PDA

View Full Version : Бръснене-момичета

alehole
12-23-2007, 08:13
Здр , мацки ! Аз сам момиче и се обезкосмявам като се бръсна .. Та въпроса ми е към всички мацки колко често се бръснете защото аз като се избръсна е добре и на другия или подругия ден започва ужасен сърбеж и наистина ужасяваща болка !!! И немога да се бръсна защото боли многоооооооо :? Какво правиме вие в такъв случай ??? И за да се избръсна отново трябжа да мине някаде седмица дори две и през това време са едни мн гадни косъмчета като брада напрао боцкат :neutral: :-&

`Death`Whore``
12-23-2007, 08:20
Боли те? Сърби те? Това не е нормално. Но ако се бръснеш на сухо... ](*,)

alehole
12-23-2007, 08:23
Боли те? Сърби те? Това не е нормално. Но ако се бръснеш на сухо... ](*,)
Не .. влизам в банята къпя се и после с душ гел или със едно сапунче .. та не е на сухо .. но всеки път ми е така на 2-3 ден от бръсненето почват яко сърбежи дори ми е неудобно в боксерски бикини или каквито и да е др удобно бельо :neutral: :neutral:

Deni4kaa
12-23-2007, 08:23
ми пробвай с кола маска или епилатор

`Death`Whore``
12-23-2007, 08:24
ООо...не знам какво да ти кажа...консултирай се с някоя по-голяма приятелка или позната...

alehole
12-23-2007, 08:27
Мм не съм пробвала на тези места нито с кола маска нито с епилатор а и като знам колко ме боли дори само за бедрата :(

nestle
12-23-2007, 08:32
кофти...аз също се бръсна но нямам такъв проблем...както казаха преди мене може да се посъчетваш с някоя приятелка която е по голяма от теб :wink:

alehole
12-23-2007, 08:36
кофти...аз също се бръсна но нямам такъв проблем...както казаха преди мене може да се посъчетваш с някоя приятелка която е по голяма от теб :wink:
Е добре тогава .. Би ли обяснила как точно го правиш .. Може аз да греша някаде или де да знам .. Може ми просто мойта кожа е по- чувствителна и лесно раздразнима .... но все пак би ли обяснила как точно и нанасяш ли кремове или разни лосиони ??

AnUs
12-23-2007, 08:38
ami ne gi brusni be i kato porasnat pove4ko gi vurji na plit4ici napravi gi podurjani :evil:

teeen
12-23-2007, 08:40
emi macka ima edni kremove za obeskosmqvane probvai s tqx :wink:

Dark_Angel_F
12-23-2007, 08:45
Уф и мен ме сърби една сдмица след като съм се обръснала и е направо жас за това си мисля да пробвам с епилатора си , че дано не боли много.

alehole
12-23-2007, 09:01
Уф и мен ме сърби една сдмица след като съм се обръснала и е направо жас за това си мисля да пробвам с епилатора си , че дано не боли много.
Оф аз просто немога с епилатора ужас немога да издържааа :-#

`Death`Whore``
12-23-2007, 09:03
Ама момичета...венериният хълм ли ви сърби и боли...или срамните устни? :shock: :?

alehole
12-23-2007, 09:06
Ама момичета...венериният хълм ли ви сърби и боли...или срамните устни? :shock: :?
Срамните устни са си =; Иначе сичко др ме боли и сърби дори и отгоре кожата :shock:

ludoto_f
12-23-2007, 09:07
Аз лично се бръсна когато косъмчетата станат малко по-дълги, защото иначе става червено.. боли и.т.н :smt001

`Death`Whore``
12-23-2007, 09:08
Според мен имате чувствителна кожа. Посетете дерматолог.

WaKo
12-23-2007, 09:15
Абе вие жените освен от приятелка от друго място информация не знаете ли да черпите...? Иди се посъветвай с някоя козметичка и тя най-добре ще ти каже какво да правиш. Ако не друго спри да се бръснеш със сапун - ебаси - 21 век сме - вземи си една пяна за чувстителна кожа, след това някакво балсамче за след бръснене и се мажи с някакъв крем успокояващ след това.

