View Full Version : Въпрос към Момичетата !
Въпроса е следния:
Момичета за вас кое в момчетата харесвате най-много?
а) Колата и парите
б) Външната красота
в) Вътрешната красота
г) отговор б) и в)
д) Всичко изброено до тук
П.С.: Ако има нещо друго напишете го зашото само това немога да разбера всяка казва гледам вътрешната красота но дали наистина е така ?
баце тва можеше да го направиш като анкета, по лесно щеше да е, ама няма нищо :wink: Ся всички момичета ше кажат:За всеки е различно :razz:
Cool_Bitch
12-29-2007, 14:34
ami az sam za ogtovor "D" :grin:
еми да ти кажа мен ме интересува повечето защото аз съм убеден че гледат колата и парите за тях това е наи важно :evil: :evil:
ami za men ne sa vajni parite i kolata a samoto mom4e zatova 6te kaja otgovor d za6toto vsi4ko ima zna4enie v tozi svqt
`Death`Whore``
12-29-2007, 14:38
Ако ми трябват пари, мога да изкарам. Търся много неща търся в един мъж иначе.
Ако ми трябват пари, мога да изкарам. Търся много неща търся в един мъж иначе.Я сподели как ше ги изкараш, че ми стана интересно 8-)
princesa_viki
12-29-2007, 14:47
д)
Ми...то без кинти не става!Трябват пари,красота ....и още много неща.
Ми...то без кинти не става!Трябват пари,красота ....и още много неща.Не ставало без пари. :lol: :lol: :lol: :lol:
lifestealler
12-29-2007, 14:58
Omg chakai sa ti koe haresvash nego ili parite mu. Mnogo hubav nachinda se opredeli chovek -po parite mu. Napravo super :-x
sasha_90
12-29-2007, 14:59
г) отговор б) и в)
И външната и вътрешната красота са важни,ама са ако е някой изпаднал бедняк!(до сега съм харесвала само богаташчета)
`Death`Whore``
12-29-2007, 15:13
Може би в момента не изкарвам пари? :?
NerazreshenSimvol
12-29-2007, 15:16
:arrow: г)
И външната и вътрешната красота са важни,ама са ако е някой изпаднал бедняк!(до сега съм харесвала само богаташчета)че ти не беше ли на 13?? дето още не си се целувала, пък харесваш богаташчета.... 8-) 8-)
LaDy_DaQnA
12-29-2007, 15:18
г) отговор б) и в)
me 2 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Krem4eto
12-29-2007, 15:19
Въпроса е следния:
а) Колата и парите
б) Външната красота
в) Вътрешната красота
г) отговор б) и в)
П.С.: Ако има нещо друго напишете го зашото само това немога да разбера всяка казва гледам вътрешната красота но дали наистина е така ?
Докато момичетата са малки и мама и тати им дават парите,те незнаят още какво е да печелиш и как да разполагаш с пари...
Та да погледнем трезво на нещата...
Ако момчето е красиво,ще има прекалено голямо самочувствие,пък иии момичетата много ще му се лепят.Ако има много пари - по същия начин!
Най-доброто е момчето да е нормално по външен вид,да има пари,но не прекалено много и разбира се да се разбираме,да ме обича и уважава,да има страст между нас иии това е ;) както се казва That's it!
lifestealler
12-29-2007, 15:21
И външната и вътрешната красота са важни,ама са ако е някой изпаднал бедняк!(до сега съм харесвала само богаташчета)
Xa xa xa zashto li se popdash na bogata6cheta. Ne se opravdavai Vunsthnata i vutreshnata razbrahme koe slagash na 1 -vi plan . Prosto nedei sega s opravdaniqta 8-) Tva si e tvoe mnenie :)
Ми,първо място си делят кинтите и красотата.
lifestealler
12-29-2007, 15:26
Xa xa xa. S takova mislene nqma da si namerish istinska lubov a nekoi suhar s pari ;)
`Death`Whore``
12-29-2007, 15:29
А кой е казал, че всеки е длъжен да иска истинска любов?
