Влез

View Full Version : Любов или само секс?

kuchence
12-26-2007, 19:45
zdraweite...ami moqta istoriq e takawa che xodix s edno mom4e 4 meseca..dori ne go hareswah mnogo i winagi toi tichashe sled men i t.n. no stana taka che s wremeto adski mnogo se wlubih w nego i sega mn go obicham no se razdelihme zashtoto go zarqzah zaradi drug..posle si osyznah greshkata i pogowirh s nego toi mi kaza che sled wreme moje pak da sme zaedno a dotogawa moje samo da se chukame ...i az mu powqrwah i sledowatelno praiwhme sex ...sled koeto az adski mnogo hlutnah ppo nego ..goworihme obqsnhih mu che mn si go like i t .n. i che shywstwata mi se wyrzodiha razni takiwa..xaxaxa i toi mi kazaaa CHE NE ISKA DA SI IMA PRIQTELKA weche zashtoto nqmal wreme za priqtelka i est az se pochystwah mn mn izpolzwanaaaa za plutsko udowolstwie hahaha :) i mi kajete sega tozi idiot li da go zaebaaa li ili ne Ili pak samo da sa chukam s nego ddz pak az mnogo go Obichammm a toi si prai takuw tashak s mene ;[ hxahxhaXAxahxhXAYHxayhxa mnooo mi e zle
aa da i syshto me uwerqwa che ne me e izpolzwal samo da ne si mislq takiwa raboti ..az mu wqrwam ot edna strana shtoto ne e takuw chowek no wsichko sochiii naobratno i nz kakwo da si mislqqqq :) ahgahahh

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

IrReplacaBle
12-26-2007, 19:54
:shock: май изобщо не ти дреме , че те използва само за плътски удоволствия (както ти казваш) ?
Ако наистина го обичаш му покажи по някакъв начин или де да знам...ама май ти харесва да имате само сексуални отношения ?

Barbaronche
12-26-2007, 20:00
``Ne te izp0lzval` blq blq p0znata ist0riq.. ebi g0.. ;)

{Sweety_f}
12-26-2007, 20:05
аз съм на мнението да го заебеш и тфа е кфо ще се занимаваш с него...просто си личи че в момента си връща за тфа че си го зарязала заради дуг...нз ти си решаваш но съм на меннието да не се занимаваш с него..

MakeMeLaugh
12-26-2007, 20:24
Иска само да те секса и нищо повече :!:

kifla
12-26-2007, 20:24
Много позната история... и аз така като теб си мислех ,че може би заради секса ще мога по някакъв начин да си върна бифшия ..но знаеш ли точно в такива моменти си личи какво е момчето за теб и какво си ти за него.
При мен се получи следното :разбрахме се излязохме ,пихме кафе всичко 6 и той си мислеше ,че ще се изчукаме,но мен нещо ме спря ...спря ме това ,че го обичам страшно много и това той го знае..
Учуди ме това ,че от този ден той започна да ме търси ..не аз него ,а той мен .
Замисли се !Това е моят съвет! \:D/ ;-)

kuchence
12-26-2007, 20:41
oo0o ne w nikakuw sluchai nqma da se zanimawam s takuw zabluden hlapak....obicham go ama nqma da pozwolqwa da si prawi igrichki s men za towa da sa e*e w ystich hahahahaha Thks za sywetite wse pak

136179
12-26-2007, 20:55
виж аватара и подписа на IrReplacaBle и сама си отговори :D

Dream_s@L!Va
12-26-2007, 21:40
Ако ти прави кеф "е*ете се" ( :? ) а, ако искаш да не страдаш просто го зарежи и се опитай да го забравиш докато не е станало късно и не е почнал да си прави к'вот иска с теб и ти да нямаш друг избор (заради обичта :( )

SandForGaara
12-26-2007, 22:03
Попринцип съм романтик.Но сега просто искам СЕКС! 8-)

LizZz
12-26-2007, 23:50
Попринцип съм романтик.Но сега просто искам СЕКС! 8-)
Да де,ма кво общо има с темата? 8-)

MoOnLiGhT_ShAdOw
12-27-2007, 07:17
mn go obicham no se razdelihme zashtoto go zarqzah zaradi drug..
След това се отказах да чета нататък...

IrReplacaBle
12-27-2007, 08:56
виж аватара и подписа на IrReplacaBle и сама си отговори :Dте в бъдеще :lol:

136179
12-27-2007, 09:05
виж аватара и подписа на IrReplacaBle и сама си отговори :Dте в бъдеще :lol:
ами така де .. по-добре да се 'обичат' ...
а авторката .. кажи какво реши, че ми се става кръстница :lol:

koalka
12-27-2007, 10:27
Бил е само за единия секс и затова ти е дал надежди, че може след това да сте заедно, а ти си му повярвала...Той всъщност нищо със сигурност не ти е казал, но пък и е дал надежди, а след като сте правили секс решението му е било окончателно...

