View Full Version : Красотата се оказва най-важното!!
slun4evo
12-22-2007, 08:23
Пиша тази тема защото вече ми омръзна.Прочетох три теми в които някой пишеше, че човека който си харесва не е "достатъчно" хубав.В една пишеше, че това не било "момичето от мечтите му", а една тема беше специално за това как ако нямаш хубаво тяло нямаш шанс.Хора спрете се, красотата не е най-важното на този свят.На къде ще отиде света ако всички само това гледат.Слезте на земята и обичайте половинките си такива каквито са, не им намирайте косури и не ги категоризиррайте като "грозни" или "недостатъчно" красиви.Ако някой те оби1а, то той ще те обича какъвто си!
`Death`Whore``
12-22-2007, 08:29
Благодаря, че промени света с мнението си.
slun4evo
12-22-2007, 08:32
Аз не съм целила да променям нищо, просто давам съвет.Не мни трябва да променям целия свят, достатъчно е да променя само един човек.
това са мнения на тея с поразителната красота ,които могат да имат всичко и всеки.Едно свястно момче никога не би подходило към едно момиче гледайки само външния вид...пък и истината е ,че момчето си намира момиче ,надявайки се тя да не се променя ,но тя го прави. :D
russianmafiaboss
12-22-2007, 08:49
Пиша тази тема защото вече ми омръзна.Прочетох три теми в които някой пишеше, че човека който си харесва не е "достатъчно" хубав.В една пишеше, че това не било "момичето от мечтите му", а една тема беше специално за това как ако нямаш хубаво тяло нямаш шанс.Хора спрете се, красотата не е най-важното на този свят.На къде ще отиде света ако всички само това гледат.Слезте на земята и обичайте половинките си такива каквито са, не им намирайте косури и не ги категоризиррайте като "грозни" или "недостатъчно" красиви.Ако някой те оби1а, то той ще те обича какъвто си!
+10
Pove4eto hora gledat parvo viziqta a posle haraktera i tva nadali nqkoga 6te se promeni :?
SeaEatsShips
12-22-2007, 08:58
ами така си е вече почти всеки гледа външния вид :( какво да се прави.... трагизъм :?
`Death`Whore``
12-22-2007, 09:00
Аз не съм целила да променям нищо, просто давам съвет.Не мни трябва да променям целия свят, достатъчно е да променя само един човек.
Представи си човек, който зарязва гаджето си заради първата фуста, фръцнала се пред него. Или който не се интересува от нищо друго, освен външността по отношение на хората. Може ли да се промени със съвети?
това са мнения на тея с поразителната красота ,които могат да имат всичко и всеки.Едно свястно момче никога не би подходило към едно момиче гледайки само външния вид...пък и истината е ,че момчето си намира момиче ,надявайки се тя да не се променя ,но тя го прави а за темата която си написала мисля 4ее мн то4на и аз сам сагласна с теб но пък когато тои нее щастлив с нея и тя с него нетрябва да са заедно...:)
slun4evo
12-22-2007, 09:04
Представям си, защото аз бях такава.Обаче се промених нали, така че всичко е възможно!
да и аз бях мн по разли4на и в визията си преди година и в мисленето си оба4е на пук на вси4ки отслабнах и сега имам готино тяло а мисленето то се променя аз не харесжам идеалните мом4ета за6тото идеални няма
аз харсвам тожа което сам и това което имам и жси4ки хора трябва да са поне на принципа Бади такъж какъвто си и не променяй другите
slun4evo
12-22-2007, 09:19
да и аз бях мн по разли4на и в визията си преди година и в мисленето си оба4е на пук на вси4ки отслабнах и сега имам готино тяло а мисленето то се променя аз не харесжам идеалните мом4ета за6тото идеални няма
А да попитам ако не е много нахално, преди като беше по пълничка момчетата не те забелязваха нали, а сега ти се лепят като мухи.Ето това е поредното доказателство, че сме твърде повърхностни.
LitTlE_BeBsIiI
12-22-2007, 09:23
Винаги съм казвала,че красотата далеч не е най-важното,но много малко хора го разбират!Всички един ден ще погрознеем ама отвътре ще сме си същите и тогава каква файда от красотата - ./. Моя фр....гледах само човека в него като го избирах,никогха не съм гледала външния вид и вс е ок :)
LitTlE_BeBsIiI
12-22-2007, 09:26
това са мнения на тея с поразителната красота ,които могат да имат всичко и всеки.Едно свястно момче никога не би подходило към едно момиче гледайки само външния вид...пък и истината е ,че момчето си намира момиче ,надявайки се тя да не се променя ,но тя го прави а за темата която си написала мисля 4ее мн то4на и аз сам сагласна с теб но пък когато тои нее щастлив с нея и тя с него нетрябва да са заедно...:)
Така ли?Аз не мога да ти обесня каква мацка съм и как всяко момче бяга след мен,но аз си харесвам само моя нали?
