View Full Version : ЗА6ТО БЕ МОМ4ЕТА?!
besnicataa
12-28-2007, 14:39
:-x Мом4ета за6то като някое моми4е ви духа или правите секс след тва казвате на приятелите си или на целия град?Адски просто,детско,смотано и комплексарско е !!!! WHY?! :-x
JivaRana
12-28-2007, 14:46
Аз не съм момче,но мисля,че момчетата са си просто такива.Обичат да се хвалят като забият някое момиче и т.н. ,и аз не ги разбирам толкова ли немогат да си го запазят за себе си :neutral: То и момичетата си споделят такива неща,но момчетата го правят с цел да се изфукат..тва е моето мнение :wink:
не са виновни те, виновна си ти, че духаш все на прошляци 8-)
besnicataa
12-28-2007, 14:52
не са виновни те, виновна си ти, че духаш все на прошляци 8-)
Амм ти от къде знае6 4е ДУХАМ?!Не говори като не знае6 :!: :!: :!: :!:
въпросът е принципен...бих отговорила така на всеки, който попита подобно нещо...ти си попитала, явно си засегната по някакъв начин
ми....... то секи си отговаря за себе си на кой както му харесва дали ще се хвали или няма но определено си е във кръвта на всяко едно момче да се похвали според мен и това си е нещо нормално :P :-P :)
izmislenata
12-28-2007, 15:14
Е,ако 'духаш' или прайш секс с някъв,който му е само до това дали е минал И тебе,кво се учудваш :D
мога да кажа само че аз несъм го правил това но познавам момчето който са още девствени и пак се фукат че са спали с тази и с онази и това го намирам за адски тъпо.Но дори и да си спал с някого хубаво не е нужно да казваш с кого та даже и каде това е един вид неуважение и към самиа тебе да се правиш на голямиа е**ч и после като ти се наложи седиш и гледаш като некое дете от децката градина :D :D :D
of course че да се изфукат
h0t_bAbE
12-28-2007, 15:39
kato 4e li momi4etata ne gy prafqt ...zavisi si ot 4oveka...i ot povoda za izfukvane.Ti naprimer aky ima6e kompaniq cqlata s devstvenici bi li se pohvalila " eee na4i sno6ti kak duhah na nekaf pi4 ot diskytekata , napra0 me boli ustata" mnoY qsny 4e te 6e se vazmutat vapreki 4e tfa si go me4taqt vs ve4er v legloty ... no aky vs ot kompaniqta ti sa nekfi nafukani e**4i ,prae6ti se na pi4ove i se fukat (kakty ve4e kazaha) 4e sa spali s tazi i ynazi ,a sa go praili samy sas ku*vi4kata na klasa ili hipopotam4eto na klasa , mnoY qsny 4e i ti 6e izpitva6 nujda da se izfuka6 za da ne te smqtat za izostanal i smotan ...kfo da vi kaja ...toq sindrom si gy imat si4ki teen-4eta ,kopleksirani i psixqsali ...normalni redky se sre6tat :D
besnicataa
12-28-2007, 16:42
Ясно ве4е схванах другия Път като съм с някое мом4е само на мен 6те духа(тоест лиже) и 6те кажа на вси4ки 4е не може да лиже или не6то такова ;) дам то4но така 6том вие казвате и ние 6те казваме ама вие сте бая улави и оби4ате да лижете ;) :smt001 :smt001 :smt001 :smt001
bebito0o
12-28-2007, 16:44
мога да кажа само че аз несъм го правил това но познавам момчето който са още девствени и пак се фукат че са спали с тази и с онази и това го намирам за адски тъпо.Но дори и да си спал с някого хубаво не е нужно да казваш с кого та даже и каде това е един вид неуважение и към самиа тебе да се правиш на голямиа е**ч и после като ти се наложи седиш и гледаш като некое дете от децката градина :D :D :D
+1 :twisted:
ludoto_f
12-28-2007, 18:12
еми секи си е себе си! мъжете и момчетата са си такива не само за това и за др неща / игри, пари и др. / И не е вярно, че само те го правят! сичко зависи от човека!!!! 8-)
