- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Искате ли да се създаде нов раздел за животни?
няма ли да ви е полезно ако помияра ви не иска да яде определена храна или нещо му има да попитате някой, на който вече му се е случвало за да ви каже как да си решите проблема или пък съм единствената, която си гледа животни вкъщи и изобщо се интересува от тях?!![]()
Аз лично за сега съм неутрална.Чудно ми е какви теми,може да се разискват в подобен раздел....
Към автора на анкетата-Може да дадеш няколко примера(освен този свързан с храненето),т.е. предополагаеми бъдещи теми.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не смятам,че е нужно.
За домашни любимци можеш да пишеш/питаш в раздел "У дома".
Неее
изобщо пък не е нужен...
Т'ва,че ти искаш не означава,че и другите искат
то ако тръгне на всеки желанието за нов раздел да се изпълнява...
Безсмислено е създаването на такъв раздел.
You are broken, I can fix you...
Ние сме отворени за всякакви идеи и предложения. За да бъде създаден един раздел, трябва да има много потребители "За" създаването му.
еми... то явно няма смисъл да се разисква въпроса, защото повечето не искат явно... ама в един такъв раздел може да има много теми относно отглеждането на най - различни животинки да си постваме снимки. или пък да има тема, където примерно да пускаме няк'ва обява за куче или квото да е там друго животно, което си търси нови стопани... абе нз... като не искате не правете! може да обсъждаме състезания и изложби също...
Не се обиждай, но явно и ти не си наясно със собствените си желания.Поне,като се заемаш с дадено нещо,го прави докрай и си отстоявай позицииите.Първоначално написано от babity
![]()
аз съм наясно кво искам, ама като никой друг не споделя мнението ми е малко важно кво искам... админите да си преценят...
Първоначално написано от babity
Напротив.Важно е мнението на всички,включително и твоето.Идеята ми беше,че ако повече потребите те подкрепят имаш по-големи шансове.Успех все пак.![]()
Цял раздел ми се струва напълно излишно.Първоначално написано от babity
Който иска да пита нещо свързано с домашния му любимец, може да пусне тема във "Всичко тийн накуп" примерно.
Обява за някакъв дом. любимец - има си борса
Тема за състезания и изложби - раздела "Конкурси" и "Всичко тийн накуп".![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Mda xaresva mi ne e lo6o kato ideq az li4no 6te se radvam da se napravi takuv razdel,tui 4e te podkrepqmПървоначално написано от babity
![]()
Смятам, че такъв раздел е напълно излишен. Всичко тийн или У дома могат да свършат перфектна работа!
Аэ съм ЭА!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Не, не искам.
Аз също мисля, че е излишен, но също така съм на мнение, че са излишни два раздела с еднакви функции - ФФФ и Игри, както и Философия и религия и Политика - тях можехте в едно да ги слеете. Да не говорим, че в Училище също се пускат теми като тия в Тийн Учителя...
Даже не 2, ами цели 3 раздела с еднакви функции - добавям и Кофата към ФФФ и Игри.
aaaa ne tfa e vyrhyt na prostotiqta ne!
Аз съм твърдо ЗА!!!
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Първоначално написано от LaDy^DaQnA
Не мисля, че е нужно. Всичкото тийн на куп е добър раздел за такива неща и мисля, че там ще се отговори. Мисля, че няма да има достатъчно желаещи да пишат в този нов раздел, а и много нови раздели станаха в последно време.
Your pseudo sunshine I don't need.
Айде стига с тия раздели...За животни може да се пише в У дома,Всичко тийн накуп...Не ви ли стига??/За какво е тоя радел,напълно ненужен е!