View Full Version : Нова Година - провалена от родители
EvilBrunette
12-29-2007, 10:17
Пф, тъкмо си бях направила планове да празнувам Нова година с приятели и родителите ми "сервират", че ще ни идват гости от не знам си къде и трябвало да бъда с тях. Те имат две деца, които изобщо не познавам - едното е 3 клас и явно ще се превърна в бавачка на Нова година... Защо на мен. :cry: И не мога да им кажа нищо. Само ще се скараме напразно, защото вечно те са прави. :x :-s Знам, че не можете да ми помогнете, но просто някъде трябваше да си излея яда или по-скоро тъгата :-#
em nova godina e den kato vseki ne e koi znae kfo...pyk 6tom go praish na takva tragedia govori s tqh skaraite se i tolkova pone opitai...
Cool_Bitch
12-29-2007, 10:48
pogovori s tqh moje pak i da te razberat.
ако приятелите ти ще празнуват някъде в града вкарайа оферта на вашите да идеш на партито след 12, а до 12 да си със семейството
bebeto0o
12-29-2007, 11:08
offfffff mn poznato i nie 6te se sabirame i na6te o6te ne sa re6ili dali da me pusnat ama i na mene mi e nekfo nervno takova ni6ty ne mi sa prai :@
Kolkoto do tvoto problem4e.. emm nzm as pro4eto edin savet: alice sw Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 2:53 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ако приятелите ти ще празнуват някъде в града вкарайа оферта на вашите да идеш на партито след 12, а до 12 да си със семейството
Za6to ne optita6 taka :S Ili pak napravi ne6to koeto 6te gi zaradva i togava govri s tqh !
DisciplineAndOrder
12-29-2007, 11:21
избягай през балкона :D
DisciplineAndOrder
12-29-2007, 11:26
избягай през балкона :D Ако живеят на висооокооо :) .Може да омота чаршафите като във филмите и да ги спусне до доле :D
Рапунцел... :lol:
e ne go pravi takava tragedia se edno ne moje da si napravish kuponche i dr den...nova godina e kato vsi4ki ostanali dni ot godinata ni6ty po razlichno....taka che nqq smisul ot tolkova qdosvane
Ден като всички останали,ама поне на тоя ден се надявах да ме пуснат някъде,а и аз както и авторката на темата ще имам провалено посрещане на новата година.Виж,аз успях само да се скарам с майка ми,др не направих,и в момента съм мн гневна,може би ако се разплачеш пред тях..желая ти успех,каквото и да се случи. :)
Аз ше тегля една на сички и ше си легна в 10 и ше спя 48 часа...
Еб.ала съм ги...
:(
FatPanda
12-29-2007, 15:58
Еб.ала съм ги...
ето една добре изкарана Нова година :D
chipi_kaoo
12-30-2007, 17:29
pogovori s tqh moje pak i da te razberat.
+1 :grin: :-P
Споко пи4ове, и на мен ми преебаха плановете. Са не родители, ама кат са ги преебали не скивам кои то4но :D . Дееба щехме да трескаме в Берлин, ама не. Но не ми пука особено де. Както каза някои НГ е ден като всеки друг :D
AnIcHkAtA
12-30-2007, 18:16
избягай през балкона :D Ако живеят на висооокооо :) .Може да омота чаршафите като във филмите и да ги спусне до доле :D
Рапунцел... :lol:
Еб.ала съм ги...
ето една добре изкарана Нова година :D
Ей тФа са вариантите...мисли докато не е късно :grin:
ThunderGoddess
12-31-2007, 10:17
Аз бих се махнала въпреки мнението на родителските тела. Щях да избягам. После да викат,колкото искат. [-( Как тъй ще ми се месят в плановете. Махай се, докато още можеш.
SlAdKoTo`KoTe
12-31-2007, 11:38
И с мен е същото баща ми ми прееба плановете за новата година :cry: :cry: :cry: и аз цяла вечер ше трябва да съм с някъв пълвокласник дет ми е братовчед :cry:
аз сама си преебах новата година! може да ми беше ужасно тъпо и едвам да дочаках един да си легна, но поне в себе си се чуствам удовлетворена от това, че един път не позволих да ме разиграват като маймунка. историята е следната: месеци преди нг заявих, че ще празнувам с родителите си, два дни преди нг започват убеждения: "ела с нас, ще е яко" и подобни. на следващия ден ми се обажда момчето (става дума за момче и момиче) със следната реплика: "ам, жената не е навита" (да се вземе под внимание, че въпросната "жена" ме навиваше да ида). и вечерта преди нг ми се обаждат: "ам утре да дойдеш еди кога си, защото приятелката на жената ше празнува с нас и да дойдеш и ти"... аман от хора, за които се прайш на маймуна и кво ли не, а те те третират като... нз като кво...бясна съм!!!
_SilveR_MooN_
01-03-2008, 18:34
И моите родители не ме пуснаха....От лятото съм ги замолила да отида с бати на Цинга на Нова Година и те "ще видим,ще видим"и кво-видяхме....Вече всичко нагласено-включена съм там в списъка колко ще сме и мама ми сервира,че няма да ходя... :cry: И седях цяла вечер в 1 заведение.... :-#
Djinkyto0o
01-03-2008, 19:41
Еб.ала съм ги...
Е,па,т'ва е то решението :-D 6+ \:D/
em nova godina e den kato vseki ne e koi znae kfo...pyk 6tom go praish na takva tragedia govori s tqh skaraite se i tolkova pone opitai...
Не е верно нова година е ден за поемане на мн големи количества алкохол :smt003