Влез

View Full Version : Бихте ли правили секс със загубеняк?

lsd43
12-26-2007, 19:51
Бихте ли правили секс с момче което е приятно закръглено носи очила, пее в хор,обича мистериите,закоравял загубеняк е ,но все пак е добър по душа и помага на всекиго, който го помоли. :-o

Kanela
12-26-2007, 19:55
:shock: :razz: НЕ!!! :| :-| Не мога да правя секс с човек,който не ме привлича физически 8)

Nadelina
12-26-2007, 20:00
Ako go obicham bih pravila sex s nego... no pyk ako go obicham ne bih go smqtala za zagubenqk...

Eli>>>
12-26-2007, 20:04
:razz: :razz: :razz: :razz:
Да :D
щото е загубеняк
и има да го чукам..... :razz: :razz: :razz: :razz:
докато отслабне O:)

Barbaronche
12-26-2007, 20:12
xaxaxa даа спала съм сс такъф дебел и с очила xaxa е не беше в хор но... а бе като се замисля то само със загубеняци спя... :-D 8) :::

MoHuTo
12-26-2007, 21:13
Ако съм влюбена в такова момче - най-вероятно няма да ми прави впечатление външния му вид, ама ако е само за 1 секс - АБСУРД!!!

bebe_zaiche
12-27-2007, 09:09
Като ме зацепи сачмата, защо да не :) Във всеки отявлен стереотип има по нещо секси ;)

bebito0o
12-27-2007, 09:32
пфааахахаха НЕ естествено :lol: :razz: :razz: :D :grin: :grin: не бих го погледнала дори.... :twisted:

bibi90
12-27-2007, 10:02
Neznam kak re6i,4e ot teq ne6ta 4oveka e zagubenqk :-o

Ne otgovarqt na moq tip mom4etata,no vse pak tova ne go opredelq kato zagubqnk.I poneje nikoga ne kazvam nikoga,ako se vlubq v takova mom4e,teq ne6ta nqma da mi pravqt vpe4atlenie i DA 6te pravq seks s nego. No ako e prosto za ediniq seks,opredeleno nqma da si izbera takova mom4e,prosto kakto ve4e kazah ne e moi tip,a i trqbva da me privli4a fizi4eski. :wink:

Glezanka
12-27-2007, 10:10
Ако го обичам или дори харесвам,защо да не спя с него,но ако няма никакво привличане,не бих спала с него ей така заради идеята :)

vaniLL
12-27-2007, 10:56
Ако го обичам или дори харесвам,защо да не спя с него,но ако няма никакво привличане,не бих спала с него ей така заради идеята :)
+1 8)

LannyBarbie
12-27-2007, 11:05
Не бих 8)

AtMosFera
12-27-2007, 11:28
Само не разбрах-това,че е добър човек и помага на всички какво общо има със секса?
Аз не бих спала с някой заради добротата му и т.н.,така че отг ми определено е НЕ.Освен че не си падам по такива момчета,също и не познавам такива а и едва ли ще познавам така че....няма как да стане :)

koman
12-27-2007, 11:44
въй кви сте лоши спрямо момчето :-o

P.S пич не се притеснявай бе / имаше май тема подобна пак за някакъв който се смята като теб за "загубеняк" , потърси , може да ти е от полза /

ra4ence
12-27-2007, 11:45
Зависи какво разбираме под 'загубеняк' :) Аз лично бих се замислила..
Обикновено тихите води са най-дълбоки... хммм... И точно тия хора се оказват доста добри в някои неща :-D

Saymon90
12-27-2007, 11:53
Ееее... ама какви сте само. Какво значи "загубеняк"?! За мен, например, загубеняк е човек, който не е прочел половин книга през живота си и все още пише "немога".

Когато правиш неангажиращ секс, търсиш привлекателни хора, защото целта е чисто и просто физическо удоволствие. В такива случаи няма да си избереш закръглен, а атлетичен (друг е въпросът, дали секс с непознат може да ти достави достсатъчно голямо удоволствие...)

Ако, обаче, си влюбен в закръглено момче (или момиче), няма да ти пука как изглежда :)

Банално, но факт.

Sexapilna_kukla
12-27-2007, 13:02
Не бих правила секс с човек, който не ме привлича физически... а описания от теб по-горе тип, определено не ме привлича... Това, че е добър и т.н. не би променило мнението ми.

vaniLL
12-27-2007, 13:04
Ееее... ама какви сте само. Какво значи "загубеняк"?! За мен, например, загубеняк е човек, който не е прочел половин книга през живота си и все още пише "немога".

Когато правиш неангажиращ секс, търсиш привлекателни хора, защото целта е чисто и просто физическо удоволствие. В такива случаи няма да си избереш закръглен, а атлетичен (друг е въпросът, дали секс с непознат може да ти достави достсатъчно голямо удоволствие...)

Ако, обаче, си влюбен в закръглено момче (или момиче), няма да ти пука как изглежда :)

Банално, но факт.

+1 :)

ghostwisper
12-27-2007, 13:29
ахахаха като чета темата се сещам за един мои съученик :razz: та аз не бих спала с него,макар че поддържахме доста дълго приятелски отношения,той беше влюбен в мен по едно време,после свали 20 кг заради мен...но не ме привлича физически просто,може да звучи гадно,но дори и да го обичах не бих спала с него...просто не ми изглежда правилно...а пък иначе приятеля ми не е от най-слабичките,но пък е страхотен :-) :smt007

KimBerLy1912
12-27-2007, 13:38
Ква е дефиницията за загубеняк :neutral: Според мен такава няма...във всеки човек има по нещо добро и красиво...
Просто ей така секс не бих правила и с Еминем (мале...дано се чуя кво казвам :booooomb: ) ...Не осъждам секса без чувства,всеки си има правото...Просто не го практикувам... 8)

hacshepsut
12-27-2007, 13:47
Мислите го за загубеняк,защото простотията ви в пълна,и повечето не виждате по надалече от носовете си! \:D/

JuS7^YourS
12-27-2007, 14:26
Не, не бих. За да правя секс с някого трябва повече от услужливост и доброта, трябва да има истинско привличане.

lsd43
12-27-2007, 16:25
Пуснах тази тема , за да видя какво мислите по тази дилема ,
а именно по-важна ли е психическата красота от физическата, не че аз
пея в хор или нещо подобно,просто ми е интересно мнението ви по тази
тема ,моето лично мнение е,че абсолютно всеки има шанс ,но ми е интересно да чуя позицията ви по този според мен не толкова маловажен проблем по отношение на по-затворените хора. :)

DevilWish
12-27-2007, 16:33
Ако съм влюбена в такова момче - най-вероятно няма да ми прави впечатление външния му вид, ама ако е само за 1 секс - АБСУРД!!!
+1 i az sym sy6tata ;-)

*SwEeTy_KiTtY*
12-27-2007, 18:51
:razz: :razz: :razz: :razz:
Да :D
щото е загубеняк
и има да го чукам..... :razz: :razz: :razz: :razz:
докато отслабне O:)

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:

ThePowerOfLove
12-27-2007, 18:57
Характера е важен,но все пак трябва да има и някакъв чар,така че НЕ

ThePainIsReaL
12-27-2007, 19:19
Ако става дума само за един секс, за една нощ, бих казала НЕ.. защото трябва да има огромно привличане, за да се навия, а това определено не е мой тип момче.
Но иначе, ако съм влюбена в него .. ДА.
Абе много си зависи..
Но ако това си ти, не се спичай. За всеки влак би трябвало да си има пътници все пак ;-)

Sasha2k8
12-27-2007, 19:22
Ako go obicham bih pravila sex s nego... no pyk ako go obicham ne bih go smqtala za zagubenqk...
+1... и аз така