`Death`Whore``
12-23-2007, 09:20
Да, точно козметичките, които дупчат всякакви части на тялото с пистолет, могат да помогнат.

vaniLL
12-23-2007, 09:25
Да, точно козметичките, които дупчат всякакви части на тялото с пистолет, могат да помогнат. :D :D :D

kym avtorkata - probvai dr metod - s lentichi s depilator ...zemi si kremche zxa mnogo chuvstvitelna koja .
az podoben problem nqmam - pravq se kombinirano s epilator i brysnachka - s epito mn boli naisitina i se zachervqvam , ama minava .pyk kydeto me boli mn igrai brysnachkata :)

princesa_viki
12-23-2007, 09:28
имам един въпрос-като се бръснеш самобръсначката срещу косъма ли върви?Напр аз също се обезкосмявам със самобръсначка,обаче е по косъма.А може и да използваш депилаторен крем(безболезнено е :) )

BrUnEtKaTa91
12-23-2007, 09:44
GaDnO... Az SuShTo Se BrUsNa No NqMaM TaKuV PrObLeM Po DoBrE Se PoSuVeTvAi S NqKoI KoItO E ImAl SuShTiQ PrObLeM No e NameRiL ReShEnIe Za NeGo :wink:

Madness
12-23-2007, 11:10
Мда,появява се сърбежа и боцкнето...
То за тва хората са измислили кола маска...ама мен ме е шубе :lol:

ubuntu
12-23-2007, 11:42
Абе мацки... не удряйте контра (не се бръснете срещу косъма) затва ви боли и сърби и всичките му екстри ... и след като се избръснете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се намажете с нежо от сорта на автър шейф или балсам . . . и проблеми няма да имате ако ще и всеки ден да се бръснете.... А ако питате мен отивайте на козметички да ви епилират .... правят го бързо и болката не е чак толкова голяма но поне след тва 3-4 седмици забравяте за обезкосмяването на котенцето . . ..
Друг е въпроса ако сте яко срамежливи и сдухани и не искате друг освен вас да ви пипа котето и да ви го гледа .....

princesa_viki
12-23-2007, 11:49
Абе мацки... не удряйте контра (не се бръснете срещу косъма) затва ви боли и сърби и всичките му екстри ... и след като се избръснете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се намажете с нежо от сорта на автър шейф или балсам . . . и проблеми няма да имате ако ще и всеки ден да се бръснете.... А ако питате мен отивайте на козметички да ви епилират .... правят го бързо и болката не е чак толкова голяма но поне след тва 3-4 седмици забравяте за обезкосмяването на котенцето . . ..
Друг е въпроса ако сте яко срамежливи и сдухани и не искате друг освен вас да ви пипа котето и да ви го гледа .....
+1
а и както написах вече-навсякъде се продава депилаторен крем.мажеш се ,стоиш 15-20 минути махаш и си готова.напълно безболезнено,евтино и достъпно :wink:

alehole
12-23-2007, 12:36
+1
а и както написах вече-навсякъде се продава депилаторен крем.мажеш се ,стоиш 15-20 минути махаш и си готова.напълно безболезнено,евтино и достъпно :wink:
da ama pove4eto kazvat 4e krema bil evtin bokluk i 4rez nego samo se uvrejda kojata i rezultata bil 1-2dnui :o

Anf3tamin4o
12-23-2007, 12:39
Зависи от крема купи си един за 10 лева и ще видиш дали е 1 ден ефекта.
Хората са казали:
Като не разбираш, гледай цената....

vaniLL
12-23-2007, 12:56

tova , che ne iskam da me pipat , ne znaci , che sym sramejliva i sduhana - ne iskam da me pipat i da mi navlizat v lichnotot prostiranstvo , a po licno ot "koteto mi" ne se seshtam da imam :-D :P :smt001

