Влез

View Full Version : Искате ли да се създаде нов раздел за животни?

babity
12-27-2007, 14:19
няма ли да ви е полезно ако помияра ви не иска да яде определена храна или нещо му има да попитате някой, на който вече му се е случвало за да ви каже как да си решите проблема или пък съм единствената, която си гледа животни вкъщи и изобщо се интересува от тях?! :-o

Seducti0n
12-27-2007, 15:18
Аз лично за сега съм неутрална.Чудно ми е какви теми,може да се разискват в подобен раздел....

:arrow: Към автора на анкетата-Може да дадеш няколко примера(освен този свързан с храненето),т.е. предополагаеми бъдещи теми. :wink:

DisciplineAndOrder
12-27-2007, 15:35
Не смятам,че е нужно.
За домашни любимци можеш да пишеш/питаш в раздел "У дома".

Reed
12-27-2007, 16:02
Неее
изобщо пък не е нужен...
Т'ва,че ти искаш не означава,че и другите искат
то ако тръгне на всеки желанието за нов раздел да се изпълнява...

bloodfrozen
12-27-2007, 17:14
Безсмислено е създаването на такъв раздел.

Ruthless
12-27-2007, 17:17
Ние сме отворени за всякакви идеи и предложения. За да бъде създаден един раздел, трябва да има много потребители "За" създаването му.

babity
12-27-2007, 18:49
еми... то явно няма смисъл да се разисква въпроса, защото повечето не искат явно... ама в един такъв раздел може да има много теми относно отглеждането на най - различни животинки да си постваме снимки. или пък да има тема, където примерно да пускаме няк'ва обява за куче или квото да е там друго животно, което си търси нови стопани... абе нз... като не искате не правете! може да обсъждаме състезания и изложби също...

Seducti0n
12-27-2007, 19:15
еми... то явно няма смисъл да се разисква въпроса, защото повечето не искат явно... ама в един такъв раздел може да има много теми относно отглеждането на най - различни животинки да си постваме снимки. или пък да има тема, където примерно да пускаме няк'ва обява за куче или квото да е там друго животно, което си търси нови стопани... абе нз... като не искате не правете! може да обсъждаме състезания и изложби също...

Не се обиждай, но явно и ти не си наясно със собствените си желания.Поне,като се заемаш с дадено нещо,го прави докрай и си отстоявай позицииите. :wink:

babity
12-27-2007, 19:33
аз съм наясно кво искам, ама като никой друг не споделя мнението ми е малко важно кво искам... админите да си преценят...

Seducti0n
12-27-2007, 20:10
аз съм наясно кво искам, ама като никой друг не споделя мнението ми е малко важно кво искам... админите да си преценят...

Напротив.Важно е мнението на всички,включително и твоето.Идеята ми беше,че ако повече потребите те подкрепят имаш по-големи шансове.Успех все пак. :wink:

sh3_1s_7h3_0n3
12-27-2007, 20:42

Цял раздел ми се струва напълно излишно. :)
Който иска да пита нещо свързано с домашния му любимец, може да пусне тема във "Всичко тийн накуп" примерно.
Обява за някакъв дом. любимец - има си борса (http://www.teenproblem.net/borsa/)
Тема за състезания и изложби - раздела "Конкурси" и "Всичко тийн накуп". :wink:

djeini
12-27-2007, 21:40
Mda xaresva mi ne e lo6o kato ideq az li4no 6te se radvam da se napravi takuv razdel,tui 4e te podkrepqm =;

krem4et0
12-28-2007, 06:31
Смятам, че такъв раздел е напълно излишен. Всичко тийн или У дома могат да свършат перфектна работа!

Presley
01-10-2008, 08:08
Аэ съм ЭА! :D

psychopath
01-10-2008, 11:21
ненужно...

Yancheto
01-10-2008, 16:06
ЗА!Аз съм твърдо ЗА!! :grin:

teenkopele
01-11-2008, 16:26
Не, не искам.

HopeLesss
01-13-2008, 21:48
Аз също мисля, че е излишен, но също така съм на мнение, че са излишни два раздела с еднакви функции - ФФФ и Игри, както и Философия и религия и Политика - тях можехте в едно да ги слеете. Да не говорим, че в Училище също се пускат теми като тия в Тийн Учителя...

Даже не 2, ами цели 3 раздела с еднакви функции - добавям и Кофата към ФФФ и Игри.

Evanescencefan
01-17-2008, 17:19
za

LaDy_DaQnA
01-18-2008, 17:37
aaaa ne tfa e vyrhyt na prostotiqta ne!

