Влез

View Full Version : Нова година САМ (както винаги) - ще празнувате ли в WoW?

mladen87
12-21-2007, 18:24
Здравейте, почти на 20г. съм и нямам абсолютно никакви приятели,познати...всяка нова година я прекарвам с родителите си тихичко и спокойно, дори я проспивам. Никога не съм бил на купон, дискотека..никога не съм говорил с момиче...никога не съм пил, никога не съм пушил и т.н.
Преди 6 месеца обаче си купих играта World of Warcraft и смятам да не прекарвам новата година сам, както винаги, а в древните гори на Лордерон.
Ако има такива като мен, нека да си устроим едно новогодишно парти :)
Поздрави

Miracle-Heroe
12-21-2007, 18:35
taka li mislish da si prekarash jivota .. pred komputura :-s pochni da izlizash s momicheta i se zaemi v ruce, semeistvo trqbva da suzdavash :neutral:

rubi
12-21-2007, 20:59
споко...аз ще пуша наргиле с баба ми...а след 12 часа..кат заспат се изнасям на диско некъде..айде да те вода с мене =D>

Seducti0n
12-21-2007, 21:06
Асоциирай се.На 20 години си,ако сега не се вземеш в ръце,за напред ще ти бъде още по-трудно...кофти е да си аутсайдер,повярвай ми! :wink:

Не те потиквам към това да станеш алкохолик и всяка вечер да си по дискотеките с най-различни яки мацки,просто си създай някакви удоволствия,които да не са свързани с компа.Представи си,че утре стане нещо и той се повреди,но ти не можеш да го оправиш, а нямаш пари за ремонт,какво ще правиш,ще се самоубиеш ли?Да това е една достатъчно драматична и сърцераздирателна причина,нали...

Я стига,стъпи здраво на земята и се адаптирай към света.Излизиай по-често създай си приятелска среда,намери хора със сходните на твои интереси.Прави всичко,друго но не и това да се затваряш в себе си и съзнателно да се изолираш от динамиката на реалността :!: :wink:

Presley
12-22-2007, 17:22
Много ме е яд като чуя подобни иэкаъвания като твойто.Tи си се примирил с всички теэи неща.Недей така.Няма да се плюнча много,но само ще ти дам съвет.Не се примирявай.Наистина си эакъснял,но по-добре късно,отколкото никога (50/50 подкрепям таэи мисъл).Вместо да се примиряваш и да правиш планове как ще прекараш Нова Година в някакъв иэмислен свят на някаква къмпютърна игра ( :shock: ),по-добре помисли как да прометш нещата.ПРосто ситуяцията е алсурдна и жалка.
А и фактът,че си иэредил всички теэи неща (че нямаш приятели,никога не си бил на купон,не си говорил с момиче и т.н),покаэва,че те ти липсват и не би искал да е така.Или поне аэ така тълкувам нещата,предвид фактът ,че сме в кибер пространство.E,щом е така,опитай да ги промениш.Эапиши се на някакъв спорт,иэлиэай,ходи по эаведения..просто ,эа да намериш някакви поэнати и постепенно да промениш живота си,да иэградиш нещо (нали това е целта на един човешки живот).Галко е един човек да пропилее живота си по тоя начин,още повече ,ако е млад и все още има шанс да промени положението.

Seducti0n
12-22-2007, 18:07
Много ме е яд като чуя подобни иэкаъвания като твойто.Tи си се примирил с всички теэи неща.Недей така.Няма да се плюнча много,но само ще ти дам съвет.Не се примирявай.Наистина си эакъснял,но по-добре късно,отколкото никога (50/50 подкрепям таэи мисъл).Вместо да се примиряваш и да правиш планове как ще прекараш Нова Година в някакъв иэмислен свят на някаква къмпютърна игра ( :shock: ),по-добре помисли как да прометш нещата.ПРосто ситуяцията е алсурдна и жалка.
А и фактът,че си иэредил всички теэи неща (че нямаш приятели,никога не си бил на купон,не си говорил с момиче и т.н),покаэва,че те ти липсват и не би искал да е така.Или поне аэ така тълкувам нещата,предвид фактът ,че сме в кибер пространство.E,щом е така,опитай да ги промениш.Эапиши се на някакъв спорт,иэлиэай,ходи по эаведения..просто ,эа да намериш някакви поэнати и постепенно да промениш живота си,да иэградиш нещо (нали това е целта на един човешки живот).Галко е един човек да пропилее живота си по тоя начин,още повече ,ако е млад и все още има шанс да промени положението.

