View Full Version : Нашите ме хванаха...
**SuNsEt**
12-22-2007, 18:33
Pls imam nujda ot spe6en savet na6ite razbraha 4e pu6a a az sam samo na 14 god. i mi zabraniha da izlizam da sam pred kompa vzeha mi telefonite i me li6iha ot KOLEDA! Trqbva da namerq nqkakav na4in da gi umilostivq 4akam tazi vakanciq ot 1 mesec ne moga da ostana v ka6ti :-# Pls help
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
black_baby
12-22-2007, 18:36
:D taka ti se pada.......
dshiznit
12-22-2007, 18:59
Точно така ти са пада, но все пак коледа е.
Казваш, им че дълбоко се разкайваш за пушенето и започваш да спортуваш. Кажи им че почваш да прайш всеки ден по 12 км крос за да си изчистиш дробовете от цигарите. Кажи им че си прочел някфа медицинска статия по въпроса и е много наложително да бягаш всеки ден по 12, 13 км.
Exothermic
12-22-2007, 19:17
Frohe Weihnachten und ein gutes neues Jahr!
Мхъмм,по-добре да им беше казала ,отколкото да криеш и да те хванат.
Но вече е свършен факт,така че просто поговори с тях и все ще стигнете до някакво
компромисно решение....
MakeMeLaugh
12-22-2007, 19:21
Каквото си посяла такова ще жънеш.
Смотано лапе.. на 14 ще ми пиши.. :evil:
sweety_mimi_
12-22-2007, 19:34
Ami to i az sam na 14 i sashto pusha,no za moq radost ne sa me hvanali oshte,no moite roditeli sa razbrani hora i mislq,che nqma da mi se karat.S moqta fr zapochnahme da pushim zaedno i tq e na 14 i neinite roditeli znaqt za neq i za mene obache maika i e pushila i tq na 14,bashta i toi i za tova ne ni se karat,a ni davat.Pogovori s tqh.Dano se razminesh i praznuvash nai-chistiq i svetal praznik Koleda.Uspeh!!!
Поговори с тях и им обещай че е било само да опиташ, и няма повече да пушиш НО НАЙ-ВАНОЖОТО Е НАИСТИНА ПОЕВЧЕ ДА НЕ ПУШИШ! Те искат от теб да осъзнаеш грешката си. Но в момента ти не осъзнаваш грешката си а търсиш решение на последствията. Това няма да доведе до нищо добро нито за теб нито за вашите. За това замисли се ти как би реагирала ако хванеш детето си един ден да се самоубива бавно и какво би поискала от него тогава. Замисли се има ли смисъл изобщо от пушенето и ако прецениш че има - то отстоявай позицията, но ако стигнеш до единствениа нормален извод че няма смисъл от пушенето - откажи ги. Така ще имаш много по-малко здравословни проблеми а и с родителите ще имате по-малко причини да се карате. (и ще имаш повече джобни - гаранция)
Violenza
12-23-2007, 05:02
ne ni se karat,a ni davat.
Бахти родителите.
Знае се к'во става от разглезени лапенца дет' им позволяват всичко...
По темата - алекс даде изчерпателен отговор, с който съм съгласна.
k1sS_mY_aSs
12-23-2007, 05:16
Кажи че ти е било първият път,и че няма да се повтори. Искала си да видиш какво е . :wink:
bqsna_teenagerka
12-23-2007, 07:29
Казваш, им че дълбоко се разкайваш за пушенето и започваш да спортуваш. Кажи им че почваш да прайш всеки ден по 12 км крос за да си изчистиш дробовете от цигарите. Кажи им че си прочел някфа медицинска статия по въпроса и е много наложително да бягаш всеки ден по 12, 13 км.
0оо0ххх мама 12,13 км ти чуваш ли се? те ще капне! то ние хората някои от нас една 5км вървят на ден 4е няма и толкова ти я караш 12,13 да ти4а? тя да не е спортист!
еми ина4е идеята е добра! кажи 4е всеки прави грешки,но ще се поправиш! кажи им 4е това никога пове4е няма да се повтори и наистина така да бъде! кажи 4е осъзнаваш грешката си и обезателно ще я оправиш. но 4ак да те лишават от коледа!