ami ne ne si nahalna spoko :) ami da predi nikoi po4ti ne me zabelqzva6e osven moq biv6 priqtel no pak toi be me opoznal i du6ata mi i mi predloji a sled 6 meseca vrazka go zarqzah za6toto drugo momi4e ( biv6ata mu priqtelka ) zabremenq ot nego sled edna piqnska ve4er ...............................................i v kraina smetka az gi ojenih i sega sa zaedno no i nai dobrite mi priqteli se okazaha nai golemite mi predateli i nikoi sqka6 ne me zabelqzva6e i se ambicirah i se promenih vremeto me promeni i sega sam takava i da sega mi se lepqt sa6tite tezi koito mi se podigravaha i pokazvat kolko sa povarhnostni sa te :))
slun4evo
12-22-2007, 09:30
Пишеш тази тема,защото ти е омръзнало?Омръзнало ти е да четеш?Омръзнало ти е да бъдеш боклук?Омръзнало ти е да се комплексираш?Знаеш,че не си красива и всякакъв такъв тип мнения/теми те дразнят,защото те засягат,не толкова пряко,но косвено може би....На мен ми омръзна да ходя по голяма нужда,но факт е ще ходя до края на живота си!Всеки има индивидуално мнение/вкус/предпочитание към даден тип момче/момиче и го спазва,ако ти не отговаряш на изискванията на твоя приятел,не е тук мястото да се плюнчеш!Когато двама грозни правят секс,естествено,че няма да се роди Ален Делон младши,ще се роди Квазимодо младши.Какъвто и характер да има,както и да се държи,ако те плаши всяка сутрин като се събуждаш,какъв е смисъла да си с него?
Нямало значение външния вид,а?Кликни с ляв бутон на мишката-ТУК (http://gutenberg.net.au/ebooks02/0200251h-images/Fig.70.jpg)Защо не се хванеш с долния в ляво?Сигурно има хубава душа....Е няма си хубави зъби,но какво ти пука,нали красотата,няма значение?
ДЕЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Не знам какъв ти е проблема бе!За твое разочарование съм изключително красива, яд ли те е сега.Модел съм и изключително добра тенисиска(не го казвам ей така, така си е).Момчетата ми се лепят като на мед, и аз също първо гледам външния вид, но никога той не е най-важното за мен, вайно е да ме обича и да ме цени.Това че съм красива не значи че ще гледам момчето ми да е супер модел ясно! Май ти си комплексиран.Не ми се прави на много оригинален, точно защото съм красива съм наранявала не веднъж и сега съжалявам, пуснах темата за да помогна на някой теен заблуден като мен преди да не постъпва така!!!!
ami i az si haresvam samo moq no imah predvid po temata
slun4evo
12-22-2007, 09:32
ami ne ne si nahalna spoko :) ami da predi nikoi po4ti ne me zabelqzva6e osven moq biv6 priqtel no pak toi be me opoznal i du6ata mi i mi predloji a sled 6 meseca vrazka go zarqzah za6toto drugo momi4e ( biv6ata mu priqtelka ) zabremenq ot nego sled edna piqnska ve4er ...............................................i v kraina smetka az gi ojenih i sega sa zaedno no i nai dobrite mi priqteli se okazaha nai golemite mi predateli i nikoi sqka6 ne me zabelqzva6e i se ambicirah i se promenih vremeto me promeni i sega sam takava i da sega mi se lepqt sa6tite tezi koito mi se podigravaha i pokazvat kolko sa povarhnostni sa te :))
Браво мацка, продалжавай все така да им доказваш, че си над тях!!1
mersi az prodaljavam da im dokazvam 4e sam nad teh s vseki isminal den i si namerih naistina istinski priqteli Uspeh i na teb i prodaljavai da im dokazva6 4e ima razli4ni hora razli4ni ideali :)
slun4evo
12-22-2007, 09:53
Пишеш тази тема,защото ти е омръзнало?Омръзнало ти е да четеш?Омръзнало ти е да бъдеш боклук?Омръзнало ти е да се комплексираш?Знаеш,че не си красива и всякакъв такъв тип мнения/теми те дразнят,защото те засягат,не толкова пряко,но косвено може би....На мен ми омръзна да ходя по голяма нужда,но факт е ще ходя до края на живота си!Всеки има индивидуално мнение/вкус/предпочитание към даден тип момче/момиче и го спазва,ако ти не отговаряш на изискванията на твоя приятел,не е тук мястото да се плюнчеш!Когато двама грозни правят секс,естествено,че няма да се роди Ален Делон младши,ще се роди Квазимодо младши.Какъвто и характер да има,както и да се държи,ако те плаши всяка сутрин като се събуждаш,какъв е смисъла да си с него?
Нямало значение външния вид,а?Кликни с ляв бутон на мишката-ТУК (http://gutenberg.net.au/ebooks02/0200251h-images/Fig.70.jpg)Защо не се хванеш с долния в ляво?Сигурно има хубава душа....Е няма си хубави зъби,но какво ти пука,нали красотата,няма значение?
ДЕЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Не знам какъв ти е проблема бе!За твое разочарование съм изключително красива, яд ли те е сега.Модел съм и изключително добра тенисиска(не го казвам ей така, така си е).Момчетата ми се лепят като на мед, и аз също първо гледам външния вид, но никога той не е най-важното за мен, вайно е да ме обича и да ме цени.Това че съм красива не значи че ще гледам момчето ми да е супер модел ясно! Май ти си комплексиран.Не ми се прави на много оригинален, точно защото съм красива съм наранявала не веднъж и сега съжалявам, пуснах темата за да помогна на някой теен заблуден като мен преди да не постъпва така!!!!
Добре "моделче",вече ми писна да ти слушам изтърканите скапани мнения!Днес е събота,в момента е 12:49,задължителните тренировки по тенис започват в 11:00 и свършват в 14:00,интересно добра тенисистка като теб,какво прави по това време тук?Интересно,а?Казваш,че си модел,ще може ли да ми дадеш някакъв линк към фирмата назначила те за работа,може и само нейното име,пак ми е достатъчно.В краен случаи,ако аз бях комплексирания,нямаше да те правя за 2 ст пред останалите хора,защото щях да съм комплексиран и невросистематологичната детроплискиална интегрална функция,щеше да ми се повиши до небесата,нямаше да знам какво пиша,шях да задавам въпроси от вида на:"Ти на ква ми се прайш,ве?"Да не се мислиш за нещо повече от другите?".....
"Модел" си,само че, на подражание!
Никога немога да бъда оригинален,защото оригинален е синоним на основен/наложен/....Аз не приличам на някой за да бъда оригинален.Аз съм фалшив,но така ми харесва!
Xaxaxaxaxax не не ти е лесно, ма ти много умен, в твоя град тренировките може да започват и в 2 през нощта, ние в събота нямаме!!!За какво ми е да ти давам линк ве глупак, за да ти докажа нещо ли :D . Мнението ти ама вуобще не ме интересува.Каквото искаш си мисли,това е анонимен чат и няма д аполучиш моя снимка ако ще господ да си.А и какво май те е страх че съм права нали, затова искаш името хахах и какво като получиш името, не знаеш нито на колко съм нито как се казвам, нищичко не знаеш за мен.А и въобще не ми пука какво смяташ за мненията ми, не ги чети.Това е сайт за всички, мога да пиша каквото си искам.И отново ще повторя защото явно си бавен и няма да ме разбереш правилно не ми е приотрябвало мнението на напълно непознат идиот, който си мисли, че всички са съгласни с него и иска всички да мислят като него.Каквото и да си мислиш за мен не ме интересува, над тези неща съм и ми омръзна да споря с недорасли бебета, които се държат грубо с мен.Изразявай си мнението и не закачай моите!!
slun4evo
12-22-2007, 10:06
Само да те усведомя,ако беше модел,щеше да дадеш линк,защото манипулативната част на мозъка нямаше да позволи,толкова нареждане!
Пролича колко си модел.........
ПС:Ставаш смешна,аз поне не използвам ценизми :)
Aми ще те разочаровам но просто искам да остана анонимна, много хора тук ме познавам и не искам да знаят коя съм.Ти мисли каквото си поискаш.А и не искам да се доказвам пред никой, тези които ме познават и най-вече аз знаят че това е истина, защо ми е и другите да го знаят? :)
slun4evo
12-22-2007, 10:07
И още нещо повече няма да споря с теб, защото по-умните винаги отстъпват първи.Нищо лично цитирам нещо, което са го казали и доказали велики хора.
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-22-2007, 10:08
И аз съм на подобно мнение като SWASTICA. Може външният вид да не е най-важен за теб, че не гледаш това в едно момче, но би ли го погледнала въобще, ако не беше красавец? Естествено, всеки заслужава шанс, но видиш ли, не би тръгнала към непривлекателен младеж с нагласата, че това ще е евентуалният ти приятел, нали? Ако въобще тръгнеш към него с мисълта, че искаш да се сближите, било то и само като обкновени приятели. За себе си мога да кажа, че вече няма значение как изглежда приятелят ми, няма значение какво ще му се случи с външния вид, но също знам и че именно заради това как той изглежда го харесах и реших да се сприятелим, а при възможност и да си станем нещо повече от приятели. А и нека си признаем - дори човекът да ти е най-добър приятел, дори да те обича от сърце, ако си имаш някой по-мъжествен и привлекателен на полезрението, нищо, че почти не му пука за теб, ще си останеш при готиния пич, нали? Все пак друго си е всички да ти завиждат... И преди авторката на темата да нападне и мен, ще й кажа: дори ти да не си от тези, което отчасти ме съмнява, то (почти) всички други мислят по посочения отгоре начин. И не, няма да можеш да ги промениш с мнението си. Както се казва - c'est la vie! Свиквай! :smt006
slun4evo
12-22-2007, 10:13
И аз съм на подобно мнение като SWASTICA. Може външният вид да не е най-важен за теб, че не гледаш това в едно момче, но би ли го погледнала въобще, ако не беше красавец? Естествено, всеки заслужава шанс, но видиш ли, не би тръгнала към непривлекателен младеж с нагласата, че това ще е евентуалният ти приятел, нали? Ако въобще тръгнеш към него с мисълта, че искаш да се сближите, било то и само като обкновени приятели. За себе си мога да кажа, че вече няма значение как изглежда приятелят ми, няма значение какво ще му се случи с външния вид, но също знам и че именно заради това как той изглежда го харесах и реших да се сприятелим, а при възможност и да си станем нещо повече от приятели. А и нека си признаем - дори човекът да ти е най-добър приятел, дори да те обича от сърце, ако си имаш някой по-мъжествен и привлекателен на полезрението, нищо, че почти не му пука за теб, ще си останеш при готиния пич, нали? Все пак друго си е всички да ти завиждат... И преди авторката на темата да нападне и мен, ще й кажа: дори ти да не си от тези, което отчасти ме съмнява, то (почти) всички други мислят по посочения отгоре начин. И не, няма да можеш да ги промениш с мнението си. Както се казва - c'est la vie! Свиквай! :smt006
Да естествено, че бих излязла с някой непривекателен, защо пък не, сам каза всеки има право на шанс.Благодаря за мнението!Няма да те нападна тай като ти се държиш мило и уважавам мнението на останалите, просто мразя груби и не на място изцепки от хора които дори не знаят каква съм! :)
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-22-2007, 10:22
Да естествено, че бих излязла с някой непривекателен, защо пък не, сам каза всеки има право на шанс.Благодаря за мнението!Няма да те нападна тай като ти се държиш мило и уважавам мнението на останалите, просто мразя груби и не на място изцепки от хора които дори не знаят каква съм! :)
Виж, аз съм излизала с много добър мой приятел, който беше влюбен в мен, но просто не ставаше и не ставаше. Не казвам, че е бил грозен, но честно казано, не беше първа хубост. Ако трябва да съм честна, с такива момчета предпочитам приятелска връзка, защото от химията между двама души си зависят много неща...
mechtaq_za_teb
12-22-2007, 10:23
Каквото и да си говорим всеки 1-во гледа външния вид.Аз също смятам,че не красотата трябва да е най-важното,а качествата на човека.Ако истински обичаш някого недостатъците му няма да ти правят впечатление.
Pove4eto hora gledat parvo viziqta a posle haraktera i tva nadali nqkoga 6te se promeni :?
gPa3HuTeJl
12-22-2007, 11:44
Все си мисля, че това никога няма да се промени поради простата причина, че ти п1рво виждаш човека отсреща....и си вадиш изводи примерно, че е хубава...но незнаеш дали е инат ( примерно ) или не е...трябва ти време да я упознаеш и след това можеш да прецениш...просто не виждам как може да се примерни това :)
`Death`Whore``
12-22-2007, 11:55
Като за начало...тук има ли някой над 16? И какво въобще знаете вие за истинските отношения между хората? Чакате 6 месеца, за да правите секс с човека, който уж е невероятен и към когото изпитвате силни чувства.
След това ще ви кажа, че е нормално човек да избира партньора си по външността - подсъзнателно иска децата му да са красиви. Но ние сме хора, разбира се, не само животни. И все пак е напълно нормално в първия момент да харесаш някого заради вънщността. ЗАРАДИ ПОНЕ НЕЩО ВЪВ ВЪНШНОСТТА, ДЕЦА. Не е нужно да е Мистър свят, но ако няма нещо, което да ви харесва, ако не сте способни да го гледате отстрани и да му се любувате, какви чувства са това? А ако не си допаднете или не сте на едно и също интелектуално ниво, край.
Ако говоря за себе си...един бивш беше голям пич. И все още е. Но също така е много интелигентен...и има други качества, които са ме впечатлили тогава. Ако ги нямаше, нямаше да остана с него повече от 3 дни. Бившият пък не ме кефеше толкова...но като цяло имаше визията, която ми харесва...а и е висок, което е доста мъжествено. Сегашният ми мъж е голям пич, но не това е важното...ако не беше показал наченки на голям акъл и желание за сериозна връзка, нямаше да го погледна повече.
И да, няма да тръгна с мъж, който не ми допада като външност, колкото и да е свестен. Може да ми бъде приятел, дори да нямам мъж до себе си, но няма да погледна на него по друг начин. А вие?
В заключение ще ви кажа, че да - външността се гледа. Когато се запознаваш с някого, няма как да видиш душата и интелигентността му. Колкото и да си личи това в първия 1 час от общуването, при самото запознанство няма как да си проличи.
Sigurna s1m,4e slun4evo momi4e e mn krasiva..imam nqkfo pred4uvstvie prosto :-)
Нали няма значение...защо И правиш комплименти? Кажи И, че има много хубав характер.
Много ми е интересно...ако вие не желаете да гледат външния ви вид, защо се гримирате и обличате предизвикателно?
LitTlE_BeBsIiI
12-22-2007, 11:55
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-22-2007, 12:05
Това какъв смисъл има по разискваните въпроси?
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-22-2007, 12:06
Като за начало...тук има ли някой над 16?
Аз например...
`Death`Whore``
12-22-2007, 12:10
Виж, аз съм излизала с много добър мой приятел, който беше влюбен в мен, но просто не ставаше и не ставаше. Не казвам, че е бил грозен, но честно казано, не беше първа хубост. Ако трябва да съм честна, с такива момчета предпочитам приятелска връзка, защото от химията между двама души си зависят много неща...
Подкрепям! И често казано, много ме дразни тази мания на хората да общуват с хора от другия пол само за да се ебат с тях /или ако са по-малки, да са гадженца и да се натискат/. Аз лично обожавам да излизам с мъже и има няколко мъже, с които излизам. И адски, ама адски много мразя да се видя с някого няколко пъти и когато той осъзнае, че няма начин да бъда с него или да правя секс с него, да спре да проявява интерес към общуването с мен. И пак питам - каква е тази мания да търсите във всеки гадже?
lyloster
12-22-2007, 19:06
Добре, хора, да ви питам? Кое точно пък е "красиво"? :?
За всеки човек тая дума си има различно значение. Едни намират за красиво това,от което други просто се отвращават или смятат за грозно, или каквото и да е там и обратно :shock:
ThePainIsReaL
12-22-2007, 19:49
Всъщност.. не може да питаш кое е красиво, защото едва ли има нещо по-субективно от красотата. Всеки я вижда със собствените си очи и всеки сам знае какво му харесва, без да може да го абсолютизира и да намери друг човек, с когото напълно да харесват едни и същи неща.. Което само по себе си довежда до факта, че всеки се води от красивото.. но от онова красиво, което индивидът сам си е избрал, че е красиво.
За теб може да са красиви чипите нослета, за друг римските :) Така че.. не може да се твърди, че не е важна красотата. Напротив.. тя е първата, която прави впечатление. Но не можем да поставим граници за красотата, и ето оттам идва объркването.
И между другото казано, ако излизаш с човек, само заради душевните му качества, без да изпитваш грам привличане към него, няма да се получи връзка.. няма да има химия, няма да има плътско желание, което е малко в противоречие със законите на природата. Наистина човек не се влюбва само във външността, но е вярно, че тя говори много за хората.
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-23-2007, 07:32
Всъщност.. не може да питаш кое е красиво, защото едва ли има нещо по-субективно от красотата. Всеки я вижда със собствените си очи и всеки сам знае какво му харесва, без да може да го абсолютизира и да намери друг човек, с когото напълно да харесват едни и същи неща.. Което само по себе си довежда до факта, че всеки се води от красивото.. но от онова красиво, което индивидът сам си е избрал, че е красиво.
За теб може да са красиви чипите нослета, за друг римските :) Така че.. не може да се твърди, че не е важна красотата. Напротив.. тя е първата, която прави впечатление. Но не можем да поставим граници за красотата, и ето оттам идва объркването.
Ето това е. Просто всеки разбира красивото по различен начин - някой може да си пада по кльощавелки, друг по по-сочни дами, един по фешънки, друг по по-стъпили здраво на земята и по-обикновени момичета...
Искам да дам един пример, ако може. По свои наблюдения и такива на мои фр, момчетата си умират за къси поли. И не вярвам да има много, които ще го отрекат. Защо тогава приятелят ми не е навит за идеята аз да нося къса пола? Не, не мисля, че смята, че не ми ходи. Просто не си пада по късите поли, не споменавам, че като цяло е скептик за поли и рокли. Е, поне беше... аз успях да му докажа, че не е толкова лошо приятелката ти да е с пола ;) . Но номерът е, че още от началото беше сигурен, че не си пада по този стил на обличане, и понеже и аз не бях, а и не съм, привърженичка на полите, колкото и да му бях благодарна, че си ме харесва такава, каквато си ме е взел - по-спортна, толкова и още му се чудех на ограничението да не нося къси неща.
Както се казва, разни хора, разни идеали, някои просто чакат да облечеш късичка поличка да си пуснат ръката под нея...
slun4evo
12-23-2007, 19:00
Не зная как ме прецени но все пак благодаря. :)
slun4evo
12-23-2007, 19:02
Просто изразих мнение,а вие ме нападнахте и все пак доказахте, че външния вид винаги е бил и винаги ще бъде най-важното.
sladoledka
12-23-2007, 19:05
това,че някой си те обича заради онова,коети си е напълно така,ноооо че има грозни и красиви и че красотата е важна е безспорно вярно...Ако сички бяхме еднакви нямаше да е нормално....тряяяя да има от сичко по малко: и от грозните, и от красивите ](*,) а че външният вид е съществен не съм съгласна---има много по- по- важни неща :!:
Хубавата външност може да бъде достатъчна само до един момент. Ако момчето хареса Красавицата, но с времето си проличи, че характерът й не струва; повърхността, ограничеността, досадата или какъвто и да е кусур изпъкват и красотата й вече Тя не може да зависи само от красотата си, тогава тя ще бъде отхвърлена :) Изключения могат да съществуват в случай, че момчето е достатъчно глупаво, за да не забележи вътрешната й грозота,че то не търси нещо сериозно, а само забивка, или че просто е повърхностно.
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-23-2007, 19:43
Хубавата външност може да бъде достатъчна само до един момент. Ако момчето хареса Красавицата, но с времето си проличи, че характерът й не струва; повърхността, ограничеността, досадата или какъвто и да е кусур изпъкват и красотата й вече Тя не може да зависи само от красотата си, тогава тя ще бъде отхвърлена :) Изключения могат да съществуват в случай, че момчето е достатъчно глупаво, за да не забележи вътрешната й грозота,че то не търси нещо сериозно, а само забивка, или че просто е повърхностно.
Ами така си е, ама виж, че пак се доказва, че външният вид има най-голямо значение за първите впечатления... Тоест, дори и да си най-прекрасният човек по душа, ако външно си прекалено обикновен, губиш... А и като се замисли човек, в днешно време наистина много морални ценности не се ценят... :cry:
DeepEnoughForYou
12-23-2007, 20:57
pro4etoh nqkolko mneniq kak hora se vazmushtavat na takiva koito gledat 1-vo vunshniq vid posle h-a... i kakvo!?!Nali edin 4ovek purvo trqbva da ti dopadne sys viziqta si i 4ak togava gledash 4ertite ot h-a mu....ai stiga ste se zablujdavali [-X
SandForGaara
12-24-2007, 00:09
По дрехите посрещат по ума испращат... 8)
i koe po to4no si kazal ti aka nee tai a 6to se otna sq do teb slun4evo momi4e az da sam te napadala mislq 4e ne i temata e hubava pone spored men moje i da e imalo podobni temi no e imalo zavar6va na lo minalo vreme i kat da kaja 4e ako nqkoi te napada prosto ne mu obra6tai vnimanie toi ne zaslujava vnimanieto ti i na istina hora sprete se ne se zaqjdaite :)
feelthless4o
12-24-2007, 09:35
Без да чета целия пост - съгласен съм с теб още като видях заглавието. Незнам защо света е толкоз объркан , но все пак си е факт - може да е най - големия идиот може 2 стотинки да не струва ама ако е "сладък" момичетата ше му се лепят. ТАка е и с момичетата...аз вече съм се примирил. Всички гледат външната красота преди всичко :?
`Death`Whore``
12-24-2007, 10:34
Просто изразих мнение,а вие ме нападнахте и все пак доказахте, че външния вид винаги е бил и винаги ще бъде най-важното.
Не - ти доказа, че "Две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост. За първото не съм сигурен." /съжалявам за неточния цитат/
MiMcHeToOo
12-24-2007, 10:38
мхм
sladkoto_neli
12-24-2007, 10:55
съвета е наистина много добър само че се съмнявам че някой ще му обърне внимание.аз лично съм на същото мнение като теб защото не съм красива и винаги това е било проблем за мен но ето че срещнат момче на което не му пука за това как изглеждам.просто днешната младеж живее самоз а да пие пуши и да прави секс и едва ли на някой тази тема ще му направи впечетление но все пак съм сигурна че доста хора ще я прочетат да се надява ме и че ще се замислят за това.
`Death`Whore``
12-24-2007, 11:01
защото не съм красива и винаги това е било проблем за мен
Ето къде е разковничето значи - в ниското самочувствие. И аз като по-малка живеех с мисълта, че съм грозничка, но сега се оказва, че не е така. И живея с мисълта, че съм красива млада жена. Не че съм перфектна - никой не е, но човек трябва да има самочувствие заради хубавите си черти - били те външни или вътрешни. А ти вместо да изтъкнеш хуабвите си вътрешни черти, едва ли не казваш, че трябва да те харесват само защото не си красива.
sladkoto_neli
12-24-2007, 11:07
защото не съм красива и винаги това е било проблем за мен
Ето къде е разковничето значи - в ниското самочувствие. И аз като по-малка живеех с мисълта, че съм грозничка, но сега се оказва, че не е така. И живея с мисълта, че съм красива млада жена. Не че съм перфектна - никой не е, но човек трябва да има самочувствие заради хубавите си черти - били те външни или вътрешни. А ти вместо да изтъкнеш хуабвите си вътрешни черти, едва ли не казваш, че трябва да те харесват само защото не си красива.