SeXyL[!]Nk@
08-28-2008, 08:26
Аз съм твърдо ЗА!!!

didivid
08-28-2008, 11:48
aaaa ne tfa e vyrhyt na prostotiqta ne!

BlackaTBW
08-28-2008, 14:12
Не мисля, че е нужно. Всичкото тийн на куп е добър раздел за такива неща и мисля, че там ще се отговори. Мисля, че няма да има достатъчно желаещи да пишат в този нов раздел, а и много нови раздели станаха в последно време.

SuNsEt
08-28-2008, 14:14
Айде стига с тия раздели...За животни може да се пише в У дома,Всичко тийн накуп...Не ви ли стига??/За какво е тоя радел,напълно ненужен е!

Vikitooo
08-29-2008, 02:54
Аз съм ЗА! :)

LiveFlower
08-29-2008, 08:56
Protiv sum est,dai da napravime razdel za vsqko ne6to kudeto se setim :x

_showy_
08-29-2008, 18:56
Гласувах с Не. Просто си има специализирани форуми за животни, в които могат да се намерят много компетентни отговори.
Другата причина да гласувам така е, че е имало теми в които някой пише, че има проблем с любимеца си, а в 80% от постовете се подиграват... :?
Имам предвид, че е гадно, че автора се чувства кофти заради това, че на животинчето не му е добре... ии нз.. Кофти е... :(

NightSky
08-29-2008, 19:27
Не е необходим.

Lucho
08-30-2008, 05:04
Аз съм против.Според мен нямаме нужда от такъв раздел.. :-o

FuckiNg DreAm ' Dess <
08-30-2008, 11:27

Аз също. :)

Taraaa
09-04-2008, 09:40
Моето мнение е пълно да .. Естествено че ще е много по - добре и за всички които се интересуват,имат въпроси за каквото и да е и ще научат какво да правят .. та това ще бъде много хубаво :)
А тези които се подиграват на хората които са имали болно животинче - те нямат ли чувства бе .. О Боже.. Нямам думи - но така е като нямат животно и не знаят как да помогнат.. Направо който ще обижда или подиграва за такова нещо може да пропусне темата .. А ма хаааа
А това за всичко Тийн накуп - какво е това.. Там да пиша за животните ми ли?Както и да е .. В Удома е много по-добре да се пише за животни,ама тези които се интерсуват няма постоянно да търсят тези теми .. И какво като има определени форуми за животни!? Нищо не пречи .. Не мога да ви разбера всички тука които се против ..

vercheto
09-05-2008, 07:09

Аз също. :)

И аз съм За.

Lucho
09-05-2008, 07:38
Да...и половината теми ше са "Моето Кученценценценце" и всички ше пускат снимки на умрелите (в преносен смисъл) си кучета с надеждата някой да има каже че са много сладки :x

Абсолютно ! Твърдо пратив съм ! :?

XceSS
09-05-2008, 07:40
Да...и половината теми ше са "Моето Кученценценценце" и всички ше пускат снимки на умрелите (в преносен смисъл) си кучета с надеждата някой да има каже че са много сладки :x

Абсолютно ! Твърдо пратив съм ! :?

И аз съм против, както каза BallFace ще има само теми от рода "МоЕтуууууууу КуЧеНцЕеЕеЕе " и ще стане пълен ташак раздела и ще трябва да се махне след това :)

Taraaa
09-05-2008, 10:02
Или може би ще питат за хигиената ако има въпроси, храненето,здравните проблеми ,ако се съмняват в нещо или каквото и да е , ако наистина повечето само ще ми пускат теми със снимки на кученцето си - то това ще да е много голяма простотия ..

stealthyGirl
09-05-2008, 11:30
Не смятам,че е нужно.
За домашни любимци можеш да пишеш/питаш в раздел "У дома".Да, или във "Всичко тийн накуп". ;)

Или може би ще питат за хигиената ако има въпроси, храненето,здравните проблеми ,ако се съмняват в нещо или каквото и да е , ако наистина повечето само ще ми пускат теми със снимки на кученцето си - то това ще да е много голяма простотия ..Еми то тогава раздела трябва да е "Проблеми с домашното Ви животно". Още по-тъпо.. звучи само като удължаване на страницата.