Евалата,бухто.Дано момчето се вслуша в размишленията ти. :wink:

Rofl4e
12-22-2007, 20:04
Ох зн ама тва никак не е норомално вземи се в ръце!

FrozenThrone
12-23-2007, 05:50
Аз съм съгласен, пич.
Кажи в кой реалм си 8)

bqsna_teenagerka
12-23-2007, 07:36
ОМГ...как можа да кажеш такова ужасно нещо! я ставай от компютътра и си намери приятели! не може да нямаш! стегни се! аз съм навита да ти бъда приятелка! не се излагай моля те! живота не е свършил! :wink:

Reed
12-23-2007, 09:03
:shock: :shock: на Нова година ще играеш няк'ва игра?! Нямаш ли съседи поне?Излез с тях някъде на дискотека..или братовчеди?Не е възможно да не познаваш никой на твойте години...

Jus7m3
12-23-2007, 10:40
Здравейте, почти на 20г. съм и нямам абсолютно никакви приятели,познати...всяка нова година я прекарвам с родителите си тихичко и спокойно, дори я проспивам. Никога не съм бил на купон, дискотека..никога не съм говорил с момиче...никога не съм пил, никога не съм пушил и т.н.
Преди 6 месеца обаче си купих играта World of Warcraft и смятам да не прекарвам новата година сам, както винаги, а в древните гори на Лордерон.
Поздрави

OMFG !!!
Ти да не си от оная гилдия..дето първа убила сичките босове там.. . Имаше един коментар за хората от тая гилдия "Какво още не са успяли да намерят хората от гилдията "нз как се казва"? Отговор - момиче!"
Как наистина може да има такива хора? И к'во ти предпочиташ да киснеш у вас пред компа отколкото да си навънка с хора? Ми стой си тука и никога няма да намериш приятели... Аве няма начин да нямаш приятели или поне познати!Или поне бивши съученици! Обаждаш се на някой от телефонния ти указател и казваш "аре на кафе" и ето ти един потенциален приятел,който ще те запознае с други такива :) ама не трябва да отказваш всяка тяхна идея за развлечение и да си консервативен тип.. забрави малко родителите си ;) Ако не можеш да се отпуснеш пийш 3 4 бири и си готов :D

prettyIdeath
12-23-2007, 11:00
Лелее.. човеек... Вземи се в ръце и почни да излизаш...и да се срещаш с нови хора.. Пропиляваш си живота така...

kiro89sf
12-23-2007, 11:08
И аз съм като теб, само че още не играя wow. Може и да си я купя - поне да има какво да правя в самотните нощи :(

mladen87
12-23-2007, 11:11
Аз играя World of warcraft, защото нямам приятели. Едното е следствие от другото. И преди да имам компютър пак нямах познати, тъй че не е от това.
Ще бъда самотен цял живот - знам си го :-#

Jeuelle
12-23-2007, 12:50
Аз играя World of warcraft, защото нямам приятели. Едното е следствие от другото. И преди да имам компютър пак нямах познати, тъй че не е от това.
Ще бъда самотен цял живот - знам си го :-#

И кой ти е виновен за това положение...
явно си доста труднокомуникиращ , неприятено изглеждаш и неприятно миришещ :neutral: че да нямаш абсолютно никакви приятели.
Щом живота за теб е да седнеш пред пецето и да изиграеш уордкрафт - еми имаш право на личен избор в крайна сметка.
Пука ми на мене къде ще си на Нова Година , пука ми че нямаш приятели, пука ми че си толкова смотан , за какво живееш тогава?

Madness
12-24-2007, 09:20
Човече,жалък си.
Независимо дали говориш сериозно или се ебаваш...жалък си...

Adriana_WOW_mastr
12-24-2007, 10:38
кВо няма нищо лОшо аз също ще пуунвам нууубове на нова година !!!

:shock:

Adriana_WOW_mastr
12-24-2007, 10:45
Всъшност я си прати скайп адреса на лично съобщение да си чатим заедно става ли ? :-) :grin:

----

A тоя тъп растафар дето пише че си жалак да си ебе мамината си вагина !!! Тук само пролича колко много ти завижда !!!!!!!!!!