JuS7^YourS
12-27-2007, 12:27
според мен той е постъпил така, както и ти с него, с тази разлика, че той те унижава на физическо ниво, а ти на малко по-високо. Ако може да се нарече това да ходиш с някого без да го харесваш изобщо някакво ниво

6antaviq
12-27-2007, 12:50
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: XAXAAXXAXA Mila dokato mu vqrva6 6te si misli6 4e ne te izpolzva a pi4a si te 4uka i mu ne dreme xaxaaxa ti si baluk ot klasa ili si pada6 samo po sexa a ne po obvarzvaneto . Zemi pomisli malko i 6te vidi6 kolko qko te izpolzva :evil: :evil: :razz: :razz: :razz: :razz: :!: :!: :!: :!:

kuchence
08-19-2008, 23:08
xaxa ne ma izpolzwa we tapaci weche sme zaedno godina i neshto

Sisky
08-26-2008, 21:36
аве виий аве осазнайте се фе те момчетата само за това мислат ебане обясниму мноу сериозно че ти не искаш да имаш само сехсуални отношения и ако ти каже не заебиго чупи са и тва е !!![/b]

reni7o0o
08-27-2008, 07:12
zdraweite...ami moqta istoriq e takawa che xodix s edno mom4e 4 meseca..dori ne go hareswah mnogo i winagi toi tichashe sled men i t.n. no stana taka che s wremeto adski mnogo se wlubih w nego i sega mn go obicham no se razdelihme zashtoto go zarqzah zaradi drug..posle si osyznah greshkata i pogowirh s nego toi mi kaza che sled wreme moje pak da sme zaedno a dotogawa moje samo da se chukame ...i az mu powqrwah i sledowatelno praiwhme sex ...sled koeto az adski mnogo hlutnah ppo nego ..goworihme obqsnhih mu che mn si go like i t .n. i che shywstwata mi se wyrzodiha razni takiwa..xaxaxa i toi mi kazaaa CHE NE ISKA DA SI IMA PRIQTELKA weche zashtoto nqmal wreme za priqtelka i est az se pochystwah mn mn izpolzwanaaaa za plutsko udowolstwie hahaha :) i mi kajete sega tozi idiot li da go zaebaaa li ili ne Ili pak samo da sa chukam s nego ddz pak az mnogo go Obichammm a toi si prai takuw tashak s mene ;[ hxahxhaXAxahxhXAYHxayhxa mnooo mi e zle
aa da i syshto me uwerqwa che ne me e izpolzwal samo da ne si mislq takiwa raboti ..az mu wqrwam ot edna strana shtoto ne e takuw chowek no wsichko sochiii naobratno i nz kakwo da si mislqqqq :) ahgahahh

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
:shock: Тва момче как се казва...? щот и аз познавам една подобна гад...може да е същата....

alkobalko
08-27-2008, 07:26
Според мен няма смисъл да се занимаваш с него. Той прото те използва, а обичта ти към него те заслепява и не можеш да мислиш трезво.

xxxSnowflakexxx
08-27-2008, 12:14
:shock: май изобщо не ти дреме , че те използва само за плътски удоволствия (както ти казваш) ?
Ако наистина го обичаш му покажи по някакъв начин или де да знам...ама май ти харесва да имате само сексуални отношения ?
+35457

Erica
08-27-2008, 12:39
xaxa ne ma izpolzwa we tapaci weche sme zaedno godina i neshto

Е по-нежно де,без обиди...

kuchence
09-03-2008, 02:12
hxahhxahxahaxhaxhaxhahxahax mi ne e samo sex..nqma ko da obqsnqwam...

an0onimnA
09-06-2008, 11:42
Macka s negovite kamani po negovata glava ... Budi i ti s nego zaredi sexa ... nqkoi den mu call otidi napravete sex .. budi alko po vludqvashta i sled tova mu kaji 4e vsi4ko e svar6ilo 4e si go zabravila iii 4e samo za sex stava ... no dori i v tfa ne go biva mn dobre ... eto tova 6te go ubie i 6te go nakara da se zamisli !! ..

lqlqlqq
09-06-2008, 12:33
абе момиче как така си го обичала и си го отрязала заради друг .. ами престави си момчето не иска пак да става това нещо .. не че го защитавам ама и според мен иска само и само да се чукате аа на теб ако не ти бесхе приятно и ако не го искаше нямаше да го правиш .. :D

zaraaa
09-06-2008, 12:40
Ти си го използвала, не си имала чуства към него, тогава защо си била нещо повече от приятелка с него? Сега той си го е върнал, но каквато попара надробиш, такава ще сърбаш! Рано или Късно Всичко се Връща! Е и него не оправдавам, но ти направо си го заслужила! Без да се обиждаш, лично мое мнение! По-добре го остави да си живее животеца, а ти не се занимавай с него и другият път, като си намериш свястно момче, гледай да не го заебаваш заради други и гледай да имаш чувства към него, а не всичкото да е на Зор! В крайна сметка от това само ти губиш, ставаш подметка за мъжки изтривалки! :?

malko_kalpazan4e
09-06-2008, 21:52
тцтцтц мила моя, как да не те е използвал бе. Иска само да се чукате, ами много ясно използва те да задоволява сексуалния си глад. Не бъди парцал зарежи го на момента и хич да не ти дреме. Подиграй се с него така както той се е пподиграл с теб