.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Град
    No faCE NO nAme

какво милите за секса за 1 нощ

... трябва ли поне малко да харесвате моми4ето с което спите за една нощ или той алкохола оправя не6тата ... има ли хора които са правили секс за една нощ и после са искали да ходят с това момиче ... и какво мислите за момичетата с които сте спали за една нощ ... и какво мислите за момчетата с които сте спали за една нощ

БЛАГОДАРЯ !

Фен
    Град
    вкъщи :)
    олеле нощТ
    ахахахаха
    сладур
    МОЛЯ!!!
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Изпадал съм и в двете ситуации
    т.е.
    Имало е случай в който съм искал с момичето да продължим но не е ставало така по разбираеми причини
    и ималое случай в който определено момичето не е било за мен просто алкохола е бил в повече и на двамата .... 1 глава над мен беше ......
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    нищо лошо нема... и си оправи заглавието
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Нищо лошо няма в разнообразието.
    Купон без SEX(или поне опит или нещо такова) не е купон ((освен ако не е на четвъртокласници{впрочем може и на тях да е})). То под влияние на алкохола и най-свития/свитата може да се развихри.
    А освен, че могат да станат гаджета след SEX-a, има и случаи в които са се разделяли именно след него.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Имала съм възможност..искала съм го.. но...никога няма да преживея мисълта да съм "просто една от бройките"..а то4но такава изглеждаш в о4ите на тоя , с който ще си легнеш.. без да му знаеш името ..едва ли не...
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Имала съм възможност..искала съм го.. но...никога няма да преживея мисълта да съм "просто една от бройките"..а то4но такава изглеждаш в о4ите на тоя , с който ще си легнеш.. без да му знаеш името ..едва ли не...
    А ако той е една от твойте бройки? Не знам защо, но повечето жени не могат да разберат, че от тях зависи всичко и че без тяхно съгласие секс за една нощ, 2 нощи, 5 години няма как да има.

Секс за една нощ? Подкрепям. Връзка след това - не. Все пак това си е секс за една нощ.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Нищо лошо няма в разнообразието.
    Купон без SEX(или поне опит или нещо такова) не е купон ((освен ако не е на четвъртокласници{впрочем може и на тях да е})). То под влияние на алкохола и най-свития/свитата може да се развихри.
    А освен, че могат да станат гаджета след SEX-a, има и случаи в които са се разделяли именно след него.
    Ходила съм на сума ти купони, купонясвали сме големи хора на по 20 и нагоре години, които са гаджета и...секс не е имало никога!

Цитирай Първоначално написано от GameFace
    Цитирай Първоначално написано от jane_17
    А ако той е една от твойте бройки? Не знам защо, но повечето жени не могат да разберат, че от тях зависи всичко и че без тяхно съгласие секс за една нощ, 2 нощи, 5 години няма как да има.

Секс за една нощ? Подкрепям. Връзка след това - не. Все пак това си е секс за една нощ.
    Подркрепям те....
    [img][/img]

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Курвенска история...
    >>> House Music <<<

Повече от фен
    Според мен трябва да има привличане иначе защо да спя с него. Аз не съм правила секс за една нощ.За момичетата които са го правили ще кажа, че тва са просто мацки, които значт какво искат и го получават.Понякога човек има нужда от нещо такова.Но в повечето случаи секса за една нощ е само желание породено от голямо количество алкохол.И все пак с необходимите предпазни средства и настроение това може да е едно много весело изживяване.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Варна
    Това е често срещано явление при мен Ми мисля удоволствие за една нощ

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Секса за една нощ според мен е .... да си начешиш крастата и тва е,удоволствието не е толкова голямо,колкото ако правиш секс с човек към когото имаш чувства.Тъпо е според мен да отидеш на купон с гаджето и да се чукате там,все едно неможете да се изчукате когато си поискате,или пък с непознат ... много го знаеш човека какъв е,дали няма някоя болест и прочие...