lifestealler
12-29-2007, 15:33
Emi tva e nein problem .Tq vse nqkoga shte poiska lubov no dali shte ima ne se znae 8-)
LaDy_DaQnA
12-29-2007, 15:33
sqq az ne sym qsnovidka ama vijdam byde6teto ti ako iska6 moje da go spodelq s dr-te
lifestealler
12-29-2007, 15:36
Az i az mislq che go znam no dobre di go kaji 8-)
Ми,може да звучи много тъпо,ама е така.Кво да направя като ми харесват богатите лигльовци? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Glorious
12-29-2007, 15:56
Ми,може да звучи много тъпо,ама е така.Кво да направя като ми харесват богатите лигльовци? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Хх непоправима си аз мога да ти кажа какъв мъж ще си намериш.Доста богат който с/у някой услуги ще ти купи хубава кола а междувремемнно ти ще разбереш, че той оправя още няколко такива като теб!Може да заболи но това е истината. [-X
pepelq6kaaa
12-29-2007, 15:57
d vsi4kooooooooo
lifestealler
12-29-2007, 15:59
Ami porastni ! Ima po vajni neshta ot parite ! No kakto i da e tva si e tvoq jivot kakvoto iskash si pravi! Kogato se osuznaesh shte e tvurde kusno !
Въпроса е следния:
а) Колата и парите
б) Външната красота
в) Вътрешната красота
г) отговор б) и в)
г) определено!
Никога не съм криела ,че важно е и как изглежда момчето ,но не винаги отва е най-важно!Поне за мен това е важно може би до някаква степен в началото ...но до сега винаги съм поопознавала момчето до себе си :oops:
А относно колата и парите ,тва е леко за повърхностните момичета...парите лесно се губят и харчат ,колата се блъска в хотели (като на един приятел :-D ) :grin:
Хх непоправима си аз мога да ти кажа какъв мъж ще си намериш.Доста богат който с/у някой услуги ще ти купи хубава кола а междувремемнно ти ще разбереш, че той оправя още няколко такива като теб!Може да заболи но това е истината.
12-29-2007, 16:12
И външната и вътрешната красота са важни,ама са ако е някой изпаднал бедняк!(до сега съм харесвала само богаташчета)че ти не беше ли на 13?? дето още не си се целувала, пък харесваш богаташчета.... 8-) 8-)
Ориентира се от малка момичето. :D :D :razz:
Obsession
12-29-2007, 16:22
Аз пък не гледам парите... колата - не се сещам да съм имала гадже с кола! Само на 16 съм, ако от сега само материалното ми е в главата, не знам какво ще е след години :? :?
Защото има богати момчета, обаче когато липсва привличането и доброто отношение бляскавия му начин на живот бледнее и губи смисъл. А, всички срашно красиви момчета, на които съм попадала... не са цветя за мирисане! Може с времето да си променя мирогледа, сега така мисля!
ThePainIsReaL
12-29-2007, 16:32
И к'во??? Приятелят ми като няма кола и не е милионер, значи аз луда, така ли?
Стига идиотщини.
Важно за мен е да ме привлича външно(подчертавам МЕН, не е необходимо всички да мислят, че е плейбой, сладур и ала-бала, не ходя с човек заради феновете му) и да ме завладява с характер и душа.. и двете са еднакво важни.
Последните 2 мнения ми направиха много добро впечатление, дано да има повече такива момичета =D> =D>
gangstata
12-29-2007, 19:22
mii purvoto ne6to,koeto zabelqzvam e vun6niq vid..sled kat opoznaq dadeno mom4e i po4va me drazni haraktera my -->tranzit..puk parite..tati si mi dava dostatu4no...na4ii b i v
еми... ясно е, че първо се забелязва външния вид, защото на челото му не пише той има еди какъв си характер. в това отношение мога да кажа, че е предостатъчно само да ми се симпатичен, а аз никак и не съм капризна.... характера е наистина от значение!!! не ми ли хареса... няма как. а относно колата и парите... честно казано като бях по - малка много ме впечатляваха батковците с колите дето ходят насам - натам, сега не ме интересува кой знае колко... ако нямам забележки относно горните две изброени дали има кола, пари и прочее е абсолютно без значение. само искам да отбележа, че като казвам, че нямам претенции, то съвсем нямам предвид, че си търся момче, което да издържам! тва е... ;)
MartyParty
12-29-2007, 19:52
Пфф "колата и парите" ??? :roll: що за глупости са това?Ти какво- проверяваш му банковата сметка преди да тръгнеш с него? :-x Така не става!!! VIP_PERSON@T@ ,мога да ти кажа,че ти определено не си се влюбвала истински досега.Това чувство не зависи от пари и коли...материалното състояние няма място в този сън.Просто е ама кой да ти го разбере.
