Аз не те познавам!Какво правиш?!"
УСпеХ :P
reni7o0o
12-21-2007, 17:43
По добре недей да се гавриш с момчето аз направих същата глупост, реших да се изгавря с едно момче и после съжалявах адски мн.
Първо чувствах се мн гадно от това че някой е страдал по моя вина и второ влюбих се в това момче. :D :razz: (голям каръка съм нали?)
Осъзнах че не е нужно да си го връщам на никого рано или късно всичко се връща послушай ме недей да се гавриш с момчето защотото ще съжаляваш рано или късно
sabaku_no_gaara
12-21-2007, 18:03
Или
Блъсни го с камион
:D или
+1
като чета кво си писала даже гледам че умираш от кеф че ще го прецакаш..голями сте злобарки някои момичета
Това директно вкарва авторката в графа 'курвенски номерца'
DivoTo_KoTe
12-21-2007, 19:40
Безразличието е най-голямото отмъщение,не се опитвай да му правиш номерца,защото всичко се връща :)
HaMiCaL_GiRl
12-22-2007, 07:59
Или
Блъсни го с камион
:D или
+1
като чета кво си писала даже гледам че умираш от кеф че ще го прецакаш..голями сте злобарки някои момичетаaz ne sam zlobarka prosto iskam da mu go v1rna ve tva e :-D :-D :-D :-D
slun4evo
12-22-2007, 08:01
Ако те е наранил и си го обичала, тогава се изгаври, ако обаче нищо не ти е направил и ти просто искаш да му стане гадно тогава недей.Наистина ще ти се върне.
HaMiCaL_GiRl
12-22-2007, 08:01
Това директно вкарва авторката в графа 'курвенски номерца' :P :P ama kak da vi go obesnq ne iskam da mi pravite analiz a da mi kajete idei za tova kak da go nakaram da se po4uvsva gadno kakto bqx az :booooomb: i
HaMiCaL_GiRl
12-22-2007, 08:12
Ако те е наранил и си го обичала, тогава се изгаври, ако обаче нищо не ти е направил и ти просто искаш да му стане гадно тогава недей.Наистина ще ти се върне.toi p1rvi se izgavri s men a az mn go obi4ah :-# :-# tva e edna igra v koqto az trqbva da sym pobeditel
th3d3vil93
12-26-2007, 07:54
един приятел заряза приятелката си на 14 февруари тя тогава имаше рожден ден и плюс това беше деня на любовта. :cry:
Добре де какво толкова ти е направил ?
:shock: Тва е мега тъпо да се гавриш с човек който си обичал/а. После ние сме били лошите :-x
Глупава си и затва... 8-)
HaMiCaL_GiRl
12-26-2007, 08:26
един приятел заряза приятелката си на 14 февруари тя тогава имаше рожден ден и плюс това беше деня на любовта. :cry:emi kofti :cry:
HaMiCaL_GiRl
12-26-2007, 08:27
Глупава си и затва... 8-)xaxa ti ne bi li napravil sy6toto ako te zarejat po tozi na4in
HaMiCaL_GiRl
12-26-2007, 08:29
Добре де какво толкова ти е направил ?
:shock: Тва е мега тъпо да се гавриш с човек който си обичал/а. После ние сме били лошите :-xem 6tom sam tolkova qdosana pomislisi dali ne mi e napravil gadno..........pyk i nie trqbva da sme lo6i ponqkoga
Детска постъпка е да му го връщаш...Порастни.Просто го остави на мира, не го търси, за**и го и това е. +1 \:D/
ScionOfStorm
12-26-2007, 09:21
childish...
Това директно вкарва авторката в графа 'курвенски номерца' :evil:
Глупава си и затва... 8-)xaxa ti ne bi li napravil sy6toto ako te zarejat po tozi na4in
Искам да ти кажа,че знам какво е да разбереш,че момичето,което обичаш толкова много и ходиш с него точно на 2-я месец да ти каже,че ходи с един друг,който го познавам...
И само и казах,че се е преебала и тва е...
Е,после имаше и изблици на простотия(бях и казал 1-2-3-4 лоши думи,за които и се извиних нз колко пъти),ноо не съм се ГАВРИЛ с НЕЯ! ;-) :twisted: 8-)
princesa_viki
12-26-2007, 17:38
Няма смисъл по този начин :)
+1
винаги съм твърдяла и всеоще твърдя че по добре с добро отколкото с лошо.все пак-хора сме,не сме животни.за разлика от тях ние можем да мислим.
представи си ти че някой ти крои такъв план...едва ли е приятно...
но все пак ти си знаеш най-добре :)
Човека е едновременно най-интелигентното и най-глупавото животно.
Ако при всички животни съществува инстикт за самосъхранение, за продължение на вида, то при човека има и доста лоши черти: завист, гняв, наранена гордост, нужда от мъст и други нелицеприятни чувства.
На всички хора в определена възраст се случва да постъпят глупаво и егоистично.
Ако той ти е погодил номер, не го копирай, ще предизвика още по-голяма реакция у него да се бори за надмощие.
Истината е че ти си наранена и искаш той да изпита същото. Начина е много лесен- един откровен разговор.
Обади му се, покани го да излезете и му разкажи как си се почувствала не скривай нищо, ако найстина е човек ще разбере, че не е постъпил правилно, ще ти се извини и ще се почустваш по-леко.
Може и да се сприятелите, а после кой знае.
Ако не приеме поканата или я приеме но се държи лошо и не разбира това което му споделяш, просто си тръгни и го забрави.
На всеки човек с случва някога да е бил ранен и на него ще му се случи повярвай. Хората не са идеални.
Някой ден той ще си припомни какво ти е причинил и ще съжали искрено. Може да те потърси тогава и да получиш извинение.
Ти се замисли над това когато искаш да отмъстиш на някого някога, как е бил наранен този човек, който те е обидил за да се държи така с останалите.
Хората трябва да си помагат не да се нараняват, човек е роден, за да изпитва и да дарява щастие, тогава той усеща че живее. Кой са най-силните моменти в живота?, ест. раждането и загубата, а кой те прави по-щастлив?
Замисли се кога ще си по-щастлива, дали като си отмъстиш или когато получиш извинение, защото с едно извинение ти ще получиш и успокоение и по-лесно ще продължиш напред и няма да загубиш вяра в хората и доброто.
ZaHaRcHe
12-26-2007, 18:10
Аз самата съм праила мръсно на мн хора но.. да ти кажа всичко се връща за това неей.Като те дразни не му обръщай внимание и толкова
princesa_viki
12-26-2007, 18:25
мале мале...като знам-аз се старая да не наранявам вече хората,особено сега имам такъв проблем.чудя се как да скъсам с едно момче без да го накарам да страда.а вие се чудите как да нараните някой.това човешко ли е? :evil:
zaicheee
12-27-2007, 01:14
xaxaxa shto pak che da mu go varnesh zadaljitelno trq tragvash s nego :D pravi se na nedostapna :D :D :D :D :D
slun4ice_90
12-27-2007, 12:19
Mного тъпа постъпка,нещо ти хлопа #-o :-x Не прави на другите това,което не искаш те да ти правят [-X :wink: 8)
HaMiCaL_GiRl
12-27-2007, 14:41
Mного тъпа постъпка,нещо ти хлопа #-o :-x Не прави на другите това,което не искаш те да ти правят [-X :wink: 8)em to verno 4e mi hlopa ne6to :P ama ddz s tiq va6te komentari tuka me otkazahte ot vsqkakvi ne6ta az skah da me nad1hate ve hora
pirataaaaa
12-27-2007, 21:36
Mного тъпа постъпка,нещо ти хлопа #-o :-x Не прави на другите това,което не искаш те да ти правят [-X :wink: 8)em to verno 4e mi hlopa ne6to :P ama ddz s tiq va6te komentari tuka me otkazahte ot vsqkakvi ne6ta az skah da me nad1hate ve hora
Бе представи си 4е това съм аазззз правиш ми гадното.. бля бля бля на другия ден те у4иствам с 10 дена мъ4ение яко ли щи е нз ама на мен да изрощината ви край няя ! :-x :x
не си зла или брутална...просто си тъпа и жалка :wink:
!
според мен няма смисъл да се гавриш с него независимо дали те е наранил или не.наистина всичко се връща и рано или кусно той ще разбере че наистина е сгрешил и ще съжалява за това че те е наранил.
