View Full Version : Сестра ми е голяма дразнителка"помощ"
POSTOQNNO REVE I POSLE MEN BIQT I ME NAKAZVAT MOJETE LI DA MI PREDLOJITE NQKAKVA STRATEGIQ :evil: :evil:
Kisses_P
12-27-2007, 14:38
И при мен беше така.Докосна ли я реве,съответно аз съм виновна,нищо че тя е с по-силни ръце и мен ме боли като тя ме удари,а не нея като аз.малко неясно го написах.е стратегия няма.просто не я закачай и по-кротко.С възрастта отминава
trittico
12-27-2007, 14:52
удари и един пердах да знае поне за какво реве 8-)
AtMosFera
12-27-2007, 14:54
Хаха,нз за кой път ще го напиша,но аз така съм си постигнала перфектното равновесие в отношенията с наще и нямам проблеми за каквото и да било.Просто трябва да си ги обучиш по някакъв начин и да знаят какви са границите в отношенията ви.Това ест.не става за един ден,но постижението е добро :) .Трудното е докато ги научиш да те възприемат като равен,т.е.като възрастен човек и после вече контрола е в твои ръце.
А конкретно за проблема със сестра ти...ами аз бих ги накарала да се чувстват виновни,ама мн и така.А сестрата директно се подлага на какъвто е нужен тормо, докато се запомни,че на мен не ми минават тея.
zvezdichkaaa
12-27-2007, 15:02
Еми и аз все съм виновната при споровете брат ми и не мога да ти помогна.Та аз на себе си немога,пък камо ли на друг в това отношние.
И аз винаги съм злата и лошата кака, дето тормози невинното си малко сестриче! Какво да се прави, вече съм се примирила с това, защото нямам изход! За всичко аз съм виновна! Тя ме убижда, взема ми вещите и аз трябва да стоя и да си трая! Сестра ми е много по-малка(цели 8 години), ама така ме шамаросва и рита и скубе и направо ми иде наистина да и тегля един голям тупаник,ама после ще съм наказана и изритана от нас! :x Това е живота, няма оправия с малките!
LaDy_DaQnA
12-27-2007, 16:51
ama ti po golqmata li si ili po malkata....
Insomni4c
12-29-2007, 17:41
Ех,времената,когато бях малък и не оставях нескъсан сестрин учебник...Тогава "не съм разбирал",ама сега съм доволен защото цял ден като ми вика се успокоявам с това :smt041 :smt035