не е вярно не казвам нищо такова и това че казах че не съм красива това не означава че не се харесвам такава каквато съм въпреки недостатъците ми.така че неискам някой да ме харесва или да бъде с мен само защото не съм красива
`Death`Whore``
12-24-2007, 11:13
Добре, ще уважа принципите ти, ако оставиш настрана чувства си към приятеля си и кажеш, че е грозничък. Защото е доста лицемерно да ходиш с пич и да казваш, че има значение само характерът.
"красотата ще спаси света" :lol:
CuRly_Doll
12-24-2007, 12:34
Мнението ми по този въпрос се припокрива с това SWASTICA,Mo0nLighT_ShAd0w и това на `Death`Whore``.Според мен наистина първо ти прави впечатление външния вид и чак след това решаваш да имаш нещо общо с човека срещу теб!Плюс това проблемът на много момичета и момчета е в ниското самочувствие както каза `Death`Whore``.Защо не покажете това,което имате,а изтъквате недостатъците си?Няма перфектни хора-това е ясно!
Emi normalno horata da gledat parvo viziqta,posle haraktera.Vie samo haraktera i gledate... :?:
Za da poiska6 da opoznae6 nqkogo i da razbere6 6to za 4ovek,parvo trqbva da ti haresa na vam6en vid,vinagi e bilo taka i taka 6te bude! I ne vijdam koe vie tolkova stranno i za6to go opredelqte kato takuv problem :shock:
Nai-veroqtno imate,nqkakvi kompleksi otnosno van6nostta si,6tom tolkova vi trevoji tova,4e horata gledali van6niq vid.MI NA NIKOI NE MU E PRIQTNO DA GLEDA ZLE IZGLEJDA6TI HORA!
Parvo VIE trqbva da promenite otno6enieto si kum samite sebe si,da se grijite za van6niq si vid,da se nau4ite da se haresvate takiva kakvito ste,a ne da promenqte misleneto na okolnite :?
Ako ste uvereni,4e izglejdate dobre i imate pove4e samo4uvstvie taka i drugite 6te vi haresvat.Basi vie izkarahte edva li ne,4e krasotata e ne6to lo6o :)
slun4evo
12-24-2007, 13:43
Не - ти доказа, че "Две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост. За първото не съм сигурен." /съжалявам за неточния цитат/
Много си мила, благодаря,да ти припомня ли обаче, че имам право на мнение в този форум точно колкото теб.Не виждам с какво съм доказала това, но явно ти виждаш.Тази тема беше за да се завърже някаква дискусия,а не да ми се нахвърлята, да ме убиждате и да злобеете. След като темата ми ви се струва глупава, защо тогава пишете а?Някой от вас се държат прекалено грубо и това не ми харесва, но според мен най-голямата простотия е това да ме обиждате и да се зъбите.Не може всички да са съгласни с вас разберете го.Изразявайте мнението си нали затова е форума, но уважавайте и чуждото!!!
`Death`Whore``
12-24-2007, 13:47
Ти ни обиждаш, интерпретирайки мнението ни по неправилен начин. И отказваш да разбереш, че не - аз лично не гледам само външността. Гледам я в първия момент и това е нормално. След година и 1 месец още мисля, че мъжът ми е доста готин...но не това е най-важното. Празните очи не са красиви.
sasha_90
12-24-2007, 13:51
Да,вярно е,че по-важно е какво имаш в главата,но кой ти цени вътрешността?!Малко са тези,които гледат повече характера,отколкото какъв си външно.
gPa3HuTeJl
12-24-2007, 13:53
и те така те...товае положението...
`Death`Whore``
12-24-2007, 13:55
Добре, нали вие цените вътрешното? Значи все пак някой го цени. Стига с хленченето. Каквото търсите, това ще получите един ден. И ми е интересно защо всички момичета ходят полуголи, ако искат да харесват интелекта им? :neutral:
Разли4ни хора , разли4ни идеали както и мненията
и не вси4ки моми4ета ходят полу голи всеки е разли4ен разберетего и спрете да хлен4ите и да се оплаквате и наи ве4е спрете да се нападате и обиждате и заяждате
`Death`Whore``
12-24-2007, 14:26
Аз питам защо 70% от момичетата го правят. И ти вместо да обясняваш, че хората са различни, или спри да пишеш, или коментирай.
Phantasmagoria
12-24-2007, 14:44
Има една мисъл на Кристиян Моргенщерн: "Красиво всъщност е всичко, което гледаме с любов." :)
Ти ни обиждаш, интерпретирайки мнението ни по неправилен начин. И отказваш да разбереш, че не - аз лично не гледам само външността. Гледам я в първия момент и това е нормално. След година и 1 месец още мисля, че мъжът ми е доста готин...но не това е най-важното. Празните очи не са красиви.
ami da te pitam 6tom sa prazni o4ite kakvo pravi6 ti s nego i da popitam koi podqvolite v dne6no vreme ne gleda van6nosta az mislq 4e nqma takiva hora no pak li4no za sebe si moga da kaja 4e sled kato opoznaq nqkoi davam ocenka za nego moje da e ni golemie izrud v van6nosta si i da ima strahoten harakter i pak da go nareka krasiv
`Death`Whore``
12-24-2007, 14:51
Кога съм казвала, че той не е прекрасен душевно, не ме обича и не е много интелигентен? :neutral:
И да, някои хора не ми харесват външно, но са прекрасни хора и са доста интелигентни...но са ми приятели ;)
eto za tova govorim dali krasotata e nai vajna
`Death`Whore``
12-24-2007, 15:05
В приятелските отношения тя не е от значение.
momchence_89
12-24-2007, 15:06
За хубавите момиченца са важни:
1. Кеша
2. Външен вид
3. няма друго
:razz:
В приятелските отношения тя не е от значение.
da taka e a tova 4e za edno momi4e e vajno ke6a i dr koito gi izbroi mom4eto_89 az ne mislq taka za men nee vajno tova vajen e 4oveka do men ta dori toi da e nai golemiq bednqk koito poznava
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-24-2007, 16:05
Има една мисъл на Кристиян Моргенщерн: "Красиво всъщност е всичко, което гледаме с любов." :)
=D>
Много добро, настина... Имаше и нещо от някой филм, не помня кой точно... Дали не беше "Notting Hill" :? Е, това сега не е от значение. Цитатът е "It doesn't matter if the guy is perfect, or the girl is perfect, as long as they're perfect for each other". Каквото и да се говори, красотата е от значение. Само дето има една подробност - всеки разбира нещо различно за себе си за "красиво". Може някой наистина да е отблъскващ за някой от нас, но друг да намира хиляди очарователни неща у него... Сега говорим за истински чувства, а не за случаите, когато някой си хваща гадже само за да се изфука... Тогава, естествено, външния вид се разглежда под лупа, а не е от голямо значение дали човекът е тъп като вулканизиран галош. Но като цяло си е важно да има и физическо обяние за нас човекът, с когото сме. Не са важни другите.
Наистина красотат не е най-важното ,но всеки я гледа..на всеки му се иска да е с някой наистина красив чоек и всеки има собствен вкус и т.н и т.н :-|
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-24-2007, 19:26
Наистина красотат не е най-важното ,но всеки я гледа..на всеки му се иска да е с някой наистина красив чоек и всеки има собствен вкус и т.н и т.н :-|
За н-ти път - няма наистина красив човек или наистина грозен човек! Всеки си знае сам кое е красиво за него! Ако за едни да речем кльощавото и русото е готино, други харесват по-обикновени, здраво стъпили на земята момичета, които не се заливат ежемесечно с перхидрол и не броят ежесекундно калории...
sweet_sorcerer
12-24-2007, 20:40
За н-ти път - няма наистина красив човек или наистина грозен човек! Всеки си знае сам кое е красиво за него! Ако за едни да речем кльощавото и русото е готино, други харесват по-обикновени, здраво стъпили на земята момичета, които не се заливат ежемесечно с перхидрол и не броят ежесекундно калории... + 20000
moon_flower
12-24-2007, 20:58
И аз смятам,че красотата не е най важна.Но можем ли да променим хората,които не смятат,че това не е така?Ако те не го искат,не можем.Сега някой ще каже,че се правя на света вода ненапита,но истината е,че винаги,когато се запознавам с един човек,дори и да е много грозен,пак мога да изляза с него,за да го опозная.Така че хора,гледайте красотата,но не само нея.
`Death`Whore``
12-24-2007, 21:00
Момиче, кой е казал, че ако един човек не е невероятен външно, отказва да общува с него? Ако става въпрос за това, аз нямаше да имам повече от 3-ма души, с които да излизам. :neutral:
teenkopele
12-25-2007, 09:05
Де да беше така... :(
Страшно много се дразня като някой ми каже, че красотата е най-важна O:)
И супер красавица/красавец да е, ама ако е супер тъп/а..
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-25-2007, 09:53
Страшно много се дразня като някой ми каже, че красотата е най-важна O:)
И супер красавица/красавец да е, ама ако е супер тъп/а..
Да, ама отначало всеки точи лиги... Иначе да, красивите външно, но все пак морално изостанали, не стават за сериозни партньори - май никой не ги иска за такива :D
RoyTheReaper
12-25-2007, 11:09
Колкото и да се представяте за духовно и морално извисени, физическата красота си остава едно от най-важните неща в процеса на създаването на връзки. Такава ни е природата.
Ако не познаваш някого достатъчно (или хич), това реално е единственото нещо, което може да ти направи впечатление у него. Затова красивите хора имат повече успех.
Следователно, красотата е важна (не е най-важното, но е много важна).