Та за мен (с риск да прозвучи банално) В) и можеби малко Б). ;-)
Konfucii
12-29-2007, 19:52
Pi4 vijdam 4e o6te ne si razbral kakvo iskat jenite kakto i kakvo tyrsqt
SAmite te ponqkoga neznaqt kakvo iskat moga da garantiram poznavam mnogo takiva tezi koito znaqt kakvo iskat iskat nevyzmojnoto ...
No vinagi v kraina smetka v pove4eto slu4ai jenite namirat ne6to ;]]
Taka sega kakvo tyrsqt
Jenite Tyrsqt sigurnost tova sa parite kolite ky6tata tova e sigurnost koqto ne vseki ima
vyn6nata krasota i vytre6nata krasota ima6e edna prikazka
DA obi4a6 mom4eto zaradi krasotata mu e se edno da qde6 dinq zaradi korata
i Vypreki vsi4ko vsi4ko e strogo individualno tova e po ob6to ;]
i nezabravqite KOLKOTO POVE4e TOLKOVA POve4E
EvilBrunette
12-29-2007, 20:43
Хaxa явно ни смяташ (нас-момичетата) за много елементарни. Парите и колата.. пфу - не мисля, че някоя въобще би го избрала. Най-важен е характерът, но преди него е външния вид. Както не веднъж съм казвала - ако въобще даже не ти е симпатичен някои, колкото и готин да е по характер просто не можеш да се влюбиш в него... Поне аз така мисля...
Хaxa явно ни смяташ (нас-момичетата) за много елементарни. Парите и колата.. пфу - не мисля, че някоя въобще би го избрала. Най-важен е характерът, но преди него е външния вид. Както не веднъж съм казвала - ако въобще даже не ти е симпатичен някои, колкото и готин да е по характер просто не можеш да се влюбиш в него... Поне аз така мисля...има такива дето ги избраха(парите и колите) явно не си чела сички коментари 8-)
ThePowerOfLove
12-29-2007, 20:49
Вътрешната красота :wink: НО още по-добре ако е и симпатичен ;-)
CyberWolF
12-29-2007, 21:34
Съжелявам че се намесвам в темата ... От дълго време следя сайта...не се бях регистрирвал до сега ...но..тази тема ме издразни...не темата ,а някои мнения на "хората" жените вътре в нея !
Преди време изпитах същото мъчение ! Даваш ,но не получаваш! Дадох всичко на една жена ... и както в някои приказки с горчив край всичко след близо две години умря.... не съжалявам за това.Всяко зло за довро но не разбирам това тъпо мнение у жените че парите са наи важни?Питам се какво става когато си с някои зарад скъпата му кола и нещатата станат сериозни (говоря за брак и т.н.) когато момичето осъзнае че целия и живот е минал на лента без да влага грам чуство ?Самотата е най страшното нещо и именно заради самотата започваме нова връзка... Какво става когато пренебрегнеш всички истиски приятели и осъзнаеш че довчерашните куклички с които си другарувала са просто лицемерки ?
Питам ви СТРУВА ЛИ СИ ?
Обичите тези които ви обичат !Знайте че човека с който сте също има чуства ! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
lifestealler
12-29-2007, 21:52
Съжелявам че се намесвам в темата ... От дълго време следя сайта...не се бях регистрирвал до сега ...но..тази тема ме издразни...не темата ,а някои мнения на "хората" жените вътре в нея !
Преди време изпитах същото мъчение ! Даваш ,но не получаваш! Дадох всичко на една жена ... и както в някои приказки с горчив край всичко след близо две години умря.... не съжалявам за това.Всяко зло за довро но не разбирам това тъпо мнение у жените че парите са наи важни?Питам се какво става когато си с някои зарад скъпата му кола и нещатата станат сериозни (говоря за брак и т.н.) когато момичето осъзнае че целия и живот е минал на лента без да влага грам чуство ?Самотата е най страшното нещо и именно заради самотата започваме нова връзка... Какво става когато пренебрегнеш всички истиски приятели и осъзнаеш че довчерашните куклички с които си другарувала са просто лицемерки ?
Питам ви СТРУВА ЛИ СИ ?
Обичите тези които ви обичат !Знайте че човека с който сте също има чуства ! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
+1 \:D/ \:D/ \:D/
JivaRana
12-29-2007, 22:20
1-вото в никакъв случай не е най-важно за мен,вярно всеки има нужда от пари,но не мисля,че за да си с някои човек трябва първо да провериш портфейла му и марката на колата.Дори и тези,които не са някви богаташчета(които харчат парите на мама и тати и са големите гъзари) пак могат да си ги изкарат.Иначе е ясно,че първото,което те привлича в даден човек е външния вид и вече като го опознаеш разбираш какъв е той.Но не външния вид е най-важен,а е просто 1-вото нещо,което виждаш у човека,по-важна е вътрешната красота.Например от човек,който е красив,но иначе е някъв боклук,лигльо,женкар или къвто и да е с лош характер;или такъв не толкова привлекателен,но пък е добър и приятен по характер,от тези със сигурност бих избрала 2-рия вариант,защото не бих искала да съм с някъв само за украшение,за да видят хората с къв красавец съм,а всъщност да е с ужасен характер.Та това исках да кажа,малко май се улях де 8-) Но ми хареса темата :)
P.S. А на тва момиченце VIP_PERSON@T@ ще му кажа а ако блъсне колата и загуби парите или просто ако реши да ги дава на друга ше му ядеш гъза с извинение :oops:
хеей що никой не е писаал за СекСа??? хахах ;))) ии той е важен...една жена може да бъде мн гневна ако не е задоволена :evil: :smt084 Това в кръга на шегата разбира се :wink: таа...срещнах сегашния ми приател необичайно но ефектно..отначало не ми направи огромно впечатление...вече бях отчаяна от едно минало мое преживяване...таа...да симпатичен и с огромно излъчване ноо...просто бях пренаранена...ноо..(винаги има едно но ;-) ) нещата станаха така че той ми доказа...какво че си заслужава да живея да се боря да се усмихвам той ме кара да се чувствам пълноценна когато съм с него нищо не ми липсва...може да не съм яла или спала с дни но при вида на очите му как ме гледат ии се уцмихват просто нито умора нито глад ще ме спрат да го целуна ии да го усещам постояноо близо до мен...ходим едва от 6 месеца...но това момче изгради огромно доверие в мен...обичам го...вярвям му уважавам го ии бих направила всичко за да е щастлив....и той чувства същото към мен.. :) :smt007 съжалявам че толкова СЕ отклоних от темата...изводът до който исках да стигна е че...ако мъжът успее да запълни празнотата в една жена...ако успее да я накара да се чувства по този начин по който аз се чувствам,да се чувства желана , да се чувства просто ЖЕНА,тогава не мисля че ще е от значение някакви хартийки или движещ се метал...ааа мога да уверя всеки че....ако имате до себе си богат но кух към чувства и топлина партниор....то ако сте за парите отначало ще ви е забавно ще се залъгвате но идва момент в който просто парите не запълват празнината самотата защото самотата е мн мн опасен враг на човека....и с парите ще си купуваш '' приатели'' плазми мебели телефони...и к'во ще ти омръзнат...все ще липсва нещо...тогава вече идва заместителят на истинското щастие и мир....дрогата....нуждата е породена от самота или просто скука....за товааа търсете човека който да ви накара да летитее без да сте се напушилии ии тва е от мен обичайте сее :))) :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
prettyIdeath
12-30-2007, 04:20
Ами за мен лично не са важни пари, коли (ако ги има , са добре дошли..)... и така нататък.. Важното за мен е :smt007 как се държи той с мен.. :smt008 Уважение :mrgreen: , грижи :cry: ](*,) .. и т.н. Така че за мен отг. Б) и В)
Съвкупност от б) и в).Но най-вече в).
JuS7^YourS
12-30-2007, 09:06
за мен са б и в, банално, но факт :)
така до тук сичко е както и предполагах :razz:
Dark_Angel_F
12-30-2007, 10:39
Аз залагам на отговор "Г".... като първа е вътрешната красота , а втора вътрешната.
Айде и аз г) ...
Ако е наистина момче, което обичам... И искам да съм с него...
