View Full Version : Баща ми и тъпата му ревност...
Здравейте аз съм момиче на 17 имам приятел който е на 18.Той ми е първо гадже.Запознах ги с наште и баща ми почна веднага да ми разправя той иска само да спи с тебе,какво правиш с този идиот и така.По принцип баща ми е много ревнив и ме контролира,но ми омръзна.Каже при вас как е и какво да права?
`Death`Whore``
12-24-2007, 14:22
Не му позволяваш да говори. Или излизаш от стаята, или слагаш слушалките. Наистина някои родители са такива. А ако е по-разбран, му казваш: "Той не е перфектен, има такива и такива недостатъци, но не си прав."
sexa_na_kompleksa
12-24-2007, 15:16
Всички бащи са ревниви към своите дъщери. Аз не мога да се справя с моя. :x
swords1010
12-24-2007, 15:17
Сега нека не изглежда, че заемам страната на баща ти, но... Родителите ни са с много по-голям житейски опит и в много ситуации имат много по-точна преценка за нещата от нас. Реагират по подобен начин за да ни предпазят. Да, но преполагам, че ти познаваш приятеля си, по-добре и е възможно баща ти да греши. Да кажем, че момчето е свястно... Поговори с баща си и го помоли да те остави да действаш, както прецениш за добре. Кажи му да те остави сама да се справиш (ако си сигурна, че ще можеш естествено). Просто поговорете! :)
Успех!
mumiikataa
12-24-2007, 15:53
баща ми иска да отреже "пишките" на всички мои гаджета и не дотам гаджета :lol: нормално е.споко ;)
vikito_kikito
12-24-2007, 16:12
Когато баща ми разбра за първото ми гадже,обеща ,4е ще го убие докато спи,ако ме види пак с него :lol: !!! Представяш ли си?!? От тогава не знае за нито едно от гаджетата ми [-o< ! Спокс не си само ти :lol:
Сега нека не изглежда, че заемам страната на баща ти, но... Родителите ни са с много по-голям житейски опит и в много ситуации имат много по-точна преценка за нещата от нас. Реагират по подобен начин за да ни предпазят. Да, но преполагам, че ти познаваш приятеля си, по-добре и е възможно баща ти да греши. Да кажем, че момчето е свястно... Поговори с баща си и го помоли да те остави да действаш, както прецениш за добре. Кажи му да те остави сама да се справиш (ако си сигурна, че ще можеш естествено). Просто поговорете! :)
Успех!
На същото мнение съм
Убеди го, че той е мъжа на живота ти. Нека баща ти да не може да ти каже копче.
slun4ice_90
12-25-2007, 09:42
Здравейте аз съм момиче на 17 имам приятел който е на 18.Той ми е първо гадже.Запознах ги с наште и баща ми почна веднага да ми разправя той иска само да спи с тебе,какво правиш с този идиот и така.По принцип баща ми е много ревнив и ме контролира,но ми омръзна.Каже при вас как е и какво да права?Хей и моя баща е такъв,даже като излизам с някое момче и веднага започва...пфффф,но аз пак си правя каквото искам :D 8) Кажи му,че трябва да ти има доверие и,че отдавна не си "неговото малко момиче" :wink: :idea: :-P На колкото и години да станем,родителите ни пак ще ни казват к'во да правим :? Това е една бащинска ревност,бащите ни до един момент са "единствените мъже" и като дойде време да си имаме приятел,не могат да осъзнаят,че вече сме порастнали и нямаме нужда от тях,а аз като имам и двама братя все едно имам "трима бащи" 8-[ 8-) Даже веднъж едно момче(техен фр-енд),ми искал скайпа и те после като си идват,ми го казват и викат "тоя ще го пребием, как ще ти иска скайпа" :razz: И те ме пазят все едно съм на 10 год,но не им позволявам много,защото ме знаят каква съм.Не обичам да ми се бъркат най-вече в такива неща :o [-X :smt001
DisciplineAndOrder
12-25-2007, 13:54
Обесни му,че ти го харесваш и обичаш такъв какъвто е,и няма смисъл да те убеждава в противното.
Успех!
Честита Коледа на всички.Баща ми се познава с приятеля ми и въпреки това не го харесва.Приятеля ми нито пуши,нито пие.Той е спортист.Сега говорих с него да ме пусне на нова година да съм с него и той кажа че не ме пуска :x :cry: :cry:
почна веднага да ми разправя той иска само да спи с тебе.
kaji na bashta ti che i ti iskash samo da se chukate s tvoia priatel :D
Ооо споко! Баща ми не остава по-назад от твоя.Като разбере отнякъде др, че си имам приятел и почва да ми обяснява "какво иска от мен" Няма да излезеш на глава с него по-добре му кажи,че вече не си "малкото момиченце на татко" :wink: и трябва да ти има повече доверие.
Eli>>>
12-28-2007, 22:23
Всички бащи са ревниви към своите дъщери. Аз не мога да се справя с моя. :x
аз също :-k
Всички бащи са ревниви към своите дъщери и моя е такъв уж не му пука оба4е е като агент вси4ко да знае мани мани
asi_basi
01-04-2008, 10:27
E ok be, moq ba6ta da ne bi da ima ne6to sbarkano s nego 4e ne e takav? kogato tragnah s parvoto mi gadje ba6ta mi ni6to ne naprai, dajee i ne razpitva vaprosii...za drugiten e sam i kazvala... prosto ne mi pravqt problemi na6ite za gadjeta, mojebi za6toto ne prekravam granicata. kogato si imam priqtel ne zaebavam drugite si zadaljeniq kato u4ili6te i rabota i vsi4ki sa happy :). ta nito tatko nito maika za revnivi :S
pepita87
02-13-2008, 18:45
Хмм...вечната баШТинска ревност...и при мен я имаше..продължава да я има,де...но вече в по-незначителни количества :)