но ако все още искаш да се гавриш с него според мен накараи го да се влюби в теб и след това го покани на среща в някое готино кафе и иди по рано от оговорения час с друго момче и се правете на влюбени и като дойде обеката с който се гавриш при теб ти му кажи че маи си пропуснала да му споделиш че си имаш сериозно гадже и че съжаляваш и че е бил под нивото ти за да можеш да имаш нещо общо с него
айде успехчета от мен
childish...
=; =; Добре го каза ;-)
HaMiCaL_GiRl
12-28-2007, 07:57
не си зла или брутална...просто си тъпа и жалка :wink:xaxa nameril se koi da mi go kaje :D :smt010
HaMiCaL_GiRl
12-28-2007, 08:03
Бе представи си 4е това съм аазззз правиш ми гадното.. бля бля бля на другия ден те у4иствам с 10 дена мъ4ение яко ли щи е нз ама на мен да изрощината ви край няя ! :-x :xbrei izvednyj vsi4ki se okazahte mili4ki i krotki i nikoga ni6to ne bihte napravili bojeeee vmesto da mi davate syveti po brutalnost si mislite 4e kato napi6ete 4e sam jalka ili ne6to ot sorta 6te se iskarate edva li ne deva mariq i kakvo iskate da mi kajete 4e nikooga ne ste si mislili da napravite sy6toto na nqkoi koito ste obi4ali ako e taka zna4i na men ne6to ne mi e nared ](*,) :smt003 :-s :-s :-s
slun4ice_90
12-28-2007, 09:17
Бе представи си 4е това съм аазззз правиш ми гадното.. бля бля бля на другия ден те у4иствам с 10 дена мъ4ение яко ли щи е нз ама на мен да изрощината ви край няя ! :-x :xbrei izvednyj vsi4ki se okazahte mili4ki i krotki i nikoga ni6to ne bihte napravili bojeeee vmesto da mi davate syveti po brutalnost si mislite 4e kato napi6ete 4e sam jalka ili ne6to ot sorta 6te se iskarate edva li ne deva mariq i kakvo iskate da mi kajete 4e nikooga ne ste si mislili da napravite sy6toto na nqkoi koito ste obi4ali ako e taka zna4i na men ne6to ne mi e nared ](*,) :smt003 :-s :-s :-sДа,не бих сторила нещо гадно на човек,който съм обичала.
HaMiCaL_GiRl
12-28-2007, 09:37
Бе представи си 4е това съм аазззз правиш ми гадното.. бля бля бля на другия ден те у4иствам с 10 дена мъ4ение яко ли щи е нз ама на мен да изрощината ви край няя ! :-x :xbrei izvednyj vsi4ki se okazahte mili4ki i krotki i nikoga ni6to ne bihte napravili bojeeee vmesto da mi davate syveti po brutalnost si mislite 4e kato napi6ete 4e sam jalka ili ne6to ot sorta 6te se iskarate edva li ne deva mariq i kakvo iskate da mi kajete 4e nikooga ne ste si mislili da napravite sy6toto na nqkoi koito ste obi4ali ako e taka zna4i na men ne6to ne mi e nared ](*,) :smt003 :-s :-s :-sДа,не бих сторила нещо гадно на човек,който съм обичала.I AZ poprincip no ve4e ne go obi4am i ni6to ne mi pre4i da buda gadnqrkata 6tom toi go moje zna4i i az go umeq :x :-x
DiabolicAngel
12-28-2007, 09:44
По добре върви се прегледай на лекар!Или пък вземи се хвани да се занимаваш с нещо вместо да се чудиш каква глупост да направиш!Живота е пред теб и едва ли това ще е последното момче на света,което ще те зареже или ще ти каже нещо обидно!
Хората са казали - "На лошото отвръщай с добро,защото незнаеш кога нещата ще се извъртят!" :!:
Успех!
princesa_viki
12-28-2007, 11:28
винаги съм твърдяла-тъпо е когато до преди няколко дни,звезди си свалял за него,късате и изведнъж той е тъп,глупак.как съм била с него?къде съм гледала?и започват интригите...глупостите и тн.да ти кажа децата го правят това :lol: не се излагай
Не се ебавай с хората.. Не е хубаво да си връщаш..
+1!