Taraaa
09-05-2008, 12:08
Няма да е по-тъпо защото няма да се налага да ходят постоянно до ветеринаря да питат туй или онуй .. абе вие нямате ли животни бе .. Аре не ми са занимава

stealthyGirl
09-05-2008, 12:15
Няма да е по-тъпо защото няма да се налага да ходят постоянно до ветеринаря да питат туй или онуй .. абе вие нямате ли животни бе .. Аре не ми са занимаваВиж ми миналото мнение.......... първата част, в която споменаваме разделите, които могат да се използват за тия теми. И не е задължително да имаш животни. Аз съм имала, но в момента нямам и не знам какво те бърка тебе това.

stefity
09-05-2008, 13:01
Кога ще се сложи край на тази анкета все пак...?

XceSS
09-05-2008, 13:27
Няма да е по-тъпо защото няма да се налага да ходят постоянно до ветеринаря да питат туй или онуй .. абе вие нямате ли животни бе .. Аре не ми са занимава

Всички сме олигофрени и комплексари нали...
По същата логика дай да създадем раздел "Всичко за клошарите", "Всичко за циганите", "Всичко за наркоманите" и т.н.
Знаеш ли колко ми пука колко е хубаво кучето/котката ти ?
Има си форуми, има си google, има си ветеринари.За кво ти е подобен раздел.Ако нещо ти трябва относно домашния ти любимец има от къде да намериш инфо.Сайта се казва TEEN PROBLEM и да ти кажа домашния любимец не ми се вижда толкова голям тийн проблем...

g1rl4eto_
09-05-2008, 16:21
az sum protiv bezmisleno e

_LacrymoSa_
09-05-2008, 17:20
Според мен не е нужно :?

Lucho
09-05-2008, 18:46
Абе к'во се побъркахте всички ? Еми айде да създадем тогава раздели за всяка ваша глупост която ви дойде на акъла...може да започнем от Тонколони,през клавиши,до клавиатури...сигурно ще е яко,как мислите ? :x

stealthyGirl
09-06-2008, 11:04
Да, XceSS ме подсети, че си има цели ФОРУМИ, не раздели в други форуми (ама то и т;ва го има, хах), така че не е нужно да се прави и такъв.

Taraaa
09-06-2008, 17:08

Всички сме олигофрени и комплексари нали...
По същата логика дай да създадем раздел "Всичко за клошарите", "Всичко за циганите", "Всичко за наркоманите" и т.н.
Знаеш ли колко ми пука колко е хубаво кучето/котката ти ?
Има си форуми, има си google, има си ветеринари.За кво ти е подобен раздел.Ако нещо ти трябва относно домашния ти любимец има от къде да намериш инфо.Сайта се казва TEEN PROBLEM и да ти кажа домашния любимец не ми се вижда толкова голям тийн проблем...
Aбе въобще не съм казала нищо за моето куче така че аре не ми говори за него а ? И да не ти пука ид ати пука - мен това не ме интересува - какъв си ми че да ми казваш .. А какво общо има футбола с тийн проблемите ? ХАХАх .. И не съм казала че сте комплексари и олигофрени , но щом така си мислиш няма проблем за мен .. Влязох тук да видя как е положението в този форум , не че ме интересува точно за животните , мисля че си знам много работи за тях , а и ако ме интересува още има къде да питам наистина ... Мисля че тук просто няма смисъл да влизам повече , защото едни и същи теми всеки ден .. не ми се четат хиляда пъти то омръзва даже и като си нов потребите л,не че ще липсвам на някого ама ....

ElisaDay
09-06-2008, 17:12
Аз съм за :)

Lucho
09-06-2008, 18:10
Хайде де,трябва ни още един ПРОТИВ... :o

Sladyranka14
09-06-2008, 18:11
Az sum za

Lysit0
09-06-2008, 18:34
Да искам,би било много добре и полезно.

AFT
09-06-2008, 19:49
Обожавам животните,ама съм против. (:

PiruBloodz
09-06-2008, 22:47
против..

LINKNOT
09-07-2008, 03:15
Не е нужно. Има раздел "Всичко тийн накуп". Правиш тема за живтните и готово.

Sakura
09-10-2008, 12:15
Винаги има какво да се научи.. Един раздел "Диви и Домашни животни", може да е от полза на всички.. 50% от нас имат домашни любимци и биха споделили своите проблеми, радости и т. н. свързани с тях. Или пък любителите на Диви Животни, може да дискутират, както проблемите с животните, които за сълажаление са на изчезване БЛАГОДАРЕНИЕ на ХОРАТА...... И още много други .. А и не мисля, че на някой ще му пречи разделът. Който се интересува, ще намери своето място, който не.. просто ще го отмине. Имате + 1 глас ЗА, от мен. \:D/