Каквото си посяла такова ще жънеш.
Смотано лапе.. на 14 ще ми пУши.. :evil: ..да и аз съм на същото мнение...от къв зор бе...тцтцтц #-o
Нямаш никакъв шанс(поне според мен) да ти минат леко и удобно(така да се каже)празниците...Особенно пък,ако си решила да ги караш другаде и не със родителите.МИсля,4е ако не те бяха хванали или попринцип ако въобще не пушеше,биха те пуснали,но това е мое мнение,а и аз не ги познавам. :) ...
Въпреки вси4ко ще ти пожелая весели празници...
Slave4You
12-23-2007, 09:38
Съгласна съм с варианта просто да им кажеш че ти е било за първи път (и ти като всеки друг да опиташ) и че не си го намерила за нищо особено и няма да повтаряш;)
понасяй си последствията,ебаси...
Ебати живота а? тц тц тц! не мож излезе зимната ваканция....ми земи се самоубий тогаз , той живота ти свърши!
Леле милата , да си стоиш вкъщи !
Ти се блгаодари че не са те одрали....
Поговори с тях и им обещай че е било само да опиташ, и няма повече да пушиш НО НАЙ-ВАНОЖОТО Е НАИСТИНА ПОЕВЧЕ ДА НЕ ПУШИШ! Те искат от теб да осъзнаеш грешката си. Но в момента ти не осъзнаваш грешката си а търсиш решение на последствията. Това няма да доведе до нищо добро нито за теб нито за вашите. За това замисли се ти как би реагирала ако хванеш детето си един ден да се самоубива бавно и какво би поискала от него тогава. Замисли се има ли смисъл изобщо от пушенето и ако прецениш че има - то отстоявай позицията, но ако стигнеш до единствениа нормален извод че няма смисъл от пушенето - откажи ги. Така ще имаш много по-малко здравословни проблеми а и с родителите ще имате по-малко причини да се карате. (и ще имаш повече джобни - гаранция)
+1! =;
DisciplineAndOrder
12-23-2007, 22:00
ебаси якото 8-)
moon_flower
12-24-2007, 20:30
За какво въобще почвате да пушите на тия години?И аз съм почти на 15 и дори не съм пробвала...т'ва за гъзария ли го правите или от глупост?
Както и да е...правилно са те наказали хората..ти ако беше родител какво щеше да направиш?Май нямаше да оставиш собственото си дете да си пафка...
Каквото и да им кажеш,едва ли ще помогне.Кайи им истината просто. :evil:
voodoodoll1
12-26-2007, 18:37
Кой те кара да пУшиш на 14 бе.Аз съм на 15 и съм дърпала само 3-4 пъти и съм казвала на наще.По добре да не ги беше лъгала, а да им беше казала.Ъъъ,ся ще си понесеш наказанията :evil:
krisscho
12-26-2007, 22:41
Ахахахахахаха кифлата я хванали, че пуши МУАХАХАХА!Нека ти сега дано поне си се замислила!ОТКАЖИ ГИ и ще имаш занапред ваканции!
sexy&crazy
02-20-2008, 18:28
mi na mene maika mi sashto razbra skoro klasnataa i dade edna kutiq det mi q zeha ama ne mi se kara kaji im 4e dalboko se razkaivaSH aaz naprimer po4vam da se darja dobre i da se mazna taka gi umilostivqvavm ako iskash opitai :) :) :)
Miss_Perfekt
02-23-2008, 10:01
Като ще пушите поне се крийте добре.опитай се да поговориш с тях друго невиждам кво можеш да направиш
ThunderGoddess
02-23-2008, 13:39
Така ти се пада, не е трябвало да те лишат от Коледа, а от Коледа, докато станеш пълнолетна + лишаване от Рожденни дни, без никакви подаръци и по 50 стотинки на ден, докато те издържат.
