View Full Version : Има ли значение?
AnoNim4e
12-22-2007, 14:22
Kajete si mnenieto-Ima li zna4enie razmera ?(znaete za kakvo Vi govorq)
Az li4no sum spala samo s 1 4ovek i ne moga da kaja,za6toto nqma s kakvo dr da go sravnq !Govorila sum s moi poznati i mnenieto na pove4eto ot tqh e,4e nqma zna4enie kolko e golqm,a kak go ispolzva !
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
SilverAngel
12-22-2007, 14:31
Ами аз лично съм съгласна с познатите ти :-)
BaTe_Martoo
12-22-2007, 14:34
Za da izpita6 udovolstvie ne vajno dali ti e 15 , 16 ili 20 ima zna4enie debelinata :---)
k1sS_mY_aSs
12-22-2007, 14:55
Еми за мене няма значение..а може би е така ,защото и само с един човек го правя. Подкрепям познатите ти-не е важно колко е голям,а как го използва. :)
`Death`Whore``
12-22-2007, 15:00
Za da izpita6 udovolstvie ne vajno dali ti e 15 , 16 ili 20 ima zna4enie debelinata :---)
Значи казваш, че има значение размера - дебелината е размер. 8-)
Размерът има значение, но не е на принципа "колкото по-голям, толкова по-добре". Трябва да си пасва с вагината на партньорката.
Ммммммм.........
Все повече се убеждавам,че размерът няма значение. От ревностна привърженичка на идеята,че има значение,отивам към другата крайност ;) Наистина е по-важно как го използва. НО бих нарекла 'тъп' всеки човек,който ми каже,че няма НИКАКВО значение :) Все пак... си има разлика,при това огромна...
Бе истината е по средата :)
Еми за мене няма значение..а може би е така ,защото и само с един човек го правя. Подкрепям познатите ти-не е важно колко е голям,а как го използва. :)
:-P
principno ima , kogato ne govorm za frapantni razliki s obshtoprietite razmeri .no e vajno i kak pasva na momicheto v legloto.
dimek , spored zavisi :P
ThePainIsReaL
12-22-2007, 20:45
Разбира се, че ИМА значение. Ако на мен не ми е хубаво, когато той е в мен, както и на него не му е кеф, да е в мен, значи .. сексът не върви, заради размера, демек не си пасваме (:
Ако той с хубав размер (според всеобщите представи), но тя е като кофа отдолу, няма да се получи.. и т.н.
Разбира се, че ИМА значение. Ако на мен не ми е хубаво, когато той е в мен, както и на него не му е кеф, да е в мен, значи .. сексът не върви, заради размера, демек не си пасваме (:
Ако той с хубав размер (според всеобщите представи), но тя е като кофа отдолу, няма да се получи.. и т.н.
И тук ние забелязваме изказване на високо интелектуално ниво.. #-o
ПС: "на него не му е кеф, да е в мен" ъъъ сигурна ли си че това може да се случи ? :-$