View Full Version : Става ми тъпо
Добър вечер на всички
Нов съм в тоя форум както виждате,дано не ме ругаите много :D
Искам да попитам:
Когато момиче седне във вас какво правите за да не се чувствате като
идиот ...
Защото винаги когато момиче седне в мен аз се чувствам като идиот ...
Мисля че всяко нещто което ще направя ще е грешно
:evil:
Може да ви е смешно но нямам голям опит ако може
да
споделите нещо което хем да се хареса на нея хем да не се
чувствам тъпо
Ами ако не е докато правите секс :D тогава я гушни или я гледай миловидно или нещо от сорта. Пък вече ако искаш да се пласираш като плейбой гледай да не усеща възвишението на члена ти и така ще си на по-горно ниво от нея , но това последното не е задължително ;-)
А и говори някак си по тихо , но не шепни!
sexa_na_kompleksa
12-22-2007, 16:47
Можеш да направиш много неща зависи от това дали се харесвате. Примерно можеш да я прегърнеш, да я галиш, да я целуваш, да й правиш масаж ...
dshiznit
12-22-2007, 16:48
Сядай ти в нея :D :razz:
JoeBanana
12-22-2007, 16:48
ти да не си човека-стол ?
изритваш ги и толкоз
http://store2.data.bg/kiromastikata/Seizure.gif
ти да не си човека-стол ?
изритваш ги и толкоз
http://store2.data.bg/kiromastikata/Seizure.gif
xaxaxaxxaaxaxxaxaxaxa :grin: :D :D :D
целуни я по рамото , врата .... или я гушни през кръста и я притисни до теб ... нещо от тоя род
Удуши я ... а може и да вкараш малко еротика преди това - оскуби я по гърба!
Сядай ти в нея :D :razz:
тва не е романтично! всеки ден го практикувам с гаджето на мойта фр-ка и мога да ви кажа, че не е много предразполагащо... :razz:
Явно имаш някакъв комплекс.Открий го и се опитай да го отстраниш.От комплексите файда няма! :D
и друтияг вариант е да нямаш много опит в констактите с момичета.Това ще го оправиш само с повече практика :D [/b]
еми на пример я прегърни през кръста....някое масажче...туй онуй, каквото ти хрумне, действай....па ако искаш и бий един шут да не ти тежи 8-)
Защо пък да ти става тъпо?Няма смисъл, просто се кефи на момента.Явно момичето те харесва.
DivoTo_KoTe
12-22-2007, 18:18
целуни я по рамото , врата .... или я гушни през кръста и я притисни до теб ... нещо от тоя род
ахъ \:D/
Гушни я,гледай я,говори и мили работи,гали косата й,целувай я по врата,помириши аромата й-покажи любовта си!И все пак ти ако се чувстваш като идиот каквото и да правиш ще се чувстваш така,затова престани да си внушаваш че си такъв,а най-добре прави това,което усещаш ,че би трябвало да се прави в такъв момент!Но сигурно не ти се е случвало много често и за това,щото е в началото,така,че споко,скоро ще свикнеш и ще ти е много приятно и ще се наслаждаваш на момента! :) ;-)