BeBoNcHeTo
02-23-2008, 15:55
Обесни на родитвлите си че в днешно време почти всяко второ момиче на 14 години пуши.Имам приятелка която е на 13 и пуши пред майка си,а и все пак дори и да ти забранят ти може и да не спреш а да продължиш скришно както досега си правила да пушиш Успех
Feshun_Mace
02-24-2008, 15:57
Ми като се правите на газари така ще е...Сега и да се жалваш полза няма...
paranoia
03-21-2008, 09:22
taka trqbva vupreki 4e i az predi pu6ihh,maika mi kato razbra ne me e nakzvala ama traa6e edin huav boi da mi dade,doore 4e se opomnih i ve4e ne pu6a
Защо си пропучил/прпушила толкова рано?Мисля,че ще се наложи да си издъжиш наказанието.
temari1785
03-21-2008, 17:08
:shock:
Леле Майко , на 14 и пушиш ????? :shock: :shock: :shock: :shock: Така ти се пада ......Мене ако питаш въобще да не те пускат и 2 месеца............... :-x
TheNewReligion
03-23-2008, 21:16
Kato iskash da se pravish na interesna s cigari e taka ! Razbiram kolko si ogranichena s tova izrechenie :" Trqbva da namerq nachin da gi umilostivq!" Problemut ne e da gi umilostivish! Toi se koreni mnogo po-dulboko.Ot tova , koeto pishesh razbiram , che nqma da si vzemesh pouka taka , che e izlishno da goivorq poveche !
TheNewReligion
03-23-2008, 21:18
Обесни на родитвлите си че в днешно време почти всяко второ момиче на 14 години пуши.Имам приятелка която е на 13 и пуши пред майка си,а и все пак дори и да ти забранят ти може и да не спреш а да продължиш скришно както досега си правила да пушиш Успех
Boje , to biva da si tup , ama to veche veshto na nishto ne prilicha! I onaq deto pushi pred maika si e gorda s tova , taka li ? Vsichki malki pishlemenca , koito pushta sa ednakvo ogranicheni i edno i sushto neshto da povtorish pak nqma da te razberat .Poveche nqma da govorq za tova , tui kato nikoi ot vas nqma da si vzeme pouka ! :)
TheNewReligion
03-23-2008, 21:23
mi na mene maika mi sashto razbra skoro klasnataa i dade edna kutiq det mi q zeha ama ne mi se kara kaji im 4e dalboko se razkaivaSH aaz naprimer po4vam da se darja dobre i da se mazna taka gi umilostivqvavm ako iskash opitai :) :) :)
Ama mazneneto nqma da ti spasi belite drobove , nali ? Kvo kato se mazni i kaje na maika si , che vsqko dvoro momiche pushi , kakto beshe predlojila edna druga pikla ?Kakvo shte postigne ?Tova nito shte spasi belite i drobove !Zamisli se shto si nakazana , ne kak da gi umilostivish ! I elementarno vuzpitanie ne sa vi dali tezi vashi roditeli , be ! :? :? :?
TheNewReligion
03-23-2008, 21:25
Ami to i az sam na 14 i sashto pusha,no za moq radost ne sa me hvanali oshte,no moite roditeli sa razbrani hora i mislq,che nqma da mi se karat.S moqta fr zapochnahme da pushim zaedno i tq e na 14 i neinite roditeli znaqt za neq i za mene obache maika i e pushila i tq na 14,bashta i toi i za tova ne ni se karat,a ni davat.Pogovori s tqh.Dano se razminesh i praznuvash nai-chistiq i svetal praznik Koleda.Uspeh!!!
A dano ti zabranqt da jiveesh , dano ! :D
psychopath
03-23-2008, 23:06
кажи им истина...ще се ядосат, но поне ще знаят, че не си ги излъгала...
theEXPLOITED
03-24-2008, 05:52
АБЕ ХОРА ТЕМЕТА Е СТАРА
ако почнат да те лишават още напреи тва наи важното почваш да си пушиш без да се криеш помага мн почват да разбират че вече не си за наказания (накои път за бои ама си заслужава риска) но и не удобрявам тва с пушенето мене лично ми се карат за тва че съм зел колата или нещо от сорта но и не пуша
ResPekT333
03-24-2008, 20:08
ами....правилно са ти се скарали .....щото се пак си само на 14 години тепърва растеж ....а да пушиш на 14 е лудост....прави са ...но да те накажат без коледа....тва вече не го разбирам....извини им се...и наистина не пуши тва че пушиш не те прави гъзарка....или нещо повече от другите...а само ти вреди...поговори с тях и им кажи че просто си пробвала и че няма да пушиш повече....и наистина НЕДЕЙ...!!!уСпЕх
ЛоЛ фани си :p...Нашите мислят,че пуша а аз не го правя и все немога да ги убедя че не пуша...
