Влез

View Full Version : Какво да правя?

lostsoul92
12-22-2007, 09:35
Am zdraveite zna4i dete sum na razvedeni roditeli jiveq s maika si i s 2 si ba6ta,ako stava za vupro za 2 si ba6ta ne go ponasqm prosto durji se lo6o s mene.Ne sum vijdala biologi4niq si ba6ta okolo 11 godini daje i pove4e a mnogo iskam da go vidq no nz kak da kaja na maika mi 4e iskam nz kakva 6te i bude reakciqta prosto nz! :-# Do tolkova golqma stepen iskam da vidq ba6ta si 4e ve4e nz kakvo da pravq kolko puti sum plakala za tova.Imam sestra ot 2 si ba6ta sigurno nqkoi ot vas si nqmat napredtsava da gleda6 kak sestrai izrastva s ba6ta a ti da nemoje6 da vkusi6 ot tova :-# s golqmo jelanie iskam da kaja dumata tatko no nqma na koi :-# kakvo da napravq?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

LizZz
12-22-2007, 09:40
Настояваш до дупка и се бориш до дупка!!!
На колко си?
Защото над нз след колко гoдини можеш да избираш при кой родител да си...
Но не съм сигурен... :-#

bqsna_teenagerka
12-23-2007, 14:11
Миличка била съм в същата абсолютно същата ситуация (само дето оби4ах втория си баща,който беше прейрасен)...да ме просто Господ май го оби4ах пове4е от майка си...заслужено!!! той не ме пребиваше :neutral:
зна4и от както съм се родила още като съм била бебе родителите ми са се разделили (дълга история) и от тогава до 10г не бях виждала биологи4ния си баща. Зна4и един ден просто си ресох косата и казах "мамо дали имма други братя и сестри от баща ми биологи4ния"? и тя каза "не знам,можем да му с еобадим да питаме...и да го 4уе6" намерих ме го...зашо не го бях виждала 10г както казахе дълга история!...тогава живеехме в Сливен след което се преместихме тук в София и по сте4ения на обстоятелствата аз се преместих да живея при биологи4ния си баща...з акоето съм много щастлива.
П.С аз също имам "полубрат"
та мисълта ми е следната "ако искаш не се бой да кажеш желанието на майка си било то просто да се запознаеш с баща си,да разбереш защо не сте се виждали....да с еопознаете и така..всяко дете има права не се бой да си ги поискаш"!!!! :-)