Влез

View Full Version : Just another teen story...

Pe6o1990
12-22-2007, 09:15
Здравейте всички, бих искал да споделя с вас моя проблем... И да поискам съвет, защото наистина не знам какво да правя.
Всичко започна преди около година, когато се запознах с едно момиче, и веднага започнах да я харесвам... ама наистина много. В последствие обаче, като й споделих чувствата си, тя ми каза, че с мен иска да сме приятели, нищо повече. Много ме болеше, но го преживях, и в последствие станахме най-добри приятели, говорим си за всичко и всеки си споделя проблемите... Докато наскоро тя не почна да ми говори за едно момче, колко била влюбена в него и как само като го види и й се свива корема...
Мислих си, че за мен тя е просто приятел, но явно не е така, никога не е било така... И сега тайно се надявам тя да не тръгне с него, което е ужасно от моя страна, но не мога да го контролирам... Вече тя е твърде важна част от живота ми, че да се отдалеча от нея, но да ми говори за момчето, е също толкова болезнено... Какво да правя?

doktora1mw
12-22-2007, 09:29
първо се увери че не става дума за теб
няма да ти казвам кво да правиш ама я остави да прави каквото смята за добре а се намесвай само ако те помоли
а щом ти е казала че иска да сте само приятели значи или ти не я привличаш или тя много те цени и не иска да те загуби

nestle
12-22-2007, 09:41
първо се увери че не става дума за теб
няма да ти казвам кво да правиш ама я остави да прави каквото смята за добре а се намесвай само ако те помоли
а щом ти е казала че иска да сте само приятели значи или ти не я привличаш или тя много те цени и не иска да те загуби

+1 \:D/

Iv4eTy
12-22-2007, 11:55
Ами неможеш нищо да направиш. Просто трябва да я подкрепяш, да си до нея. И ако тръгне с това момче, да не се опитваш да ги разделиш в никакъв случай, защото тогава ще я загубиш като приятел. Колкото и да ти е трудно просто трябва да се примириш,щом не те харесва няма смисъл да се надяваш на нещо...

enola
12-22-2007, 20:17
Според мен трябва да и признаеш чуствата си,а ако тя не ти отвръща със същото...просто я помоли да не ти говори за такива неща....незнам,но снам колко ти е трудно..Ако пък решиш да не и казваш нищо по тази тема...незнам,ноще ти бъде много трудно...Успех все пак..А и може да и споменеш,че си чул нещо лошо за момчето... :?

danny_blond
12-23-2007, 16:24
eto za tova nikoga ne sam bila "za" da si nai-dobar priqtel sas choveka v koito si vluben :-|

IrReplacaBle
12-23-2007, 16:40
колкото и да ти е гадно се опитай да го приемеш...
Явно наистина не т харесва , но те смята за добър приятел..
а за пожеланията да не тръгне с еди кои си, и аз правя така понякога :oops: като го харесвам много и .... 8-)
всичко ще премине рано или късно :)
а през това време се оглеждай за нови кандидатки ;)
Айде късмет :)