SL55
12-24-2007, 16:42
100% завижда ... сигурно много ще му е гадно , че ще е с приятели вместо да играе на компютъра ](*,)

UnaBletoLoVeU
12-24-2007, 16:54
100% завижда ... сигурно много ще му е гадно , че ще е с приятели вместо да играе на компютъра ](*,)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Завиждал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Хуахаухахауахуахуау не се обиждай, момиченце(онова пълничкото ..WOWнщ си) ама преди малко те дадох за пример на една приятелка каква ще стане, ако продължава да цъка цял ден тая игра...ЗАВИЖДАЛ... хахахахахахаххахахаахахха аххахаха

Madness
12-25-2007, 07:02
Имама предложение към автора.На Нова година да викне Adriana_WOW_mastr да му прай свирки :grin:
Така сички ще са доволни и щастливи :)
П.П.Растафар?Къде?

Reed
12-25-2007, 09:26
A тоя тъп растафар дето пише че си жалак да си е** мамината си вагина !!! Тук само пролича колко много ти завижда !!!!!!!!!!
:razz: :razz: :razz:
Завижда..че си с 20 кила над нормата от седене пред компа :-D
малко грубо,ама....

moon_flower
12-25-2007, 14:25
Абе хора,оставете го човека.Така си е избрал да си живее,няма лошо.Всеки с интересите си. :)

Eternal_
12-25-2007, 14:44
Абе, човек, ти да не си още в пубертета ?! Какви са тия глупости дето ги пишеш.. Виж, за приятели, трудно се намират, но познати.. Не вярвам да нямаш.Все някога ще ти се е наложило да се запознаеш с някого.. То така всеки може, да се оплаква... Като искаш стой и чакай нещо да ти падне от небето.. въпрос на личен избор. 8)

fake
12-25-2007, 15:06
Асоциирай се.
не знам за тебе, аз лично го асоциирах вече...с лузър

асоциирай се :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ех, модераторкеее :-D

prettyIdeath
12-26-2007, 09:30
Имама предложение към автора.На Нова година да викне Adriana_WOW_mastr да му прай свирки :grin:
Така сички ще са доволни и щастливи :)
П.П.Растафар?Къде?

:razz: :lol: =D>

dixo
12-26-2007, 10:15
samo taka pi4 q kaji na koi realm si da sa vidim na nova godina =D>

Weary
12-26-2007, 13:04
забрави за компа за 1 месец и ще ти се изяснят доста неща.

st1ka
12-26-2007, 15:48
..

Big bada boom
12-31-2007, 12:17
Какво му е смешното и аз съм така (е не играя ВОВ),но го разбирам на 17 съм и какво.Преди да влезн в пубертета бяха най-отвореното хлапе.След това вис4ки по4наха да се правят на "готини" и на какви ли не и сега съм сам,без приятели.Не съм ходил на купон,а как ина4е като приятелите ме предадоха по4наха да пускат зад гърбът ми слухове и докато се усетя бях останал без никого.И независимо какво то и да правех излизах сам скитах се ходих на какво ли не,хората просто ве4е не ме приемаха такъв какъвто съм.Но аз няма да се предам,нека не забравяме,4е има два изхода 1.да се предам и да не правя нищо или 2.да по4на да градя това,което изкам.Пи4 не забравяи,4е едни от най-успелите и силни хора са били и си остават аутсаидери.Това е ако не те приемат околнте трябва да станеш силен и арогантен!Да ще ти е кофти,да ще си самотен но и да ще постигнеш много!

Big bada boom
12-31-2007, 16:58
4естно много ми е кофти,4е така си прекарвам най-хубавите години ама какво ли не съм пробвал.Хората ме има само за втора циглка независимо какво правя и не само мен познавам и други хора като мен...По4вам да се замислям дали не трябва да по4на да се правя на такъв какъвто не съм за да мога и аз да се позабавлявам.Дали не съм загубил твърде много време в безцелно търсене?Все пове4е по4вам да си мисля,4е пове4ето хора,които си имат компания и приятели просто са извадили някакъв късметлии.Не знам какво да мисля животът все пове4е ми заприли4ва на някъв американски филм от ония тиин комедиите дето се делят на готини и луузари.Еми аз явно съм си луузар такъв съм се родил явно.Съжалявам,4е пиша така оба4е 4естно какво ли не съм пробвал...Писна ми да гледам как хора седяшти и правешти нищо по цял ден имат фр си4ко ходят всяка ве4ер някуде и се забавляват,а аз какво ли не съм измислил до сега и хората просто не ме приемат.Може би там ми е грешката,4е съм твърде добър с хората...Съжелявам,4е ти пиша в темата,но съм откровнно казано ве4е от4аян...

TheNewReligion
01-17-2008, 20:09
kolko si obiknoven ! no naistina ti preporu4vam da zapo4nae6 da "jivee6"! така 4е от утре отиди на дискоте4ка и се разкур6и !