DevilWish
12-23-2007, 13:31
Мда,появява се сърбежа и боцкнето...
То за тва хората са измислили кола маска...ама мен ме е шубе :lol:
И аз така ;-) Много е гадно ,защото всеки ден трябва да се бръсна :@ Смисъл то на 2рия няма кой знае какво съъвсеееееееем леко ,обаче аз не мога така да се покажа пред приятеля си ( :-& :-s ) и за това всеки ден . . . ако не изчакваш да ти пораснат много по принцип не би трябвало да те сърби.Аз само ако ги оставя 3-4 дни тогава усещам сърбеж като ръстат ;-)

Mi6lenceto
12-23-2007, 15:04
Аз лично се бръсна когато косъмчетата станат малко по-дълги, защото иначе става червено.. боли и.т.н :D :D :D

Madness
12-24-2007, 08:25
Мда,тва за контрата е логично : D
Аз обикновено минавам и на контра,по-добре се получава...
А крема...чесно казано с тия химии не искам да си мажа кожата,точно там...А и никога не са ми харесвали тия кремове...

Офф...ше зема епилатора :(

blaaaa
12-24-2007, 11:01
Ами не се бръсни на контра и няма да те сърби и боли.И аз имах същия проблем,затова сега използван епилатор :-P

Adriana_WOW_mastr
12-24-2007, 11:14
Здр , мацки ! Аз сам момиче и се обезкосмявам като се бръсна .. Та въпроса ми е към всички мацки колко често се бръснете защото аз като се избръсна е добре и на другия или подругия ден започва ужасен сърбеж и наистина ужасяваща болка !!! И немога да се бръсна защото боли многоооооооо :? Какво правиме вие в такъв случай ??? И за да се избръсна отново трябжа да мине някаде седмица дори две и през това време са едни мн гадни косъмчета като брада напрао боцкат :neutral: :-&

НЕ се обезкосмявай най-добре... аз не го правя ходя с панталони и дълги ръкави целогодишно... се пак не ми е и нужно само мама и тате ме виждат и тъй като рабтоа от нас на компютар е супер даже...

ставам в 7 сутринта сера, къпа се за 15 мин само си мия косата дупето и тутито мия збките кат сваля скобите преди тва и отивам да работа в съседната стая. в 12 на обяд свършвам работния ден и сядам в мойта стая да игравя WoW

outofspacE
12-24-2007, 11:20
Е сподели с майка си ... близко е до акъла :)

bebe_zaiche
12-24-2007, 19:29
И на мен преди ми ставаше така.

1. Вземи си качествена самобръсначка. Ще се ръснеш няколко лева отгоре, но си струва.
2. Задължително хубаво се измий долу преди да се бръснеш.
3. Като се бръснеш - мнооого внимателно и за предпочитане е докато се къпеш, към края вече (тъй като косъмчетата ще са поомекнали от водата). Ако си взела хубава самобръсначка, няма нужда от контра.
4. Като свършиш с бръсненето редовно се мий с да кажем сапунче за интимните места (по принцип са лишени от дразнещи кожата вещества).
Малко по малко би трябвало кожата ти да почне да свиква и да спре да те сърби и боли.

great_mari
12-24-2007, 19:56
i az imam su6tiq problem pri polojenie 4e: ne se brusna na kontra i izpolzvam hubava samobrusna4ka :( :( :( ve4e zeh da se ot4aivam a s depilatoren krem probvah i sled tva imah mn gaden efekt vurhu kojata mersi sum ve4e ot depilatorn kremove :o :o :cry: :evil: :evil: :cry: :-#

ra4ence
12-24-2007, 20:55
На 2дни се бръсна докато се къпя и е морко. Със сапунче :) Мн добре се насапунисай! После се мажа с лусион за тяло /моя е на ДеВа - Ботаник-пъпеш/. СЪрби ме мн за кратко,10-20мин след като съм се избръснала. По нататък нямам проблеми. Хубаво е от време на време да не се бръснеш за по-дълго. Да речем 3-4 дни.

`Death`Whore``
12-24-2007, 20:58
Определено е препоръчително да се бръснете под душа. Особено срамните устни, където е безсмислено да се слага сапун или пяна за бръснене - ако се бръснете там на сухо, е нормално да боли и сърби след това. А и обливането с топла вода преди това помага.