А парите и колите ги гледам като искам да си вдигна самочувствието... Но дори да има пари, никога не позволявам на момчето да ме черпи.. Да ми плаща таксито и бла бла.. Но обикновено такива момчета харесвам за седмица... И след това разбирам, че наистина имат само парите... И в) я няма въобще!
slun4ice_90
12-30-2007, 11:09
Знам,че няма да повярвате,но парите и скъпата кола са последното нещо,което ще търся в едно момче. :shock: Важното е да го обичам както и той мен другото е само даденост,която не ме интересува. 8) 8) :-P :idea: Това ми е мнението,знам,че не съм "модерна" другите си падат по скъпите неща,но това съм си "аз" парите са само нужни хартишки,които правят живота ни по-добър.И плюс това,не съм момиче,което би тръгнало с "чичко паричко." :---)
Glorious
12-30-2007, 11:19
Знам,че няма да повярвате,но парите и скъпата кола са последното нещо,което ще търся в едно момче :shock: Важното е да го обичам както и той мен другото е само даденост,която не ме интересува. 8) 8) :-P :idea: Това ми е мнението,знам,че не съм "модерна" другите си падат по скъпите неща,но това съм си "аз" парите са само нужни хартишки,които правят живота ни по-добър.И плюс това,не съм момиче,което би тръгнало с "чичко паричко." :---)
Евалата! :)
xqxq hubav vypros :) emi spored men syshto e na pyrvo mqsto vytreshnata krasota,no ako trqbva da sum chestna vynshnata syshto e vajna,osobeno na moqta vyzrast :) :---)
Love_me_
12-30-2007, 18:13
amiii b) i v) :) ii d) stava :D
menta_loverka
12-30-2007, 18:18
Ми винаги казвам, че гледам само вътрешната красота, но всъщност гледам и външната. Просто няма как да стане иначе .......
sexy_rnb_bebsi
12-30-2007, 19:23
най-Важно според мен да има :smt007 но се пак първо глвдам външнната красота а след това е вътрешната :P
loveismylife
12-30-2007, 19:43
Здравейте,
съжалявам, но не мога да не се намеся, но съм сто процента сигурен че повечето от момичетата не са искрени или просто още не са си създали образ на идеалния партньор, не казвам всички а повечето!!!
Това което аз съм забелязал е, че момичето се нуждае от човек, който да го разбира и да му се отдава изцяло, да бъде нежен с нея което е и признак за силни и истински чувства!!! И в повечето случай да прави компромиси в името на тяхната връзка :smt008 Ако някъде греша дами моля поправете ме. :grin:
dIdiTy_bE
12-30-2007, 20:01
Ми попринцип и аз мисля като теб,но все пак май въпросът беше какво харесват жените,а изглежда малко се отплеснахме към връзки и дълбоки чувства...Доколкото разбрах се пита една жена след кого ще хукне-бляскавия пичага с коли пари и т.н....или след някое по-обикновеено и готино момченце с което може да се приказва по-задълбочено...Ми лично аз избирам 2рия вариант...попринцип досега не съм си харесвала хубавци.Симпатични ,хубави и сладки да,но не и красавци тип топ модели.Всъщностт разбрах,че дори и да нямаш връзка с тях можеш да се привържеш и да създадеш страхотно приятелство....С колко богаташчета може да стане така?? :?
AddictedToTrance
12-30-2007, 20:31
Защо тогава пускаш тема на която знаеш какво ще ти отговорят ?
Не си убеден, че и теб някое момиче ще те хареса ?
Иначе по темата не съм момиче такаче няма да отговоря :|
Иначе по темата не съм момиче такаче няма да отговоря :|Майна аватара ти от кой филм е ?
nikenceto
12-30-2007, 21:09
В)вътрешната красота
за мен не са важни нито парите,нито колите,нито дали е гъзарче или не!за мен е по-важно това как се държи с мен и с околните :-P :-P :-P :razz: :razz: :razz: :smt008 :smt008 :smt008
sweet_lady:]
12-30-2007, 21:56
Въпроса е следния:
а) Колата и парите
б) Външната красота
в) Вътрешната красота
г) отговор б) и в)
otgovor:D[vsi4ko izbroeno] :wink:
zaicheee
12-30-2007, 22:04
г)
батка излагаш са с тия въпроси, мани ги кво ти говорят (вътрешни красоти и тем подобни)
важна е колата (квато и да е, щото повечето излизат с некви дришни дет нямат даже годините за книжка) и парите
сички са курви, нема изключения 8-)
аз преди да си купя кола изобщо не бях популярен сред курвите, сега не се оплаквам от липса на внимание колкото и нескромно да звучи 8-)
Иначе по темата не съм момиче такаче няма да отговоря :|Майна аватара ти от кой филм е ?
