View Full Version : Кое да избера - разума или сърцето?
MuMuTo0o
12-25-2007, 18:59
Zapoznah se s edno mom4e,stra6no mn mi haresa i si razmenihme skypetata i v produljenie na 1 mesec neprekusnato si pisahme,ot edin grad sme i to malko grad4e e i pove4eto hora se poznavame.estestveno kakto vsi4ki momi4eta spodelih s priqtelkata mi i tq kato razbra za koe mom4e stava vupros mi razkaza,4e toi e bil suden za trafik na momi4eta,no e platil nqkakva globa i vsi4ko e priklu4ilo!No az obi4am tova mom4e makar i samo 1 put da sme se vijdali!Toi neprekusnato mi zvunni po tela,pra6tame si sms-i,pi6ime si v skypeto i se privurzah kum nego i imam 4ustva i dori go obi4am ;((,no e trafikant!Koe da izbera razuma mi kazva da go ostavq,za6toto e takuv, a surceto mi govori 4e go obi4am i kakuvto i da e toi e moeto mom4e i 6te uspeq da go promenq.Molq vi,pomognete mi koe da izbera! :-k :cry:
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Видяли сте се един път и го обичаш - ооок.
Ти трябва да решиш как да постъпиш.Приятелка ти е, дала ти е съвет, но ти не си малка...
glezan4e
12-25-2007, 19:04
ami spored men razuma ti trqbva da naddelee.. vsy6tnost qsna li te situaciqta? qsno li ti e kakvo zna4i trafik na jeni ? kak moje da prodyljava6 da si pi6e6 s nego.. nz... a bi li kazala na kolko ste ( i dvamata ) ?
Понякога е по-добре да послушаш разума, отколкото сърцето. Не искам да ти казвам какво да правиш, щом го обичаш. Ти си прецени.
Видяла си го един път и го обичаш, смях :razz: :lol: ся кажи че си на 14 или по малко... :smt001
MuMuTo0o
12-25-2007, 19:07
Ne sum na 14,na 17 sum,a toi e na 23
bibo_bibo_bibo
12-25-2007, 19:08
ти го обичаш... ако се опиташ да го вразумиш и той наистина те обича-ще те послуша, но ако не е съгласен по добре послушай разума си!
sasha_90
12-25-2007, 19:11
Аз бих избрала разума.Защо него ли?Ако например ти направи нещо лошо(не ти го пожелавам)ще те остави белег,а ако не и е бил напълно искрен-ще срещнеш пак любовта.Но все пак изборът си е твой.
В този случай разума. Не се забърквай с неприятности, той може да не е такъв, за какъвто се представя. Защо въобще се колебаеш, когато става въпрос за човек, които се занимава с трафик на жени?! :shock: :shock: :shock:
Наистина не те разбирам, бягай надалече от този тип!
И не вярвам, че това може да бъде любов - една среща и един месец чат в скайпа. :?
MuMuTo0o
12-25-2007, 19:22
Zashtoto na mene ne mi izglejda da e takuv,za tolkova mn ne6ta sme govoreli,za ob6to bude6te,za seriozna vruzka i vulb6te ne mi izglejda da e takuv,zatova se kolebaq,no informaciqta ot priqtelkata mi e sigurna i dostoverna za sujaleni :( :-# :cry:
trittico
12-25-2007, 19:23
още преди да отворя темата и помислих , че ще ти напиша да послушаш сърцето си........обааааче сега ти казвам...определено послушай разума си :-s та това е трафик на жени за Бога :shock: (освен ако приятелката ти не те лъже, може тя да го харесва) :lol: , което ще е мн тъпо , но както и да е :-| успех \:D/
Ако това с трафика е вярно - мислиш ли, че е постъпвал по различен начин с момичетата, на които е навредил?
sladko_dete
12-25-2007, 19:31
Напълно съм съгласна с горните мнения! Не трябва по никакъв начин да рискуваш живота си!!! Бил се променил... да,да! Има една поговорка "Вълка козината си мени, но нрава не", мислиш ли че човек на 23 години, изграден като личност, психика, мироглед и т.н, занимавал се с такива тежки престъпления би се променил??? И какво ще се видите, ще се обичате, и накрая той ще те зареже, ще изпрати при другите момичета, жертви на трафика... Не ти отива на тия 17 години да си толкова наивна! Мисли с главата си! Ти дори не го познаваш, за да опознаеш един човек се изисква време... и трябва да е очи в очи... Осъзнай се!!! Правиш голяма грешка...!!!
Zashtoto na mene ne mi izglejda da e takuv,za tolkova mn ne6ta sme govoreli,za ob6to bude6te,za seriozna vruzka i vulb6te ne mi izglejda da e takuv,zatova se kolebaq,no informaciqta ot priqtelkata mi e sigurna i dostoverna za sujaleni :( :-# :cry:
Не ти ли е минавало през акъла че може да се преструва пред теб?
И аз те съветвам а стоиш на страна от този човек.
Познавам такъв човек,които преди се е занимавал с такива работи и ти казвам да послушаш СЪРЦЕТО,напук на всички мнения по горе.
Тва е апсурт,щото точно в този бизнес се вкарват момичета,които не са от неговия град,още повече че ти не само си от неговия град ами и града е малак и сички се познавате.
Не бъди глупава,ако стане нещо с теб , нали всички ще обвинят него.
Спокойно,слушай сърцето.
А и всеки има право на втори шанс,не е ли така?
sladка_ягодка
12-25-2007, 20:07
Напълно съм съгласна с мненията на другите все пак това е трафик на жени!Осъзнай се малко и мисли с главата си по-добре бягаи от него!успех да избереш правилният път
Понякога е по-добре да послушаш разума, отколкото сърцето. Не искам да ти казвам какво да правиш, щом го обичаш. Ти си прецени.
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
ае брат стига да не слушаш разума на патката си всичко е наред винаги мисли с голямата си глава и действай според сърцето си ( освен в 1 ситуация там не се изисква много голямата глава )
Те ще го обвинят ... а за нея ще е прекалено късно.
Kisses_P
12-25-2007, 21:01
Разума или сърцето, разума или сърцето.. преди време бях в тази дилева.. ибрах сърцето, опарих се и слезнах на земята.Но в твоят случай е различно.На твое място не бих се захванала с такъв човек.Опитай да не се заниамваш с него и за да ти е по-лесно преустанови всякаква връзка с него
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-26-2007, 06:56
Което не ти пречи да мислиш като 14-годишна... :? Оставяй го тоя, аз лично мога да ти кажа 2 неща: НЕ ГО обичаш истински (и да не ми вярваш. опитай с него и ще се убедиш) и ще се опариш, ако опиташ. Защо съм сигурна, е не го обичаш ли? Ами практически невъзможно е. :-| Със сегашния сии приятел си пишехме 4 месеца всеки Божи ден по скайп (е, той ме имаше по-скоро за фр само), аз бях хлътнала до уши, повтарях на всички около мен колко много съм го обичала, а после какво? 2 месеца и половина след като тръгнахме не бях сигурна дали наисина изпитвам нещо толкова дълбоко. Защото едно е измислената реалност в интернет, друго е дейсвителността...
razuma operedeleno kolkoto i da ti e trudno za da ne stane posle kysno
Dream_s@L!Va
12-26-2007, 08:01
Ами замисляла ли си се че приятелката ти може да те е излъгала защото го харесва и я е страх :-# :-# (но ако питаш мен не рискувай, ами си го забрави) :wink:
MuMuTo0o
12-26-2007, 09:03
Priqtelkata mi ne me e izlugala,informaciqta e vqrna i dostoverna :))
sladurka55
12-26-2007, 09:35
oooooo аз ти предлагам да не се занимаваш с него 6тото е опасен и да не стане така да станеш жертва на трафиканството му...но незнам ти си решаваш! :neutral:
sasha_90
12-26-2007, 09:51
Не си ли се замисляла,че това може да е просто маска?Вероятно се преструва,за да може и ти да попаднеш в капана...
MuMuTo0o
12-26-2007, 10:09
neizglejda da me luje,vinagi kato kazva ne6to me gleda v o4ite,nemislq 4e me luje :neutral:
slun4evo
12-26-2007, 10:33
Не можеш да кажеш, че го обичаш смао от един път, но както кажеш.Аз ти препоръчвам да не му се доверяваш много, след като приятелка ти е казала това за него значи най-вероятно е истина.Понякога просто не трябва да се слуша сърцето.
Опредлено разума ;-) В тази тема по скоро не става дума за това дали го обичаш ,а дали си готова да се забъркаш в нещо наистина сериозно!Та ти си едва на 17 -живота е пред теб ,недей да се занимаваш с човек ,чието манало не е много ясно и дори незнаеш дали той изобщо би могъл да се промени.Послушай разума и забрави за този човек,така ще е най-добре за теб.Около теб има толкова други момчета ,които искат да са с теб ,а ти си мислиш ,че си обикнала един трафикант!Помисли трезво всичко това не е игра както по филмите-ти си в реалносттА!
Момиче, мисли, докато е време!
След като информацията, която са ти дали е истинска, значи трябва да стоиш настрана от него! И другото, което е! Това не е любов, което изпитваш, това е привличане. Любовта идва с времето, с опознаването на човека, с общите преживявания...