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Секса за една нощ според мен е .... да си начешиш крастата и тва е,удоволствието не е толкова голямо,колкото ако правиш секс с човек към когото имаш чувства.Тъпо е според мен да отидеш на купон с гаджето и да се чукате там,все едно неможете да се изчукате когато си поискате,или пък с непознат ... много го знаеш човека какъв е,дали няма някоя болест и прочие...

Чакай сега.

1-во: Секса за една нощ си е начешване на крастата. Ама и Мак Доналдс си е начешване
    2-ро: В основата на секса за една нощ седи страстта, първичното и буйното. Виждаш някой, който те кара да изтръпнеш, казвате си 2 думи, колкото да ви стане ясно и на двамата, че става въпрос за секс и започвате онази 10, 20, 50 минутна свалка, която се изразява в страстни танци, опипване на партньора и т.н.
    3-то: Чукането с гаджето на купона си е нормално. Все пак сте гаджета. Това не е секс за една нощ.
    4-то: Има презервативи! А и понякога точно този страх вдига адреналина на хората.

Весела Коледа!

Град
    Свищов
    Секс с гаджето ми на купон за мен не е нормално. да се гушнем, да се целунем е нормално, но не и да правим секс на купон, който в повечето случаи при мен обхваща 1 помещение
    Секс с гаджето се прави насаме или в присъствието на някой и друг роднина, но в по-отдалечени стаи

И аз имам в предвид насаме. На купон, но насаме в някоя стая.

Град
    Асеновград, България
    Не бих правил секс с момиче, щом е само за една нощ!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хех еми... правила съм само ,че винаги съм се надявала може би да стане нещо повече с момчето . . в смисъл винаги съм го харесвала . . . Иначе и аз мисля ,че когато момче го поиска на 1ва среща си просто една бройка ,но не винаги е така де пак зависи . ..

какво милите за секса за 1 нощ
    nema lo6o. xtra e.
    BMW POWER

Мии да бих..само ако пичето ме възбужда адски много....ако есекси...и съм сигурен че не е болна от нещо и да не е космата

Иначе със случайно грозновата за 1 нощ---НЕ!

Град
    Свищов
    А, не става. Нашите купони са или в 1 гараж или в 1 стая и сме 5-6 човека. 2-ма да се загубят някъде...става лошо. Ама аз не съм млада тийнейджърка, че да посещавам купони с оргии. не, ча като бях млада тийнейджърка го правех, де :P

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}

Чакай сега.

1-во: Секса за една нощ си е начешване на крастата. Ама и Мак Доналдс си е начешване
    2-ро: В основата на секса за една нощ седи страстта, първичното и буйното. Виждаш някой, който те кара да изтръпнеш, казвате си 2 думи, колкото да ви стане ясно и на двамата, че става въпрос за секс и започвате онази 10, 20, 50 минутна свалка, която се изразява в страстни танци, опипване на партньора и т.н.
    3-то: Чукането с гаджето на купона си е нормално. Все пак сте гаджета. Това не е секс за една нощ.
    4-то: Има презервативи! А и понякога точно този страх вдига адреналина на хората.

Весела Коледа!

Ехааа, напълно подкрепям. Казал си го точно и ясно! =D>
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Не бих правил секс с момиче, щом е само за една нощ!
    и аз така
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А, не става. Нашите купони са или в 1 гараж или в 1 стая и сме 5-6 човека. 2-ма да се загубят някъде...става лошо. Ама аз не съм млада тийнейджърка, че да посещавам купони с оргии. не, ча като бях млада тийнейджърка го правех, де :P

Купоните с оргии не са "секс за една нощ", а "оргия за една нощ" . Те и на мен са ми противни. Щом купоните са ти (извинявай, че говоря на "Ти" ) в такива помещения се отдай на забавлние, секса после.

Ако не искаш да се обвързваш е необходимост.А на мен един алкохол по никъв начин не може да ме накара да скоча на някой само защото ми се е прискало едно малко .Ако имам някви чувства към него пак,защото по тоя начин по-скоро ще излезе,че ми е само за едното.....абе има мн ако,мн варианти,мн ситуации.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си