The^SweeTesT^Thing
12-25-2007, 11:32
Ем кво да ви кажа и при мен така се получава.Аз винаги се бръсна под душа,ама всеки ден е просто невъзможно да го правя щото кожата ми се прецаква и ме сърби,че и боли.ЗАтова се бръсна през ден-два и нямам проблеми.

sladkoto_neli
12-25-2007, 11:56
Аз се бръсна когато косъмчетата почнат да стават по дълги и след 2 дена почва да ме боли да ме сърби и това при положение че се бръсна под душа, използвам балсам за след бръснене и се мия с специален сапун за интимни части.така че вече незнам каде е проблема май е в мен

kalpazanka
12-25-2007, 16:15
Не смея да слагам разни химии и затова съм фенка на бръсначката. И при мен го има номера с претриването, но си трая. Не искам да минавам на кола маска или епилатор, защото винаги ще остават неотскубнати косъмчета, а с бръснача всичко минава под ножа.

nelka_hubavelka
12-25-2007, 19:05
spored mene vs si zavisi ot 4ustvitelnostta na kojata-na nqkoi obrivi hi4 ne im se poqvqvat -a pri drugi-ima v izobilie!a tezi kremove -depilatoari sa mn golqm bokluk-vkl i veet-nikva rabota ne var6at #-o nai-dobre e sled kato se izbrasnete-s malko spirt i posle krem zdrave-ot spirta 6tipe no e mn efikasno!trai babo za hubost!!! :smt003

scanadal
12-26-2007, 10:03
Наистина си вземи една качествена самобръсначка,от тези с по три ножчета и използвай и гелче или пяна за бръснене.А след това се намажи с бебешко олио-много нежна става кожата и няма пъпчици или зачервявания.Но все пак кола-маската е най-доброто решение и е трайно =;

slun4evo
12-26-2007, 10:52
Ами явно имаш много чувствителна кожа или хигиената на ножчето ти не е много завишена.Важно е да е чисто.Отиди на дерматолог и там ще ти обяснят как да янма болка и сърбежи. :)

magneziq
12-26-2007, 15:19
mi i az predi imah sa6tiq problem poneje se okaza 4e imam 4uvstvitelna koja i vidqh 4e s brasnene do nikade nqma da stigna i sega si kupih epilator-parvite nqkolko pati boli dokato ti svikne kojata posle vsi4ko si e ok i se izbavq6 ot makite(bocka6ti kosam4eta, podkojni kosam4eta,za4ervqvaniq,porezni rani...)a i stava barzo,zavisi na kakva skorost vklu4i6 -cenite ne sa mn golemi ima po 60,80,100 leva taka4e tova ne bi trqbvalo da e mnogo golqm problem za teb

bebito0o
12-26-2007, 15:46
охх и при мене е така,бръсна се преди акта :twisted:

ludoto_f
12-26-2007, 17:35
охх и при мене е така,бръсна се преди акта :twisted:

Само тогава ли? :lol:

raliichkaa
04-19-2010, 15:59
епилатор ??? :D :-o

tanch3t093
04-19-2010, 16:21
епилатор ??? :D :-o
(

baatko
04-19-2010, 16:38
Аз като 1 компетентна жена :D :D ще ви кажа,че просто не кожата ти още не е свикнала да се драпа(от самобрасначката и аз като бях малък така беше ) Междудругото вече никой не се бръсне (жени) Кола маска на триъгълника 8) 8)

Alex4o0o
04-19-2010, 17:33
Абе мацки,използвайте кола маска.Ако не ви се иска да ви пипат други - купете си,има ленти с студен восък,които само се загряват,на Veet - 10 лв и за разлика от крема вършат чудесна работа.Голяма грешка е че сте започнали с самобръсначката-порасват след 1 ден и много сърби.

DqVoLsKoJeLaNiE
04-19-2010, 19:21
наистина кола маската е по-добро решение, но ако държите на самобръсначката-кремче за бръснене и сте готови :)

Sa6eks
04-20-2010, 10:05
Купи си нова самобръсначка на всеки 2 пъти бръснене ! При мен се получи така 1-2 пъти :( А и ти препоръчвам самобръсначка с 2 ножчета, за този тиб бръснене :) Успех !

Doga
04-20-2010, 14:01
Колкото повече ножчета,толкова по-добре.Аз съм момче,но и ние се бръснем.Аз препоръчвам с 5 ножчета (аз с повече не съм и виждал) или с 3 също е ефикасна за по-чувствителна кожа.

DemonchY
04-20-2010, 20:12
Мацка, виж ся, момче съм ама ше пробвам
В началото като не знаех и мен ме сърбеше яко ;x после обаче пробвах 1во надолу после нагоре и .. стана! :grin: виж сега, 1во бръснеш по посока на косъма и така се скъсяват... после бръснеш обратно и изчезватт ;] колкото до болката - и мен ме боли понякога като настръхна и се закачат малките косъмчета за боксерките ми ама предполагам е различно ...
Айде успехх ;р :-)

acer666
04-20-2010, 21:36
Що трябва да се бръснеш? Буренясало е по-добре 8-)

kremen4eto
04-21-2010, 08:53
Проблемът ти най-вероятно е в кожата. Сигурно трябва да намериш друг начин да ги премахваш. Мен също ме сърби, но е малко и се понася. Бръсна се защото става бързо, без притопляне, без козметици и епилатори.

VirginTroll
04-21-2010, 08:54
Що трябва да се бръснеш? Буренясало е по-добре 8-)

+1

AttentionWhore
04-22-2010, 12:39
Пробвай с крем депилатоар.Най-евтините са по 2лв., но ти препоръчвам да си избереш нещо по-качествено.Те вършат идеална работа.Аз лично ползвам самобръсначка, но от време на време и крем депилатоар.Гадно е, че тряа да скучаеш, докато подейства, а най-доброто оръжие с/у скуката е да си лакираш ноктите :lol: Все пак, ако не ти е приятно с крем продължи да се бръснеш, но си купи интимен сапун/шампоaн/гел или кфото намериш 8-) Бръсна се през ден и малко преди да свърша с чипкането.Докато маската ми за коса престоява аз си се кълцам ( учудващо е каква сила използвам, а никога не с нарязвам :lol: ) Ох, не знам кфо да ти кажа - сама ще прецениш какво е най - доброто за теб.Съфорумниците са ти дали достатъчно идеи.Пробвай с всичко, докато не намериш точното.Успех ! :-)

Unika7che
04-28-2010, 21:24
НЕ се обезкосмявай най-добре... аз не го правя ходя с панталони и дълги ръкави целогодишно... се пак не ми е и нужно само мама и тате ме виждат и тъй като рабтоа от нас на компютар е супер даже...

ставам в 7 сутринта сера, къпа се за 15 мин само си мия косата дупето и тутито мия збките кат сваля скобите преди тва и отивам да работа в съседната стая. в 12 на обяд свършвам работния ден и сядам в мойта стая да игравя WoW

Oффф ПИКЛО я помисли малко, едва ли авторката ще ти иска тъпото мнение. И ми е много чудно такива ЛАПЕТИЙКИ (сигурно родени след 2001г.) какво правят в раздел СЕКС. Още имаш мляко по устата.
И така сига толкова спам, сега по темата =>Аз лично предпочитам кола маската. Макар, че аз използвам такава "смесица" :D Първо с кола маска, после някои по- гадни косъмчета с пинсетка, а останалото (то не, че има нещо останало. . . а просто ако съм пропуснала нещо) със самобръсначка.
Виж пробвай, няма да съжаляваш, защото и аз бях със същия проблем (макар и с огромна хигиена) и ходих на дерматолог и просто ми каза, че имам много чувствителна кожа, така че не се притеснявай. 8-)

marielka4455
04-29-2010, 19:47
Проблема не е в кожата ти Не разбирам как така се бръснете точно там а да не говорим че при правене на секс и когато кожата там леко кърви или има дупчици от косъмчета и има малко кръв шанса за зараза е 60 процента повече Аз хода на кола маска и изобщо не боли след първия път кожата е гладка мека и няма косъмчета до 3 седмици няма да съжаляваш ПРОБВАЙ С КОЛА МАСКА

AlokiNn
04-29-2010, 19:57
Отговор 1 и той е КОЗМЕТИК!

dream1707
04-29-2010, 20:09
Аз имам същия проблем.. малее само как сърби и боли... иначе даже и с крем за бръснене не става по-добре. Аз преди ползвах депилтоар (крем от който косъмчетата омекват и после се премахват с шпатулка :D) Обаче.. то баси 100 часа го чакам тва докато подейства... ии сега си карам със самобръсначката, въпреки, че боли. А за епилатор и кола маска направо и не мисля.. това поне за мен (там) е ужасна болка

Gr0zDan0v
04-30-2010, 15:05
Мм не съм пробвала на тези места нито с кола маска нито с епилатор а и като знам колко ме боли дори само за бедрата :(

е тои без да те боли ли искаш аре потърпи малко с кола маска или епилатор е най-добре!!!

xXmagisXx
04-30-2010, 18:36
Оф аз просто немога с епилатора ужас немога да издържааа :-#

кола маска,, най- добре отиди на козметичка :)

niktik
04-30-2010, 19:01
Като неискате да прибягвате до козетика и епилатора (което според мен е най-добрия възможен метод) преди време бях чула,че бебешката пудра помага при раздразнение,точно в деликатната зона.И наистина действа!
успех :)

liglichka911
04-30-2010, 19:39
Според мен не трябва секи ден да се бръснеш тва е начина ако искаш да си поне 5 10 дни да нямаш кола маска има и продукти за след бръснене нееее е само при мъжете има кремове и за жени за чуствителна кожа и омекотяване на космите.

WILD__BOY
04-30-2010, 21:34
ползвай пияна за бръснене - по-гъста е от душ гел!

CwalkIn
04-30-2010, 21:48
Бръсни се по посока на косъма.
Ако не биеш контра,съм почти сигурен,че няма да имаш проблеми.

BebiNkata
05-01-2010, 11:01
Ами нормално е да има сърбеж и т.н, защото на това място кожата е ужасно чувствителна. Винаги използвай почистена самобръсначка (със спирт или нещо такова) освен това трябва да е остра, ако е затъпяла кожата се жули.. След като се избръснеш се измии с бебешки сапун :) Ако имаш някакъв лек крем като Здраве или нещо такова се намажи, намалява червенината и дразненето :) Аз съм на този метод ии е супер гладко винаги, +с това няма болка :)

Neopitom3na
05-01-2010, 13:27
Може би просто имаш чувствителна кожа. Пробвай с депилатор :P

miss_kiss181
05-01-2010, 21:13
Аз също се бръсна, правя с го сапун или душ гел, с контра. Правя го, когато станат малко по-дълги, защото иначе и мен ме боли и т.н. и след като изляза от банята се мажа с бебешко олио и всичко е ок. Нямам никакви проблеми.
Просто ги исчаквай да пораснат малко повече, не ги бръсни всеки ден и няма да имаш проблеми. :grin:

mazuta321
05-01-2010, 21:37
значи зимаш една остричка маламашка зимаш и един крем 2.50 лева струва от аптеката и вляваш в банята пускаш водата поливаш се на даденото място слагаш крема чакаш 10 минути и го махаш с мистрията

ImmortalTechnique
05-01-2010, 22:40

Бахти потреса :-x Направо уроТ.Космат при това.Може също да се нарече котор, патър или батализатор (идва от батал ма е по-грубо).

slun4evka
05-02-2010, 13:23
Имам решение на проблема ти .. Отиваш в аптеката и казваш "искам един крем за обескосмяване Veet" на него си има инструкции там ... мажеш се, седиш чакаш 10 или там колко минути (то за различните видове си е различно) и след това с една шпакличка и се маха всичко ... Това е моя съвет, послушай ме ... Надявам се да съм помогнала. Усмихнат следобяд от мен :)

c0ci
05-02-2010, 15:31
Ем аз със епилатор и нямам косъмчета 2-3 седмици :)