View Full Version : Ето няколко съвета
ivakavlad
12-23-2007, 16:15
значи тук ще напиша някои съвети за найк честите въпроси
1Как да го/я сваля?
отговорът е много прост взимате една тухла или по голям камак и сте го/я свлили :D
Сега сериозно просто отивате казвате и/му какво чувствате и какво стане стане и не няма друг начин
2.Защо нямам гадже?
Тук не мисля че има гадатели за да ви кажат защо нямате гадже просто трябва да чакате след време ще имате
3.Намигна ми това означава ли че ме харесва?
Значи намигане, кимване, усмивки и всякакви подобни неозначават НИЩО
4.Как да се целувам с език?
Ами прото се отпуснете то ще си доиде от самосебеси
П.П. Ако съм испуснал нещо моля допълнете аз ще го допиша в този пост
как да сложа чат кутия във форума си? :neutral:
ае брат немерил се кой да дава съвети
ivakavlad
12-23-2007, 16:22
как да сложа чат кутия във форума си? :neutral:
имаше някакъв код ама не се сещам какъв беше
LaDy_DaQnA
12-23-2007, 16:23
neee nikoga ne bih se setila 4e e taka...vernu?!? :smt001
Продължавай в същия дух - може да издадеш книга :grin:
gPa3HuTeJl
12-23-2007, 16:30
Ам извинявай автора ти на кой обесняваш ? На деца от детската градина ?
1Как да го/я сваля?
отговорът е много прост взимате една тухла или по голям камак и сте го/я свлили
Изобщо не си забавен, а даже си банален..
2.Защо нямам гадже?
Тук не мисля че има гадатели за да ви кажат защо нямате гадже просто трябва да чакате след време ще имате
А извинявай ако си седя в нас по цял ден и не излизам и не общувам с никой...ще ми се позв1ни ли на вратата да ме питат " Искаш ли да си станем гаджета "
Значи намигане, кимване, усмивки и всякакви подобни неозначават
Защо да не значи ? Някой така започват.
Продължавай в същия дух - може да издадеш книга :grin:
+1 =D>
ivakavlad
12-23-2007, 16:34
Значи намигане, кимване, усмивки и всякакви подобни неозначават
[b]Защо да не значи ? Някой така започват.
принципно неозначават бсолютно нищо и аз мога да намигам, да се усмихна и тн. на 30 момичета примерно това не означава че ги свалям
gPa3HuTeJl
12-23-2007, 16:35
Ам ще извиняваш ама пише " някои ", а не всеки..
ivakavlad
12-23-2007, 16:41
Ам ще извиняваш ама пише " някои ", а не всеки..
моя грешка не ме бива много с изразяването
crazy_style
12-23-2007, 16:45
of ne enujno da se nahvurlqte v/hu avtora .. tezi vaprosi se zadavat adski 4esto ako ne ste zabelqzali i toz forum ve4e nz.. imam 4uvstvoto 4e e pulen s kompleksirani deca po na 11 godini
ne e nujno vednaga da se nahvurlqte vurho avtora, prav si e 4oveka ,ve4e tez vaprosi sa vav vsqka 2-ra tema :x
ivakavlad
12-23-2007, 16:48
of ne enujno da se nahvurlqte v/hu avtora .. tezi vaprosi se zadavat adski 4esto ako ne ste zabelqzali i toz forum ve4e nz.. imam 4uvstvoto 4e e pulen s kompleksirani deca po na 11 godini
ne e nujno vednaga da se nahvurlqte vurho avtora, prav si e 4oveka ,ve4e tez vaprosi sa vav vsqka 2-ra tema :x
затова написах и темата(може и да не е пълна но ще я допълня с времето)
и все пак се чудя какъв е този въпрос защо нямам гадже? :?:
Ами аз нямам нищо против темата, а още по-малко и към автора й. Но ако иска тази тема да е интересна, да се разглежда редовно и да има положителна оценка, СЪВЕТИТЕ, които дава трябва да са ... как да кажа - по-интересни, по-различни, изпитани, няма да е лошо и конкретни примери да даде. Хората навсякъде искат КОНКРЕТНОСТ, а не общи неща - общите неща всеки ги знае.
ne e nujno vednaga da se nahvurlqte vurho avtora, prav si e 4oveka ,ve4e tez vaprosi sa vav vsqka 2-ra tema :x той и автора от тея
ivakavlad
12-23-2007, 17:00
Ами аз нямам нищо против темата, а още по-малко и към автора й. Но ако иска тази тема да е интересна, да се разглежда редовно и да има положителна оценка, СЪВЕТИТЕ, които дава трябва да са ... как да кажа - по-интересни, по-различни, изпитани, няма да е лошо и конкретни примери да даде. Хората навсякъде искат КОНКРЕТНОСТ, а не общи неща - общите неща всеки ги знае.
ако имаш идеи може да ги обсъдим и да попроменим темата :)
PuRpLe_KiSs_F
12-23-2007, 17:33
:shock: що да няма гадатели....? може да се намира тук там някой друг гадател.
Ако имам може да ги обсъдим да. И това не се отнася само за мен, а и за всеки, който има желание да сподели малко от опита си.
ivakavlad
12-24-2007, 12:46
Ако имам може да ги обсъдим да. И това не се отнася само за мен, а и за всеки, който има желание да сподели малко от опита си.
естествено
crazy_style
12-24-2007, 13:06
dam zna4i se razbrahte ..
a sq tez s opita da dadat nqkoi savet za purvata celuvka 4e pak zeha da se navujdat enakvi temi .. :D