Този човек се опитва да те омае, за да те използва, може пък и ти да паднеш в клопката му и да те изтъргува. Лесно е да омаеш едно младо момиче, тоя човек знае точно какво да ти каже, за да те накара да се чувстваш желана. Сигурно на стотици жени е казвал същото, а те са мислили, че е истина! Осъзнай се, защото после може да е късно. Спри всякакъв контакт с него, махни го от скайпа си, кажи му да спре да ти звъни, можеш много да пострадаш, това не е игра! #-o
ами според мен разума,защото няма да ти е приятно да те вкара в канал да те бие.. и т.н. :? :?
DeepEnoughForYou
12-26-2007, 10:59
e ako iskash da otidesh na po4ivka vyv 4ehiq,polsha,germaniq i t.n.. izberi syrceto...dokolkoto znam kato iznasqt jeni ot bg po tozi na4in nqkude tam gi prashtat
Obsession
12-26-2007, 11:09
Според мен трябва да послушаш разума си, защото има опасност не само опт разбито сърце, а от нещо много по-сериозно в случая! Не знам д али си заозната с трафика на хора, но това е наистина много страшно явление в днешно време и ако можеш бягай колкото се може по-далеч от него, не рискувай :wink:
princesa_viki
12-26-2007, 17:43
само се пази това направи :)
Невротичка
12-26-2007, 18:31
Познавам такъв човек,които преди се е занимавал с такива работи и ти казвам да послушаш СЪРЦЕТО,напук на всички мнения по горе.
Тва е апсурт,щото точно в този бизнес се вкарват момичета,които не са от неговия град,още повече че ти не само си от неговия град ами и града е малак и сички се познавате.
Спокойно,слушай сърцето.
А и всеки има право на втори шанс,не е ли така?
Това са пълни глупости.
Добре, да приемем, че тя не е застрашена. Но все пак, помисли, какъв човек може да си, за да се занимаваш с това? Мъж с висок морал, който уважава жените? Много е лесно да завъртиш главата на едно 17 годишно момиче и да я убедиш колко заслужаващ доверие човек си.
Аз виждам нещата по два начина.
1.Зарязваш го на момента
2.Събуждаш се някой ден, някъде, неизвестно къде, многобройни пъти изнасилена и пребита, със силна зависимост към наркотици, и така всеки ден до края на живота ти.
Избора го правиш ти \:D/ направи го навреме докато можеш ](*,)
zaicheee
12-27-2007, 01:06
mmmmmmmmm parvo se uveri dali priqtelkata ti kazva istina.. porazpitai malko be :D:D:D:D:D i ako se okaje che naistina se zanimava s trafik na jeniii... maliii trq bqgash ot nego makar i da go obichah ..ako se zanimava s tfa v momenta prosto te umaiva i posle samo sh stradashh..... noo izbora e tfoi ..
abe hora ne se li nauchihte che ne mojesh da se vliubish za edin nie ne sme ot prikazkite kadeto princyt na beliq kon idva i groznoto pate se vliubva i jiveqt shtastlivooo shtastlivooo...... NE GO OBICHASH ! VAOBRAZQVASH SI! i mai naistina shte ti doide akul v glavata chak ako ti se sluchi neshto. Kazvash che ne izglejdal che te lyje hahaha mi to ako si lijecheshe kato lyje mislish li che tezi momicheta koito sa si izpatili shtqha da sa v takova sustoqnie? hm... poprincip kato vidish che nqkoi te lyje ne mu se vryzvash na glupostite......taiche edva li si e lichalo che gi lyje . Ne izglejdal takyv losh chovek ... hmmmm tova pyk kakvo obshto ima chovek moje da izglejda kato prost selqndur no moje da e adski inteligenten tova nqma nikako znachenie. MISLI !!!!! ](*,) :-k
ReD^RoSe^In^LoVe
12-27-2007, 07:07
първо трябва да прецениш дали е вярно това което ти е казала твоята приятелка за щото всеки може да си измисли всичко за всеки.....според мен трябва да се видите и да си поговорите сериозно по темата пък и ако го обича6 не може да продължавате само по скъпе налии??? дано да се окаже свестен пожелавам ти успех! ;-)
slun4ice_90
12-27-2007, 12:09
Малко странна история.Не мисля,че го обичаш,не бързай,опознай го. :?
Кажи му каКВО си научила за него и виж каква ще е реакцията. Това е като за начало. После пиши пак тука
pirataaaaa
12-27-2007, 13:55
Кажи му каКВО си научила за него и виж каква ще е реакцията. Това е като за начало. После пиши пак тука
Ами ако я изнасили като тя му каже 4е знае къв помияр е ? :roll:
еми ок, обичаш го, ми тръгни с него! кво ти пречи! просто не се съгласявай да ходите заедно на почивка, все пак неможеш да си сигурна дали ще се върнеш :razz: :razz: :razz: