- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нова година САМ (както винаги) - ще празнувате ли в WoW?
Здравейте, почти на 20г. съм и нямам абсолютно никакви приятели,познати...всяка нова година я прекарвам с родителите си тихичко и спокойно, дори я проспивам. Никога не съм бил на купон, дискотека..никога не съм говорил с момиче...никога не съм пил, никога не съм пушил и т.н.
Преди 6 месеца обаче си купих играта World of Warcraft и смятам да не прекарвам новата година сам, както винаги, а в древните гори на Лордерон.
Ако има такива като мен, нека да си устроим едно новогодишно парти![]()
Поздрави
taka li mislish da si prekarash jivota .. pred komputurapochni da izlizash s momicheta i se zaemi v ruce, semeistvo trqbva da suzdavash
![]()
По-добре да си безделник, отколкото без празник.
споко...аз ще пуша наргиле с баба ми...а след 12 часа..кат заспат се изнасям на диско некъде..айде да те вода с мене =D>
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Асоциирай се.На 20 години си,ако сега не се вземеш в ръце,за напред ще ти бъде още по-трудно...кофти е да си аутсайдер,повярвай ми!![]()
Не те потиквам към това да станеш алкохолик и всяка вечер да си по дискотеките с най-различни яки мацки,просто си създай някакви удоволствия,които да не са свързани с компа.Представи си,че утре стане нещо и той се повреди,но ти не можеш да го оправиш, а нямаш пари за ремонт,какво ще правиш,ще се самоубиеш ли?Да това е една достатъчно драматична и сърцераздирателна причина,нали...
Я стига,стъпи здраво на земята и се адаптирай към света.Излизиай по-често създай си приятелска среда,намери хора със сходните на твои интереси.Прави всичко,друго но не и това да се затваряш в себе си и съзнателно да се изолираш от динамиката на реалността![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Много ме е яд като чуя подобни иэкаъвания като твойто.Tи си се примирил с всички теэи неща.Недей така.Няма да се плюнча много,но само ще ти дам съвет.Не се примирявай.Наистина си эакъснял,но по-добре късно,отколкото никога (50/50 подкрепям таэи мисъл).Вместо да се примиряваш и да правиш планове как ще прекараш Нова Година в някакъв иэмислен свят на някаква къмпютърна игра (),по-добре помисли как да прометш нещата.ПРосто ситуяцията е алсурдна и жалка.
А и фактът,че си иэредил всички теэи неща (че нямаш приятели,никога не си бил на купон,не си говорил с момиче и т.н),покаэва,че те ти липсват и не би искал да е така.Или поне аэ така тълкувам нещата,предвид фактът ,че сме в кибер пространство.E,щом е така,опитай да ги промениш.Эапиши се на някакъв спорт,иэлиэай,ходи по эаведения..просто ,эа да намериш някакви поэнати и постепенно да промениш живота си,да иэградиш нещо (нали това е целта на един човешки живот).Галко е един човек да пропилее живота си по тоя начин,още повече ,ако е млад и все още има шанс да промени положението.
[size=7][b][u]fosse cos
Евалата,бухто.Дано момчето се вслуша в размишленията ти.Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ОМГ...как можа да кажеш такова ужасно нещо! я ставай от компютътра и си намери приятели! не може да нямаш! стегни се! аз съм навита да ти бъда приятелка! не се излагай моля те! живота не е свършил!![]()
![]()
на Нова година ще играеш няк'ва игра?! Нямаш ли съседи поне?Излез с тях някъде на дискотека..или братовчеди?Не е възможно да не познаваш никой на твойте години...
OMFG !!!Първоначално написано от mladen87
Ти да не си от оная гилдия..дето първа убила сичките босове там.. . Имаше един коментар за хората от тая гилдия "Какво още не са успяли да намерят хората от гилдията "нз как се казва"? Отговор - момиче!"
Как наистина може да има такива хора? И к'во ти предпочиташ да киснеш у вас пред компа отколкото да си навънка с хора? Ми стой си тука и никога няма да намериш приятели... Аве няма начин да нямаш приятели или поне познати!Или поне бивши съученици! Обаждаш се на някой от телефонния ти указател и казваш "аре на кафе" и ето ти един потенциален приятел,който ще те запознае с други такиваама не трябва да отказваш всяка тяхна идея за развлечение и да си консервативен тип.. забрави малко родителите си
Ако не можеш да се отпуснеш пийш 3 4 бири и си готов
![]()
dance
Лелее.. човеек... Вземи се в ръце и почни да излизаш...и да се срещаш с нови хора.. Пропиляваш си живота така...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
И аз съм като теб, само че още не играя wow. Може и да си я купя - поне да има какво да правя в самотните нощи![]()
просто аз
Аз играя World of warcraft, защото нямам приятели. Едното е следствие от другото. И преди да имам компютър пак нямах познати, тъй че не е от това.
Ще бъда самотен цял живот - знам си го![]()
И кой ти е виновен за това положение...Първоначално написано от mladen87
явно си доста труднокомуникиращ , неприятено изглеждаш и неприятно миришещче да нямаш абсолютно никакви приятели.
Щом живота за теб е да седнеш пред пецето и да изиграеш уордкрафт - еми имаш право на личен избор в крайна сметка.
Пука ми на мене къде ще си на Нова Година , пука ми че нямаш приятели, пука ми че си толкова смотан , за какво живееш тогава?
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Човече,жалък си.
Независимо дали говориш сериозно или се ебаваш...жалък си...
кВо няма нищо лОшо аз също ще пуунвам нууубове на нова година !!!
![]()
i poon n00bzors & haxzors
Всъшност я си прати скайп адреса на лично съобщение да си чатим заедно става ли ?![]()
----
A тоя тъп растафар дето пише че си жалак да си ебе мамината си вагина !!! Тук само пролича колко много ти завижда !!!!!!!!!!
i poon n00bzors & haxzors
100% завижда ... сигурно много ще му е гадно , че ще е с приятели вместо да играе на компютъра![]()
Първоначално написано от SL55
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Завиждал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хуахаухахауахуахуау не се обиждай, момиченце(онова пълничкото ..WOWнщ си) ама преди малко те дадох за пример на една приятелка каква ще стане, ако продължава да цъка цял ден тая игра...ЗАВИЖДАЛ... хахахахахахаххахахаахахха аххахаха
Имама предложение към автора.На Нова година да викне Adriana_WOW_mastr да му прай свирки![]()
Така сички ще са доволни и щастливи![]()
П.П.Растафар?Къде?
Първоначално написано от Adriana_WOW_mastr
![]()
![]()
![]()
Завижда..че си с 20 кила над нормата от седене пред компа![]()
малко грубо,ама....
Абе хора,оставете го човека.Така си е избрал да си живее,няма лошо.Всеки с интересите си.![]()
Абе, човек, ти да не си още в пубертета ?! Какви са тия глупости дето ги пишеш.. Виж, за приятели, трудно се намират, но познати.. Не вярвам да нямаш.Все някога ще ти се е наложило да се запознаеш с някого.. То така всеки може, да се оплаква... Като искаш стой и чакай нещо да ти падне от небето.. въпрос на личен избор.![]()