класът (klass) некъв естонски, дето лузъра на класа се сприятелява с некъв чвор и после зимат пушка и патлаци застрелват тарикатите, вече ти го разказах - мое и да не го гледаш :lol:
въпреки че филма е добре направен, и показва че в източна европа също мое да правиме добри филми (от към режисура де)
класът (klass) некъв естонски, дето лузъра на класа се сприятелява с некъв чвор и после зимат пушка и патлаци застрелват тарикатите, вече ти го разказах - мое и да не го гледаш :lol:
въпреки че филма е добре направен, и показва че в източна европа също мое да правиме добри филми (от към режисура де)Ей спамер за тва дето ми го разказа филма имаш едно пиене :smt006
батка излагаш са с тия въпроси, мани ги кво ти говорят (вътрешни красоти и тем подобни)
важна е колата (квато и да е, щото повечето излизат с некви дришни дет нямат даже годините за книжка) и парите
сички са к**ви, нема изключения 8-)
аз преди да си купя кола изобщо не бях популярен сред к***те, сега не се оплаквам от липса на внимание колкото и нескромно да звучи 8-)
да ти кажа аз знам че е така и то от личен опит ама просто ми стана интересно какво ще кажат :razz: :razz: :razz:
BunnYY_f
12-31-2007, 10:13
Всичко е важно за мен!
`Death`Whore``
12-31-2007, 10:15
О, да. Сега държа да отбележа, че ще ходим с мъжа на ресторант и той ще плати. АЗ СЕ ЕБА С НЕГО ЗАРАДИ ПАРИТЕ МУ /всъщност аз изкарвам повече от него/ 8-)
AddictedToTrance
12-31-2007, 15:39
въпреки че филма е добре направен, и показва че в източна европа също мое да правиме добри филми (от към режисура де)Ей спамер за тва дето ми го разказа филма имаш едно пиене :smt006
А аз ти го разказах на лично ама нема кой да прочете.. пуф... а и САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ МАНИ ГИ ТЕЯ ЛОКОМИТИВ !!
TheMaggie
12-31-2007, 17:02
Чакайте сега и аз да кажа "като всички момичета" - ЗА ВСЕКИ е РАЗЛИЧНО! :razz: Хаха...ако трябва да съм искрена първо гледам външната красота и после вътрешната.. =D> Иначе к'во се хващате само за "колите и парите" - еми да,вярно,че имат някво значение,но са на доста заден план и не се всичко!! :? :x
ReFlEcTiOn
12-31-2007, 17:22
може би първо гледам външно .....след това характера... :|
sandre7o
12-31-2007, 17:28
емии за мен важат А и Б
gangbang
12-31-2007, 17:41
Добър въпрос ;)
Glorious
12-31-2007, 22:10
вътрешната красота
Незнам дали е вярно но ако е така много ти се възхищавам! :)
ThunderGoddess
12-31-2007, 22:13
Първо характера, общото интелектуално ниво .... завързвам разговори с момчета повечето в чата и когато се убедя, че имаме общи интереси и има какво да си кажем, излизаме на среща. От там вече външния вид, визията ... ауе най-важното за мен е интелекта и характера ;-) Колите и парите са на заден план някак си и въобще не ме вълнуват ;) А външната красота - ест, че ме вълнува, все пак ... смятам, че всеки го вълнува до известна степен :Р
ne e v1prosa samo nali koli lice i v1tre6na i v1n6na krasota...vsi4ko e sv1rzano ako ima6 v1tre6na krasota to nqq6 v1n6na ili obratnoto......za men e vajno da b1de iskren k1m men,6matka,zabaven,mil i slad1k......v1preki 4e p1rvo gledam v1n6nata krasota no koe momi4e ne gi gleda p1rvo kogato vidi mqkoe mom4e vse pak nqqme skeneri-tova mom4e staa a tova ne nali?
TheMaggie
01-02-2008, 05:58
Къде ви отидоха бълвочите ,че не е нужно да е богат? :D
Е аку мама и тати са богати,той е само за лични нужди! :razz: Ъъ,ама никой не е казал,че изобщо не трябва да е богат,ама богат е доста относително понятие..Нима трябва да е милярдер?! Е,вярно че ще е готино,ама все пак! :D
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-02-2008, 07:26
Отговор Г).
Първо, естествено, се забелязва външния вид. На всеки човек. Следователно преди всичко всеки гледа външния вид, за да си хареса някой. Друг е въпросът, че за всеки красивото е различно. Но въпреки външния вид, дори и да си най-големият красавец/най-голямата красавица, едва ли би се задържал/-а дълго в една връзка, ако си тъп/-а като вулканизиран галош...
`Death`Whore``
01-02-2008, 07:27
Ако и другият е тъп, защо не? :D
JivaRana
01-02-2008, 10:30
сички са к**ви, нема изключения 8-)
аз преди да си купя кола изобщо не бях популярен сред к***те, сега не се оплаквам от липса на внимание колкото и нескромно да звучи 8-)
да ти кажа аз знам че е така и то от личен опит ама просто ми стана интересно какво ще кажат :razz: :razz: :razz:
Еми явно на такива момичета сте попаднали,то в днешно време има к**ви колко щеш 8-) А тва,че досега не сте срещнали свестно момиче не значи,че няма да стане.То и аз не съм срещнала идеалния принц на бял кон :D И вие сами си го правите,защото с кола най-много да впечатлите някоя к**ва,така че опитайте с нещо друго :) А аз предлагам момчетата да кажат какво харесват в момичетата,да видим пък те колко са скромни :-D
Harum_Scarum
01-02-2008, 10:36
Аз на моито му харесвам характера,защото е инатче кат мени :D
иначе по темата-в (вътрешната краота)
красотата кучета я яли..да е мъж на място, силен и свестен, няма да го върна :grin:
Не си падам и никога не съм си падала от скромните хора,затова казвам д) ... Макар,че това за колата изобщо пък няма никакво значение .. ;-)
Характера и външната красота са на едно равнище за мен. Като че л и първото е маалко по-важно. За кола и пари няма да говоря. Задължително е да има кола,просто да не ми се вясва,ако няма. Само в крааааен случай мога да направя изключение,но не ми се вярва.
Винаги става така,че мъжа,който ми допада на мен,не допада на мн други жени,така че...май си падам по грозни ;) ха ха
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
01-02-2008, 14:19
Ам аз понеже съм си скромна .. избирам всичко :P
Характера и външната красота са на едно равнище за мен. Като че л и първото е маалко по-важно. За кола и пари няма да говоря. Задължително е да има кола,просто да не ми се вясва,ако няма. Само в крааааен случай мога да направя изключение,но не ми се вярва.
Винаги става така,че мъжа,който ми допада на мен,не допада на мн други жени,така че...май си падам по грозни ;) ха ха
Различно хора - различни идеали
FieRy_GirL
01-02-2008, 15:06
г)
Ми характера задължително! Красотата е на 2 място, не ми трябва да е красив, поне да е симпатичен! Аз имам странен вкус за външния вид на момчето, защото който харесам, мойте приятелки мислят че е грозен!
За парите - поне засега не ме интересуват, все пак съм малка само на 13, но не мисля и че някога ще ме интересува финансовото състояние на момчето!
шибани материалистки
a ве не всичките са такива бре недеи сега така може ние да сме попаднали на такива момичета и да си мислим така :razz: :razz: :razz: :razz:
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБЕ БАТКА
Ch0c0la73
01-02-2008, 21:40
mmm mai D makar 4e A ne to4no parite i kolata a prosto da e normalen smisal da si ima pari ne da e nqkakav deto kato mu kaja kolko sum izhar4ila za edi koq si bluzka i da mi stani gadno 4e toi hodi s edna i su6ta #-o
отговор "г" не че съществуват :D =P~
отговор г) Като при мен външната красота е по-важна..за жалост,защото трудно хлътвам по някой... :neutral:
h0t_bAbE
01-04-2008, 14:03
to4en otg. ne moga da dam,6oty nikoga nZ kfo to4ny iskam :-D vajnoty e da se obi4kame(stavam banalna... #-o )ako iskate me opluite am az gledam van6nata krasota(e nqma kak ina4e :-| )padam si po nai-razli4ni int i unikalni harakteri(nqam predvid pod unikalni-izkufqli) trqa da ima strast m\u nas(tfa mi e nai-lesnyty da sazdam de :P )vatre6nata krasota...4aite we horica - kfo imate predvid ?!ne to4ny vatre6na krasota,a harakter koity haresvam i nqma da mi omrazne!kazah i f dr temi4ki - za mene sa vajni fr-4etata mu :neutral: ! a we luboF da ima :smt007 drugoto 6e se naredi :smt001 :-)
sladku_bebzi
01-04-2008, 14:29
Г!