PDA

View Full Version : Предложения за прически

LonLey-GiRl
12-23-2007, 09:05
Здравеите..пуксам тази тема понеже ми омръзна да си гледам косата по един и същ начин всеки ден..та мисълта ми беше някои да предложи по рошави прически...в смисал къси дълги изтънени с бретон без бретон не е проблем :-) Благодаря предварително :)

rakiQ
12-23-2007, 14:58
моята е къса с бретон изтънена..
претончето ми е изтънено косата ми първо беше на каре но сега е некфо бодобно,филирано но не е каре!по проскубано е

bebeto0o
12-29-2007, 11:47
Po4vamee : s presa, s pqna, s rolki, na opa6ka/opa6ki, na kok, s 6noli, s fibi, s lak, s diadema, topirane, na plitka/plitki, naprimer edna dve opa6ki i celite vav lasti4kinavurzani (ako me razbira6), briton4eto moje da go ispravq, da go naviva6, da mu slada6 fibi, ili ako e dulgo da go vrazva6 zaedno s kosata ;) Uspeh :P :P :P

oTPoBHa
12-29-2007, 12:14
кажи на фризьорката да ти скъси горните пластове на косата... и после импровизираш.. :) различни цветове, кичури, шнолки.. :-D защо не се боядисаш в някъв мноо ярък цвят? аз разбрах розово как може да се получи.. чрез смесване на червено и бяло.. мноо искам да си направя розови кичури, ама като си помисля на какво трябва да си подлагам косата, ми се отщява :razz:

ама с удоволствие бих се спряла на червеното.. хваща даже без изсветляване :D

DivoTo_KoTe
12-29-2007, 16:09
И аз искам нещо ново..Ще ви помоля да давате снимки,че в понеделник имам час при фризьор и имам време да мисля.Та ако им покажа снимка на прическа по-добре би ме разбрала. Та косата ми в момента ми е дълга без бретон на руси кичури. Предложения?

Мерси

zloto
12-29-2007, 16:42
това (www.ukhairdressers.com) за мен е най-добрият сайт за прически, понеже има доста голям избор :)
и аз все още се колебая, от 300 прически не мога да си избера нищо :lol: