.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Баща ми и тъпата му ревност...

Здравейте аз съм момиче на 17 имам приятел който е на 18.Той ми е първо гадже.Запознах ги с наште и баща ми почна веднага да ми разправя той иска само да спи с тебе,какво правиш с този идиот и така.По принцип баща ми е много ревнив и ме контролира,но ми омръзна.Каже при вас как е и какво да права?

Не му позволяваш да говори. Или излизаш от стаята, или слагаш слушалките. Наистина някои родители са такива. А ако е по-разбран, му казваш: "Той не е перфектен, има такива и такива недостатъци, но не си прав."

Всички бащи са ревниви към своите дъщери. Аз не мога да се справя с моя.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Асеновград, България
    Сега нека не изглежда, че заемам страната на баща ти, но... Родителите ни са с много по-голям житейски опит и в много ситуации имат много по-точна преценка за нещата от нас. Реагират по подобен начин за да ни предпазят. Да, но преполагам, че ти познаваш приятеля си, по-добре и е възможно баща ти да греши. Да кажем, че момчето е свястно... Поговори с баща си и го помоли да те остави да действаш, както прецениш за добре. Кажи му да те остави сама да се справиш (ако си сигурна, че ще можеш естествено). Просто поговорете!
    Успех!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

баща ми иска да отреже "пишките" на всички мои гаджета и не дотам гаджета нормално е.споко

Когато баща ми разбра за първото ми гадже,обеща ,4е ще го убие докато спи,ако ме види пак с него !!! Представяш ли си?!? От тогава не знае за нито едно от гаджетата ми [-o< ! Спокс не си само ти
    След мъж и трамвай не се бяга,защото винаги идва следващ.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Сега нека не изглежда, че заемам страната на баща ти, но... Родителите ни са с много по-голям житейски опит и в много ситуации имат много по-точна преценка за нещата от нас. Реагират по подобен начин за да ни предпазят. Да, но преполагам, че ти познаваш приятеля си, по-добре и е възможно баща ти да греши. Да кажем, че момчето е свястно... Поговори с баща си и го помоли да те остави да действаш, както прецениш за добре. Кажи му да те остави сама да се справиш (ако си сигурна, че ще можеш естествено). Просто поговорете!
    Успех!
    На същото мнение съм
    [size=7][b][u]fosse cos

Убеди го, че той е мъжа на живота ти. Нека баща ти да не може да ти каже копче.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Баща ми и тъпата му ревност...

Цитирай Първоначално написано от girl17
    Здравейте аз съм момиче на 17 имам приятел който е на 18.Той ми е първо гадже.Запознах ги с наште и баща ми почна веднага да ми разправя той иска само да спи с тебе,какво правиш с този идиот и така.По принцип баща ми е много ревнив и ме контролира,но ми омръзна.Каже при вас как е и какво да права?
    Хей и моя баща е такъв,даже като излизам с някое момче и веднага започва...пфффф,но аз пак си правя каквото искам Кажи му,че трябва да ти има доверие и,че отдавна не си "неговото малко момиче" На колкото и години да станем,родителите ни пак ще ни казват к'во да правим Това е една бащинска ревност,бащите ни до един момент са "единствените мъже" и като дойде време да си имаме приятел,не могат да осъзнаят,че вече сме порастнали и нямаме нужда от тях,а аз като имам и двама братя все едно имам "трима бащи" Даже веднъж едно момче(техен фр-енд),ми искал скайпа и те после като си идват,ми го казват и викат "тоя ще го пребием, как ще ти иска скайпа" И те ме пазят все едно съм на 10 год,но не им позволявам много,защото ме знаят каква съм.Не обичам да ми се бъркат най-вече в такива неща

Обесни му,че ти го харесваш и обичаш такъв какъвто е,и няма смисъл да те убеждава в противното.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Успех!
    Честита Коледа на всички.Баща ми се познава с приятеля ми и въпреки това не го харесва.Приятеля ми нито пуши,нито пие.Той е спортист.Сега говорих с него да ме пусне на нова година да съм с него и той кажа че не ме пуска

Re: Баща ми и тъпата му ревност...

Цитирай Първоначално написано от girl17
    почна веднага да ми разправя той иска само да спи с тебе.
    kaji na bashta ti che i ti iskash samo da se chukate s tvoia priatel

Град
    Na sedmoto nebe
    Ооо споко! Баща ми не остава по-назад от твоя.Като разбере отнякъде др, че си имам приятел и почва да ми обяснява "какво иска от мен" Няма да излезеш на глава с него по-добре му кажи,че вече не си "малкото момиченце на татко" и трябва да ти има повече доверие.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Всички бащи са ревниви към своите дъщери. Аз не мога да се справя с моя.

аз също

Град
    bulgaria
    Всички бащи са ревниви към своите дъщери и моя е такъв уж не му пука оба4е е като агент вси4ко да знае мани мани

Град
    Лондон
    E ok be, moq ba6ta da ne bi da ima ne6to sbarkano s nego 4e ne e takav? kogato tragnah s parvoto mi gadje ba6ta mi ni6to ne naprai, dajee i ne razpitva vaprosii...za drugiten e sam i kazvala... prosto ne mi pravqt problemi na6ite za gadjeta, mojebi za6toto ne prekravam granicata. kogato si imam priqtel ne zaebavam drugite si zadaljeniq kato u4ili6te i rabota i vsi4ki sa happy . ta nito tatko nito maika za revnivi :S

Хмм...вечната баШТинска ревност...и при мен я имаше..продължава да я има,де...но вече в по-незначителни количества

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си