PDA

View Full Version : Коледа без любимия човек..

nencuHka
12-21-2007, 11:57
Здравейте.. Тази ваканция ще е най-глупавата за мен..
Приятелят ми заминава за чужбина за Коледа и нова година и ми е много кофти.. Исках да си искараме неразбравимо..но .. :cry: :cry:
Има ли и други като мен? Как ще искарате празника? Ще празнувате ли с приятели някъде или ще останте у дома..?

Anf3tamin4o
12-21-2007, 12:02
Ами по принцип ми се падаше нова година в Кипър но нещо нещата се объркаха.Най вероятно ще си остана в България но за сметка на това лятото ще мога да отида на почивка там :grin:

dami666
12-21-2007, 12:35
Ох,и аз съм така..Приятелят ми е от друг град иии....щеше да идва за ваканцията В Софийката :-) Е,да,ама взе 4е се появиха някои усложнения и май цяла ваканция няма да се видим :cry:

sasha_90
12-21-2007, 13:01
На Коледа ще съм с нашите вкъщи,а на Нова Година ще се събираме голяма част от класа в наш съученик.

kifla
12-21-2007, 13:17
И аз си мислех ,че ще прекарам незабравима Нова година с момчето,което обичам ноза жалост понякога не става това ,което сме мислили... :cry: :cry: :cry: :-# :-# :-#

ninsy
12-21-2007, 13:33
Приятелят ми заминава за чужбина за Коледа и нова година и ми е много кофти.. Исках да си искараме неразбравимо..но .. :cry: :cry:
Има ли и други като мен? Как ще искарате празника? Ще празнувате ли с приятели някъде или ще останте у дома..?
моя също трябваше да замине в чужбина(по празниците,но по работа) но предпочете да остане с мен и да си искараме прекрасни празници ;-)

MiMcHeToOo
12-21-2007, 13:35
Аз ще си я карам пред компютъра, с цигарата и чашката в ръка.. Банално, тъпо, скучно звучи на мен обаче май си ми харесва..

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-21-2007, 14:23
Ами аз точно на Бъдни вечер съм си с нашите... На следващия ден излизам възможно най-скоро да се видя с приятеля си, а вечерта ще ходя у най-добрата си фр да спим заедно :-P Коледата винаги ми е била мила ей така, но откакто си намерих и момче, в което съм наистина влюбена, сигурно ще е вълшебна :twisted: А пък и тъкмо се връщам от покупки на подаръци за любимите :P

gPa3HuTeJl
12-21-2007, 14:52

Ако си от София и си навитак ще те зема с мене да караш празниците...купона е неизбежен... \:D/

babity
12-21-2007, 18:36
пффф да ти имам проблема! аз винаги съм си карала празниците без "любимия", ама да ти кажа не ми е прайло особено впечатление и съм си изкарвала екстра, дори като имаш в предвид, че миналата НГ я посрещнах само няколко часа след като скъсах с моя... 8)

lyloster
12-21-2007, 19:42
и аз съм така х) на Коледа съм с родътъ, щото моя заминава за Видин, но се надявам поне на Нова година да сме заедно :-)

PankO
12-21-2007, 19:58
хух... оказа се, че има подобна тема...

кофти, за авторката, съчувствам и..., но вярвам, че въпреки това, ще си изкара супер ;рррррррРрРрРрр

п.п.

моя също трябваше да замине в чужбина(по празниците,но по работа) но предпочете да остане с мен и да си искараме прекрасни празници ;-)Ти тъпа или глупава си за да пишеш това? Нали знаеш как ще подейства на авторката. Мисли преди да пишеш!

DivoTo_KoTe
12-21-2007, 20:31
Ем аз на Коледа ще съм със семейството си и на Нова година няма да сме заедно аз ще бъда с приятели в родния ми град, той в неговия и така.Няма шанс .. :smt089

nencuHka
12-21-2007, 20:47
Дразнител - мс мн за поканата ама съм далече от София :-D Ам да отговоря и на Нинси: ако имаше възможност би останал..но точно в това е проблема,че тяхните не могат да го оставят абсолютно сам за 15 дена.. :?

goddes
12-21-2007, 21:07
:-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# na badni ve4er 6te sam sas roditelite mi i az na koleda 6te sym bez lubimiq 4ovek :-# :-# :-# :-# :-# toi tolkova mn mi lipsva :-# :-# :-# :-# :-# :-#

Diva4e
12-21-2007, 21:16
Ами имах една такава нова година приятеля ми избра да е в гърция за празниците ,а аз си бях в моя град и срещнах сегашния ми приятел и съм доволна загубих едно но намерих друго .. харесах си подаръка аз нова година :)

mechtaq_za_teb
12-22-2007, 11:15
И аз няма да съм с него :cry: На Коледа ще бъда с нашите,а за нова година още не съм решила.

ivakavlad
12-22-2007, 11:21
а както всяка коледа и нова година ще съм си в нас ще седя на компа или пък ще гледам тв

babity
12-22-2007, 11:23
аз за сефте ще карам нг в нас (от много години насам) ама определено няма да ми е скучно, нищо че ще съм с нашите

gPa3HuTeJl
12-22-2007, 11:56
Дразнител - мс мн за поканата ама съм далече от София :-D

[b]Не бе покана беше искренна... ако тре'а билет ще ти купим няма проблем... :oops:

`Death`Whore``
12-22-2007, 12:15
О. Ужас. Няма да можеш да празнуваш семейните празници с чуждо семейство.

koalka
12-22-2007, 19:06
Най-вероятно у нас ще си празнувам Коледа...

mIsHeTy
12-22-2007, 20:47
i az sushto nqma da si prekaram praznicite s lubimoto mi choveche...prosto takifa sa obstoqtelsvata :cry: :-# :cry: :cry:

ice_f90
12-23-2007, 09:15
ami az na koleda sam si s na6ite po princip no mn bi me se iskalo i toi da e s men na tezi praznici no za sega e nevazmojno a na nova godinado sega sam si bila v ka6ti pred tv s na6ite a sega jivot i zdrave 6te se sabirame s priqtelki da si napravim kupona i da posre6tnem novata godina uspeh i na teb

Glezanka
12-23-2007, 12:48
Ем аз и на Коледа и на Нова Година ще съм с него ... миналата година пак беше така :-)