ThunderGoddess
01-22-2008, 19:49
Много ви е лесно да кажете - стани, иди на диско, намери си фрс и всичо е прекрасно, но в интерес на истината социализацията не е толкова малък проблем, за колкото го смятате. Поне за мен. Ставала съм, ходила съм на диско и по няккави гадни, долни, тъпи смотани кръчми, пълни с нафиркани тийнеджъри, слушашщи мазни кючеци и не съм съгласна, че това е "истински живот". Това е отвратително и отблъскващо за мен. И аз нямам приятели и познати, но съм достатъчна сама на себе си и не се чувствам зле ... книги, комп .... сичко. Понеже каквото и да правя, всички накрая ме изхвърлят ... след като ме поупотребят хубаво. Предполагам, момчето има същия проблем. Това не е пропиляване на годините. Вие не може да твърдите, че той прекарва живота си в нереален свят. А защо вашия е реален - защото може да го бутнете ли? И аз си имам мой свят и е много по-хубав от този, затова предпочитам да прекарвам повече време в него. Стигнала съм до това дередже заради смешна тълпа смотани селяндури, които ме тъпчеха от първи до седми клас ... затова от тогава съм се затворила у нас ... който иска е добре дошъл, но аз не излизам от там - не искам пак да ме наранят ....

steffa4ko
01-24-2008, 14:54
не трябва така пич

theEXPLOITED
01-24-2008, 15:26
абе ваште до сега да не са спали бе,отдавна трябваше да те заведат на психиатър.

HardlyAwakened
01-24-2008, 18:39
WoW Си е едно ..приятели друго.. С Уоу разпускай бе пич..не се зарибявай ..

pepita87
02-13-2008, 18:19
Сорри,пич,ама тва си е напрао наркотик...WoW...интересна е,и аз се бях запалила,ма познавам човек,който наистина е зависим от нея,къв ти човек...него вече не го вълнува човешкото ежедневие..окажи се от тая болест... :? :o

Blacklisted
02-13-2008, 18:50
абе ваште до сега да не са спали бе,отдавна трябваше да те заведат на психиатър.

Теб също, дрого гадна :)

Shurik
02-16-2008, 07:58
Варианта е следния. Тъй като си на 20. Хващаш спорт, намираш си работа, стягаш се и почваш висше образование (ще ти е нужно за по нататъчни цели) За момента добре е икономика, международни отнош. счетоводство, инф. тех. и.т.н. ти ще си ги видиш. Приятели за момента не ти трябват много, стигат ти и 2ма на, които можеш да разчиташ. Градиш кариера, амбицираш се. Когато станеш на да кафем 30-35 ще си улегнал и спокойно ще можеш да поемеш семейни разноски. Имаш ли улегнали възможности (пари) останалото (приятели,курви,жени) ще дойде от самосебе си. Успех.

едит: Приятелите са относително нещо в България, аз имам точно 4ма точни приятели на които винаги може да разчитам, и може би към 100-150 много добри познати, (дори да излизам всеки ден с някой от тях) те си остават хора само за развлечение. Гоня си целите и интересите в живота, и с каквото мога помагам за "глобалното добро в България", защото станаха много лешперите и националните продажници, хора без ценности въртящи турски кючеци за удоволствие.

NikolaGB
12-24-2011, 19:03
По аватара ти виждам защо нямаш приятели :D

OnlyGirl
12-25-2011, 11:10
^Темата е от 2007 |-(

Hayashi
12-25-2011, 19:17
Ау 2007. >w>

scrooper
12-26-2011, 19:33
може да е от 2007, но и сега има такива хора.
Всеки решава сам. Компютъра, защото така е лесно или нещо смислено в живота, защото е стойностно.
Лесното или Трудното --> Мизерното или Великото.
Не разбирам защо толкова хора избират да бъдат мизерници и пропиляват всички възможности около себе си :х

Verminaard
12-27-2011, 18:06
Поздрави

Засрами се.

SmilezZz
12-28-2011, 15:59
Хем не искаш да си сам по празници , да имаш познати и приятели , хем си седиш пред компютъра и се жалиш. Вземи се в ръце , момче. Излизай, стани общителен - запознай се с нови хора. Със седенето пред компютъра нищо няма да промениш , нали знаеш ? Намери си някакво хоби и се занимавай с него. Запиши се на някакъв спорт / група - там стават много добри запознанства и се градят доста добри приятелства. Но престани да се жалиш , а направи нещо по въпроса. Промени светогледа , характера си.

Sh@d0w
12-28-2011, 16:26
old .