.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Град
    Някъде по широкия свят...

Бихте ли правили секс със загубеняк?

Бихте ли правили секс с момче което е приятно закръглено носи очила, пее в хор,обича мистериите,закоравял загубеняк е ,но все пак е добър по душа и помага на всекиго, който го помоли.

НЕ!!! Не мога да правя секс с човек,който не ме привлича физически

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ako go obicham bih pravila sex s nego... no pyk ako go obicham ne bih go smqtala za zagubenqk...

Да
    щото е загубеняк
    и има да го чукам.....
    докато отслабне

xaxaxa даа спала съм сс такъф дебел и с очила xaxa е не беше в хор но... а бе като се замисля то само със загубеняци спя...
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ако съм влюбена в такова момче - най-вероятно няма да ми прави впечатление външния му вид, ама ако е само за 1 секс - АБСУРД!!!

Като ме зацепи сачмата, защо да не Във всеки отявлен стереотип има по нещо секси

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    пфааахахаха НЕ естествено не бих го погледнала дори....
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Neznam kak re6i,4e ot teq ne6ta 4oveka e zagubenqk

Ne otgovarqt na moq tip mom4etata,no vse pak tova ne go opredelq kato zagubqnk.I poneje nikoga ne kazvam nikoga,ako se vlubq v takova mom4e,teq ne6ta nqma da mi pravqt vpe4atlenie i DA 6te pravq seks s nego. No ako e prosto za ediniq seks,opredeleno nqma da si izbera takova mom4e,prosto kakto ve4e kazah ne e moi tip,a i trqbva da me privli4a fizi4eski.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ако го обичам или дори харесвам,защо да не спя с него,но ако няма никакво привличане,не бих спала с него ей така заради идеята

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Ако го обичам или дори харесвам,защо да не спя с него,но ако няма никакво привличане,не бих спала с него ей така заради идеята
    +1
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Само не разбрах-това,че е добър човек и помага на всички какво общо има със секса?
    Аз не бих спала с някой заради добротата му и т.н.,така че отг ми определено е НЕ.Освен че не си падам по такива момчета,също и не познавам такива а и едва ли ще познавам така че....няма как да стане

въй кви сте лоши спрямо момчето

P.S пич не се притеснявай бе / имаше май тема подобна пак за някакъв който се смята като теб за "загубеняк" , потърси , може да ти е от полза /

Град
    София
    Зависи какво разбираме под 'загубеняк' Аз лично бих се замислила..
    Обикновено тихите води са най-дълбоки... хммм... И точно тия хора се оказват доста добри в някои неща
    Smile!?

Ееее... ама какви сте само. Какво значи "загубеняк"?! За мен, например, загубеняк е човек, който не е прочел половин книга през живота си и все още пише "немога".

Когато правиш неангажиращ секс, търсиш привлекателни хора, защото целта е чисто и просто физическо удоволствие. В такива случаи няма да си избереш закръглен, а атлетичен (друг е въпросът, дали секс с непознат може да ти достави достсатъчно голямо удоволствие...)

Ако, обаче, си влюбен в закръглено момче (или момиче), няма да ти пука как изглежда

Банално, но факт.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Супер фен
    Не бих правила секс с човек, който не ме привлича физически... а описания от теб по-горе тип, определено не ме привлича... Това, че е добър и т.н. не би променило мнението ми.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Ееее... ама какви сте само. Какво значи "загубеняк"?! За мен, например, загубеняк е човек, който не е прочел половин книга през живота си и все още пише "немога".

Когато правиш неангажиращ секс, търсиш привлекателни хора, защото целта е чисто и просто физическо удоволствие. В такива случаи няма да си избереш закръглен, а атлетичен (друг е въпросът, дали секс с непознат може да ти достави достсатъчно голямо удоволствие...)

Ако, обаче, си влюбен в закръглено момче (или момиче), няма да ти пука как изглежда

Банално, но факт.
    +1
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

ахахаха като чета темата се сещам за един мои съученик та аз не бих спала с него,макар че поддържахме доста дълго приятелски отношения,той беше влюбен в мен по едно време,после свали 20 кг заради мен...но не ме привлича физически просто,може да звучи гадно,но дори и да го обичах не бих спала с него...просто не ми изглежда правилно...а пък иначе приятеля ми не е от най-слабичките,но пък е страхотен

Ква е дефиницията за загубеняк Според мен такава няма...във всеки човек има по нещо добро и красиво...
    Просто ей така секс не бих правила и с Еминем (мале...дано се чуя кво казвам ) ...Не осъждам секса без чувства,всеки си има правото...Просто не го практикувам...

Град
    София-град
    Мислите го за загубеняк,защото простотията ви в пълна,и повечето не виждате по надалече от носовете си! \/
    Mad

Не, не бих. За да правя секс с някого трябва повече от услужливост и доброта, трябва да има истинско привличане.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Някъде по широкия свят...
    Пуснах тази тема , за да видя какво мислите по тази дилема ,
    а именно по-важна ли е психическата красота от физическата, не че аз
    пея в хор или нещо подобно,просто ми е интересно мнението ви по тази
    тема ,моето лично мнение е,че абсолютно всеки има шанс ,но ми е интересно да чуя позицията ви по този според мен не толкова маловажен проблем по отношение на по-затворените хора.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ако съм влюбена в такова момче - най-вероятно няма да ми прави впечатление външния му вид, ама ако е само за 1 секс - АБСУРД!!!
    +1 i az sym sy6tata

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Eli>>>

Да
    щото е загубеняк
    и има да го чукам.....
    докато отслабне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове