PDA

View Full Version : За шампоан-оцветител...

Reed
12-27-2007, 13:27
Абе,хора,взех си шампоан-оцветител(или нещо подобно :D ) на Palette -черно със син отенък О.о
Таа въпроса ми е -ако някой го е използвал-много синьо ли е или почти не личи,че да знам дали да действам (:

LuCiFersAngeL
12-27-2007, 13:31
Аз съм го ползвала. Не става синьо, не се тревожи просто има лек оттенък (ако изобщо се получи нещо де). Аз го използвах за освежаване на цвета след боядисване. Ти с каква цел си си го взела?

Reed
12-27-2007, 13:37
Ако знаех и аз...просто снощи ми хрумна,че ми писа с тоя цвят и така :) Малко разнообразие..хъх
Просто да не стане много синьо,де да знам
Мерси все пак :)

Madness
12-27-2007, 14:18
Хах,кво те боли фара,че ше стане синьо...аз по едно време му бях навита,ама...
Иначе Кики се праеше с едни червени лайна...абе и пемпяно да стане за 2 дена пада...тъпа работа :)

П.П. Купувай си от оная аптека на гарата ,много по-евтини са :lol:

krisi_l@loka
12-27-2007, 14:25
Хаха, пада, ама друг път...праих се три пъти червена и то през определен период от време...и още не е паднало..е, не е яркото червено като преди..ама бие даже на оранжево и си има червен отенък...не е мойто кестеняво ;( / Ама по-добре не си съсипвай косата, от личен опит :D

PinkFloydSound
12-27-2007, 14:30
такова чудо не съм си слагала на главата до сега /слава богу/ :lol:

Reed
12-27-2007, 14:31
Абе ддз що ми хрумна..ахаха то аз вече съм го взела
ама нищо не пречи да си седи в шкафа :P
..то че ше я съсипа-ше я съсипа,ама ше ме човърка,щото вече си го взех
абе квото стане ... се пак не е боя :Р ще се отмие ... (:

LuCiFersAngeL
12-27-2007, 14:33
Ако знаех и аз...просто снощи ми хрумна,че ми писа с тоя цвят и така :) Малко разнообразие..хъх
Просто да не стане много синьо,де да знам
Мерси все пак :)
Ама какъв цвят ти е косата, защото ако е светла няма да хване. На мен тогава ми бяха поизрасли корените, но този оцветител не ги спаси от боядисване. Просто станаха малко по-тъмни, но не и черни :? ... Е в крайна сметка пробвай и после пиши какви са резултатите. Дори и да не се харесаш, отмива се до 2 седмици горе-долу. Успехче!

DisciplineAndOrder
12-27-2007, 14:49
пробваай и казвай(показвай) резултатитее 8-)

Въпрос:Какъв цвят ще хване на моята коса(за шамоан-оцветител става дума)? Ако можете по тази снимка да се ориентирате за цвета й... (http://i.data.bg/07/12/13/707033_orig.jpg) 8-)

Reed
12-27-2007, 15:50
Еми няк'ва кестенява :) абе ще хване предполагам,ама да не е много синьото :-D че не произвеждали черно ...
Мим,а ти не си ли се насочила към някакъв цвят (:

DisciplineAndOrder
12-27-2007, 15:55
ъъъм...мии...не 8-)
Искам я някъв тъмен цвят,та се чудя дали черно ше ми хване...

Reed
12-27-2007, 16:05
ми..
то и една приятелка със същия цвят на косата иска да се прави черна и не знае дали ще стане :? предполагам не...ама слагаш две опаковки ии може и да стане...хъх 8-)
абе я по-компетените да дават отговор,че аз и идея си нямам 8-)

Jamalska
12-27-2007, 16:58
Ъъ...аз съм се боядисвала червено с такова..стана добре...После се пробвах с черно..е мама му пак стана червено...Майка ми се прай и тя с такова черно ама при нея поне се получи.

Madness
12-27-2007, 17:03
Абе хваща,бе!
Нали за тва ти дадох Кик за пример ( ;

Nadelina
12-27-2007, 17:14
Zavisi dali si si boqdisvala kosata predi... Ako si q boqdisvala nqma da hvane mnogo... ako ne e boqdisvana shte stane po hubavo... A dali she e mnogo sinio... Ne .. prosto she ima lek ottenyk :P

Reed
12-27-2007, 18:14
Абе мене не ме притеснява дали хваща..косата ми е тъмно кестенява и ще хванеееее
ама дали ще е синьо ... :-|

LuCiFersAngeL
12-27-2007, 19:53
Е стига с това синьо де! Няма да стане много синьо. В най-лошия случай ще си като мацката на картинката, но едва ли ще се получи чак толкова. А колкото до количеството, то не променя нивото на наситеност на цвета, просто ако косата ти е по-дълга и гъста ще трябват поне 2 опаковки (аз с толкова се правих), а ти ако искаш и 10 можеш да изсипеш, но няма да станеш по-черна.

Liar
12-27-2007, 20:05
Да ви питам понеже косата ми е светло кестенява(по рождение тъмна но изветляла от слънцето) а ми се иска да си възвърна предишният цвят дали ще се хване?
А случайно тва да изсушава косата?

AliceSw
12-27-2007, 20:22
преди години се бях правила с подобна глупост, но не съвсем същото...едно червено беше хванало суупер яко на косата ми (светло кестенява)...но може да стане смешно...една русолява съученичка се беше направила червена с такова и беше светло-червено-русо на петна, на една с по-тъмна коса имаше само оттенък...абе най-много зависи от естествения цвят

бтв, шансът оттенъкът да е ярък е нулев...не всички бои постигат този ефект, за оцветители да не говорим

ЕPu
12-28-2007, 10:48
Наистина човек трябва да е умопобъркан, ако очаква да се изруси или да постигне ярък цвят с това нещо. Дали цветът наистина ще е такъв, какъвто е показан на опаковката и дали ще издържи толкова дълго.

Аз се мацах с това най-яркото им червено на Палетте (номер 8 мисля, че беше, 2 опаковки не ми стигнаха и останах на петна :-s
ама цвета беше що-годе як.

LuCiFersAngeL
12-29-2007, 12:12
Under_my_skin
Авторке, какво стана? Намаца ли се? Айде, че чакам резултати :-$ Интересно ми е при теб какво ще се е получило.

Reed
12-29-2007, 12:21
Апфхахаа едит: изобщо не хвана #-o
ама изобщо ... :D
е*ала съм го ...
8-)

Axel_f
12-30-2007, 07:18
А някой случайно да е пробвал да се изруси с шампоан оцветител? Преди известно време гледах в един магазин такова нещо, пишеше "платинено русо",ама ставало такова само на светла коса.Което си е напълно нормално и все пак дали няма да има макар и малък изсветляващ ефект?Аз искам да се направя тъмно руса :roll:

Madness
12-30-2007, 09:24
Апфхахаа едит: изобщо не хвана #-o
ама изобщо ... :D
е*ала съм го ...
8-)
Значи да не пробвам 8-)

За таз над мене,черното не хваща,ти русото ли искаш да хване?

N0_feAR
12-30-2007, 13:48
кат ни фаща с шампоана що не пробваш с къна....нали уж не е вредна. А пък една от класа ми си намацоти косата с черна къна и има даже син отенък. Много лъскава изглежда косата й. Добре се получи, като се има на предвид че прди това с какви ли не цветове не беше се боядисвала (кафяво, червено, русо...абе на шарени кичури :D )