глей ся всички ти казват да спреш да пушиш,ама аз ти казвам да си пушиш обаче например само по веднъж на седмица.Аз съм така само събота и понякога неделя с приятели запалваме...също така съм на твоята възраст и не смятам че си толкова пристрастен така че можеш да се въздържаш...а и поговори с тях,може и да те разберат не ми се вярва да е чак толкова лошо положението...
глей ся всички ти казват да спреш да пушиш,ама аз ти казвам да си пушиш обаче например само по веднъж на седмица.Аз съм така само събота и понякога неделя с приятели запалваме...също така съм на твоята възраст и не смятам че си толкова пристрастен така че можеш да се въздържаш...а и поговори с тях,може и да те разберат не ми се вярва да е чак толкова лошо положението...
Ти тъп ли си ? Така се почва - по 1 път на седмица, 1 път на ден, 1 път на час...1 път на половин час и така...
Казваш им че е законно тютюнопушенето и гола да те оставят,не могат да ти променят мисленето. :D
ПП.Темата е от декември.
Ако проблема ти е още на лице, поговори с вашите сериозно и им обещай, ама бъди толкова искрена, колкото никога не си могла да си представиш, че можеш да бъдеш и започнида спортуваш ... и наистина спирай цигарите. Аз просто не мога да ги гледам тия отрови ..
Не мога да ви разбера сериозно......НЕ е интересно да пушите и трудно ще ме обедите,че го правите защото ви харесва :?
И наще са ме хващали мн пъти на тази възраст...Но чеве си го знаят това,че пуша...Въпреки това все още се карат :booooomb:
Бъде спокойна,но все пак СПРИ да пушиш
alex_devv
03-30-2008, 16:51
Нещо не можах да схвана, защо пък мислите, че точно така и се пада ?
Според мен не и се пада така. Ако аз бях на мястото на родителите и щях да говоря най-нормално с нея и да и обясня някой работи.
В даден случай едно нещо колкото повече бива забранявано от родителите - толкова повече даден човек проявява интерес да го пробва и да го прави.
Нали се сещате поговорката, че забранения плод е най-сладък!
Седни и поговори с тях и им обясни, че не е това решението да ти забранят всичко и да те оставят на хляб и вода в една стая. По-добре се разберете като хора, отколкото с наказания.
Има някой родители които си мислят, че така се оправят работите като те сплашат със 50 наказания...
Пълна простотия!
LeDeNa^pRiNcEsKa
04-02-2008, 17:00
e*ahti roditelite... :( :(
LovePoisoned
05-10-2008, 11:07
Pls imam nujda ot spe6en savet na6ite razbraha 4e pu6a a az sam samo na 14 god. i mi zabraniha da izlizam da sam pred kompa vzeha mi telefonite i me li6iha ot KOLEDA! Trqbva da namerq nqkakav na4in da gi umilostivq 4akam tazi vakanciq ot 1 mesec ne moga da ostana v ka6ti :-# Pls help
7 точка от правилника!
Сама си си виновна. А и си го каза сама: само на 14 си.
И к'во му е сладкото на някакъв никотин, аз лично съм опитвала и мога да гарантирам, че се чувствах отвратително.
mir4ovski
05-10-2008, 11:53
7 точка от правилника!
mi mn hubavo bravo na vashite izvinqvai ma da pu6i6 na 14 ne e leko neredno...puk i shtom si skrila sq si ponesi posledtstviqta
dazzling_girl
05-10-2008, 22:48
Ех,че то аз пуших до скоро,но ги отказах.А и аз съм на неговата възраст.Почти целият ми клас пуши и учителите знаят за някои хора.Ето моите наблюдения:колкото повече се криеш,толкова по-голяма е вероятността да те хванат.Даскалите знаят именно за тези,които се криеха.Е те кво кат знаят,като че ли правят нещо.Не,естествено,но си се крил,за да те спипат,нали?
hipopotamka
05-11-2008, 10:14
Оо братле как го понасяш тва да влиза в тебе, бе? о.О Некъв пушек, мене ми призлява майка ми кат пуши пред мене..кво ли става ако аз пушех..Блаа..Спирай ги, зарежи тва че си се праила на интересна като пушиш..Просто спирай, ако уважаваш родителите си.. :P
бати злобата :?
Ivalinka
05-17-2008, 21:22
родителите ти сериозно не са добре...имам един въпрос,пушат ли?ако е така,те всеки ден пушат пред теб и после те наказват,защото следваш примера им...абе..нямам думи!
maini4ka_sladka
05-18-2008, 08:37
родителите ти сериозно не са добре...имам един въпрос,пушат ли?ако е така,те всеки ден пушат пред теб и после те наказват,защото следваш примера им...абе..нямам думи!
Ти пък много малоумни въпроси задаваш. На него/нея за какво му е да пуши да си избива нервите, че днес са му продупчили билетчето накриво в градския или че гаджето не го е цункало.... абе искат да се правят на големи, а всъщност изглеждат жалки. Родителите са прави. До автора-спирай цигарите, малкия/малката
chocoleptic
05-18-2008, 09:41
:-D Ти като искаш и на даскало ще пушиш,пак ще пушиш.В този случай е доста тъпо да те наказват да не излизаш или без пари,ама кво да се прави те повечето родители нямат елементарен подход към децата си ..
maini4ka_sladka
05-18-2008, 19:29
:-D Ти като искаш и на даскало ще пушиш,пак ще пушиш.В този случай е доста тъпо да те наказват да не излизаш или без пари,ама кво да се прави те повечето родители нямат елементарен подход към децата си ..
Елементарно ще е ако родителите насърчават децата си да пушат, а това, че са спряли едно ДЕТЕ да пуши е напълно и абсолютно правилно, защото до 18 годишната му възраст те отговарят за него и ще го възпитават, както трябва.
Според мен ако пушиш от доста веме и си решил да не спираш редно да кажеш на родителите си.Няма снисъл да се криеш!Няма смисъл и да те наказват,защото нищо няма да се промени.Никой не може да го промени освен самия ти.Щом вече си почнал и това е желанието ти..а ако си почнал от скоро и имаш желание да спреш, а дори и след време добре ще направиш!
много съм съгласна с halino0r
доста родители имат елементарен подход към децата си и нз как да постъпят..от там идват и грешките с възпитанието
не смятам че така ти се пада по добре кажи истината и спри цигарите но ако толкова неможеш да ги спреш се крий :)
boriana_borislavova
05-24-2008, 10:32
i az imah absoliutno sa6tiq problem , samo 4e 6te ti kaja 4e s vremeto ne6tata 6te se opravqt . az 1 mesec si sedqh v nas , sega mi varnaha telefona , a sled u4ili6te im se obadih da gi pitam za izlizane , pomolih im se i me pusnaha , no trqbva dosta vreme za da si varne6 doverieto koeto sa ti imali ! :-D :-D
kotenceto_bonbon
05-31-2008, 12:45
spri cigarite
Аз пък си мисля, че автора/ката вече си е решил/а проблема или пък наказанието е изтекло :D
Темата е отпреди Коледа :D
gothic_angel
06-02-2008, 13:54
ne ni se karat,a ni davat.
Бахти родителите.
Знае се к'во става от разглезени лапенца дет' им позволяват всичко...
По темата - алекс даде изчерпателен отговор, с който съм съгласна.
+1 :wink:
music_pirate
06-04-2008, 14:59
ми тей като пушиш... те да не ти го правят нарочно, те го правят за твое добро
Темата е стара ,но въпреки всичко въпросното момиче няма нито един коментар в тая тема ... май техните жестоко са я наказали 8-)
alexandarchy
06-08-2008, 07:32
Според мен трябва да откажеш цигарите, защото те са едни от най - големите врагове на човечеството като (наркотиците, алкохола и др), но ако чувстваш че няма да можеш да ги спреш изобщо не давай празни обещания на родителите си, защото хванат ли те или разберат втори път "Прошка няма" Аз не пушаи се надявам да си остана така :-D . Пожелавам ти късмет пред вашите ;)
П.С: Знам че Коледа мина, но нали идва лятната ваканция! :razz:
Isabelle
06-08-2008, 13:08
и ние какво да те правим?! да дойдем до вас ли?
Ох,тая СТАРА тема явно много я обичате... Да не говорим за новаците :-D .Те дори не четат от кога е темата.
krisiiiiito
06-13-2008, 17:14
оф ами така ти се пада ... постави се на тяхното място :? :-x :-o
fenkatakrisi952
06-13-2008, 17:22
:D Наще пушат и ако бях на твое място щях да им се развикам,че щом те пушат защо да неможе и аз :-x
Bcu4ko_ko3
06-13-2008, 18:23
Единственото нещо, което могат да направят и двете страни, е да се примирят-тя, защото нейните няма да спрат да й натякват доде е жива, а те, защото тя няма да спре да пуши.
права е ..! :?
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 10:33 pm
пишете ... пишете .. :D :grin: :lol: :lol: :lol: :lol:
sweet_baby_cool
06-30-2008, 19:39
+1! =;
+ o6te 1
а така бой :razz: :lol:
sexy&crazy
07-01-2008, 09:01
e i az sam na 14 maika mi znae i nne me e nakazala daje ne mi se kara ama shot yi tq e propyshila rano i znae kfo
soul1199
07-01-2008, 09:08
ave hora vijte TEMATA e ot 2007 GODINA!
ludo_momiche
07-01-2008, 10:25
аха,така е темата е старичка..
обаче иначе искам да кажа,че аз лично съм против пушенето, дори и да ме хванат за разлика от други не биха ме "претрепали" (не че не са отговорни,но може би биха опитали да ме разберат) обаче изивнявай..не знам какво намирате в тези цигари,ще се напушиш като малка,ще си развалиш здравето ,а след това..абе правете каквото си искате,всеки има право да бъде щастлив ,но мен това просто не би ме направило такава...за мен цигарите са един вид избиване на комплекси
PINK_PRINCESSSSSS
07-01-2008, 13:52
обаче иначе искам да кажа,че аз лично съм против пушенето, дори и да ме хванат за разлика от други не биха ме "претрепали" (не че не са отговорни,но може би биха опитали да ме разберат) обаче изивнявай..не знам какво намирате в тези цигари,ще се напушиш като малка,ще си развалиш здравето ,а след това..абе правете каквото си искате,всеки има право да бъде щастлив ,но мен това просто не би ме направило такава...за мен цигарите са един вид избиване на комплекси ;-) eto 1 4ovek ,koito misli kato men
ludo_momiche
07-01-2008, 13:57
обаче иначе искам да кажа,че аз лично съм против пушенето, дори и да ме хванат за разлика от други не биха ме "претрепали" (не че не са отговорни,но може би биха опитали да ме разберат) обаче изивнявай..не знам какво намирате в тези цигари,ще се напушиш като малка,ще си развалиш здравето ,а след това..абе правете каквото си искате,всеки има право да бъде щастлив ,но мен това просто не би ме направило такава...за мен цигарите са един вид избиване на комплекси ;-) eto 1 4ovek ,koito misli kato men
Ами мерси,радвам се ,че не съм единствена....то вече толкова модерно стана да си пушач..Не знаех,че са останли и непушачи,мислих че са изчезнал вид вече! :-)
Виж сега, за всички други наказания съм съгласен освен за това да те лишават от Коледа - малко е прекалено. Поговори за това с тях. Просто седни и обсъди с тях това съвсем спокойно, без да се караш.