Влез

View Full Version : какво милите за секса за 1 нощ

enj0y
12-25-2007, 21:35
... трябва ли поне малко да харесвате моми4ето с което спите за една нощ или той алкохола оправя не6тата ;) ... има ли хора които са правили секс за една нощ и после са искали да ходят с това момиче ... и какво мислите за момичетата с които сте спали за една нощ ... и какво мислите за момчетата с които сте спали за една нощ

БЛАГОДАРЯ !

charlies_angel
12-25-2007, 21:41
олеле нощТ
ахахахаха :D :D :D
сладур :D :D
МОЛЯ!!!

ubuntu
12-25-2007, 21:45
Изпадал съм и в двете ситуации
т.е.
Имало е случай в който съм искал с момичето да продължим но не е ставало така по разбираеми причини
и ималое случай в който определено момичето не е било за мен просто алкохола е бил в повече и на двамата .... 1 глава над мен беше ...... :grin: :grin: :grin:

n1ght_shadow
12-25-2007, 21:53
нищо лошо нема... и си оправи заглавието ;)

slavito007
12-25-2007, 23:15
Нищо лошо няма в разнообразието.
Купон без SEX(или поне опит или нещо такова) не е купон ((освен ако не е на четвъртокласници{впрочем може и на тях да е})). То под влияние на алкохола и най-свития/свитата може да се развихри.
А освен, че могат да станат гаджета след SEX-a, има и случаи в които са се разделяли именно след него.

jane_17
12-26-2007, 01:20
Имала съм възможност..искала съм го.. но...никога няма да преживея мисълта да съм "просто една от бройките"..а то4но такава изглеждаш в о4ите на тоя , с който ще си легнеш.. без да му знаеш името ..едва ли не... :(

GameFace
12-26-2007, 01:47
Имала съм възможност..искала съм го.. но...никога няма да преживея мисълта да съм "просто една от бройките"..а то4но такава изглеждаш в о4ите на тоя , с който ще си легнеш.. без да му знаеш името ..едва ли не... :(

А ако той е една от твойте бройки? Не знам защо, но повечето жени не могат да разберат, че от тях зависи всичко и че без тяхно съгласие секс за една нощ, 2 нощи, 5 години няма как да има.

Секс за една нощ? Подкрепям. Връзка след това - не. Все пак това си е секс за една нощ. :)

krem4et0
12-26-2007, 06:49
Нищо лошо няма в разнообразието.
Купон без SEX(или поне опит или нещо такова) не е купон ((освен ако не е на четвъртокласници{впрочем може и на тях да е})). То под влияние на алкохола и най-свития/свитата може да се развихри.
А освен, че могат да станат гаджета след SEX-a, има и случаи в които са се разделяли именно след него.
Ходила съм на сума ти купони, купонясвали сме големи хора на по 20 и нагоре години, които са гаджета и...секс не е имало никога!

SilverAngel
12-26-2007, 06:54

А ако той е една от твойте бройки? Не знам защо, но повечето жени не могат да разберат, че от тях зависи всичко и че без тяхно съгласие секс за една нощ, 2 нощи, 5 години няма как да има.

Секс за една нощ? Подкрепям. Връзка след това - не. Все пак това си е секс за една нощ. :)

Подркрепям те....

Insatiable
12-26-2007, 10:05
Курвенска история... 8-)

slun4evo
12-26-2007, 10:46
Според мен трябва да има привличане иначе защо да спя с него. Аз не съм правила секс за една нощ.За момичетата които са го правили ще кажа, че тва са просто мацки, които значт какво искат и го получават.Понякога човек има нужда от нещо такова.Но в повечето случаи секса за една нощ е само желание породено от голямо количество алкохол.И все пак с необходимите предпазни средства и настроение това може да е едно много весело изживяване.

momchence_89
12-26-2007, 11:07
Това е често срещано явление при мен :razz: Ми мисля удоволствие за една нощ :-P

Glezanka
12-26-2007, 12:02
Секса за една нощ според мен е .... да си начешиш крастата и тва е,удоволствието не е толкова голямо,колкото ако правиш секс с човек към когото имаш чувства.Тъпо е според мен да отидеш на купон с гаджето и да се чукате там,все едно неможете да се изчукате когато си поискате,или пък с непознат ... много го знаеш човека какъв е,дали няма някоя болест и прочие...

GameFace
12-26-2007, 12:33
Секса за една нощ според мен е .... да си начешиш крастата и тва е,удоволствието не е толкова голямо,колкото ако правиш секс с човек към когото имаш чувства.Тъпо е според мен да отидеш на купон с гаджето и да се чукате там,все едно неможете да се изчукате когато си поискате,или пък с непознат ... много го знаеш човека какъв е,дали няма някоя болест и прочие...

Чакай сега. :)

1-во: Секса за една нощ си е начешване на крастата. Ама и Мак Доналдс си е начешване ;)
2-ро: В основата на секса за една нощ седи страстта, първичното и буйното. Виждаш някой, който те кара да изтръпнеш, казвате си 2 думи, колкото да ви стане ясно и на двамата, че става въпрос за секс и започвате онази 10, 20, 50 минутна свалка, която се изразява в страстни танци, опипване на партньора и т.н.
3-то: Чукането с гаджето на купона си е нормално. Все пак сте гаджета. Това не е секс за една нощ.
4-то: Има презервативи! А и понякога точно този страх вдига адреналина на хората. ;)

Весела Коледа!

krem4et0
12-26-2007, 14:31
Секс с гаджето ми на купон за мен не е нормално. да се гушнем, да се целунем е нормално, но не и да правим секс на купон, който в повечето случаи при мен обхваща 1 помещение 8)
Секс с гаджето се прави насаме или в присъствието на някой и друг роднина, но в по-отдалечени стаи :)

GameFace
12-26-2007, 16:08
И аз имам в предвид насаме. На купон, но насаме в някоя стая. :)

swords1010
12-26-2007, 16:13
Не бих правил секс с момиче, щом е само за една нощ!

DevilWish
12-26-2007, 16:49
Хех еми... правила съм само ,че винаги съм се надявала може би да стане нещо повече с момчето . . в смисъл винаги съм го харесвала . . . Иначе и аз мисля ,че когато момче го поиска на 1ва среща си просто една бройка ,но не винаги е така де пак зависи . ..

BMW_MPOWER
12-26-2007, 22:15
какво милите за секса за 1 нощ

nema lo6o. xtra e.

mmmeeennn
12-26-2007, 22:17
Мии да бих..само ако пичето ме възбужда адски много....ако есекси...и съм сигурен че не е болна от нещо и да не е космата :-P

Иначе със случайно грозновата за 1 нощ---НЕ!

krem4et0
12-27-2007, 08:44
А, не става. Нашите купони са или в 1 гараж или в 1 стая и сме 5-6 човека. 2-ма да се загубят някъде...става лошо. Ама аз не съм млада тийнейджърка, че да посещавам купони с оргии. не, ча като бях млада тийнейджърка го правех, де :P

FelisDirus
12-27-2007, 10:37

Чакай сега. :)

1-во: Секса за една нощ си е начешване на крастата. Ама и Мак Доналдс си е начешване ;)
2-ро: В основата на секса за една нощ седи страстта, първичното и буйното. Виждаш някой, който те кара да изтръпнеш, казвате си 2 думи, колкото да ви стане ясно и на двамата, че става въпрос за секс и започвате онази 10, 20, 50 минутна свалка, която се изразява в страстни танци, опипване на партньора и т.н.
3-то: Чукането с гаджето на купона си е нормално. Все пак сте гаджета. Това не е секс за една нощ.
4-то: Има презервативи! А и понякога точно този страх вдига адреналина на хората. ;)

Весела Коледа!

Ехааа, напълно подкрепям. Казал си го точно и ясно! =D>

ViLLa*07
12-27-2007, 10:50
Не бих правил секс с момиче, щом е само за една нощ! и аз така :mrgreen: :smt006

GameFace
12-27-2007, 11:01
А, не става. Нашите купони са или в 1 гараж или в 1 стая и сме 5-6 човека. 2-ма да се загубят някъде...става лошо. Ама аз не съм млада тийнейджърка, че да посещавам купони с оргии. не, ча като бях млада тийнейджърка го правех, де :P

Купоните с оргии не са "секс за една нощ", а "оргия за една нощ" :D. Те и на мен са ми противни. Щом купоните са ти (извинявай, че говоря на "Ти" :) ) в такива помещения се отдай на забавлние, секса после. :)

AtMosFera
12-27-2007, 11:49
Ако не искаш да се обвързваш е необходимост.А на мен един алкохол по никъв начин не може да ме накара да скоча на някой само защото ми се е прискало едно малко 8-) .Ако имам някви чувства към него пак,защото по тоя начин по-скоро ще излезе,че ми е само за едното.....абе има мн ако,мн варианти,мн ситуации.

vaniLL
12-27-2007, 13:15
ne me vdyhnovqva sex za 1 nosht s nqkoi nepoznat , ne i na tozi etap
a ako sym s gadjeto , ami zavisi dali e udobno i dali go iskame i dali obstoqtelstvata go pozvolqvat.
no sve pak sme na kopon , ne na sex-party :twisted: kato se priberem veche vkyshti , moje da ima sex sled kupona 8) :P :smt008

Sexapilna_kukla
12-27-2007, 13:27
Разбира се, че, ако реша да легна с някой за 1 нощ трябва да го харесвам, да ме привлича и т.н. Алкохола никога не би бил причина да го направя.

Jamalska
12-27-2007, 14:42
Kaто спя с някого за 1 нощ предпочитам да е мой приятел:)

CragHack
12-27-2007, 14:57
Секс за една нощ? Ква нощ бе, луди ли сте. След втория тек си пускам мача и никъв секс повече :evil:

JuS7^YourS
12-27-2007, 16:33
сексът за една нощ......не е мой стил, не бих спала с някого, когото не харесвам, само и само да се каже, че и аз съм го правила, а ако спя с някого, който ме привлича, не бих искала да е само за една нощ.

BaTe_Martoo
12-27-2007, 16:35
Mi oferta si e bate , 4uka6 i bega6 8)

bp1912fc
12-27-2007, 16:36
секса за една нощ се дължи или на взаимно привличане или на незадоволеност от стана на вас или на партньора ви, дори и на двамата... аз не съм любител на секса за 1 нощ.

ThePainIsReaL
12-27-2007, 20:08
Не го намирам за голяма работа. Правила съм го 2 пъти.. не съжалявам за втория път, защото наистина беше от желание и така да се каже доста необходимо беше :oops:
След това момчето там намекваше ала-бала истории, ама то беше ясно, че нищо няма да има между нас.
Първият път не беше нищо особено.. чесно казано.. просто тъп секс.
Така че.. мнението ми не е отрицателно, но когато става въпрос за хора без гаджета, коита са наистина на свободна практика.
Не мисля, че има нещо лошо човек да пробва от всичко, което животът му предложи, за да знае поне какво наистина не иска да има.
Както и понякога спонтанните изблици на животинското са много секси и неустоими..
Но .. сега си имам сериозен приятел, и наистина мога да оценя секса с него.. и да разбера кооооолко милион пъти по-хубаво е да имам нещата, които сексът за една нощ не ми дава.
Това вeче става друга тема. По коята съм писала много пъти цели романи.
Аз съм си за секса с любим, като за самотните не изключвам и тръпката от спонтанния секс.

hamilcar
12-27-2007, 20:47
Всичко под ножа.

Нямам нищо против този вид секс, разбира се когато нямам сериозна приятелка.

sweet_lady:]
12-27-2007, 21:44
mi ako ti se otdava vazmojnost... :neutral: ..6to ne...s gotin majaga nqmam ni6to naprotiv :wink:

krem4et0
12-28-2007, 06:39

Купоните с оргии не са "секс за една нощ", а "оргия за една нощ" :D. Те и на мен са ми противни. Щом купоните са ти (извинявай, че говоря на "Ти" :) ) в такива помещения се отдай на забавлние, секса после. :)
Аз и това правя...а и обикновено преди купона сме си начесали крастата с няколко часов секс.

bsd
12-28-2007, 06:40
за съм

amatorium
01-04-2008, 17:13
Nqma kakvo da mu se misli. Derzaite. Super e. :smt002

just`stay`strong
01-04-2008, 17:52
веднъж ми се случи да спя с едно момче след като се познавахме едва от няколко часа... беше много хубаво, мислех си че ще е за една вечер само но ето че от тогава минаха 5 месеца и ние продължаваме да се виждаме :) , така че любовта се среща на най необикновените места. :-)

just`stay`strong
01-04-2008, 17:52
веднъж ми се случи да спя с едно момче след като се познавахме едва от няколко часа... беше много хубаво, мислех си че ще е за една вечер само но ето че от тогава минаха 5 месеца и ние продължаваме да се виждаме :) , така че любовта се среща на най необикновените места. :-)

beniby
01-04-2008, 18:50
mi te moite momcheta winagi krasiwi gi podbiram... :twisted: ama nqma losho da spish s nqkoi za edna nosht..as lichno tka mislq..ako znaesh che posle nqma za kwo da sujalqwash neznam kakaw e problema... ;]