&ILoveU2
12-28-2007, 18:17
Сякаш пък момичетата/жените не го правят. Това си е чисто клише, че момчетата/мъжете само се фукат. Такива разговори е имало в мойта женска компания, че чак ме е срам да говоря. Е то как пък да не се похвалиш все пак :smt045 :smt045 :smt045
ivailo2508
12-28-2007, 19:46
I az sum na tva mnenie ;-)
ее много ясно че трябва да се изфукаш с победата хихихи :smt006
е па да се похвалиме бе, то иначе ебането без хвалба не е интересно 8-)
според мен всичко си зависи от човека.А колкото до хваленето с кои си спал това за мен е избиване на комплекси :wink:
I momi4etata go pravqt tova,no edno e da spodeli6 s priqtelite/priqtelkite si,tova si e normalno,ako im ima6 doverie.Savsem drugo e da razdue6 na celiq grad,tova ve4e si e 4isto izbivane na kompleksi 8)
ThePainIsReaL
12-29-2007, 18:25
Не е необходимо да слагаш всички под общ знаменател. А това, което казваш, става когато една девойка тръгне да си ляга безразборно, с когото и да е. И е нормално на отсрещния селски пич да му се вдигне самочувствието, че си е увеличил бройката благодарение на безмозъчница, и да се фука :D
Kras4eto_lp
12-29-2007, 18:26
Еми подбирай си хората...ако го правиш с гаджето ти което държи на теб янма да раздуха на целия град :?
ми вие що не се хвалите?
ако не искате да разбират- не духайте
!!!!!!!!!! 8-)
LitTlE_BeBsIiI
12-29-2007, 20:44
въпросът е принципен...бих отговорила така на всеки, който попита подобно нещо...ти си попитала, явно си засегната по някакъв начин
Напълно вярно!
MakeMeLaugh
12-29-2007, 23:15
:-x Мом4ета за6то като някое моми4е ви духа или правите секс след тва казвате на приятелите си или на целия град?Адски просто,детско,смотано и комплексарско е !!!! WHY?! :-x
Айде, айде, вие ги правите същите мизерии като вземете да си заразправяте "по женски" на кой колко му е и какъв му бил !
Тъй, че не се правете на много ощетени...
И тук си е строго индивидуално. Аз лично не съм такъв.
Това, че ти си си изпатила, не значи, че трябва сега всеки във форума да набеждаваш..
Sexapilna_kukla
12-29-2007, 23:21
според мен всичко си зависи от човека.А колкото до хваленето с кои си спал това за мен е избиване на комплекси :wink:
=; И аз мисля така [-(
Chukasimo
12-29-2007, 23:23
елементарно е... прайм го за си начесваме егото... 8)
Тва всъщност го правят комплексарите ... тези които наистина е*бат много и са плей боите така да ги наречем си правят пас ... общо взето тези които много се хвалят нищо не правят .... Познавам такива които с 300 зора преспали с една и вече се фукат че преспали с половината даскало ... а тези които нищо не говорят а действат качествено пак се разнася слух и за тях но не от техните усти а от самите момичета :))) ;)
Тва всъщност го правят комплексарите ... тези които наистина е*бат много и са плей боите така да ги наречем си правят пас ... общо взето тези които много се хвалят нищо не правят .... Познавам такива които с 300 зора преспали с една и вече се фукат че преспали с половината даскало ... а тези които нищо не говорят а действат качествено пак се разнася слух и за тях но не от техните усти а от самите момичета :))) ;)
+1 :) :) :) :) :) :) :)
Кофти е да слагаш всички под общ знаменател.Но все пак,това е в природата на почти всички.Какво да се прави...аз отдавна вече спрях да се вайкам за това :roll: