.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

ЗА6ТО БЕ МОМ4ЕТА?!

Мом4ета за6то като някое моми4е ви духа или правите секс след тва казвате на приятелите си или на целия град?Адски просто,детско,смотано и комплексарско е !!!! WHY?!

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    Аз не съм момче,но мисля,че момчетата са си просто такива.Обичат да се хвалят като забият някое момиче и т.н. ,и аз не ги разбирам толкова ли немогат да си го запазят за себе си То и момичетата си споделят такива неща,но момчетата го правят с цел да се изфукат..тва е моето мнение

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не са виновни те, виновна си ти, че духаш все на прошляци
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    не са виновни те, виновна си ти, че духаш все на прошляци

Амм ти от къде знае6 4е ДУХАМ?!Не говори като не знае6

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    въпросът е принципен...бих отговорила така на всеки, който попита подобно нещо...ти си попитала, явно си засегната по някакъв начин
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

ми....... то секи си отговаря за себе си на кой както му харесва дали ще се хвали или няма но определено си е във кръвта на всяко едно момче да се похвали според мен и това си е нещо нормално :P

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    мога да кажа само че аз несъм го правил това но познавам момчето който са още девствени и пак се фукат че са спали с тази и с онази и това го намирам за адски тъпо.Но дори и да си спал с някого хубаво не е нужно да казваш с кого та даже и каде това е един вид неуважение и към самиа тебе да се правиш на голямиа е**ч и после като ти се наложи седиш и гледаш като некое дете от децката градина

Е,ако 'духаш' или прайш секс с някъв,който му е само до това дали е минал И тебе,кво се учудваш

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

of course че да се изфукат

kato 4e li momi4etata ne gy prafqt ...zavisi si ot 4oveka...i ot povoda za izfukvane.Ti naprimer aky ima6e kompaniq cqlata s devstvenici bi li se pohvalila " eee na4i sno6ti kak duhah na nekaf pi4 ot diskytekata , napra0 me boli ustata" mnoY qsny 4e te 6e se vazmutat vapreki 4e tfa si go me4taqt vs ve4er v legloty ... no aky vs ot kompaniqta ti sa nekfi nafukani e**4i ,prae6ti se na pi4ove i se fukat (kakty ve4e kazaha) 4e sa spali s tazi i ynazi ,a sa go praili samy sas ku*vi4kata na klasa ili hipopotam4eto na klasa , mnoY qsny 4e i ti 6e izpitva6 nujda da se izfuka6 za da ne te smqtat za izostanal i smotan ...kfo da vi kaja ...toq sindrom si gy imat si4ki teen-4eta ,kopleksirani i psixqsali ...normalni redky se sre6tat

Ясно ве4е схванах другия Път като съм с някое мом4е само на мен 6те духа(тоест лиже) и 6те кажа на вси4ки 4е не може да лиже или не6то такова дам то4но така 6том вие казвате и ние 6те казваме ама вие сте бая улави и оби4ате да лижете

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    мога да кажа само че аз несъм го правил това но познавам момчето който са още девствени и пак се фукат че са спали с тази и с онази и това го намирам за адски тъпо.Но дори и да си спал с някого хубаво не е нужно да казваш с кого та даже и каде това е един вид неуважение и към самиа тебе да се правиш на голямиа е**ч и после като ти се наложи седиш и гледаш като некое дете от децката градина
    +1
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    София най-голямото село в БГ
    еми секи си е себе си! мъжете и момчетата са си такива не само за това и за др неща / игри, пари и др. / И не е вярно, че само те го правят! сичко зависи от човека!!!!

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Сякаш пък момичетата/жените не го правят. Това си е чисто клише, че момчетата/мъжете само се фукат. Такива разговори е имало в мойта женска компания, че чак ме е срам да говоря. Е то как пък да не се похвалиш все пак
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Цитирай Първоначално написано от Lekov
    I az sum na tva mnenie

Фен
    Град
    Sofia
    ее много ясно че трябва да се изфукаш с победата хихихи
    sam ne moga :P

Супер фен
    е па да се похвалиме бе, то иначе ебането без хвалба не е интересно

според мен всичко си зависи от човека.А колкото до хваленето с кои си спал това за мен е избиване на комплекси
    samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli

I momi4etata go pravqt tova,no edno e da spodeli6 s priqtelite/priqtelkite si,tova si e normalno,ako im ima6 doverie.Savsem drugo e da razdue6 na celiq grad,tova ve4e si e 4isto izbivane na kompleksi

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не е необходимо да слагаш всички под общ знаменател. А това, което казваш, става когато една девойка тръгне да си ляга безразборно, с когото и да е. И е нормално на отсрещния селски пич да му се вдигне самочувствието, че си е увеличил бройката благодарение на безмозъчница, и да се фука

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Еми подбирай си хората...ако го правиш с гаджето ти което държи на теб янма да раздуха на целия град

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    ми вие що не се хвалите?
    ако не искате да разбират- не духайте
    !!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    въпросът е принципен...бих отговорила така на всеки, който попита подобно нещо...ти си попитала, явно си засегната по някакъв начин
    Напълно вярно!

Re: ЗА6ТО БЕ МОМ4ЕТА?!

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Мом4ета за6то като някое моми4е ви духа или правите секс след тва казвате на приятелите си или на целия град?Адски просто,детско,смотано и комплексарско е !!!! WHY?!
    Айде, айде, вие ги правите същите мизерии като вземете да си заразправяте "по женски" на кой колко му е и какъв му бил !
    Тъй, че не се правете на много ощетени...

И тук си е строго индивидуално. Аз лично не съм такъв.
    Това, че ти си си изпатила, не значи, че трябва сега всеки във форума да набеждаваш..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си